I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 29.10.do 04.11.

OVAN – Dragi Ovnovi, Venera vas očekuje početkom nedelje u Vagi, sazvežđu koje za vas predstavlja emotivne, lične odnose, partnerstvo i ljubav. Eto prilike za nova poznanstva. Sredinom nedelje očekuju vas prijatna dešavanja na emotivnom planu, a ako ste bili u dilemi tokom prethodnog perioda kada su emocije u pitanju, sada toga definitivno više nema. Moguće je da postoji ipak mala razlika između slobodnih i zauzetih Ovnova. Slobodni će biti raspoloženiji, komunikativniji, srećniji…dok će oni zauzeti možda osetiti potrebu da ulaze u konflikt sa partnerom. Kako god, kraj nedelje donosi zaista mnoga iznenađenja na emotivnom planu. Pripadnice lepšeg pola, vreme je za kozmetičara i frizera, ljubav preti da iznenada uleti u vaš život kada se najmanje budete nadali. Što se posla tiče, sledeća nedelja ne donosi još vesti koje vi tako željno iščekujete, pogotovo ako se tiču puta u inostranstvo ili promena na poslu. Zbog toga možete biti vrlo nervozni i nepromišljeno tvrdoglavi. Strpite se malo,ovo je zatišje pred glavne događaje.

BIK – Dragi Bikovi, primećujete kako vas obuzima sve veća potreba za materijalnom i emotivnom stabilizacijom. Vi koji tako težite sigurnosti želećete sada to iznad svega.Smirili su se sukobi na emotivnom planu pa i na poslovnom – tenzija je spala, činite za partnera sve što je u vašoj moći ali i dalje osećate strah od gubitka. Slobodnim Bikovima nešto je lakše upravo zbog toga što nemaju toliko odgovornosti, ali strah od samoće podjednako je naglašen. Sredinom nedelje možete osetiti simpatije neke osobe sa posla – ovo se odnosi naročito na muške Bikove. Možete dobiti vrlo lepe glasove iz inostranstva ili nekog udaljenog mesta, poluposlovne prirode. Smeši se putovanje u inostranstvo, malo poslom, malo radi ličnog zadovoljstva. Nemojte toliko da brinete, tačno je da nije sjajno vreme pred vama kada je novac u pitanju, zato odustanite od kredita i rizičnih finansijskih projekata. Držite se starih proverenih ljudi.

BLIZANAC – Dragi Blizanci, vi ste definitivno u fazi kada tražite kompletnog partnera, niste više u stanju da tolerišete poluodnose. Startujete nedelju sa Venerom u Vagi, vašim poljem ljubavi – dakle imaćete dva izbora. Pada vam čak na pamet da i staroj ljubavi koja je završena pustite koju poruku. Nemojte to činiti, bolje se opredelite za neku novu ljubav koju ste upoznali na nekom kraćem putu, preko interneta ili poslom koji podrazumeva komunikaciju. Svakako da zauzeti Blizanci, zbog aspektaVenere i Urana, sredinom nedelje mogu da očekuju iznenadni konflikt sa partnerom, nervozu i nezadovoljstvo zbog partnerove inertnosti ali opet, veoma lep emotivni period je pred vama. Slobodni Blozanci, krenite u rizik. Što se posla tiče, baš od ove nedelje osetićete da ste ušli u jedan pozitivan, stabilan period koji će usmeriti vaš posao u željenom pravcu, na duži vremenski period.

RAK – Dragi Rakovi, ova jesen vam može doneti nove emotivne ali i poslovne šanse. Vreme je da zaboravite na prošlost i na prethodnih godinu dana kontinuiranog stresa. Obratite pažnju na ljude koji vas okružuju – komšije i prijatelje koji žele da vas upoznaju sa nekim. Nova ljubav vam se smeši. Takođe, imaćete potrebu da razmišljate o promenama vezanim za kuću, nekretninu, mesto boravka, što uopšte nije loša ideja. Želećete nešto da promenite u kući a moguće je da imate krajem nedelje i konflikte sa ženskim članovima porodice baš oko nekretnine, nasleđa, imovine. Što se posla tiče, iza vas je veoma neugodan period i generalno, preporuka bi bila da dignete ruke od starog posla – okrenite se novim šansama i ako budete dovoljno uporni, izgradićete novi posao čije ćete rezultate osetiti već sledećeg leta. Svi poslovi vezani za vodu, tečnost, hranu, mogu se pokazati kao uspešni, naročito ako je u pitanju strana istočna firma, recimo Rusija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Dragi Lavovi a naročito Lavice, pred vama je sjajna nedelja kada je ljubav u pitanju, ostavite iza sebe sukobe u familiji i priče oko kuće. Pregledajte svoju garderobu pod hitno, izaberite ono što vam najlepše stoji, krenite na fitness, otpočnite dijetu, poseta kozmetičaru i frizeru pašće na pamet mnogim Lavicama krajem ove nedelje. Na emotivnom planu možete očekivati da vam se neko iznenada pojavi, približi ili krene u napad. Kraj nedelje zanimljiv je za slobodne Lavove. Da li ste razmišljali o poznanstvu preko internet? Aspekt Venere, Urana i Jupitera upravo bi sada mogao nešto tako pokrenuti. Zauzeti Lavovi bi posle nedelja i nedelja nesporazuma u kući sa porodicom i partnerom konačno mogli da kažu partneru šta misle i dođu do dogovora, ili ovako ili onako. Što se posla tiče, pomalo bezlična nedelja, više ste okrenuti ljubavi, komunikaciji, putovanju, prepisci. Uživajte.

DEVICA – Drage moje Device, imate subjektivni osećaj usamljenosti,depresije, iskorištenosti i svakim danom sve više padate. Da li je suvišno ako kažem da je osećaj subjektivan? vi svakako sumnjate u moje reči, kako god bilo. Ako ste u vezi, želite da putujete, želite da vas partner pozove negde da odete, makar za vikend. Umorio vas je svojim pričama oko posla, praktičnih stvari, priča o zdravlju i bolesti.Verovatno vas i članovi dalje porodice umaraju zadnjih meseci pricom o bolesti i simptomima koje osećaju. Želite odmor, ljubav i pažnju i to što pre. Ali, okrenite se malo oko sebe, naročito slobodne Device. Muškarac sa posla ili u vezi posla može da bude vrlo zanimljiv, a takođe, mlađa osoba iz inostranstva ili drugačijeg porekla može pokazivati interesovanje. Neke Device su priželjkivale da se prošlost vrati. Sada bi se to moglo i ostvariti, ali ćete vi opet i povodom toga biti zabrinuti, kao da ni sami ne znate šta ćete s tim. Što se tiče posla, odustanite za kratko od promene vezane za nekretnine, preseljenje ili prodaju – okrenite se poslu i dodatnim izvorima primanja. Ako već razmišljate da uradite nešto sa nekretninama, možda je bolji trenutak za priču nego za izvršenje. Takođe, možda je bolje da podvučete crtu i saberete svoje stanje praveći planove za budućnost.

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, trebalo bi da vas obraduje to što će vas na samom početku nedelje posetiti Venera u vašem znaku. Osetićete to kroz potrebu da kupite nešto sebi, odete kod frizera i kozmetičara, opustite se. Međutim, sredinom nedelje očekuje vas opozicija Venere i Urana kao i trigon sa Jupiterom što je sjajno ako ste slobodni – eto ljubavi u vaš život, iskrene, prave, lepršave. Neko sam prilazi, poklanja, ugađa i zove na izlazak ili kratak put. Međutim, vi zauzeti niste baš izabrali pravi moment – čuvajte se takvih stvari. Zadnje dve godine i sami znate šta vas je snašlo te ako ste uspeli da sačuvate brak nemojte ga sada kada dolaze dobri dani dovoditi u pitanje, a vi drage Vage koje ste trpeli od svog partnera neiskrenost, prevaru i laži – evo odličnog momenta da to “naplatite” i dobijete satisfakciju kroz suštinsku vezu sa nekim ko će vam pružiti emotivnu“rehabilitaciju”. Uživajte, opustite se, idite u kupovinu ali pazite na poruke, mobilni telefon i recimo kontakt preko Fejsbuka da vas ne uhvate ako nešto krijete.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, znam da ću vam u narednih dve godine ići malo na živce jer ću vas stalno opominjati da je Saturn u vašem znaku ali šta možemo kada je tako, to nije toliko loše ali ove nedelje nije baš sjajno zato što (ukoliko ste zauzeti) možete otkriti da vas partner vara ali isto tako možete biti u prilici vrlo brzo da i vi prevarite njega. Dosadilo vam je da već dva meseca svu odgovornost oko porodice, novca, imovine snosite vi a da se partner pravi kao da ga se ništa ne tiče. Činjenica je da će neko morati da donese odluke u vezi imovine, prodaje nekretnine, deteta, ostarelog roditelja – ko će drugi nego vi. Samo vam još fale prevara, flert, ljubav i gubitak kontrole. Verujte mi, sve je to isto, nije baš trenutak da rizikujete brak. Možda sledećeg leta ali sada ne – možete biti uhvaćeni, a osoba sa kojom ulazite u rizik možda i nije baš toliko vredna da izgubite partnera na kojeg treba uzgred malo više da motrite. Situacija u vezi posla i novca već neko vreme vas brine i sam start nedelje je isti, ali se ipak sve to smiruje do kraja nedelje. Sve ćete vi to moći da iznesete, drage moje Škorpije, možete vi to.

STRELAC – Dragi Strelčevi, šta ste vi to napravili zadnjih meseci? Baš ste se izgrešili i ako ste nezadovoljni sada – možda ste i sami krivi. Ulenjili ste se, mnogo ste pričali a ništa niste uradili – ugojili ste se, svađali sa familijom i partenrom. Evo, sada Merkur i Mars u vašem znaku daju potrebu da upišete kurs stranog jezika, da putujete, učite, izađete na ispit, da se vrati veselost i ljubav u vaš život, naročito sredinom nedelje. Na samom početku nedelje, tačnije do srede, možda da malo spustite “loptu” jer ste još uvek u lošem odnosu sa okruženjem – klonite se sukoba(što je rekla bih nemoguće) i vaših komentara o svemu i svačemu. Znate i sami da uvek morate da kažete jednu više i da vaše dobre namere ljudi često baš i ne razumeju. U drugoj polovini nedelje, od četvrtka, stvari nekako dolaze na svoje mesto i vi konačno vladate situacijom.

JARAC – Dragi Jarčevi, hoćete li vi da se odlučite već jednom oko toga želite li ozbiljnu vezu ili ne, i šta vam je prioritet – posao ili porodica. Hoćete li zauzeti stav i u vezi posla već jednom ? Na žalost, vaš partner je sa vama sada u teškoj situaciji, a ako ste slobodni sviđa vam se neko i vi ste skloni da započnete vezu. Osećate potrebu za tim a onda opet iznenada kao da gubite interesovanje – plašite se da vam to ne oduzme vreme koje ste rezervisali za posao. Nije vas lako sada voleti ali proći će to, i sledeće godine vi ćete biti dobra prilika. Ove nedelje, kada je posao u pitanju, konačno rešavate probleme i vraćate kontrolu nad tim segmentom. Doduše, ako čekate neki novac on neće stići tako brzo, ali ako je neko nešto obećao sigurno ćete dobiti novac sa malim zakašnjenjem, ali ćete bar doneti konačnu odluku u vezi posla i dalje poslovne budućnosti. Inostranstvo nije za vas.

VODOLIJA – Drage Vodolije, šta vama da kažem osim možda nešto što bih rekla samoj sebi : vreme je za ljubav, eto je Venera u Vagi i sredinom nedelje(od srede) pravi sjajan aspekt sa Uranom i Jupiterom. Nova ljubav je na pomolu, naglašena potreba za individualnošću, komunikacijom, slobodom, ali…Saturn vas muči kroz potrebu da pružite podršku nekim vašim članovima porodice, roditeljima, deci – kao da ste pocepani. Nemojte baš žuriti ove nedelje sa odlukama, jer za vas važi “što na umu – to na drumu” ali ipak ako ste slobodni – vreme je za ljubav. Zaboravite sve, vreme je za ljubav! Ako ste zauzeti, flert je moguć ali nemojte ulaziti u ništa ozbiljno jer vas Saturn samo gleda naredne dve godine. Da li vam je jasno da ćete ipak morati tokom naredne dve godine da promenite svoj zivot? Iz vašeg života će se udaljiti draga osoba iz porodice, prodaćete nekretninu, preselićete se i menjaćete posao. Držite se i samo polako. Sledeća nedelja je rezervisana za ljubav ali i neki pravni papir kuca na vrata.

RIBE – Drage Ribe, kao prvo – da vas utešim biće posla sigurno. Doduše,  pare nešto kasne ili kako dođu tako odu, ali posla ima više nego inače, to već primećujete neko vreme. Posao kao da vas i ne interesuje, u stvari vama treba ljubav ali vaš partner, ako ste zauzeti –trenutno ima problema. Sagledajte ga realno, možda su mu roditelji bolesni i očekuje od vas podršku, ljubav, razumevanje, pomoć, možda ima problema sa poslom i možda razmišlja da je vreme da se proda neka nekretnina. Za sve to potrebni ste vi i neki vaš savet, lepa reč, podrška. Vi želite bajku, ljubav, film, romansu – desiće se, ne brinite, sledeće godine kada se najmanje budete nadali. Možda sada da se ipak posvetite praktičnim stvarima, poslu, papirima i pravnim stvarima i da pružite podršku partner. Ako ste sami, ljubav je na pomolu, uživaćete.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh