I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 28. septembra do 5. oktobra

OVAN

Ovo nije lak period za većinu znakova a posebno one koji imaju izazovan aspekt Marsa sa Saturnom. U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku, što može biti povoljno za zaključivanje sporazuma, sklapanje ortakluka, ali i za sticanje popularnosti u javnosti. Nešto se privodi kraju ili ćete doživeti kulminaciju u zajedničkom projektu. Naglašena je potreba za brzim reševanjem problema ali i rizicima koje treba maksimalno izbegavati. Od petka ulazite u nešto mirniji emotivni period. Zaokupiće vas praktične stvari ili novi kolega na poslu, ako ste slobodni. Kanališite energiju.

BIK

Venera, vaš vladar, u petak menja znak. Kako će biti u padu, spontanost će zameniti analitičnost, sklonost detaljima, traženju propusta, grešaka. Idealno ako se bavite naukom, medicinom, zdravljem, ili programiranjem, ekonomijom, administracijom. Možda ćete se baviti špekulacijama sa devizama ako ste vlasnik menjačnice ili preduzetnik. Obratite pažnju na javnu komunikaciju i sve što se odnosi na partnerstvo. Potreba za promenom na emotivnom planu može doneti novo poznanstvo sa mlađom osobom. Obratite pažnju na ishranu i svakodnevni ritam.

BLIZANCI

U ovom periodu ne mirujete ni mentalno, ni fizički. U fokusu su putovanja, sve što je povezano sa komunikacijom, transportom, inovacijama, pisanjem, književnim radom, ili sprovođenjem reformi. Merkur, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Uranom, što ima efekat buđenja. Kao da započinjete novi životni ciklus, javiće se potreba za nezavisnošću, oslobađanjem od društvenih normi i mentalnih stega. Krajem nedelje se više posvećujete domaćim temama, porodici i uživanju sa emotivnim partnerom. Izbegavajte stresne situacije.

RAK

U četvrtak je pun Mesec koji ima upliv na vaše polje karijere i statusa. To znači da ste fokusirani na postizanje cilja, renomea, uspeha ali i da ćete privući pažnju javnosti. Pod uslovom da ste na rukovodećoj poziciji, zavisite od medija, bavite se politikom … U svakom slučaju, privlačite pažnju na sebe a druge ne ostavljate ravnodušnim, bilo svojim izjavama ili potezima. Venera, od petka, doprinosi boljoj komunikaciji sa rodbinom i bližom okolinom. Možda preko prijatelja uspostavite kontakt sa osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Sklonost glavobolji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Venera napušta vaš znak u petak. U narednom periodu deluje na vaše polje zarada, prihoda, materijalne sigurnosti. Donosi poklone, dobitke, finansijski uspeh kroz poslove tipične za ovu planetu. Dakle, trgovina umetničkim predmetima, odećom, kozmetikom. Ako se bavite muzikom, modom, manekenstvom, glumom, ili ste vlasnik butika, galerije, kozmetičkog salona i slično. Aspekt  pruža priliku za novi posao, zaposlenje ili projekat koji dugo planirate. Sve što vas je mučilo u emotivnom odnosu sada se razrešava na obostrano zadovoljstvo. Nesanica.

DEVICA

U petak Venera započinje tranzit vašim znakom. Popravlja raspoloženje, čini vas šarmantnim, dopadljivim, tako da mnogo toga možete rešiti na lak i brz način. Kako vlada poljem inostranstva, putovanja, nisu isključene interakcije sa inostranstvom, poslovi sa stranim firmama, kompanijama ili dobre vesti iz daleka. Ima odličan upliv na studente i sve koji se bave obrazovanjem ili rade na fakultetu. Slobodni mogu ući u ljubavnu vezu, naročito ako putuju ili se više kreću. Ako ste u braku biće dogovora sa partnerom oko neobičnih situacija. U dobroj ste formi.

VAGA

Venera, vaš vladar, u petak menja znak. Tako će strastvenost zameniti analitičnost i praktičnije teme. Delovaće na vaše polje tajni, izolacije, podsvesti i usmeriti vas na poslove koji podrazumevaju neku vrstu diskrecije. Rad u zatvorenim ustanovama, bolnicama, ali i konsultacije na temu zdravlja i slično. Finasijska situacija je promenljiva, posebno ako se bavite privatnim biznisom, ali nema razloga za veću brigu. Možda ćete se ozbiljnije pozabaviti odnosom sa partnerom, pod uslovom da niste u braku. Shvatićete šta vam ne odgovara i staviti tačku. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Na nebu je aktuelan egzaktan kvadrat Marsa, vašeg vladara, sa Saturnom. To vam pruža ogromnu energiju ali je neophodna samokontrola da bi konstruktivno upravljali ovom silom. Većina oseća nemir, želju za promenom, brzim rešavanjem problema i prevazilaženjem ograničenja. Uglavnom, ne trpite ništa što vam ne odgovara i drugima to jasno dajete do znanja. Na neki način ste u poziciji da rešavate probleme koje niko drugi ne može. Od petka ulazite u dinamičan emotivni period. Biće dosta zabave, provoda, ljubavi kroz prijateljske kontakte. Nervoza.

STRELAC

Od petka su moguće pozitivne promene u karijeri. To podrazumeva uspon, dobru zaradu, uspešne kontakte. Neki će dobiti posao ako su do sada bili nezaposleni. Raste popularnost u javnosti a biće prilike i da ostvarite značajniju finansijsku podršku za projekte od opštedruštvenog značaja. Venera u polju profesije ukazuje na omiljenost i da vam u pomoć priskaču pripadnici suprotnog pola. Nije isključeno flertovanje kroz poslovne kontakte ili ljubav sa osobom na visokom položaju. Za sada ste prilično tajanstveni i drugima ne otkrivate svoja interesovanja. Vežbajte.

JARAC

Saturn, vaš vladar, kreće direktno u utorak. To ukazuje na rešavanje stvari iz prošlosti. Kao da će klupko početi da se odmotava i sve što je dugo bilo sakriveno sada postaje vidljivo. To može biti neka  dugo čuvana tajna, problem koji se nije rešavao ili ćete, najzad shvatiti suštinu stvari, šta vas je sputavalo da se pokrenete. Neki će se pozabaviti pitanjem imovine, nekretnine, bilo kupovinom, prodajom ili renoviranjem. U ovom periodu možda razmatrate mogućnost da negde otputujete na odmor sa emotivnim partnerom. Budite oprezni u saobraćaju.

VODOLIJA

Imate utisak da je poslovna klima prilično stresna i nepredvidiva. Kao da nemate dovoljno tolerancije prema onima koji su ograničeni ili sputavaju sve oko sebe. Dok je Uran u izazovnom aspektu sa Merkurom, osporavaćete autoritete a ni dobronamerni saveti neće nailaziti na značajniji prijem. Od petka je povoljan period za finansije, transakcije, bankarske operacije i sve što se odnosi na kredite, osiguranje i slično. Uglavnom ste posvećeni partneru i on vama, ali se krajem nedelje situacija menja. Donekle ćete se distancirati jedno od drugog ali za kratko. Naučite da se opustite.

RIBE

Finansijska situacija je prilično turbulentna ili ste u periodu kada imate nepredvidive troškove. Od petka Venera ima lep upliv na javne i partnerske odnose. Podrazumeva privlačenje pažnje, popularnost, uspeh u pregovorima, sklapanje novih ortakluka, udruživanje sa istomišljenicima. Aspekt je povoljan za rešavanje pravnih stvari, za konsultacije sa pravnicima, dobijanje ili davanje korisnih saveta. Odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom je u uzlaznoj fazi. Slobodni su u prilici da upoznaju nekog novog ili se ponovo zaljube. Maštate o odmoru i putovanju.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh