I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 28. oktobra do 4. novembra

OVAN

S obzirom na to da je još uvek aktuelan izazovan aspekt Marsa sa Saturnom, ali i Plutonom, budite krajnje obazrivi. Izbegavajte polemike, posebno javne, sa starijim osobama, autoritetima i naravno –opozicijom! Rasipanje energije ne vodi ničemu a može biti okidač za pogrešne odluke. Ipak, to ne znači da ste u ovom periodu bez šansi za uspeh. Naprotiv, ostvarićete svoje ciljeve u finansijskoj oblasti i započeti novi projekat. U odnosu sa emotivnim partnerom birajte reči jer ste skloni da kažete i ono što stvarno ne mislite. Problemi sa kostima, zglobovima.

BIK

U petak Venera, vaš vladar, menja znak. Promene možete osetiti na finansijskom planu. To podrazumeva dobitke kroz ortačke poslove, neki vid udruživanja, nasleđe, bankarske operacije, transakcije. Ukoliko ste raspoloženi za investicije , sada je pravi trenutak da to i uradite. Obratite pažnju na svakodnevne obaveze, odnos sa kolegama na radnom mestu ako ste nekome konkurencija. Ne dozvolite da manji konflikti i nesporazumi pređu u nešto više. Kod mnogih se bude strasti i potreba za drugačijim impulsima u ljubavi. Uživaćete u dugim razgovorima sa partnerom. Više se odmarajte.

BLIZANCI

U četvrtak Merkur, vaš vladar, kreće retro. Može usporiti  komunikaciju, privatan biznis, ili uticati na dinamiku poslovanja. Aspekt je povoljan za obavljanje aktivnosti koje konstantno odlažete ili nešto što više puta ponavljate, pokušavate da završite. Ako ste usmereni na nešto novo, bilo bi najbolje da sačekate kraj novembra i onda krenete sa realizacijom. Svakako, izbegavajte veće kupovine, ulaganja i krupnije investicije. Venera ima dobar upliv na društveni i ljubavni život od petka. Uživaćete u osvajanju suprotnog pola ako ste bez stalnog partnera. Pažljivo u saobraćaju.

RAK

Početkom nedelje je mlad Mesec koji deluje na vaše polje kreativnosti. Idealno za umetnike, stvaraoce, ali i sve koji prenose znanje. Žene mogu imati odlučujuću ulogu u umetničkim poslovima. Fokus će biti na aktivnostima koje radite iz ljubavi, u čemu uživate, naročito tokom vikenda. S druge strane, možete osetiti pritisak u svemu što je vezano za privatnost, porodicu, ili poslove koje obavljate kod kuće. Pokušajte da izbalansirate privatan i društveni život. Neko na radnom mestu gaji simpatije prema vama, što vas neće ostaviti ravnodušnim. Verujte u sebe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Prva polovina nedelje je u znaku promena. Sunce u izazovnom aspektu sa Uranom, može da ukaže na dezorjentiranost. Takođe na sumnje, kontradiktornost i napetost u odosu sa autoritetima. Kao da ste pod uplivom porodice, okoline, kada je reč o planovima. Neki će se povući u sebe, tokom vikenda, ili će voditi tajne razgovore sa osobom u koju imaju neograničeno poverenje. Izbegavajte kupovinu tehnike, kola, i proveravajte ispravnost vozila. Ako ste mlađi uživaćete u izlascima, provodu, a biće i novih ljubavi. Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

DEVICA

Obratite pažnju na retrogardni Merkur od četvrtka. Radi se o vladaru vašeg sunčanog znaka koji utiče na komunikaciju. Često remeti planove, odlaže susrete,realizaciju ciljeva. Do kraja novembra se ne preporučuje otpočinjanje novih projekata, većih kupovina, ulaganja. To ne podrazumeva ništa negativno, već da je vreme zaronite u dubine svog bića i možda otkrijete tajnu koja će vas izvesti iz najzamršenije situacije. Moguće rasprave sa partnerom oko finansija i rešavanja praktičnih stvari. Ljubav na kraćem putu ako ste slobodni. Pažljivo vozite.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u petak. U narednom periodu deluje na komunikaciju i to u pozitivnom smislu. Ramenjivaćete ideje sa drugima, posebno u oblasti kreativnosti, umetnosti,obrazovanja, turizma, ali i diplomatije. Sve će biti u znaku saradnje, kraćih putovanja, sportskih aktivnosti. I dalje ste pod uplivom Marsa, koji podrazumeva rad bez predaha, ali sada ćete uspostaviti balans. Pažljivije raspolažite finansijama. Osetićete polet na emotivnom planu i želju da nešto menjate iz korena. Ljubav na putu ili će vas privući neko ko je vezan za inostranstvo. Odmarajte se više.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje je mlad Mesec u vašem znaku. Najavljuje novi početak ili želju da nešto menjate. Druga polovina nedelje je u znaku retro Merkura pa ste u prilici da se ozbiljnije pozabavite istraživačkim radom. Biće tajnih razgovora, konsultacija, susreta. Delovaćete zagonetno, tajanstveno ali i prodorno. Ulazite u dobar period za finansije, zarade, kreativne poslove. Pronalazite izvore prihoda tamo gde drugima to nikada ne bi ni palo na pamet. Ako ste od nedavno u vezi, vaš odnos je sve prisniji i dublji, što ste i priželjkivali. Čuvajte se povreda.

STRELAC

U ovom periodu budite posebno pažljivi u sklapanju novih poznanstava. Takođe, izbegavajte  rizične finansijske poteze jer aspekti ukazuju na prekoračenje budžeta. Možda ćete biti galantni prema nekom od prijatelja, ali se pozajmice nikako ne preporučuju. Od petka Venera tranzitira vašim znakom, što će učiniti da zablistate u punom sjaju. Poboljšaće se društveni život a imaće dobar upliv i na diplomatiju. Ipak, pažnja će biti na emotivnim odnosima a mnogi se mogu zaljubiti na prvi pogled. Ako ste u vezi, prepustite se uživanju. U dobroj ste formi.

JARAC

Dok je Saturn u izazovnom aspektu sa Marsom možete očekivati naporniji period. Ipak, vi ste od onih koji se ne plaše barijera, čak ste i ponosni na sebe kako izlazite na kraj u teškim situacijama. Ako ste u konfliktu sa nekim na radnom mestu, poželjno je da se suzdržite od komentara. Sačekajte da sve prođe jer će se na kraju pokazati ko je bio u  pravu. Očekujte pozitivne promene na finansijskom planu ili dobitke od ortakluka. Poželjno je da što više izlazite, da se družite, zabavljate a kroz prijateljstvo je izvesna ljubavna romansa. Čuvajte se preloma, povreda.

VODOLIJA

Mlad Mesec u četvrtak deluje na vaše polje karijere. U prilici ste da inicirate nešto novo, predložite drugačiji koncept rešavanja problema… U svakom slučaju, ulazite u novu fazu koja neće proći bez manjih stresova. Možda ćete biti prinuđeni da se vratite na nešto što ste propustili da uradite, ili ćete raditi prekovremeno zbog nagomilanih poslova. Budite spremni na preokrete, iznenađenja ali i suprostavljanja autoriteta. Društveni život je u fokusu tokom vikenda. Uživaćete u osvajanju osobe koja vas neodoljivo privlači. Nova ljubav ako ste do sada bili usamljeni. Sklonost nervozi.

RIBE

Iako rešavate teže probleme vezane finansije, materijalnu sigurnost ili nasleđe, sve ste zadovoljniji rezultatima. U drugoj polovini nedelje Venera prelazi u oblast karijere. Ukazuje na uživanje u onome što radite, na dobre odnose sa podređenima, nadređenima ali i javnošću. Aspekt je povoljan za bavljenje umetnošću, diplomatijom, pravnim poslovima. Savetuje se oprez u rizičnim poduhvatima vezanim za inostranstvo  do kraja novembra. Bićete u centru pažnje i spremni na izazove kada je reč o ljubavi. Privlači vas neko na položaju ako ste sami. Vitalni ste.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh