I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 28. juna do 5. jula

OVAN

Mars, vaš vladar,  je u znaku i polju koji ga podržava, pre svega kada je reč o sportskim i zabavnim sadržajima, aktivnostima. Društveni ste, strastveni, skloni takmičenjima, propagandi i uspešno izlazite na kraj sa različitim problemima. Od četvrtka budite nešto obazriviji zbog izazovnih aspekata sa Saturnom i Uranom. Dobro razmislite o svakom riziku u koji se upuštate ili poslovima sa starijim osobama, autoritetima. Fokusirani ste na dobar provod, putovanja, izlaske, uživanje sa emotivnim partnerom ili osvajanje suprotnog pola. Tokom vikenda se čuvajte povreda.

BIK

Najradije bi se povukli u svoju oazu mira i uživali u lepim aktivnostima, hobijima, zadovoljstvima. Možda i budete u mogućnosti da nešto od toga realizujete, ili se povučete od svakodnevnih obaveza, u prvoj polovini nedelje. Već od četvrtka budite spremni na iznenađenja, preokrete, napade ili konflikte sa konkurencijom, opozicijom ili neki vid rivalstva. Sve pod uslovom da imate nerešen status ili nerašćišćenu situaciju iz prošlosti. Razdiru vas strasti dok je Venera u vatrenom znaku a to je povoljno za ljubavna dešavanja, izlaske, razmenu emocija. Izbegavajte masnu hranu.

BLIZANCI

Merkur u vašem znaku podrazumeva veću pokretljivost, elokvenciju, ispoljavanje intelektualne živosti, inteligencije, intuicije, znatiželje. Lako se prilagođavate izazovima a u pogledu analiza ste neprikosnoveni. Uglavnom vas prati sreća na poslovnom planu a sada ste u prilici da napredujete, dokažete se, jer su važni ljudi spremni da vas protežiraju. Finansijska situacija je sve bolja ali to ne znači da je povoljan trenutak za investicije. Raspoloženi ste za putovanja i pokušavate da partnera uvučete u tu priču i zajedničko planiranje. Blagi umor.

RAK

Fokusirani ste na finansijsku situaciju, zarade, materijalnu sigurnost. Ako se bavite privatnim biznisom očekujte povećanje prihoda, ali to podrazumeva ulaganje truda i korištenje pravih prilika. Neko će prepoznati nesvakidašnji talenat koji posedujete a na vama je da opravdate poverenje koje vam je ukazano. Druga polovina nedelje je nešto izazovnija za sve koji su u zavisnom položaju pa je preporučljivo da svoju volju sublimišete sa nadređenima. Naklonjeni ste hedonizmu, uživanju, ali ste spremni da ugađate i onima koje volite, naročito dragoj osobi. Odmarajte se više.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sada ste pod uplivom Marsa koji vam daje energiju, potrebu za akcijom i Venere koja osmehom, šarmom sve postiže. Dakle, bez ikakvog posebnog truda možete sve postići, dobiti… S druge strane, ima izazova od Saturna i Urana. To znači da ne preskačete lekcije, da ne žurite ako niste savladali sve što vas je kočilo u prošlosti. I naravno, ne pružajte otpor ako ne ide sve tako brzo kao što biste želeli. Uzdajte se u Veneru, prepustite se ljubavnim čarima jer ste sada u fazi kada se lako možete zaljubiti na prvi pogled. Izbegavajte stresne situacije i prekomerno ulaganje napora.

DEVICA

Iako je poslovna komunikacija naglašena, obratite pažnju na one male sitnice, finese, kako se ne bi bespotrebno nervirali. Merkur u izazovnom aspektu sa Neptunom ukazuje na propuste, razočarenja u pojedine saradnike, sitne obmane. Sve možete izbeći ako pažljivije birate ortake ili one koji mogu imati značajniji upliv na vašu karijeru. U boljoj ste poziciji ako poslujete sa inostranstvom ili se bavite komercijalnim poslovima, ulaganjima, finansijskim špekulacijama. Tajne ljubavi i susreti ako ste slobodni. Dobar period za sve koji su u braku i dugim vezama. Više spavajte.

VAGA

Venera, vaš vladar, deluje na polje planova, ciljeva ali i zarada od karijere. Naklonjeni ste troškarenju, društvenom životu, timskom radu, sastancima, dogovorima. Odlično se snalazite u kreativnim poslovima, svemu što je vezano za lepotu, umetnost, sport ali i humanitarnim aktivnostima. Druga polovina nedelje je nešto izazovnija u pogledu troškova, pa dobro razmislite o svakoj većoj investiciji. Okruženi ste prijateljima, udvaračima, ako ste slobodni. Lep period za emotivne susrete, uživanje sa dragom osobom i porodicom. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Usmereni ste na karijeru, status i radite punom parom. Mars, vaš vladar, je u znaku i polju koji ga maksimalno ističe što obećava uspeh, napredovanje ali i zadovoljstvo postignutim. Ipak, uvek ima izazova što ćete osetiti u drugoj polovini sedmice. Obratite pažnju na autoritete, starije osobe ili konkurenciju koja nikada ne miruje. Budite pažljivi u rukovanju mašinama, aparatima, oštrim predmetima ali i vatrom. Nedoumice na emotivnom ili porodičnom planu rešavajte u hodu i sa puno obzira. Slobodnima – ljubav kroz poslovne kontakte. Proverite rad srca i pritisak.

STRELAC

U javnim i partnerskim poslovima se snalazite kao riba u vodi. Ova nedelje je odlična za postizanje kompromisa, za sklapanje dugoročnih sporazuma, ortakluka ili udruživanje sa strancima. Sve što je vezano za putovanja, inostranstvo, otvara se sa lakoćom i to će vas na neki način obradovati. Jupiter u polju privatnosti možete iskoristiti za kupovinu nekretnina ili širenje privatnog biznisa. Finansijska situacija je sve bolja. Neophodno vam je više opuštanja, zabave, a naročito promena sredine, putovanje. Mislite na zajedničko putovanje sa partnerom. U dobroj ste formi.

JARAC

Možda će ova nedelje biti nešto napornija u fizičkom i poslovnim smislu. Saturn je u izazovnom aspektu sa Marsom i Uranom a to podrazumeva veću pažnju oko poslova sa građevinom, rudama, poljoprivredom, zemljoradnjom, mašinama. Oprez je neophodan i u komunikaciji sa starijim osobama, autoritetima, ali i militantnim ustanovama. Pažljivo rukujte tehnikom, oštrim predmetima, a proveravajte ispravnost vozila. Podrška od bračnog  partnera i porodice dobro će doći u rešavanju problema. Ulazite u prilično zanimljiv, strastven ljubavni period. Izbegavajte stres.

VODOLIJA

Zanimljiv period, kako u poslovnom, tako i u privatnom smislu. Kao da se sve pokrenulo pa ne znate čemu da date prioritet. Uran, vaš vladar je u izazovnom aspektu sa Saturnom koji ukazuje na tenziju, borbu između starog i novog. Želite da krenete napred a još niste raščistili sa prošlošću. To mogu biti porodični problemi koji nisu lako rešivi ili ne zavise samo od vas. Javni poslovi su u punom zamahu i tu možete dati svoj maksimum. Uzbudljivo je i na ljubavnom planu posebno ako ste od nedavno u vezi. Puno strasti na obe strane. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RIBE

Na neki način ste u svom elementu jer ste i dalje pod uplivom Jupitera. Dobar aspekt sa Suncem obećava ekspanziju na mnogim poljima. Možete uspeti u oblasti finansija, investiranja, kroz neki vid udruživanja ili pokroviteljstva od strane bogatih, imućnih ljudi, autoriteta, stranaca. Aspekt donosi napredak u svakom smislu a sve kroz sprovođenje određenih pozitivnih promena. U svakom slučaju, sada je pravi trenutak da date mašti na volju i ispunite želje. Komunikacija sa bračnim partnerom je na zavidnom nivou. Ljubav kroz poslovne kontakte za slobodne. Prilično ste izbalansirani.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh