I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 28. januara do 4. februara

OVAN

Još uvek ste pod uplivom svog vladara Marsa koji daruje obilje energije. Često osećate uzbuđenje, da ste snažni, ali vodite računa da ne preterate zbog moguće impulsivnosti. Ove nedelje je aktuelan izazovan aspekt sa Plutonom. Deluje na status, karijeru, što je značajano za sve koji se bave opasnim profesijama, rade u vojsci, policiji. Moguća
borba oko položaja ili eventualni osećaj egzistencijalne krize. Ukoliko se budete pridržavali oprobane taktike, nema te prepreke koju nećete prevazići, a to se odnosi i na ljubavne odnose. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Venera do nedelje ostaje u vašem polju finansija pa je to prilika da završite najvažnije poslove povezane sa tuđim novcem. Odličan aspekt za bankarske operacije, sve što se odnosi na osiguranje, nasledstvo, kredite i neki vid sponzorisanja. Većina izbegava rutinske obaveze, a aspekt sa Uranom je idealan za ispoljavanje kreativnosti. Vikend je zanimljiv za susrete sa prijateljima i nova poznanstva. Biće lepih iznenađenja, poklona, udvaranja i ponuda koje će uneti optimizam u svakodnevni život. Harmonija u braku. Okrenite se sportskim aktivnostima.

BLIZANCI

Merkur je u povoljnim aspektima sa Suncem i Jupiterom, a to ukazuje na prijatne i konstruktivne odnose sa ljudima. Pravi je momenat za donošenje važnih odluka, za poslovne transakcije, putovanja, razmenu sa strancima. Takođe za predavače, studente, intelektualce, aktivnosti povezane sa obrazovanjem. Većina je naklonjena timskom radu i organizaciji poslova i tu se odlično snalazi. Krajem nedelje, Venera menja znak i stavlja akcenat na erotske susrete, ako ste slobodni ili mlađi. Oni u braku će uživati u naklonosti partnera. Vežbajte!

RAK

Mesec je u poslednjoj fazi pa su ,samim tim, intelektualni napori mnogo veći. Kod nekih je smanjena psihička otpornost, koncentracija a dominira neodlučnost. Imajte to u vidu krajem nedelje. Većina aspekata je izuzetno povoljna za obavljanje svakodnevnih obaveza a imate i podršku kolega. Obratite pažnju na javne odnose i komunikaciju sa neistomišljenicima i šta javno izjavljujete. Možda je bračni partner u periodu kada očekuje veći stepen razumevanja s vaše strane. Simpatija na radnom mestu za mlađe. Relaksirajte se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Prilično ste zaposleni, aktivni na mnogim poljima. Sunce je u polju javnosti i partnerstva pa lako skrećete pažnju na sebe. Dobar aspekt za pregovore, potpisivanje ugovora, sklapanje saveza, udruživanje, naročito sa ljudima iz oblasti kulture, obrazovanja. Uglavnom, prati vas sreća ali budite obazrivi kada je reč o poslovnoj saradnji sa strancima. Dakle, projekti vezani za transport, saobraćaj, strane firme, podrazumevaju dodatni oprez. Iskoristite ovaj period da uživate u ljubavi, izlascima i sjajnom provodu. U dobroj ste formi.

DEVICA

Prilično ste praktični i usmereni na timski rad. Sada ste u povoljnom periodu za obavljanje privatnih poslova, pružanje usluga. Biće dosta aktivnosti oko administracije, papirologije, pisanja, knjigovodstva, sređivanja računa. Susreti sa autoritetima mogu biti od važnosti ako planirate da proširite sopstveni biznis. Mars u polju finansija nagoveštava rešavanje problema oko nasledstva, osiguranja, poreza, kredita. Bitno je da uskladite želje i mogućnosti. Porodica je za vas pravo utočište gde crpite neophodnu energiju. Izbegavajte stres.

VAGA

Venera, vaš vladar, u nedelju menja znak. Zato iskoristite ovaj period na najkreativniji način, a posebno kada je reč o poslovnoj saradnji sa inostranstvom. Ako ste raspoloženi za nove projekte, najbolje bi bilo da obavite konsultacije i potpisivanje ugovora što pre. Finansijski dobro stojite a odlično se snalazite i u transakcijama, špekulacijama, investicijama. Mars deluje na javne odnose, partnerstvo i na neki način vas čini dominantnim. Bilo bi dobro da svoje diplomatsko umeće primenite u braku ili sa osobom do koje vam je naročito stalo. Optimizam i dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku i još u poslednjoj fazi. Obratite pažnju na vesti koje stižu iz daljine, možda od rodbine ili ženske osobe. Mars, vaš vladar, iako snažno postavljen u znaku, u izazovnom je aspektu sa Plutonom. Izbegavajte sve što je rizično, povezano sa transportom, saobraćajem ili zakonom. Možda ćete rešavati pravne probleme ili brinuti oko važnih dokumenata, ugovora, dozvola i slično. Ipak, entuzijazam vas ne napušta i uvek ste spremni za dobro društvo, provod, izlaske. Oslonite se na emotivnog partnera. Proveravajte ispravnost vozila.

STRELAC

Sredinom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče dobro raspoloženje, optimizam, pa je to prilika da obavite mnoštvo važnih susreta. Odličan aspekt za javnu komunikaciju, ali i sve što je privatno. Iako ste izuzetno motivisani da se dokažete u poslovima koji podrazumevaju fizičku spremnost, poželjno je da manje rizikujete. To se
odnosi i na finansijske špekulacije, trgovinu, poslove sa novcem, porodičan biznis. Prilično teško obuzdavate strasti, pa su ljubavne afere neizbežne ako ste mlađi ili bez stalnog partnera. Obratite pažnju na metabolizam.

JARAC

Većina je aktivna u kući ili se radi o privatnom biznisu. Vladar karijere stavlja akcenat na rad u zatvorenim ustanovama kao što su bolnice, hoteli, dobrotvorne organizacije, istraživački centri. To su i poslovi povezani sa istragom kriminala, poreskom inspekcijom, aktivnostima koje su delikatne. Dakle, radi se o temama koje nisu lake a od vas zavisi kako ćete se izboriti sa izazovima. Mars deluje na privatne odnose, porodične, a podrazumeva veći stepen odgovornosti, posebno kada je reč o nekretninama. Tajne ljubavi i susreti. Više se odmarajte.

VODOLIJA

Na neki način ste zadovoljni kako se stvari odvijaju na radnom mestu. Još uvek vas štiti Sunce pa lako uspostavljate kontakt sa autoritetima, ali i mlađim osobama. Biće novih poznanstava, dogovora, razmene mišljenja i sklapanja novih aranžmana. Uglavnom u oblasti kulture, obrazovanja i diplomatije. Imate sreće i na finansijskom planu jer se mnogi ciljevi ostvaruju brže nego što ste očekivali. Društveni život je izuzetno zanimljiv.Privlačni ste za okolinu i često vas pozivaju na proslave, zabave i druženja. Ljubav je izvesna kroz prijateljstvo. Krećite se.

RIBE

Sve što ste planirali polako se ostvaruje. Ova nedelja je ključna kada je reč o karijeri. Sve što sada preduzmete imaće dalekosežne posledice. Za vas je najvažnije da ne podležete pritiscima sa strane, kada je reč o zajedničkim planovima. Oslonite sa na sopstvenu intuciju i nećete pogrešiti. Kamen spoticanja mogu biti finansije, investicije, svi
poslovi gde zavisite od tima ili ako ste član udruženja, političke stranke. Imaćete šanse za osvajanje osobe koja je na položaju. Na neki način zapostavljate porodicu na račun karijere. Vi znate kako da obnovite energiju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh