I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 28. avgusta do 4. septembra

OVAN

Početkom nedelje je aktuelan izazovan aspekt Marsa i Meseca. Podstiče impulsivnost, posebno u odnosu sa ženama. Srećom, aspekt je brz i možete ga kontrolisati uz malo dobre volje. Konstruktivno usmeravajte energiju, na sportske aktivnosti i sve što donosi zadovoljstvo ili ističe kreativnost. Od petka ste u svom elementu kada su mogući novi poduhvati, poslovi, putovanja, sklapanje prijateljstava. Venera ima blagotvoran uticaj na ljubavni i emotivni život. Uživaćete u društvu drage osobe ili osvajanju suprotnog pola. Nervoza.

BIK

Ovo je period kada ste posvećeni privatnim poslovima ili ste dosta aktivni kod kuće. Pridajete važnost utisku koji ostavljate na javnost ako ste na visokoj poziciji. Za vas je druga polovina nedelje zanimljiva za rešavanje privatnih problema, ili ako ste u dilemi oko sklapanja novih ortakluka. Biće konsultacija iza zatvorenih vrata, poverljivih razgovora, savetovanja. Uzdržite se od konačnih odluka, još neko vreme, kada će situacija biti mnogo jasnija. Lep period za porodična dešavanja, upostavljanje harmonije između vas i emotivnog partnera. Proverite rad žlezda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Fordomanija

BLIZANCI

Merkur je i dalje retrogardan ali od četvrtka menja znak. Delovaće na polje komunikacije, kraćih putovanja, odnosa sa bliskom rodbinom. Svakako, oprezno donosite zaključke koje se tiču ovih oblasti, proveravajte informacije koje stižu do vas. Aspekt sa Marsom i Uranom dolazi do izražaja krajem nedelje. Odličan je za brzo rešavanje poslovnih situacija, za transakcije i sprovođenje neobičnih ideja u delo. Emotivni status je za mnoge bio problematičan već duže vreme, ali sada ste u prilici da i to rešite. Nova ljubav za mlađe. Pažljivo u saobraćaju.

RAK

Mesec je u fazi rasta i tokom sedmice aspektuje dosta planeta. Pažnja je na finansijskoj stabilnosti, ekonomiji, novim poslovima. Bilo bi dobro da pažljivije raspolažete novcem, da se ne uplićete u rizične transakcije, ulaganja ili pozajmice. Nisu isključeni iznenadni troškovi. Nekima će kasniti isplate na koje su računali. Dobar je period za administrativne poslove, trgovačke i kraća putovanja. Direktno kretanje Saturna utiče na ljubavne odnose i može značiti oslobađanje od prošlosti, svega što vas je sputavalo. Osetljiv urogenitalni trakt.

LAV

Nekoliko planeta tranzitira vaš znak. Od četvrtka retro Merkur inicira nove poslove koji iziskuju finansijska ulaganja. Aspekt je povoljan za vraćanje ili potraživanje dugova. Okrenuti ste društvenom životu, pa će ovih dana biti dosta sastanaka, zanimljivih skupova i šansi da prezentujete svoje ideje. Ipak, više ste naklonjeni analizama, procenama i prikupljanju informacija jer ne želite ništa da propustite. Zadovoljni ste razvojem situacije na emotivnom i ljubavnom planu. Većina je promenila status i uživa u naklonosti partnera. U dobroj ste formi.

DEVICA

Vladar Merkur je i dalje u povratnom hodu ali će od četvrtka napustiti vaš znak. Aktiviraće polje tajni, aktivnosti i poslove vezane za zatvorene ustanove. S druge strane, ukazuje na tajne susrete, poverljive razgovore, planove koje ne delite sa drugima. Izvesna su odlaganja, neodlučnost oko realizacije poslova a u pozitivnom smislu dublje analize. Neki se vraćaju u prošlost ili rešavaju probleme  koji su ostali po strani. Prilično se oslanjate na emotivnog partnera a i on na vas. Naklonjeni ste zadovoljstvima, uživanju u lepim stvarima. Proverite rad srca.

VAGA

Naklonjeni ste timskom radu i društvenom životu. Imate dosta zajedničkih planova ili su ciljevi vezani za razna udruženja, klubove, stranački rad i humanitarne organizacije. Sredinom nedelje obratite pažnju na signale koje dobijate sa strane ili od prijatelja. Možda će određene informacije uticati na realizaciju poslova, ili njihovo odlaganje. Izbegavajte potpisivanje novih ugovora i proveravajte papirologiju. Atraktivni ste za suprotni pol. Izvesna je ljubav koja se rađa iz prijateljstva ako ste bez stalnog partnera. Klonite se masne hrane.

ŠKORPIJA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje .Ženama donosi mogućnost afirmacije kroz kontakte sa strancima. Ipak, obratite pažnju na reakcije jer aspekt potencira razlike u mišljenjima. Izuzetno ste motivisani da se dokažete u poslu a ovih dana imate dosta prilike za napredovanje. Mars u polju karijere ukazuje na rad bez predaha ali i da u svemu uživate. Sredinom nedelje rešavate složeniji problem ako se bavite militantnim poslovima. Ako ste zapostavili porodični i ljubavni život zbog profesionalnih obaveza, sada je prilika da to ispravite. Rekreirajte se.

STRELAC

Direktno kretanje Saturna je pokrenulo mnoga pitanja vezana za prošlost. Sada ste u poslednjoj fazi, do kraja godine, kada ćete sve što vas je do sada sputavalo, jednostavno, ostaviti za sobom. Pitanje sigurnosti, kako materijalne, tako i emotivne, dobija novi smer. Vladar karijere se vraća u polje inostranstva, što je idealno ako poslovno sarađujete sa strancima ili stranim firmama. Ima odličan upliv na studiranje, sve što se odnosi na visokoobrazovne ustanove. Lep period za ljubav ako putujete u dvoje. Sklonost išijalgiji i hroničnim tegobama.

JARAC

Vaš vladar Saturn je direktan a kako je u polju tajni, obratite pažnju  na signale koje vam šalje podsvest. Nešto što ste dugo čekali sada se ostvaruje ali to može biti i otkriće nečeg skrivenog. Većina planeta deluje na osmo polje koje je, takođe, povezano sa tajnama, stvarima koje su zamršene i nedokučive. S druge strane, upućuje na rizične finansijske operacije, bankarske poslove, kredite, poreze, nasleđe. Sredinom nedelje se okrećete porodici, bračnom partneru ili ćete više biti upućeni jedno na drugo. Ostali su skloni erotskim avanturama.Postepeno se vraćate u formu.

VODOLIJA

Vladar karijere je u polju koje se odnosi na partnerstva i saradnju. Možda ste u fazi kada se bavite pravnim poslovima, obavljate mnoštvo konsulatacija, pregovora, usaglašavate stavove. Retro Merkur odlaže potpisivanje ugovora ili konačno rešavanje problema. No, to neće potrajati, tako da nemate razloga za nervozu. Lepe vesti dolaze iz inostranstva, posebno ako imaju veze sa nekretninama, finansijama i poslovanjem. Raspoloženi ste za nova poznanstva, udvaranje, osvajanje i svaki vid zabave. Strastvene ljubavi za  mlađe. Naučite da se opustite.

RIBE

Ova nedelja je ključna kada je reč o poslovima. Privodite kraju mnoge aktivnosti i možete da se pohvalite dobrim učinkom. Retro Merkur, od četvrtka, donosi iznenađenja ili prekovremeni rad.Proverite rokove, administraciju, jer može biti propusta, ne samo vaših već i onih sa kojima sarađujete.Takođe, otklonite konfuziju u komunikaciji sa neistomišljenicima jer će vas to dodatno rasteretiti. Sunce ima dobar uticaj na javne ali i bračne odnose. Stavlja vas u prvi plan, tako da s lakoćom dominirate. Ljubav i posao se prepliću. Izbegavajte iscrpljivanje na poslu.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh