I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. septembra do 4. oktobra

OVAN

Raspoloženi ste za timski rad, javne prezentacije, udruživanje i animiranje javnosti. Vladar Mars u polju partnerstva je idealan za predovodnike, šefove, autoritete, sportiste, sve koji borbenošću i hrabrim potezima ostvaruju ciljeve. Ipak, na neke dogovore, susrete, moraćete da sačekate zbog retrogardnog Merkura. Potpisivanje konačnih ugovora nije preporučljivo do kraja meseca. Možda ćete se dvoumiti između više opcija a to je već znak za povlačenje do daljnjeg. Sa bračnim partnerom su izvesne rasprave oko finansija, prioriteta, ali ništa što ne možete rešiti. Dobro se držite.

BIK

Venera je u lepom aspektu sa Neptunom što ukazuje na entuzijazam, sretne promene, mnogobrojne želje, pogotovo kada je reč o putovanjima. S druge strane, uživaćete u umetničkim događajima, možda izložbama, koncertima, nekom novom filmu… Vaši talenti dolaze do izražaja ako se bavite muzikom, umetnošću a biće i zanimljivih susreta. Potrudite se da ispoštujete rokove, poslovne saradnike jer izazovan aspekt sa Jupiterom podrazumeva određene finansijske gubitke zbog loše procene ili preterivanja. Ovih dana sanjarite, čeznete za idealnom ljubavlju. Ako ste u braku – promenljivo. Izbalansirajte ishranu.

BLIZANCI

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku a Merkur kreće retrogardno, što je najvažnije. Dakle, vladar vas usporava, vraća na nešto od ranije, iz prošlosti… Deluje na polje kreativnosti, zabave, ljubavi, dece, pa će se sve vrteti oko  tema koje volite. Mogu se odgoditi javni nastupi, sportske aktivnosti, sve što je vezano za obrazovanje, decu, umetnost, stvaralaštvo. Nije naročito povoljan trenutak za finansijske špekulacije, investicije. Sačekajte kraj meseca. Ali zato se možete pozabaviti emotivnim odnosima, bivšim partnerima a biće i iznenadnih susreta. Osetljiv nervni sistem.

RAK

Od utorka do petka je Mesec u vašem znaku. Porodične teme, sve što je lično, privatno, zahtevaće vašu pažnju. Većina brzih planeta tranzitira polje doma i porodice, pa budite spremni na rešavanje situacija vezanih za prošlost. Nešto se može ponoviti jer je Merkur retro. Dogovori sa rodbinom, bračnim partnerom, oko nekretnina ili možda zajedničkog poslovanja ako se bavite privatnim biznisom. Možda ćete otkriti neku tajnu ili biti u nedoumici oko novih saznanja. Dosta uzbuđenja za slobodne Rakove ili povratak stare ljubavi. Naglašena senzitivnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sunce, vaš vladar, je u odličnom aspektu sa Saturnom a to znači da držite konce u rukama. Odnosno, snalazite se u teškim situacijama, svemu što izgleda komplikovano, jer ste staloženi, mirni. Imate odličnu saradnju sa autoritetima, starijim osobama koje su spremne da vas podrže, ali preferirate samostalnost. Sada ste fokusirani na komunikaciju, razmenu ideja, obavljanje administrativnih, komercijalnih, trgovačkih poslova. Obratite pažnju na papirologiju, račune, dokumentaciju i šta potpisujete. Prija vam porodični ambijent a od partnera očekujete maksimalnu posvećenost. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, je krenuo retrogardno i tako će biti do 18. oktobra. Kako je u polju zarada, novca, materijalne sigurnosti, obratite više pažnje na troškove. Možda će biti zastoja oko nekih projekta, kašnjenja, tapkanja u mestu ili će kasniti isplate. Ipak, imate podršku još dve planete koje obećavaju dobitke, dugoročne poslove, pod uslovom da sarađujete sa proverenim firmama. Zaboravite na investicije i veće kupovine do kraja meseca. Uživaćete u kraćim putovanjima sa emotivnim partnerom ili će vas privući neko ko je iz susednog grada. Pažljivo vozite.

VAGA

Sve što ste odlagali da uradite, obavite, sada vas sustiže jer Merkur započinje retrogardno kretanje baš iz vašeg znaka. Preporuka je da napravite listu prioriteta i sve rešavate korak, po korak. Svesni ste da mnogo toga odugovlačite jer ste preuzeli na sebe više nego što je to neophodno. Što se tiče finansija, povucite ručnu jer Venera u izazovnom aspektu sa Jupiterom često ukazuje na preterivanja. Zaboravite na luksuzne kupovine, nepromišljene troškove. Na sentimentalnom planu ima dosta uzbuđenja ako ste slobodni. Romantična udvaranja, maštanja, idealizam i velika očekivanja. Birajte lakše svarljivu hranu.

ŠKORPIJA

Dosta planeta deluje na vaše polje tajni, podsvesti, kao i vladar Mars. Kako je planeta komunikacije promenila smer kretanja, još više ste se povukli u izolaciju. Možda ste u fazi kada ste najzad shvatili da nema odlaganja, da je krajnji rok da završite ono što ste sebi obećali ili drugima. Tajni dogovori, konsultacije, susreti su nešto što vas čeka ovih dana. Neki će se pozabaviti istraživanjem, analiziranjem specifičnih tema ili situacija koje podrazumevaju diskreciju. Ipak, Venera u vašem znaku stavlja u prvi plan ljubav, emotivne odnose, susrete i uživanje u osvajanju. Relaksirajte se.

STRELAC

Ovih dana budite obazrivi u donošenju odluka, poslovima koje obavljate, dogovorima koje ostvarujete i obećanjima koje dajete drugima. Vladar karijere, odnosno, Merkur, kreće retro i na neki način usporava, odgađa mnoge planove. Biće i manjih grešaka, naročito administrativnih, papiroloških, možda gubljenja sitnica, zaboravljanja… Fokusirani ste na timski rad, pa možda neće biti do vas već do vaših saradnika, pretpostavljenih ali dobro je da to imate na umu. Emotivna situacija je prilično komplikovana, za slobodne, i sve koji još žive u prošlosti. Vašem organizmu je neophodan odmor.

JARAC

Status i karijera su nešto što vas zaokuplja više nego ostali segmenti života. Čak tri planete tranzitiraju ovo polje a retro Merkur najavljuje određene promene sve do 18. oktobra. Ako ste bili u sred nekih dogovora, susreta, može se desiti preokret, zastoj ili će doći do odlaganja. Nikako nećete moći da utičete na tok i zato je neophodno da strpljivo sačekate dok se sve kockice ne slože. Ipak, dobar aspekt Saturna sa Suncem i Marsom, ukazuje na određenu prednost i da ste odličan taktičar. Turbulentan ljubavni period za mlađe i slobodne. Jačajte imunitet.

VODOLIJA

Prilično dobro stojite na mnogim poljima ali samo ako pratite svoju intuiciju. Venera je još uvek u polju karijere a to podrazumeva uspeh onima koji se bave umetnošću, stvaralaštvom, koji su kreativni. Favorizuje žene, lepotu, ili poslove u vezi  sa modom, estetikom, muzikom… Odlično se snalazite i u obrazovanju, nauci, turizmu, poslovima sa inostranstvom. Uskoro se nadajte krupnijim promenama jer čak tri spoljašnje planete kreću direktno. Dve su u vašem znaku. Kod vas je uvek burno u emotivnim odnosima, ali vi tako funkcionišete. Naučite da se opustite.

RIBE

U ovom periodu je dobro rešavati sve nagomilane probleme. Neptun, vaš vladar je u lepom aspektu sa Venerom, što je zanimljivo i korisno za umetnički nadahnute Ribe. Sve koji se bave muzikom, putuju, imaju specifične životne ciljeve. Za vas je retro Merkur indikator određenih promena oko finansija ili dobijanja podrške, kako verbalne, tako i materijalne. Biće tajnih dogovora, susreta koji rešavaju krupna statusna pitanja. Sanjarite i to je nešto što je gotovo prirodno a ispunjenje je izvesno ako ste na putu sa dragom osobom. U dobroj ste formi.

Piše: Astrolog Vesna Lalić

Foto: Unsplash.com/Aaron Burden

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh