I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27.maja do 3.juna

OVAN – Dragi Ovnovi, za vas će ova poslovna nedelja biti vrlo dobra i aktivna. Mogući je novčani dobitak na početku nedelje. Mnoštvo razgovora u vezi posla, kraćih putovanja i komunikacija, urodiće plodom krajem nedelje. Studenti Ovnovi, pred vama je sjajna nedelja za polaganje ispita, kao i ceo naredni mesec. Naglašeno sazvežđe Blizanaca i ulazak Marsa u to sazvežđe krajem nedelje – vama će veoma odgovarati. Činiće vam se da ste izašli iz letargije i perioda nesigurnosti u kom ste bili. Sada preuzimate inicijativu i brzo sve rešavate – ponovo ćete biti „svoj na svome“. Kada je ljubav u pitanju, pazite se perioda koji je pred vama. Ponekad i od suviše dobrog može da vas zaboli glava, posebno vama kojima se svaka emocija vidi na licu i ne možete da prikrijete zaljubljenost. Vrlo vam je aktivno polje emocija, privlače vas vatreni znaci, u zanosu ste, a moguće je da se dvoumite između dve osobe. Polako, stići ćete sve. Pazite se u saobraćaju.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je dobra poslovna nedelja u kojoj ubirate rezultate prethodnog napornog ulaganja i dobrih procena. Iza vas su neprijatni i stresni poslovni dani koji su se ipak isplatili zahvaljujući vašem strpljenju i živcima koje ste zadržali. Možete biti mirni u narednom periodu, očekuje vas potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora ili glas da je vaš projekat odobren. Razmišljate o putovanju koje može biti izvesno krajem nedelje, kao i o ulaganju u automobil. Na ljubavnom planu je povoljna situacija. Ako ste u dužoj vezi ili braku, polako se stabilizuju odnosi sa partnerom – kao da se ponovo zaljubljujete. Ukoliko ste slobodni, smeši vam se zanimljivo poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Zanimljiva prepiska se može završiti susretom i pozitivnom emocijom. Trebali biste razmisliti o poseti zubaru.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, ovo će biti važna poslovna nedelja, bez obzira što ćete primetiti da se baš ne slažete sa poslovnim saradnicima. Odlučićete ipak da ćutite i pređete preko nekih stvari. Savetuje se prilagođavanje na date okolnosti. Krajem nedelje izgleda da vas čeka razgovor sa advokatom ili nekim pravnim licem u vezi nekretnine – neko vam može dati dobar savet. Vrlo aktivna nedelja, dosta komunikacija i mnoštvo kraćih putovanja. Dobijate mogućnost da napredujete u poslu koji podrazumeva komunikaciju i saradnju sa inostranstvom. Ipak, neki vaši poslovni partneri mogu vas iznervirati jer kasne ili ne poštuju dogovor zbog kojeg vi možete snositi odgovornost. Prećutkujete, ali ćete planuti krajem nedelje. Partner vas zbunjuje svojim ponašanjem – niste sigurni šta misli i oseća, ali budite sigurni da vam ljubav kuca na vrata.

horoskop1

PerSu marketi

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

RAK – Dragi Rakovi, vama ova poslovna nedelja baš i neće biti poslovna. Možda je zato bolje da poslovnu situaciju pokušate da sagledate dugoročno. Dakle, ako trenutno neke stvari ne mogu da prođu, dajte im šansu u budućnosti kada nastupi bolji period za realizaciju. Obratite pažnju na poslovne saradnike, uopšte vam nisu naklonjeni – grupa planeta u vašem polju tajni i skrivenih neprijatelja, može poremetiti vaše planove. Nekim ljudima ne odgovara da učestvujete u nekom poslu, i učiniće sve da vas u tome spreče – budite strpljivi i oprezni. Ova nedelja vam može doneti dugo odlaganu posetu lekaru i potrebu da budete hospitalizovani radi pertraga. U ljubavi je situacija znatno bolja, partner vas podržava u potpunosti. Vi ste ti koji ste nestabilni, najpre zbog posla a zatim nedoumica koje vas muče u poslednje vreme. Ukoliko ste blizu situaciji da sednete na „dve stolice“, nemojte to raditi, možete biti otkriveni.

LAV – Dragi Lavovi, konačno dobra poslovna nedelja u kojoj stižu vrlo dobre vesti, naročito za one koji rade u farmaceutskoj industriji. Moguće je pokretanje starog posla, promena vlasničkih odnosa nekadašnje firme, saradnja sa istočnim zemljama, a dobar glas mogu doneti kolege sa kojima ste radili. Opustite se, nazire se svetlo u tunelu posle veoma teškog zimskog perioda besparice i stresa na emotivnom planu. Kada je ljubav u pitanju – ako ste slobodni, sjajna nedelja je pred vama i možete očekivati divan susret i poznanstvo preko prijatelja, vrlo lepa komunikacija. Ukoliko ste u vezi ili braku, sledi stabilizacija odnosa, partner vam donosi dobre vesti oko posla. Možda biste trebali da držite dijetu i pripazite na ishranu, zima vam nije bila prijatelj.

DEVICA – Drage Device, za vas će ovo biti pomalo komplikovana poslovna nedelja. Želite da proširite posao i poboljšate finansijski priliv ali morate napraviti prioritete i selekciju jer izgleda da u nekim stvarima grešite. Čini vam se da vas poslovno okruženje ne razume ili vam pravi komplikovane prepreke – tu ste delimično i u pravu. Krajem nedelje možete ući i u otvoreni konflikt kada budete otkrili neke „zakulisne“ radnje na radnom mestu. Neko želi da vas iskoristi, vaš status, ime i preporuku u ne baš časne svrhe. U ljubavi ste pomalo nesigurni i strahujete, usamljeni ste i željni razgovora, ali istovremeno počinjete da sumnjate u partnera. Krajem nedelje očekujte susret na nekom kraćem putu i opustite se jer dolazi prijatan emotivan period.

horoskop3

VAGA – Drage Vage, ovu nedelju provešćete u brojnim poslovnim razgovorima, pravljenju planova i razmeni informacija. Podatke koje budete dobili, morate selektovati i dati prioritet samo onim osobama i stvarima koje mogu uroditi plodom. Možete ući u konflikt sa nekim osobama sa kojima se ni ranije niste slagali, mogle bi vas iznervirati krajem nedelje. Savetujem da se opustite, nije toliko strašno kako se možeto učiniti u prvi mah. Kada Mars krajem nedelje uđe u Blizance, može vas navesti da potrošite više novca na nepotrebne stvari, i da uđete u neprijatan konflikt sa prijateljem. Na polju emocija duže vreme težite ka obiljnoj vezi, ali za mnoge od toga ni traga ni glasa. Ove nedelje moguća su poznanstva i razgovori sa vrlo interesantnim osobama, ali će se sve svesti samo na komunikaciju i priču. Krajem nedelje moguće je da na vas ostavi utisak osoba rođena u vatrenom znaku koju ste upoznali preko prijatelja. Pazite se prehlade.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je važna poslovna nedelja po pitanju finansijskih prilika. Naglašeno osmo polje može doneti šansu da donesete prave odluke u vezi kredita, dugova, tuđeg novca, nasleđene imovine. Ukoliko imate neku nekretninu koja je dugo tavorila, vreme je da se pokrene prodaja i kupite novi objekat u drugom gradu. Moguće je i da se stvore uslovi da vratite neki novac ili podignete kredit. Pred vama su ozbiljne mogućnosti – dobro ih razmotrite. Neraspoloženim vas može činiti stanje jednog od članova porodice koji je bolestan, brinete oko toga. Kada su emocije u pitanju, ako ste u vezi ili braku možda ste imali prilično težak period u poslednjih mesec dana jer ste bili potajno nezadovoljni partnerom. Previše ste ga kritikovali i pritiskali, pa kada vam je on uzvratio istom merom – počeli ste loše da se osećate. Vreme je možda da popričate o praktičnim stvarima koje se odnose na zajednički novac, imovinu, nekretnine.

STRELAC – Dragi Strelčevi, za vas će ovo biti vrlo važan poslovni period jer duže vreme priželjkujete novi posao, poslovni uspeh, promenu ili unapređenje. Svi su izgledi da ćete u tome uspeti – pitanje je dana kada će vam stići dobre vesti. Zbog svega dugo već napeti i nervozni, a najviše može trpeti partner. Ukoliko ste u vezi ili braku, izgleda da svu negativnu energiju ispoljavate na partneru, i niste spremni da ga saslusate i razgovarate o ozbiljnim emotivnim odlukama. „Posao, i samo posao“ jeste ono što vas sada interesuje. To je dobro, jer se sada na to i treba fokusirati zbog povoljnog perioda. Mogu vam pomoći uticajni prijatelji, rođaci ili komšije – ne libite se da ih kontaktirate ako vam budu trebali u ostvarivanju ciljeva. Studenti Strelčevi, izađite na ispite i učite, došao je vaš trenutak. Neurološki problem.

horoskop2

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

JARAC – Dragi Jarčevi, biće ovo dobra nedelja i jedino se može pojaviti problem u vezi saradnje sa nekim osobama koje se ne slažu sa vašim stavovima i načinom poslovanja. Krajem radne nedelje moguć je otvoreni razgovor na tu temu – nedajte da vas pokolebaju i držite se svog stava i prvobitnog plana. Nije vreme za neke veće novčane transakcije ili kredite i pozajmljivanje novca. Mada se može desiti da i pored ove sugestije početkom juna uđete u takvo nešto – budite oprezni. Na ljubavnom planu slobodni Jarčevi mogu u narednih mesec dana sresti ljubav svog života ili doneti odluku o braku i preuzimanju emotivne odgovornosti, planiranju potomstva.

VODOLIJA – Drage Vodolije, vi koji ste imali problem sa nekretninama, stanom, nasleđem – ove nedelje dobijate papir, vest, dokument koji vam konačno potvrđuju vlasništvo, trud se isplatio. Prilično napet period je iza vas, započeli ste mnogo poslova, imali dosta sukoba i konflikata, naročito sa članovima porodice, ali uprkos svemu vi idete napred. One Vodolije koje razmišljaju da im hobi postane posao – na odličnom su putu. Igrajte igre na sreću ovih dana. Kada je ljubav u pitanju, izgleda da je vrlo buran period pred vama, nagli ulasci u veze, velika očekivanja, ali budite oprezni. Moguće je da se razočarate. Poznanstvo da, ali ne i veza po svaku cenu.

RIBE – Drage Ribe, za vas će ovo biti pomalo napeta nedelja koju mogu obeležiti problemi vezani za stan, selidba, troškovi ili kvarovi u kući. Svakodnevnica koja odnosi novac. U izgledu je velika životna promena koja se najavljuje krajem juna, ali trenutno vas jedu sitne stvari. U firmi u kojoj radite stavljaju vas na probu pred unapređenje, i to vas muči jer niste sigurni kuda to vodi. U ljubavi, zauzete Ribe su u situaciji da se više nego inače sukobljavaju sa partnerom. Oboje ste nervozni zbog novca koji je obećan i nikako da stigne, i to možda ima veze sa nekim članovima partnerove porodice koji prave problem. Slobodne Ribe, pred vama je divno leto, ljubav kuca na vaša vrata. Uživajte.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh