I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. maja do 3. juna

OVAN

S obzirom da sredinom nedelje Mesec tranzitira vašim znakom, obratite pažnju na emocije. Kod nekih će biti pojačana impulsivnost, želja da se obračunaju sa neistomišljenicima, ili ustanu u odbranu svojih ideala. U pozitivnom smislu, ovaj aspekt budi energiju koju samo treba pravilno usmeriti i pustiti da se ispolji kreativnost. Izbegavajte kupovinu nekretnina, iznajmljivanje prostora i krupnije poslove vezane za zemljište. Nikako da se uskladite sa emotivnim partnerom, a ni sa ostalim članovima porodice. Kraj nedelje je idealan za dobar provod i izlazak sa prijateljima. Nemir.

BIK

U ovom periodu obratite pažnju na komunikaciju, kako verbalnu, tako i pismenu. Imaćete utisak da ništa ne stižete da obavite do kraja ili da vas pritiskaju sa svih strana. To nije vaš stil rada, pa su moguće rasprave i konflikti. Problem mogu biti dokumenta, pravni poslovi,sve što je vezano za zakone, papirologiju, overu ili pribavljanje različitih dozvola. Interakcije sa militantnim ustanovama,vojskom, policijom, posebno ako putujete ili je vaš posao vezan za transport, saobraćaj. Za vikend se opustite uz dragu osobu ili uživajte u šetnji prirodom. Osetljiv rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Izuzetno zanimljiv period ispunjen mnoštvom aktivnosti, interesovanja i susreta. Merkur, vaš vladar, obrazuje dva izazovna aspekta sa Neptunom i Jupiterom, što ukazuje na rešavanje važnih poslovnih problema. To mogu biti poslovi vezani za pravne stvari ili će savet stručnjaka biti neophodan za rešavanje zamršenih situacija. Ako je neophodno, obavite par konsultacija sa nekim u koga imate poverenje. Kod vas se mnogo toga odvija u tajnosti ili svoj emotivni život držite daleko od očiju javnosti. Znate tačno šta želite i taktizirate. Sklonost alergijama.

RAK

Ovo je faza pre mladog Meseca kada možete imati utisak da vam obaveze teško padaju. S druge strane, Mars u vašem znaku podstiče nemir, nervozu, nestrpljenje, i želju da se sve  završi u rekordnom roku. To će vas pratiti do kraja juna, pa bi najbolje bilo da napravite listu prioriteta i da ne razbacujete energiju na trivijalne stvari. Bitno je da ne ulazite u konflikte sa konzervativnim ljudima ili da se ne dokazujete na krajnje iracionalan način. Posebno kada je reč o javnosti. Jedno prijateljstvo polako prerasta u nešto mnogo više i to vam prija. Čuvajte stomak.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Nekako se sve vrti oko vas, kada je reč o karijeri, statusu, ostvarenju ambicija. Venera ima čaroban upliv na javne ličnosti, sve koji zavise od medija ili žele da skrenu pažnju na sebe. Podstiče diplomatske odnose i donosi pomoć žena ili će njihov upliv biti od presudne važnosti za dalje napredovanje. Ipak, prati vas nemir ili još uvek niste sigurni u kom pravcu da usmerite svoju energiju. Ukoliko očekujete podsticaj od strane prijatelja, budite krajnje slektivni. Odnos sa emotivnim partnerom se komplikuje jer ste u raskoraku između obaveza i privatnog života. Više se odmarajte.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, utiče na karijeru i ukazuje na nove poslovne prilike ako ste mladi, nezaposleni ili ambiciozni. Odličan je za  za usavršavanje u nekoj oblasti ili za edukaciju. Donosi uspeh u trgovini, obrazovanju, književnom radu, retorici, studiranju jezika. Uopšte, biće u fokusu sve aktivnosti koje podrazumevaju komunikaciju, primanje i prenošenje informacija, znanja. Mnoštvo zanimljivih susreta, kraćih putovanja, učiniće da lakše prebrodite krizu između vas i emotivnog partnera. Otvoren razgovor razrešiće sve dileme koje vas muče. Jačajte imunitet.

VAGA

Ovo je prilično naporan i zahtevan period u profesionalnom smislu. Promenili ste taktiku,  neki i strategiju poslovanja u skladu sa novinama i okolnostima koje društvo nameće. Venera u aspektu sa Neptunom podrazumeva ispunjenje visokih ideala, posebno kada je reč o bavljenju umetnošću i stvaralaštvom. Ovaj tempo se nastavlja sve do kraja juna, pa je neophodno da uskladite svoj privatni i profesionalni život. Težnja ka savršenstvu se ispoljava i na emotivnom planu. Nesuglasice sa partnerom možete prevazići fleksibilnijim pristupom. Osetljivo grlo.

ŠKORPIJA

Iako je Mars, vaš vladar, u znaku koji ga ne podržava, imate sjajne mogućnosti za napredovanje i širenje uticaja u inostranstvu. To podrazumeva bavljenje spoljnom trgovinom, izvozno-uvoznim poslovima, krupnijim biznisom, izdavaštvom. Nude se brojne šanse za sportiste, naučnike, stvaraoce, sve koji su zainteresovani za studiranje, učenje, učestvovanje na konferencijama, simpozijmima i raznim takmičenjima. Sreća vas prati na ljubavnom planu i u braku. Ako ste slobodni biće prilike za neko romantično  poznanstvo. Izbegavajte tešku i začinjenu hranu.

STRELAC

Okrenuti ste javnim poslovima i društvenim događanjima. Vodite pregovore, ili ste u fazi kada potpisujete važne ugovore, dokumenta. Biće konsultacija sa pravnim licima, advokatima i rešavanja dugoročnih problema. Ono što vas posebno zabrinjava su finansije, izdaci, investicije, krediti… Ukoliko ste  sa nekim u ortakluku proveravajte račune kako vas ne bi iznenadili troškovi na koje niste računali. Prilično ste otvoreni i nemate nikakav problem da partneru stavite do znanja šta vam se ne dopada. Budite nežniji. Išijalgija ako ste tome skloni.

JARAC

Možda ćete se u ovom periodu pozabaviti rešavanjem pitanja povezanih sa nekretninama, nasledstvom i porodičnom imovinom. Takođe, privatnim biznisom, svakodnevnim obavezama. Obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim saradnicima, ortacima, ali i javnošću. Bitna je svaka reč koju izjavljujete, ali i svaki dokument koji potpisujete. Ukoliko dobijete ponudu za poslovnu saradnju sa inostranstvnom, obavezno je prihvatite. Do kompromisa sa emotivnim partnerom možete doći samo uz veći stepen tolerancije. Izbegavajte ekstreme.

VODOLIJA

Većina je premorena svakodnevnim poslovima. Za sada, nema izgleda da se bilo šta promeni u tom smislu. To znači da zasučete rukave i  hrabro se uhvatite u koštac sa svim zaostalim obavezama. Za neke to može  biti i prekovremeni rad. U boljoj ste poziciji ako se bavite kreativnim poslovima, obrazovanjem ili sportom. Možete da kombinujete lepo i korisno, sport i rekreaciju, da putujete, pohađate kurseve ili držite predavanja. Ako u sve to uključite i emotivnog partnera, biće to pun pogodak. Izlasci i zabava za mlađe. Skloni ste hedonizmu.

RIBE

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Podstiče maštovitost ali  i preosetljivost. Dakle, uticaji okoline su prenaglašeni pa izbegavajte susrete koji vas opterećuju ili situacije koje vas čine konfuznim. Kako dani prolaze orijentisaćete se na privatnost, poslove koje volite, radite iz ljubavi. Sada je prilika da iskažete svoj kreativni potencijal i zablistate u punom sjaju. To može biti svet umetnosti, filma, pozorišta, muzike. Čežnja za ljubavlju je vaš lajt motiv. Ukoliko vas partner prati u svemu vašoj inspiraciji nema kraja. Moguća ljubav na prvi pogled ako ste mlađi. Infekcije disajnih organa.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh