I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. jula do 3. avgusta

OVAN

S obzirom da ove nedelje dominira T- kvadrat između Marsa, vašeg vladara, Merkura i Jupitera, budite obazrivi u pogledu putovanja, potpisivanja dokumenata. Nije sjajan momenat za sprovođenje promena niti za dogovore sa pravnim zastupnicima, podređenima, administrativnim službenicima. Budite promišljeni, suzdržani u izjavama, procenama, jer ćete samo tako izbeći nerviranja i brige. Emotivnom partneru prepustite inicijativu kada je reč o praktičnim stvarima, komunikaciji sa okolinom, rodbinom. Nervnu napetost sanirajte relaksacijom.

BIK

U ovom periodu dolazi do izražaja nesigurnost u sprovođenju planova. Posebno ako se oslanjate na druge, imate prevelika očekivanja. Venera u izazovnom aspektu sa Neptunom podrazumeva oprez u finansijskim poslovima, transakcijama, nedovoljno definisanim dogovorima. Ne nasedajte olako datim obećanjima, grandioznim ponudama, laskanjima. Proveravajte dokumenta, šta potpisujete, račune, knjigovodstvo. Entizajazam je prisutan i na emotivnom planu ako ste mlađi ili bez partnera. Moguća bezrazložna ljubomora, sumnjičavost. Sklonost alergijama.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je u T-kvadratu sa Marsom i Jupiterom a to nagoveštava brojne aktivnosti, inicijativu s vaše strane. Pre svega, na poslovnom i finansijskom planu. Odličan aspekt za rešavanje pravnih problema, za političare, javne radnike, novinare, pisce, sve koji se bave komunikacijama. Uspeh je zagarantovan ako ste otvoreni za nove ideje, metode poslovanja, sve što je neobično, nesvakidašnje. Izuzetno ste društveni i rado viđen gost na zabavama, različitim okupljanjima. Udvaranja ako ste slobodni. Više spavajte.

RAK

Mesec je u fazi rasta što ima pozitivan uticaj na većinu aktivnosti. Čini vas vedrijim, a deluje i na intelektualne sposobnosti pa donosite bolja rešenja, fokusiraniji ste na ono što radite. Izuzetno dinamičan period koji podrazumeva borbenost, brzo rešavanje kompleksnih problema i česta iznenađenja. Izazovi su karakteristični za prvu polovinu nedelje, ali će obnavljanje kontakata, u drugoj, doprineti ispunjenju planova i ciljeva. Potrudite se da budete što jasniji u odnosu sa emotivnim partnerom. To će vas poštedeti besmislenih rasprava. Vitalnost raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sada ste u centru pažnje jer je Sunce u vašem znaku u lepom aspektu sa Marsom. Usmerava vas na kretanje, sportske aktivnosti, hrabre poduhvate, ostvarenje ambicija. Možda ste zainteresovani za poslovnu saradnju sa inostranstvom, putovanja ili neki vid edukacije. U svakom slučaju, trenutno je aktuelan izazovan aspekt sa Uranom koji vas čini nestrpljivim. Podrazumeva iznenadne prepreke ili ometanje u ispunjenju ciljeva. Nije neophodno da se mnogo trudite u osvajanju nečijeg srca jer ste neodoljivi za suprotni pol. Uživaćete u dobrom provodu i izlascima. Sportski ste nastrojeni.

DEVICA

Vaše ambicije se polako ostvaruju kao i planovi od kojih ne odustajete. Izazovan aspekt Merkura sa Marsom i Jupiterom ukazuje na intezivniju borbu oko pravnih zavrzlama, finansija i sprovođenja korenitih promena u karijeri. Izbegavajte nepromišljene izdatke, bar još neko vreme. Ipak, dobar aspekt sa Neptunom najavljuje uspeh i neverovatan rasplet u svim ključnim poduhvatima koji i vas može iznenaditi. Ako ste u braku sve se odvija na uobičajen način. Zadovoljni ste emotivnim odnosom i trudite se da zadržite taj status. Ne zanemarujte odmor.

VAGA

Do srede ćete rešavati kompleksnije poslovne probleme. Kao da se klupko odmotava, bez vašeg učešća, a vi samo posmatrate i donosite zaključke. U drugoj polovini nedelje jasnije sagledavate situaciju, koja je izgledala gotovo nerešivo, a odnosi se na putovanja, inostranstvo, finansije. Možda će neki biti pod specifičnim pritiskom ako su na rukovodećoj poziciji, bave se javnim poslom ili politikom. Bračni partner je dominantan ili je u fazi kada ne diže glavu od posla i obaveza. Mlađi su skloni romantici, maštanju, zaljubljivanju. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA

Radite pod svojevrsnim pritiskom ili su se poslovi nagomilali i sada ste u dilemi čemu dati prioritet. Pre svega, ako se bavite uslužnim delatnostima, privatnim biznisom, zanatlija ste, imate agenciju, servis za popravke automobila, tehnike i slično. Mars, vaš vladar, je u izazovnim aspektima, pa ste u iskušenju da isterujete pravdu ili ćete se pozabaviti rešavanjem administrativnih problema, papirologijom. Nisu isključene interakcije sa bliskom rodbinom ili sa nekim iz inostranstva. Tragate za nečim novim u ljubavi, osveženjem… Strastveni ste. Čuvajte se povreda na radu.

STRELAC

Vaši snovi, ideali se polako ostvaruju. Naročito dalekosežni planovi, sve što je povezano sa putovanjima, inostranstvom. Pod uslovom da se bavite poslovima od opštedruštvenog značaja, na šta upućuje lep aspekt Jupitera sa Neptunom. Do profita dolazite sa lakoćom, uz pomoć moćnih ljudi, plemenitih, onih koji su svesni vaših sposobnosti i talenata. Poželjno je da još neko vreme izbegavate rizične poduhvate i finansijske špekulacije. Iskoristite ovaj period za osvajanje osobe do koje vam izuzetno stalo. U odličnoj ste formi.

JARAC

Stalo vam je do utiska koji ostavljate na druge, posebno poslovne partnere i javno mnjenje. Biće sučeljavanja mišljenja, rešavanja političkih nesuglasica ili krupnijih investicionih problema. Povremeno imate utisak da ste razapeti na više strana, da vam je sve podjednako važno a niste sigurni u svoju snagu, izdržljivost. Preterano ste odgovorni ali neko to ume da ceni što ćete uskoro shvatiti. Za sada, izbegavajte potpisivanje važnih dokumenata. Prilično ste aktivni kod kuće, oko porodice, dece. Mlađi su skloni ljubavnoj romantici i maštanju. Uživajte u rekreaciji.

VODOLIJA

Početkom nedelje je Uran u izazovnom aspektu sa Mesecom. Kako utiče na karijeru, status, nije isključen manji stres ili iznenađenje. Poželjno je da radite na postizanju kompromisa, ukoliko dođe do razmimoilaženja sa kolegom na poslu. Možda će vas pogrešno shvatati, tumačiti, pa se potrudite da na vreme otklonite barijere između vas i javnog mnjenja. Interakcije sa pravnim licima, militantnim ustanovama i autoritetima. Ovo je srećan ljubavni period za većinu. Zanimljivi ste za suprotni pol, lako osvajate i odlično se zabavljate. Proverite krvni pritisak.

RIBE

Vaši vladari Jupiter i Neptun su u odličnom aspektu. Donose uspeh visokoumnim osobama, onima koji su duhovno orijentisani, posvećeni idealima, višim ciljevima. Idu na ruku onima koji su obrazovani, bave se socijalnim radom, obrazovanjem, savetovanjem, pisanjem, stvaralaštvom, umetnošću… Biće susreta i dogovora sa određenim grupama, timovima, klubovima, udruženjima, strankama. Još nije pogodan trenutak za finansijske transakcije. Privrženi ste porodici, emotivnom partneru i najviše vremena provodite u kući. Raspoloženi ste za sportske aktivnosti.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh