I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. avgusta do 3. septembra

OVAN

Početkom sedmice započinje direktno kretanje Marsa, vašeg vladara. Kako je još uvek na stepenu egzaltacije, možete osetiti neverovatnu snagu i polet. Sada ništa ne izgleda nemoguće, posebno kada je reč o novim projektima, pionirskim poduhvatima i dogovorima od kojih mnogo očekujete. Kulminacija je tokom tranzita Meseca, kroz vaš znak, sredinom nedelje. Aspekt budi maštu, kreativnost i želju da se mnogobrojni planovi što pre ostvare. Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na ljubavnom planu. Poneseni strašću, lako možete uleteti u avanturu. U top formi ste.

BIK

U ovom periodu ste prilično rasterećeni kada je reč o poslovima. Ako ste umetnički nadareni, kreativni, skloni stvaralaštvu, uspostavićete saradnju koja će biti pun pogodak u finansijskom i profesionalnom smislu. Krajem nedelje, Mesec tranzitira vaš znak, što najavljuje nova poznanstva, iznenađenja ili neobična iskustva. Bliži se kraj odmoru i sada razmišljate o predstojećim aktivnostima. Merkur deluje na privatan život i stavlja u prvi plan porodične odnose, okupljanja. Mislite samo na ljubav ili novog kolegu na radnom mestu, ako ste mlađi. Rekreirajte se.

BLIZANCI

Pun Mesec, početkom nedelje, ima blagotvoran uticaj na karijeru. Zanimljiv aspekt ako se bavite poslovima koji su medijski propraćeni, dakle, novinarstvom, televizijom. Deluje pozitivno, kako na intelektualnom, duhovnom planu, tako i na materijalnom, donoseći uspeh u finansijskim poduhvatima. Ipak,obratite pažnju na komunikaciju, verbalnu i pismenu jer je i dalje aktuelan izazovan aspekt Merkura i Jupitera. Izbegavajte rasprave, netaktičnost sa pretpostavljenima ali i bliskim osobama, rodbinom. Kolebanje između nove i stare ljubavi. Odmarajte se.

RAK

Naglašeno polje javnosti i partnerstva omogućava društvenu realizaciju. U prilici ste da zaključite ugovor ili dogovor sa državnom institucijom, registrujete neki savez, dobijete zvaničnu saglasnost, ili poziv, preporuku da konkurišete na upražnjeno radno mesto. Biće konsultacija i savetovanja sa advokatima ili interakcija sa militantnim ustanovama. Obratite pažnju na finansije i dobro razmislite o svakoj investiciji. Porodica je na prvom mestu, kao i odnos sa bračnim partnerom. Nećete odoleti šarmu udvarača ako ste slobodni. Više se krećite.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Dok je Sunce u polju novca, energiju usmeravate na povećanje prihoda. Preduzimljivi ste, stvaralački nastrojeni što donosi uspeh u ekonomiji, trgovini ili zanatskim poslovima. Mars deluje na svakodnevne rutinske obaveze, a njegovo direktno kretanje podrazumeva bržu realizaciju planova. Izuzetno ste vredni ili ste u fazi kada ne dižete glavu od posla. Ova i naredna nedelja su ključne u tom smislu, pa se potrudite da sve završite u predviđenom roku. Venera vas čini neodoljivim i izuzetno atraktivnim za okolinu. Uživate u flertu ali poštujete granice, za sada. Izdržljivi ste.

DEVICA

Vaš vladar Merkur tranzitira polje tajni i odličan je za odmaranje. U poslovnom smislu, uspeh donosi ako se bavite medicinom, lečenjem, ili je vaš rad povezan sa istraživanjem, izučavanjem tajni, misterija, kriminalistikom i slično. Mars podstiče sportske aktivnosti i idealan je za bavljenje fitnesom, realizacijom kreativnih programa vezanih za zdravlje i vitalnost. Označava materijalnu podršku, finansiranje ili dobijanje nasleđa. Skloni ste hedonizmu, a u ljubavi ispoljavate praktičnost i zdrav razum. Uskladite svakodnevne obaveze sa relaksacijom.

VAGA

Sada ste u prilici da rešavate sva važnija novčana pitanja. To se odnosi na nasledstvo, bankarske poslove,transakcije, osiguranje, kreditiranje i sve vrste poslova gde raspolažete tuđim novcem. Dobijate podršku ili skrivene informacije koje mogu imati pozitivan efekat na vaš status ili karijeru. Merkur podstiče timski duh, druženje, sticanje novih prijatelja i razmenu tajnih znanja ili veština. Venera vas čini magnetski privlačnim za suprotni pol. Ako ste bez stalnog partnera, romantičan susret na putu koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA

Mars je  najzad krenuo direktno tako da ste u prilici da preuzmete stvari u svoje ruke. Lakše se ostvaruju kontakti, susreti, putovanja. Možete regulisati sve u vezi dokumenata, dobiti neophodne informacije, savete ili obaviti važne konsultacije. Uspešno se ostvaruju organizacioni poslovi, menadžment, sve u vezi transporta, saobraćaja i aktivnosti povezanih sa rodbinom, susedima i bliskim prijateljima. Dok je Venera u polju tajni, skloni ste skrivenim ljubavima, romantičnim ili duhovnim susretima. Budite obazrivi u saobraćaju i proveravajte ispravnost vozila.

STRELAC

Finansije su i dalje u prvom planu, karijera i materijalna sigurnost. Sada ste u prilici da uvećate prihode kroz razne vidove zabave, hobija, kreativnih poslova. Odličan je period za finansijske špekulacije, investicije, ulaganje sredstava putem berze i slično. Prihodi su mogući od zanatskog obučavanja, predavanja, obrazovanja, igre, pohađanja kurseva i organizovanja specifičnih programa. Sunce ima dobar upliv na karijeru ako ste na rukovodećoj poziciji. Društveno ste orijentisani, okruženi prijateljima i suprotnim polom. Ljubav kroz prijateljstvo. U formi ste.

JARAC

Kako je Mars krenuo direktno u prilici ste da realizujete sve o čemu ste do sada sanjali. To se, pre svega, odnosi na rešavanje porodičnih problema, sve oko nekretnina, renoviranja stana, izgradnje manjih ili većih objekata. Takođe, iskoristite pogodnosti izdavanja, ili zakupa imovine, kupovine akcija ako ste član akcionarskog društva. Ako ste raspoloženi da menjate uslove življenja, onda je ovo pravi trenutak za to. Venera ima dobar uticaj na diplomatiju i javni status. Na neki način zapostavljate porodične odnose na račun karijere. Provodite više vremena sa onima koje volite.

VODOLIJA

Uran, vaš vladar je u povoljnim aspektima sa Suncem i Saturnom. Odličan aspekt za organizaciju poslova, posebno ako se bavite  privatnim biznisom ili radite u većoj kompaniji. Možete realizovati dugoročne projekte ili poslove koji će imati značajan efekat na budućnost. Iako je polje tajnosti, još uvek, pod uplivom teških planeta sada osećate pozitivne promene. Mars je krenuo direktno a sredinom meseca će tranzitirati vaš znak. Spremni ste za promene u porodičnom i intimnom životu. Romantično putovanje u dvoje je sve o čemu sanjate. Vežbajte.

RIBE

U nedelju je bio pun Mesec u vašem znaku. U zavisnosti od karaktera, može pojačati senzibilitet. Ipak, dobar aspekt sa Jupiterom donosi uspeh u poslovima sa inostranstvom, kroz bavljenje turizmom, marketingom. Ukazuje na neobične interese, ideje, obavljanje pravnih poslova ili interakcije sa advokatima, sudijama, visokoobrazovanim ustanovama. Takođe, dobijanje podrške od visokoumnih, obrazovanih ljudi. Sunce ima dobar upliv na partnerske i emotivne odnose. Ako ste slobodni, eto prilike da upoznate zanimljivu osobu. Izbegavajte stimulativna sredstva.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh