I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27. aprila do 4. maja

OVAN

Početkom  nedelje Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje novca. Usmerićete se na sve što je praktično i donosi brze rezultate. Aspekt potencira poslove koji podrazumevaju neki vid komunikacije. U prvom planu su trgovci, komercijalisti, ekonomisti, izdavači… Možda će neki dogovori pretrpeti fijasko, ili će restrikcije usporiti realizaciju projekata. Strpite se još neko vreme i fokusirajte na sadašnji trenutak. Lako sklapate nova poznanstva i uvek ste spremni na akciju. Partner je očaran vašim entuzijazmom i pozitivnom energijom. Uživajte u šetnji.

BIK

Merkur prelazi u vaš znak početkom nedelje. S obzirom da je u izazovnom aspektu sa Saturnom, možete biti skloni inerciji. Nećete dozvoliti mešanje u vaše poslove a to podrazumeva i konflikte sa nadređenima. Potrudite se da budete taktičniji u pregovorima sa konkurencijom, posebno ako se bavite politikom ili nekim javnim poslom. Period je povoljan za lekare, naučnike, sve koji su inventivni ili kreativni na specifičan način. Uglavnom se oslanjate na emotivnog partnera i tu ne pravite nikakve kompromise. Obratite pažnju na ishranu.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak početkom nedelje. Delovaće na polje podsvesti a to može biti sjajna pozicija za istraživanje, studiranje, proučavanje delikatnih tema. Na neki način se možete udaljiti od svakodnevnih tema i uroniti u analiziranje sopstvenih ili tuđih problema, ako se bavite psihologijom, psihoanalizom… Mogu vas uznemiriti neke vesti ili ćete biti u situaciji da donosite odluke na brzinu, pod izvesnim pritiskom. Na ljubavnom nebu je prilično uzbudljivo. Sve ste podredili odnosu sa voljenom osobom. Proverite rad štitne žlezde.

RAK

Osetićete entuzijazam s obzirom da je Mesec u fazi rasta a tranzitiraće vašim znakom u prvoj polovini nedelje. Ipak, obratite pažnju na komunikaciju i dogovore koji se tiču finansija. Nikako da isplivate iz dugoročnih problema ako ste vezani kreditima, ortaklukom, nekim vidom poslovnog partnerstva. Budite taktičniji u pregovorima sa saradnicima, posebno ako se bavite pravom, bankarstvom, porezima, osiguranjem. Nikako da uskladite emotivni odnos sa partnerom jer su očekivanja prilično subjektivna. Ne potiskujte emocije jer se to može  odraziti na metabolizam i slabiji rad stomaka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Zaokupljeni ste statusom, karijerom i realizacijom ambicija. Sunce je još uvek u izazovnom aspektu sa Saturnom što ukazuje na neki vid ograničenja, sputanosti. Ipak, svesni ste svojih talenata i ne želite nikakve ustupke niti kompromisna rešenja. Budite spremni na neka manja iznenađenja, posete, vesti ili čak promene. Ako ste na rukovodećoj poziciji, možda razmišljate o alternativnim načinima poslovanja. Nezadovoljstvo poslovnom klimom se prenosi i na porodični život. Slobodni su izuzetno strastveni i na putu da se zaljube. Izbegavajte stres.

DEVICA

Vi ste na pragu promena koje će otpočeti već naredne nedelje. Merkur je promenio znak, vaš vladar, i sada deluje na oblast obrazovanja, putovanja. Bićete praktičniji ili razmišljati kako da realizujete ideje koje vam se vrzmaju po glavi već duže vreme. Većina vredno radi i obavlja svakodnevne obaveze bez tenzija. Prilično ste uspešni u diplomatskim pregovorima, svim poslovima koji se odvijaju pred očima javnosti. Kao da ste se distancirali od emotivnog partnera ili vas mnoštvo obaveza udaljava a da na to ne obraćate pažnju. Sklonost disajnim tegobama.

VAGA

U ovom periodu se možete pozabaviti ozbiljnijim temama vezanim za transakcije, ekonomiju, poreze, finansije. Možda ćete biti u prilici da raspolažete tuđom imovinom, ili budete u ulozi volontera, nekoga ko pomaže starijim licima oko plaćanja računa i slično. Svakako, budite obazrivi ako potpisujete važna dokumenta jer neki aspekti nagoveštavaju iznenađenja. Većina, ipak, uživa u višim životnim sferama, baveći se umetnošću i aktivnostima koje vole. Porodični odnosi su u najboljem redu. Možda vas privlači osoba koja je daleko, ako ste slobodni. U dobroj ste formi.

ŠKORPIJA

Stelijum planeta u polju partnerstva obećava značajne susrete i dogovore. Odnosi sa javnošću su u prvom planu, rešavanje pravnih problema, psiholoških, administrativnih. Još nije povoljan trenutak za potpsivanje ugovora, kao ni za udruživanje, nove ortakluke, bilo kakvo eksperimentisanje. Mimoilaženje u stavovima sa starijim osobama i autoritetima je nešto što, za sada, ne možete izbeći. Dominirate u porodičnom krugu ali i u komunikaciji sa bračnim partnerom. Mlađi su skloni flertu. Sportske aktivnosti su idealne za oslobađanje od emotivnog naboja.

STRELAC

Radno okruženje se konstantno menja ali vama to na neki način odgovara. Merkur ukazuje na brojne aktivnosti, susrete, dogovore, kraća poslovna putovanja. Bavićete se planiranjem, administracijom, trgovačkim poduhvatima, medicinom, higijenom. Drugi rado sarađuju sa vama, što može biti od pomoći ako se bavite javnim poslom. Konsultacije sa pravnim licima odložite, do daljnjeg, dok ne prikupite neophodne informacije. Ljubavni odnosi su pod velom tajne ili ste, trenutno, neodlučni. Sedenje na dve stolice nije najbolja opcija. Budite oprezni u saobraćaju.

JARAC

Fokusirali ste se na finansije, materijalnu sigurnost i poslove koji donose brze dobitke. Svesni ste rizika ali ne odustajete tako lako. Nije naročito povoljan momenat za transakcije, ulaganja i veće kupovine. Može vas iznenaditi rekacija osobe na koju ste računali u važnom projektu. Lep period za sve koji se bave privatnim biznisom jer su u mogućnosti da nastave sa radom agencija, butika, salona lepote, teretana i slično. Nikako da se ustalite u pogledu emotivnih odnosa. Biće iznenadnih susreta, neobičnih udvaranja ako ste slobodni. Bolovi u kičmi i leđima.

VODOLIJA

Sada ste u prilici da ispoljite svoj kreativni potencijal i originalnost. Uran u aspektu sa Suncem podstiče inventivnost ali i potrebu da raskinete sve okove koji vas sputavaju u napredovanju. To podrazumeva i stare šablone življenja, predrasude i strahove. Pažljivo osluškujte savete starijih, prijatelja, autoriteta, i negujte toleranciju. Moguće su pozitivne promene ako se bavite privatnim biznisom. Venera ima lep upliv na emotivne i ljubavne odnose. Raspoloženi ste za komunikaciju,nova poznanstva. Ne preterujte sa aktivnostima.

RIBE

Naglašeno je polje komunikacije koje ukazuje na iznenadnu dinamiku. Biće puno dogovora, razmene mišljenja, informacija, pisanja, sms poruka… Nije isključeno ni neko kraće putovanje, ili ćete konstantno biti u pokretu ako se bavite medijima, reporter ste, novinar. Uživaćete u raznolikosti ali povedite računa o odlukama koje donosite. Podršku dobijate od autoriteta, starijih, bliske rodbine i  prijatelja. Za sada se ne odričete porodičnog komfora i pažnje emotivnog partnera. Najbolje se relaksirate u privatnom ambijentu. Sklonost romantici ako ste mlađi. Čuvajte se infekcija.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh