I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 27.08.do 02.09.

OVAN – Tokom ove nedelje počinjete polako da izlazite iz jednog mučnog dvogodišnjeg ciklusa u kojem ste osetili probleme skoro na svim poljima. Na emotivnom planu moguće da vas niko nije pokrenuo ili ste bili u vrlo komplikovanim odnosima, dok ste na poslovnom planu bili izloženi velikom pritisku. Upravo od danas kreće polako preokret na bolje i moguće da baš od ove nedelje doživite preokrete na emotivnom planu. Vratiće vam se entuzijazam i poželećete da uđete u emotivnu vezu. Neko vam se odavno dopada i to verovatno niste pokazivali ovog leta, a sada ćete osetiti snažan podsticaj da promenite nešto u odnosima. Oni koji su u dužoj vezi ili braku smiriće polako uzavrelu komunikaciju, punu nerazumevanja i agresivnosti koja je obeležila ovo leto. Ipak, za vikend, naročito u nedelju moguće je da vas iznervira ženski član porodice. Na poslovnom planu, baš od ponedeljka kreću raspleti mada standardno uz veliki psihološki pritisak, a do srede stiže glas preko prijatelja ili prvi pomak ka rešavanju novčanog problema. Novac u najavi, verovatno tek početkom sledeće nedelje. Agresivnost i napetost koja vas je pratila celo leto polako popušta i nalazite rešenja. Budite čovek u teškim vremenima.

BIK – Ulazak Marsa u sazvežđe Škorpije još u petak doneo je naznaku prvih sukoba, da bi ove nedelje do srede mogli osetiti njegov nepovoljni uticaj kroz nagle konflikte sa prijateljima ili partnerom. Dosta sukoba pratiće ovu nedelju, bez razloga i povoda, a možda je ljubomora jedini razlog ili izvesno nepoverenje prema partneru.U koliko ste u dužoj vezi ili braku, ovaj transit Marsa kao i ulazak severnog čvora početkom nedelje najavljuje vam napetu jesen koju ce započeti Saturn svojim ulaskom početkom oktobra u sazvežđe naspram vas-Škorpiju. Sukobi naravno kreću uglavnom zbog novca, imovine, nasleđa, kredita ili novčanih transakcija a i zdravlje nekoga iz porodice moglo bi se iskomplikovati. Jedan član porodice mogao je prošle nedelje ići na kraći put ili ste imali neku posetu rođaka koja baš i nije na vas delovala prijatno i podsticajno. Zbog svega toga startujete vrlo nervozno ovu nedelju. Niste baš spremni za neke promene ali bi najbolji savet bio da možda upravo ovu nedelju iskoristite da započnete nešto što ste dugo odlagali – gledajte da završite do oktobra sve što ste zamislili i rašč istite imovinske odnos. Možda bi dobra vest bila za slobodne bikove da se od ove nedelje mogu pokrenuti strasti dugo potiskivane-bićete na meti osobe koja će otvoreno pokazivati svoju zainteresovanost, možda za vas ukus isuviše napadno ali opustite se i uživajte. Na poslu ipak smanjite doživljaj i nemojte burno reagovati, naročito sredinom nedelje kada neki autoritet pokuša da ospori vašu zaslugu. Budite čovek u teškim vremenima.

BLIZANAC-Startujete jednu tešku nedelju na poslu,  a mogli ste to osetiti i tokom prošle nedelje. Promene posla vrlo su moguće, nagle odluke, otkazi, sukobi, konflikti -uopšteno gledano fokusirani ste na posao koji vam oduzima energiju jer ste svesni da morate da započnete nešto novo i drugačije. Malo ste  izgubili ovo leto s obzirom da je vaš vladar, Merkur išao tamo-amo kroz sazvežđe Lava, kao da ni sami niste znali šta bi. Kao prvo, završite sa vraćanjima na stare veze, završite sa starim ljubavima. Obratite pažnju na nekoga sa posla, jer će ljubav u narednom periodu uparvo doći iz tog sektora kada se najmanje nadate. Saturn vas je zadnje dve godine mučio na polju ljubavi i na polju potomstva a sada, upravo ove nedelje, možda je vreme da dignete ruke od toga i okrenete se poslu koji je u najavi. To će naročito od oktobra postati vrlo ozbiljno  a ljubav će već sama doći upravo kroz nove poslovne kontakte. Dignite ruke od nekih članova vaše porodice koji vas stalno razočaravaju neuzvraćajući vam pažnju istom merom. Ponekad su prijatelji bolja varijanta. Budite čovek u teškim vremenima

RAK-Dragi Rakovi, ako smem da kažem – a da vas ne lažem, dolaze napokon bolja vremena. Iskreno, prošli ste pakao ovog leta, mada verovatno i zadnje dve godine. Vreme je da se polako opustite. Teški događaji koji su vas pratili u porodici i sa vašim najmilijima končcno prestaju a na poslovnom planu stres koji ste moguće doživeli tokom juna kao i tokom avgusta, sada može polako da počne da se rešava. Mada, iskreno, startujete ovu nedelju baš u ponedeljak i utorak sa vrlo ozbiljnim poslovnim razgovorima i kontaktima sa zakonodavcem, ali opet sa druge strane od sredine nedelje  zakonodavac i nudi neka rešenja. Na žalost, prošlost ne može više biti aktuelna, kako na poslu tako i u ljubavi pa tu ne očekujte mnogo. Možda bi bilo bolje prihvatiti neke sasvim nove mogućnosti koje vam se otvaraju. Imate dobru intuiciju, uvek ste je imali, poslušajte sada svoj osećaj koji vam verovatno kaže da je sa starim zauvek gotovo i da treba prihvatiti nov posao. Ako je neko nešto obećao- ispuniće početkom oktobra. Za vas je ovo leto bilo fatalno zaista, gomilu situacija koje su vas dovele pred svršen čin treba prihvatiti kao uticaj sudbine. Dakle ako slučajno i dobijete glas krajem nedelje o voljenoj osobi, prihvatite to kao znak, tako je moralo biti. Budite čovek u teškim vremenima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV-Još krajem prošle nedelje mogli ste osetiti kako napetost u vašoj porodici raste. Ponedeljak startujete baš sa sukobima u porodici-osećate da već duže vreme nemate podršku članova vaše porodice, partnera, roditelja i dece a sada će to eskalirati u vidu sukoba. Na žalost kao da ste sami odustali ove nedelje od ljubavi i sve vam se to čini kao bla bla varijanta, isprazno brbljanje. Opet, možete se ipak iznenaditi naročito od srede da ipak nije sve tako crno. Moram vam skrenuti pažnju da sukobi koji traju u vašoj porodici neće ipak prestati, kao ni problem sa jednim članom porodice – da li je zdravlje u pitanju ili komunikacija. Saturn će od oktobra nijansirati odnose i izoštriti situaciju. Smirite se, smanjite trošenje i odustanite za sada ako ste planirali neke radikalnije promene sa nekretninama. Biće vam potreban majstor ove nedelje, moguće su popravke u kući. Oni Lavovi koji imaju problem sa pritiskom, srcem i kičmom osetiće problem već početkom nedelje. Smirite se, spustite loptu – trebaće vam živci naredne dve godine. Budite čovek u tesškim vremenima.

DEVICA-Malo su vas nervirali bližnji ovog leta, moguće najviše zbog novca koji ste morali potrošiti zbog njihovog nemarai propusta. Retrogradni Merkur celo leto vam je stvarao problem i sada ste veoma iscrpljeni psihički zbog neprekidnog stresa  toplo hladnih situacija koje ste imali. Trošite novac zbog tuđeg nemara, plaćate već plaćeno i zbog toga ste veoma ljuti. Ako niste otišli na odmor, naredni period idealan je za to a i shvatićete da vas vaši bližnji ipak nisu izneverili. Sa druge strane doživećete baš sredinom nedelje da vam prijatelji na poslu najviše i pomognu, te ako imate nekih problema možda ipak nemojte gubite veru u svoje prijatelje -obratite im se i zatražite pomoć, učiniće vam. Pazite ipak šta pričate jer je ovo vreme kada je najbolje ćutati ili prećutati. Vašu urođenu preciznost, pedantnost i analitičnost neko bi mogao potpuno pogrešno da protumači. Jesen će biti mnogo lakša i vi ćete biti jedan od retkih znakova kome će Saturn od oktobra doneti satisfakciju. Budite čovek u teškim vremenima.

VAGA-Ako je iko nastradao za ove dve godine to ste bili vi, drage moje Vage. Sada možete da odahnete polako i da odete na zasluženi odmor. Prvo što biste trebali da uradite jeste da se oslobodite nekih starih odnosa koji su vas koštali živaca u prošlosti i baš sam početak nedelje startujete sa stresom jer vas neko iz porodice dovodi u situaciju da se opet preispitujete. Opustite se i sada ćete reagovati sasvim drugačije nego prošlih meseci. Sreda već donosi olakšanje mada je nedelja opet veoma stresna. Sada je trenutak da se pokrenete i doneste odluke kako u vezi posla, tako i u vezi kuće, porodice, prijatelja. Jupiter koji je ušao u junu u Blizance sada će vam doneti satisfakciju, potrebu da se usavršavate, glas iz inostranstva, sa fakulteta ili sa posla koji je u vezi sa inostranstvom. Sve što je najavljeno ispuniće se i pokrenuti tokom narednih meseci i naročito narednih godinu dana samo je važno da prekinete sa prošlošću. Ako ste nezadovoljni svojim poslom sada je trenutak da ga menjate. Budite čovek u teškim vremenima.

ŠKORPIJA-Osetili ste verovatno već od prošlog petka Marsov ulazak u vaš znak kao snažan priliv energije i potrebu da menjate neke stvari. Moguće da krajem nedelje otputujete na kraći odmor ili da cele ove nedelje užurbano završavate sve stvari koje ste dugo odlagali. Možda treba obratiti pažnju za vas drage Škorpije koje niste raščistile sa nekim iz prošlosti, jer evo mogućnosti da upravo ove nedelje sretnete nekoga koga dugo niste videli ili da vam se javi stara ljubav ili je sretnete slučajno na ulici, pored vodeili u prolazu pored kafića. Da li je baš najbolja varijanta da se sad vraćate na prošlost baš pred ulazak Saturna u vaš znak tokom oktobra, nisam sigurna. Ipak ako se to desi postavite odmah pravila igre. Možda ste imali osećaj zadnje dve godine kao da ste talac izvesnih okolnosti, ili kao da ste na robiji naročito kada je posao u pitanju – večita briga oko novca ili posla primorala vas je da trpite tu poziciju. Ulazak Marsa u vaš znak u prošli petak kao i severnog mesečevog čvora pokrenuće vas da razmišljate o promenama. Možda vam tu baš i pomogne neko iz prošlosti, ili neko sa kim ste ranije radili. Stresan početak nedelje doneće neki član vaše familije,vaše žensko dete ili majka. Nemojte se nervirati, opustite se – vreme je za ljubav koju pronalazite na čudnim mestima. Možda baš preko ženskih članova porodice. Budite čovek u teškim vremenima.

STRELAC-Vreme je da se okrenete novim stvarima, neke bitke su izgubljene i uzaludno je vraćati se tome, mada već početak nedelje može biti stresan jer vas vraća na neke sukobe i ljude iz prošlosti. Dobar aspekt Jupitera i Merkura treba iskoristiti za polaganje ispita, posao, razgovor i planiranje novih poslovnih poteza. Studenti strelčevi odlično će proći u narednom roku. Ljubav vas je baš mučila zadnjih meseci, priče i kuckanja u beskraj a nista konkretno. Ljubav dolazi preko poruka, od osobe koja nije u vašem neposrednom okruženju, već je možda baš u susednom mestu. Možda vam se svideo stranac ili neko koga površno poznajete. Ostanite pri komunikaciji i kuckanju, vreme će doneti pozitivne preokrete. Iz površnog poznanstva može se izroditi sasvim dobar odnos a možda i ljubav. Ipak, iskreno, sledeću nedelju iskoristite za posao, učenje, polaganje ispita i zakazivanje poslovnih razgovora. Budite čovek u teškim vremenima.

JARAC-Dragi Jarčevi, ako ste osetili da nešto ne ide baš kako treba zadnje dve godine, to nije slučajno, naročito na polju posla. Spadate u grupu znakova zajedno sa rakovima na čiji je posao politika najviše uticala, moram reći negativno. Ako je za utehu, bolja vremena dolaze, naročito sledeće godine i od jeseni, mada na žalost ponedeljak startuje sa stresom i vi opet imate isti problem sa istom osobom. Ćutite i sačekajte samo još malo, nemojte se eksponirati. Poraz ili promašaj koji ste mogli doživeti u junu može se ispraviti samo ako se povučete, sačekate obećano od jeseni. U protivnom rizikujete da ostanete bes posla. Stresni su vam ponedeljak ,utorak i nedelja, a dobre pozicije su sreda i četvrtak te te dane iskoristite da razgovarate ili sredite nešto što duže odlažete. Mogu vam se dopadati Bikovi ili Vage ali mi se čini da vam se sviđaju zauzete osobe. Budite čovek u teškim vremenima.

VODOLIJA-Počinje nedelja stresa, i konflikte koje ste započeli krajem prošle, produbljuju se ove nedelje. Imate osećaj da partner, porodica i okruženje, vaši bližnji – manipulišu, iskorištavaju, da su posesivni i ne vode računa o vašim potrebama. Verujem da se niste sjajno proveli ove godine, mnogo nepredviđenih problema, naročito u porodici, trošite se na druge nemilice. Marsov boravak u Škorpiji mogao bi kod vas ove nedelje dovesti do „pucanja filma“. Vaša uranska potreba da dižete revoluciju i oslobađate se okova, upravo će se pokazati ove nedelje naročito za vikend. Stanite i razmislite.Upravo je vreme da porazgovarate sa bližnjima o onome što vas već dugo muči. Osećaj nepravde koji imate nije od juče, kažite šta želite ali mirnim tonom, biće potrebno da nekim članovima porodice ipak stavite do znanja da su ozbiljno preterali. Sa druge strane upravo početkom ove nedelje otvaraju se potpuno nove mogućnosti za posao – ako vam neko ponudi da radite nešto dodatno, trebalo bi o tome razmisliti. Novac ce vam kliziti iz ruke ove nedelje što na prijatelj, što na članove porodice sve u svrhu ispunjavanja tuđih potreba. Bićete iscrpljeni ali opet do kraja nedelje i srećni jer se nove mogućnosti naziru. Budite čovek u teškim vremenima.

RIBA -Vi ste jedan od retkih znakova pred koji je jedna divna nedelja kako na emotivnom tako i na poslovnom planu. Situacija se polako sređuje I nemir koji vas je pratio još od oktobra prošle godine polako se rešava sam od sebe. Nemojte više brinuti toliko zbog novca,neki članovi vaše porodice će vas prijatno iznenaditi dobrim vestima oko posla, novca ili mogućnostima koje se otvaraju. Opustite se zaista. Ako ste u braku ili dužoj vezi, sređivaćete kuću, stan ili prostor u kojem živite, a ako ste slobodni ovo je najava za novu ljubav koja dolazi i za proširenje porodice koje može da se dogodi tokom 2013. kada će mnogi vaši problemi nestati. Budite čovek u teškim vremenima

Kontakt sa Astro savetnikom portala I love Zrenjanin možete ostvariti putem broja  063.171.46.55

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh