I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26. oktobra do 2. novembra

OVAN

Ova nedelja je prilično zanimljiva jer Venera i Merkur prelaze u vaše polje partnerstva, javnosti i braka. Od srede, kada i Mesec bude tranzitirao vašim znakom, budite spremni za preokrete, vraćanje na stare probleme… Biće to prilika za suočavanje sa konkurencijom, potencijalnim saradnicima ili ćete najzad završiti posao koji ste dugo odlagali. Što se tiče potpisivanja ugovora, sačekajte narednu nedelju. Kada je ljubav u pitanju, ulazite u izuzetno lep period ako ste slobodni. Pojačaće se strasti, pa se lako možete zaneti, flertovati na više strana. Puni ste energije ali je konstruktivno usmeravajte.

BIK

Na neki način ste u centru pažnje jer je u subotu pun Mesec u vašem znaku, a u sredu Venera, vaš vladar, menja znak. Akcenat će biti na svakodnevnim obavezama i poslovnoj saradnji. Tajni dogovori ili prikupljanje informacija mogu uticati na karijeru, jer već duže vreme razmatrate mogućnost promene posla. Najverovatnije da ste na korak do ispunjenja cilja, ali za svaki slučaj, proverite sve tačke ugovora, kako ne bi bilo iznenađenja. Na emotivnom planu je promenljivo kao i u ostalim segmentima života. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Sklonost hedonizmu.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, je do kraja nedelje retrogardan ali će u sredu promeniti znak. Usmeriće vas na kreativnost, zadovoljstva,umetnost, aktivnosti vezane za obrazovanje. Neki će razmišljati o investicijama, ulaganju sredstava u privatan biznis ili finansijskim špekulacijama. Sve što se budete dogovarali realizovaće se sredinom naredne nedelje. Izbegavajte sve što je rizično i nepotrebne troškove još neko vreme.Venera ima odličan uticaj na ljubavni i emotivni život. Biće više izlazaka, zabave, novih poznanstava i prilike da se zaljubite. Odlično ste raspoloženi.

RAK

Ovo je nedelja punog Meseca koji najavljuje finansijski dobitak. Neki planovi se privode kraju ili će određeni projekat dostići kulminaciju. Uglavnom, osetićete progres, uživati u ekonomskoj ili društvenoj ekspanziji. Sada se vide rezultati inicijative koju ste preduzimali u prethodnom periodu, da je sve bilo mudro, promišljeno. S razlogom ste ponosni jer ste sve postigli sopstvenim zalaganjem. Najzad ste u prilici da uživate u porodičnom okruženju i da se posvetite partneru, deci. Ako ste slobodni, neko će osvojiti vaše srce. Imate moć regeneracije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Po mnogo čemu nedelja za pamćenje, između ostalog i zbog punog Meseca u polju karijere. Simbol je promene, pre svega, ako zavisite od javnog mnjenja. Takođe, ako je posao kojim se bavite vezan za žene, marketing, trgovinu sirovinama, transport. Može vas iznenaditi poslovna ponuda, nova uloga u karijeri ili će doći do dramatičnog obrta u poslovnoj hijerarhiji. Ne žurite sa konačnom odlukom a ni sa potpisivanjem ugovora. Rešili ste da okrenete drugi list kada je reč o emotivnom odnosu. Ipak, još niste spremni da o svemu otvoreno razgovarate. Promenljivo raspoloženje.

DEVICA

U sredu Venera napušta vaš znak i prelazi u polje zarada zajedno sa Merkurom. Stavlja u prvi plan finansije, ekonomska pitanja, materijalnu sigurnost. Razmatraćete poslovne planove, nove projekte, ali i sve što je vezano za prošlost kada je reč o karijeri, statusu. Krajnje je vreme da se rešite dugova, kredita, zaostalih računa ili završite aktivnosti oko nekretnina. Veće kupovine, investicije, ostavite za naredni mesec. Emotivna situacija je prilično stabilna ako ste u dužoj vezi ili braku. Ako vam je Venera donela novu ljubav u prethodnom periodu uživajte. Proverite rad bubrega.


VAGA

U sredu Venera započinje tranzit vašim znakom, kao i Merkur. Donose sreću, vedrinu, pokretljivost, mladalački duh, šarm, uživanje u društvenim aktivnostima. Ipak, retro Merkur ukazuje na  neke teme koje podrazumevaju ozbiljnost,bolju organizaciju, ili da je vreme da se usmerite na lične ciljeve. Dakle, taktičnost je ono što će vas spašavati u trenucima kada poslovni saradnici izgube orijentaciju ili smisao za praktično. Iskoristite ovaj period za uživanje u ljubavi, ispunjavanje želja, šarmiranje okoline i privlačenje pažnje ako ste slobodni. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

U sredu Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje tajni. Nagoveštava period kada donosite kompleksne odluke , kada se povlačite da o svemu dobro razmislite, ili ste skloni analiziranju, vraćanju u prošlost, rešavanju problema koje ste dugo gurali pod tepih. Možda neke poslove volite da radite sami, da vas niko ne ometa, a možda ćete više pažnje posvetiti konsultacijama, poverljivim razgovorima. Aspekt podrazumeva i preispitivanje emotivnog, ljubavnog života, odnosa sa partnerom a često ukazuje i na tajne susrete. Nesanica.

STRELAC

U ovom periodu se oslanjate na prijatelje, udruženja, ortake u poslu. Privlačiće vas timski rad, ili ćete dosta vremena provoditi na sastancima. Znate tačno šta želite ali za sada nema izgleda za realizaciju ciljeva bez postizanja kompromisa. Posvetite više pažnje dogovorima, osluškivanju okoline jer je to jedini način za rešavanje problema. Finansijska situacija je sve bolja, a izvesno je i vraćanje dugova. Venera ima lep upliv na ljubavni i društveni život. Više ćete se zabavljati, uživati sa partnerom ili osobom koja vam je značila u prošlosti. Rekreirajte se.

JARAC

Sve što se pokrenulo u prethodnom periodu sada se polako realizuje. Nema razloga za brigu, ali se vi nikako ne mirite sa situacijom i konstantno nešto analizirate. Od srede se možete usmeriti na diplomatiju, konstruktivne razgovore koji mogu biti tajni. Takođe na rešavanje pravnih problema, državnih, političkih situacija ako se bavite javnim poslovima. Slobodno zatražite savet autoriteta ili mlađih saradnika. Imate utisak da je emotivni partner težak za saradnju ili da niste na istim talasnim dužinama. Otvoren razgovor može rešiti sve nedoumice. Nađite način da se opustite.

VODOLIJA

Druga polovina nedelje je prilično stresna zbog izazovnog aspekta Urana sa Suncem. Komunikacija sa autoritetima neće biti laka, ali ni sa onima koji imaju drugačije stavove. Jednostavno, nećete biti raspoloženi za kompromise. Ipak, bićete dobro raspoloženi zbog realizacije poslovnog putovanja, vesti iz daleka ili inostranstva. Možda neće sve biti kako ste zamislili ali plan se ostvaruje a to je najvažnije. Trenutno balansirate između stare i nove ljubavi, i nikako da stavite tačku na nešto što je već preraslo u naviku. Obratite pažnju na cirkulaciju i krvni pritisak.

RIBE

Ova nedelja je karakteristična po brojnim izazovima i suočavanju sa starim problemima. Rešavaćete finansijske začkoljice, sve što se tiče dugova, kredita, poreza, osiguranja. Ako se bavite privatnim biznisom ili upravljate tuđom imovinom, iskoristite podršku drugih ljudi, ortaka, saradnika, jer će oni biti u prilici da vam pomognu kada to najmanje očekujete. Bračni partner je u periodu napredovanja ili se na njega možete osloniti. Od srede, promene na emotivnom planu koje podrazumevaju buđenje strasti, kolebanje između prošle i nove ljubavi. U dobroj ste formi.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh