I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26. novembra do 3. decembra

OVAN

Do kraja godine Mars, vaš vladar, tranzitira polje tajni i podsvesti. U pozitivnom smislu naglašava intuiciju, intelektualnu energiju i čini vas prijemčivim za tuđa osećanja. Bitan aspekt ako se bavite lečenjem, istraživanjem, proučavanjem tajnih nauka, kriminalistikom. Takođe, ako ste naklonjeni stvaralaštvu i umetnosti. U drugoj polovini nedelje, obratite pažnju na odnose sa autoritetima, jer može biti razočarenja, ili odugovlačenja dogovora. Kontrolišite strastvenost i impulsivnost kada je reč o ljubavi i emotivnim odnosima. Bolovi u donjem delu leđa.

BIK

Venera do kraja nedelje deluje na polje rada a izazovan aspekt sa Uranom ukazuje na izbegavanje ustaljenih normi. Očigledno, lične emocije utiču na poslovne odluke, ili ste naklonjeni neoubičajenim aktivnostima. Idealno ako se bavite nekim modernim zanimanjem, muzikom, modom, umetnošću, ili poslovima vezanim za žene. Izbegavajte finansijske špekulacije, investicije i veće kupovine, još neko vreme. Možda ste u fazi kada priželjkujete ozbiljan razgovor sa emotivnim ili bračnim partnerom. Sačekajte vikend. Posvetite pažnju relaksaciji i odmoru.

BLIZANCI

Merkur se u subotu vraća u polje svakodnevnih obaveza, pa budite spremni na dodatne napore. Biće prekovremenog rada, ponavljanja situacija, provera, ispravki… Ipak, to je dobra pozicija sa poslovne odnose sa saradnicima, za organizaciju, prilagođavanje. Dobri aspekti sa Suncem i Jupiterom ukazuju na konstruktivne dogovore sa moćnim ljudima, intelektualcima, strancima. Odlično za reklamu, putovanja, ali i dobitke. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Mlađi su skloni eksperimentisanju. Nervoza.

RAK

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Čini vas emotivnijim nego običano. Prisutan je izazovan aspekt sa Uranom, pa ste u iskušenju da propustite povoljnu poslovnu situaciju ili ponudu koja se retko javlja. Ako se bavite privatnim biznisom, možete biti zadovoljni saradnjom sa strancima a i finansijama. Povratak Merkura u polje kreativnosti, ide na ruku svima koji se bave obrazovanjem, pedagoškim radom ili nekim vidom zabave. U svakom slučaju, ovo je period kada se više posvećujete društvenom životu, izlascima ali i ljubavi. Uživajte u sportu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Naglašena je oblast zabave, sporta, kreativnosti, pa ste u periodu kada radite ono u čemu uživate, što vas maksimalno ispunjava. Uglavnom, lako postižete uspeh dok je Sunce u dobrom aspektu sa Jupiterom, posebno kada je reč o finansijama. Bitno je da se previše ne opuštate jer, sredinom nedelje, izazovan aspekt sa Marsom može poremetiti neke od vaših planova. Dakle, izbegavajte finansijske špekulacije, rizične poteze ili bilo kakav vid ekstravagancije, kada je reč o investicijama. Prilično ste vezani za porodicu i emotivnog partnera. Vitalni ste.

DEVICA

Merkur će u subotu promeniti znak u svom retrogradnom hodu. Do tada ste usmereni na privatne poslove, savladavanje prepreka i usaglašavanje sa ortacima. Potom se možete posvetiti papirologiji, administraciji, ekonomiji, plaćanju računa ili pisanju, studiranju, kraćim putovanjima. Poželjno je da bitnije dogovore, odluke i susrete, ostavite po strani, bar do  kraja naredne nedelje. Proveravajte ispravnost kola, i čuvajte dokumenta, ključeve, sitnice. Ne dozvolite da vas neslaganje u stavovima udalji od emotivnog ili bračnog partnera. Više se odmarajte.

VAGA

Venera ostaje u vašem znaku do kraja nedelje a onda prelazi u polje zarada. Kako će i Merkur ušetati u ovo polje, nadajte se uvećanju prihoda i boljoj materijalnoj situaciji. Lakše se ostvaruju poslovni dogovori, naročito sa ženama, ili ako je biznis vezan za modu, lepotu, umetnost, trgovinu, marketing. Pošto Mars aktivira polje rada budite spremni na prilično dinamičan period i česte promene u odnosu sa saradnicima ili okolnostima koje vas okružuju. Uživate u popularnosti kod suprotnog pola a nije isključeno da nekoga fascinirate na prvi pogled. Izbegavajte iscrpljivanje.

ŠKORPIJA

Ovo je prilično uspešan finansijski period za one koji poslovno sarađuju sa strancima. Takođe, za  privatnike, zanatlije, rukovodioce. Konjukcija Marsa i Neptuna podstiče maštovitost, intuiciju, spiritualnost. Idealno  za bavljenje humanitarnim aktivnostima, ali i muzikom, filmom, umetnošću, slikanjem, filozofijom. Krajem nedelje Merkur i Venera tranzitiraju vaš znak što će imati pozitivan upliv na razmenu ideja sa okolinom. Biće više druženja, novih poznanstava, ljubavi i kraćih putovanja. Uživaćete u društvu partnera. Pažljivo sa opijatima.

STRELAC

Sada ste pod uticajem  nekoliko pozitivnih planeta, ali izazovan aspekt sa Marsom nije lako kontrolisati. Moglo bi se reći da gorite od nestrpljenja da sve što vas je do sada sputavalo uklonite jednim potezom.Tako se mogu  smenjivati periodi optimizma sa indiferentnošću.Krajem nedelje, Merkur i Venera prelaze u polje tajni , a to znači udaljavanje od svakodnevnice. S druge strane, okupiraće vas stvari koje iziskuju koncentraciju, istraživanje i dublje analize.Odličan period za ljubav, uživanje sa emotivnim partnerom daleko od javnosti.Krećite se.

JARAC

Mesec je početkom nedelje u opozitnom znaku i stavlja akcenat na javne i partnerske odnose. Biće zanimljivih susreta, pregovora, posebno sa strancima a i konsultacija iza zatvorenih vrata. Dobar aspekt Saturna i Marsa je izuzetan za organizaciju i sprovođenje u delo dugoročnih planova. Idealno ako se bavite obrazovanjem, intelektualnim poslovima ali i politikom. Krajem nedelje se okrećete društvenom životu, izlascima, slavljima, prijateljima. Biće prilike za emotivni susret o kojem već dugo maštate. U odličnoj ste formi.

VODOLIJA

Većina je usmerena na finansije i materijalnu sigurnost. Mars u polju zarada je obično indikator iznenadnih troškova, pa je neophodno da izbegavate rizične finansijske poteze. Ukoliko zavisite od ortaka, saradnika, budite spremni na iznenađenja. Možda će vas neko razočarati svojim potezom ili ćete biti u situaciji da plaćate tuđe propuste. Krajem nedelje, Merkur i Venera deluju na oblast karijere, što će znatno popraviti utisak koji ostavljate u javnosti. Moguća je emotivna veza kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Naučite da se opustite.

RIBE

Mars ostaje u vašem znaku do kraja godine. Inspirativan je za umetnike ali i sportiste. Kako je Neptun, vaš vladar, u direktnom hodu, možda ćete otkriti neku tajnu ili postati svesni šta vas sputava u ispoljavanju kreativnosti. Ako ste na rukovodećoj poziciji, bavite se politikom, ovo je period kada otkrivate istinu, kada se suočavate sa neistomišljenicima. Krajem nedelje je povoljan period za pregovore sa inostranstvom ili putovanje koje se odlagalo. Venera nagoveštava ljubav na daljinu ili odlazak na put sa emotivnim partnerom. Sklonost infekcijama disajnih organa.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh