I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26. juna do 3. jula

OVAN

Ovo je izuzetno zanimljiv i važan period za većinu podanika ovog znaka. Mars, kao vaš vladar, u znaku je koji ističe emotivnu stranu i u aspektima koji predstavljaju velike izazove. Ipak, za mnoge je to prilika da razviju snagu ličnosti, pokažu hrabrost u suočavanju sa životnim preprekama. Početkom nedelje je aktuelan kvadrat sa Jupiterom koji je dobar za rešavanje pravnih situacija ako ste advokat. Od srede ste skloni raspravama, kritici, što će se najviše reflektovati na porodične odnose. Poslušajte savet emotivnog partnera. Kontrolišite nervozu.

BIK

Društveno ste orijentisani, skloni sklapanju poznanstava. Iskoristite ovu nedelju za realizaciju poslovnih aranžmana jer Venera uskoro napušta vaš znak. Naglašena je komunikacija sa neposrednom okolinom, razmena informacija, učenje, putovanja. Druga polovina nedelje je nešto kritičnija, ali pod uslovom da ste precenili situaciju ili oponente. Izbegavajte sudske parnice, finansijske transakcije, naročito sa bliskom rodbinom. Magnetski ste privlačni za okolinu ali, pre svega, za suprotni pol. Mlađi su skloni zaljubljivanju. Pažljivo u saobraćaju.

BLIZANCI

Naglašeno polje novca i vrednosti ukazuje na period kada ste usmereni na karijeru i sticanje sigurnosti. Dosta se oslanjate na prijatelje, njihovu podršku  a možda planirate biznis sa nekim od njih. Dobici su izvesni od  humanitarnih organizacija, stranaka, udruženja, klubova. Krajem nedelje do izražaja dolazi aspekt između Merkura i Plutona. Ambicije su pojačane i to u pravcu svega što je neobično i neistraženo. Zadovoljni ste atmosferom koja se razvija između vas i emotivnog partnera. Tajne ljubavi. Psihosomatski problemi.

RAK

Sunce u vašem znaku podstiče optimizam. Uz Mars i Merkur spremni ste na inicijativu, preduzimanje raznih poduhvata  i avantura. Očekuje vas dosta promena, putovanja  i aktivnosti. Većina je sklona sportskim aktivnostima, što je idealno za trenere, vlasnike teretana i profesionalce u toj oblasti. Krajem nedelje budite na oprezu ako ste u situaciji da donosite odluke na brzinu. Nestrpljivost vas može odvesti u neželjenom pravcu. Sada ste u prilici da ostvarite kontakt sa osobom  koja okupira vašu pažnju već duži period. Konstruktivno usmeravajte energiju.

PerSu marketi

LAV

Uticaj Venere na karijeru je izuzetno povoljan. To znači da ste prihvaćeni u društvenim  i profesionalnim krugovima i da ste izvrsni diplomata. Dosta postižete šarmom, lepim manirima i pozitivnim stavom. Uglavnom ste okupirani ženskim društvom ili žene imaju važan upliv na status. Većina planeta okupira polje tajni, što je zanimljivo ako se bavite privatnim biznisom. Ove nedelje se odvijaju pregovori i konsultacije iza zatvorenih vrata. Ukoliko flertujete sa nekim na poslu, razmislite o posledicama. Skloni ste iscrpljivanju i zato se više odmarajte.

DEVICA

Ove nedelje je naglasak na ciljevima. Većina planeta je u kući prijatelja, kao i vaš vladar Merkur. Dakle, planovi koje imate podrazumevaju udruživanje, timsko delovanje, stranačke aktivnosti i slično. Biće dosta sastanaka, pregovora, novih kontakata. Budite spremni na iznenađenja, preokrete, rešavanje pravnih problema. Određeni aspekti podstiču oštre reči, rasprave, ali to možete izbeći veštom diplomatijom. Okrenite se ljubavi, emotivnom partneru i uživajte u zajednički provedenom vikendu. Ljubav će vas regenerisati i osnažiti.

VAGA

Naglašeno polje karijere i statusa ukazuje na okupiranost poslovima. Dosta energije i pažnje je usmereno na kontakte, susrete, naročito sa autoritetima. Aspekti su značajni za sve koji se bave javnim poslovima ili su na čelu neke organizacije, kompanije. Izazovni aspekti podrazumevaju obazrivost prilikom izbora saradnika. Vanredne mere opreza se savetuju u odnosu sa zastupnicima, posrednicima, službenicima. Krajem nedelje se posvećujete bračnom partneru, porodici a moguće je i zajedničko putovanje. Ne zanemarujte vežbanje i rekreaciju.

ŠKORPIJA

Mesec je u polju  karijere, početkom nedelje, a nagoveštava porast ugleda u javnosti. Bićete okruženi masom sveta, naročito ženama. Kako je Venera u kući partnerstva, lako možete skrenuti pažnju onih do čijeg vam je mišljenja stalo. Odlično se snalazite u poslovima sa strancima a ovih dana su mogući novi aranžmani. Naglašeno je polje studiranja, pa eto prilike za razmenu studenata ili učenje na daljinu. Prijaju vam zabave, društvena okupljanja i  izlasci sa emotivnim partnerom. Harmonija u braku. Obratite pažnju na ishranu.

STRELAC

Početkom nedelje je aktuelan aspekt između Jupitera, vašeg vladara,  Merkura i Marsa. Obratite pažnju šta izjavljujete ali i prilikom pisanja. Svu prepisku brižljivo čuvajte jer se možete naći u zakonskim ili poslovnim problemima. Moguće su greške u rasuđivanju ili prevare, obmane. Dakle, nikako sebi ne dozvolite da budete nesmotreni, naročito u odnosu sa podređenima, saradnicima i službenicima. Takođe, izbegavajte obećanja koja ne možete ispuniti. Kod vas se ljubav i posao prepliću. Možda romansa kroz poslovne kontakte. Smanjite unos slatkiša.

JARAC

Inteziviraju sa odnosi sa poslovnim partnerima i javnošću. Imaćete konstruktivne susrete sa različitim grupama, autoritetima i medijima. Ukoliko razmišljate o potpisivanju novih ugovora, dobro proverite sve stavke i ne odstupajte od svojih zahteva. Nisu isključene rasprave,  neslaganje oko glavnih tačaka, naročito u drugoj polovini nedelje. Izbegavajte oštre reči jer vas to neće odvesti u željenom pravcu. Naglašeno polje braka ukazuje na snažan uticaj emotivnog partnera na sve što radite. Naučite da se relaksirate.

VODOLIJA

Trenutno ste najvredniji od svih znakova. Mars u šestom polju  ne dozvoljava nikakav predah, posebno ako se bavite uslužnim delatnostima. Aspekt je povoljan za privatan biznis, naročito vlasnike kafića, restorana, hotela i slično. Odlično sarađujete sa podređenima, naročito mladima. Bitno je da radite na organizaciji i da se što bolje adaptirate u novim uslovima. Nisu isključene određene promene i iznenađenja krajem nedelje. Venera ima harmoničan uticaj na porodične odnose. Lep period za jači pol ako su u potrazi za srodnom dušom. Vitalni ste.

RIBE

Venera u polju komunikacije ukazuje na sklonost sarađivanju sa svima. Dobro se prilagođavate različitim okolnostima i promenama. Izuzetno ste motivisani za razmenu sa drugima, posebno kada je reč o umetnosti, kreativnim oblicima izražavanja i diplomatiji. Većina planeta utiče na polje kreativnosti, sporta, tako da uživate u društvenoj zabavi, igrama sa decom, muzici. Kao da ste rešili da više pažnje posvetite stvarima koje radite iz ljubavi. Mlađi su skloni ljubavima na prvi pogled, osvajanju. Izbegavajte nekontrolisanu upotrebu medikamenata.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh