I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26. februara do 5. marta

OVAN – Ovo je period udaljavanja od svakodnevnice .Kako je naglašeno polje tajni ,možete se posvetiti studiranju, ozbiljnom učenju ili istraživanju.Aspekti su povoljni za sve koji rade u bolnicama, kliničkim i istraživačkim centrima, laboratorijama, hotelima, motelima…U drugoj polovini  nedelje  dominiraju izazovni aspekti koji podstiču oštriju komunikaciju. Izbegavajte netaktičnost jer je to jedini način da uspešno izađete na kraj sa problemima.U iskušenju ste da uđete u tajnu emotivnu vezu. Neke će iritirati neisrenost partnera. Kanališite energiju kroz sportske aktivnosti.

BIK – Većina poslova podrazumeva saradnju sa prijateljima, ali i raznim udruženjima, strankama, klubovima, socijalnim ili humanitarnim ustanovama. Aktuelni su dogovori ali je  važno da se ponašate diskretno i budete krajnje oprezni u davanju obećanja. Posebno kada je reč o finansijama, investicijama, pozajmicama, kreditima ili bilo kakvom sponzorisanju. Naklonjeni ste društvenom životu i ne  propuštate nijedno slavlje.Ljubav dolazi kroz prijateljstvo ako ste slobodni.Venera naglašava zavodljivost, uzbuđenja i nesklad  u odnosu sa partnerom. Suva koža.

BLIZANCI – Pritisnuti ste gomilom obaveza i razapeti na više strana. Merkur, vaš vladar, je u kući karijere što je znak aktivnosti, susreta, dogovora, poslovnih putovanja. Lep položaj ali znak u kojem je unosi konfuziju, pa povedite računa o komunikaciji. Moguće su greške administrativne prirode, oko  sitnica,  nerazumevanje ili pogrešno tumačenje, gubljenje stvari,zaboravljanje, kvarovi i slično. Ipak, većina susreta je pod uplivom Venere što donosi radost, zadovoljstvo i uživanje.Naklonost suprotnog pola, pretpostaljvenih i sreću u ljubavi.Čuvajte ekstremitete.

RAK – Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku a u petak je pun.Stavlja u prvi plan porodična pitanja, privatne poslove i komunikaciju sa bliskom okolinom. Druga polovina nedelje je povoljna za dogovore sa ženama ako očekujete podršku.Moguća su iznenađenja ili rešavanje problema na najneobičniji način.Zanimljiv period za studente, predavače i sve koji poslovno sarađuju sa strancima. Odnos sa bračnim partnerom bez većih promena. Romansa sa osobom koja često putuje ili radi na fakultetu, ako ste slobodni.Izbegavajte iscrpljivanje na radnom mestu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Još uvek je aktuelan blagotvoran aspekt između Sunca i Saturna.Čini vas postojanim, odlučnim a donosi i podršku starijih ljudi, autoriteta. Možete preuzeti na sebe krupnije obaveze ili se upustiti u dugoročne poslove .Većina aspekata stavlja u prvi plan finansije, ulaganja,dobijanje podrške. S obzirom da u petak pun Mesec deluje na oblast novca, možete biti u prilici da kroz značajnije investicije obezbedite uspeh.Prilično ste zadovoljni porodičnim životom. Mlađi su raspoloženi za eksperimentisanje, zabavu, ljubavne avnature.Uživajte u sportu.

DEVICA – U petak je pun Mesec u vašem znaku. Označava kulminaciju , mogućnost promene kroz drugačije, nove okolnosti.Naglašeno polje javnosti i partnerstva stavlja u fokus odnose sa poslovnim partnerima. Dakle, prilika je da donesete  zaključke ili privedete kraju poslove koje ste ranije započeli. Možda ste u situaciji da inicirate nove projekte i uđete u ortakluk od kojeg mnogo očekujete. Odličan period za privatan biznis. Emotivni partner je raspoložen za priču o zajedničkom životu ili ćete dobiti ponudu za brak.Psihosomatske tegobe su prolaznog karaktera.

VAGA – Mesec ima pozitivan uticaj na poslovnu saradnju sa ženama. Početkom sedmice su aktuelni susreti sa javnošću ili ćete biti okruženi većim  brojem ljudi. Planete deluju na polje rada i zdravlja, tako da prednost imaju svi koji se bave pružanjem usluga. Počev od medicinskih radnika, pa sve do kozmetičara, farmaceuta i srodnih oblasti.Obratite pažnju na komunikaciju sa okolinom, šta potpisujete, izjavljujete i kakve odluke donosite. Prilično ste konfuzni kada je reč o ljubavi, posebno ako ste pod pritiskom emotivnog partnera. Sklonost alergijama.

ŠKORPIJA – Ovo nije naročito pogodan period za finansijske transakcije, ulaganja ili bilo kakve rizike u vezi novca.Možda ste skloni kalkulacijama,ali sada je bolje da se uzdržite od krupnijih odluka.Izazovan aspekt  Marsa i Merkura podrazumeva brzopletost, nervozu ili donošenje odluka pod pritiskom. Ne ulazite u rasprave sa neistomišljenicima, posebno ako radite na zajedničkom projektu. Pojačanu strastvenost kanališite kroz emotivne i ljubavne odnose. Biće uzbudljivih dešavanja, izlazaka, ako slobodni, mlađi.Vitalni ste.

STRELAC – Svesni ste da ste u fazi kada se rešavaju ključni poslovni problemi. Imate dovoljno energije i volje da sve završite u predviđenom roku. Mars u vašem znaku je idealan za lidere, predvodnike, šefove, direktore. Lako namećete svoj tempo drugima a okolina je spremna da vas prati. Odličan aspekt za sportiste, zanatlije, ali i privatnike. Ako planirate prodaju nekretnina, zakup ili se bavite iznajmljivanjem, dobro razmotrite svaki rizik. Nekako ste se ušuškali u svom domu i uživate u pažnji ukućana, dece, emotivnog partnera. Prijaće vam aktivnosti na snegu.

JARAC – Od saradnje i dogovora zavise svi vaši poslovni uspesi.Mnogo ste uložili u ostvarenje ciljeva i sada očekujete krajnji ishod. Ništa bez kompromisa, to ste odavno shvatili ali pomalo gubite strpljenje. Druga polovina nedelje je bogata dešavanjima, poslovnim putovanjima, susretima sa strancima. Možete biti u ulozi predavača,posrednika, agenta. Obratite pažnju na ugovore i sve što je vezano za transport. Ljubavni život je pun uzbuđenja ako ste bez stalnog partnera. Moguća emotivna veza na daljinu, u susednom gradu. Pažljivo vozite.

VODOLIJA – Imate sreće  na finansijskom planu. Svi ciljevi vezani za ekonomiju, bankarstvo, osiguranje već su ispunjeni.Odlično se snalazite u neuobičajenim  poslovnim situacijama.Privodite kraju jedan projekat u koji ste puno uložili a već ste u fazi novih pregovora. Možda neće sve ići kako želite ali to neće uticati  na ono što ste sebi zacrtali. Vodite računa o novim prijateljstvima i kome poveravate tajne .Uzbudljiv društveni život podrazumeva promene na ljubavnom planu. Prilično ste popularni i lako privlačite pažnju suprotnog pola.Ljubav na prvi pogled za mlađe.Vitalnost raste.

RIBE – U petak je pun Mesec u opozitnom znaku. Donosi uspeh u pregovorima, javnim poslovima, partnerstvu i ortaklucima. Možete zaokružiti saradnju sa nekom važnom osobom ili postići dogovor koji će imati dugoročne posledice. Mars  ima specifičan uticaj na  karijeru jer podstiče borbenost, neku vrstu takmičenja, što je idealno ako se bavite sportom. Ukoliko ste na meti konkurencije, ne brinite,  uspeh je na vašoj strani. Emotivni partner se povinuje vašim željama. Venera u vašem znaku doprinosi šarmu i zavodljivosti.Romantična maštanja.Relaksirajte se.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh