I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26. avgusta do 2. septembra

OVAN

Sada ste u izuzetno povoljnom periodu kada dolazi do izražaja vaša energičnost. Spremni ste za nove poduhvate, poslove, avanture, što će usloviti sklapanje prijateljstva sa ljudima koji su na istim talasnim dužinama sa vama. Ako tragate za promenama u načinu rada biće prilike i za to, naročito u drugoj polovini nedelje. Lep aspekt Marsa sa Uranom ukazuje na prijatna iznenađenja, ako ste kreativni i skloni inovacijama. Ljubav ste podredili svakodnevnim obavezama. Neki će  kroz poslovne kontakte sresti osobu koja će ih emotivno uzdrmati. Zračite energijom.

BIK

Mnoge okolnosti idu vam na ruku i to treba iskoristiti na najbolji mogući način. Pojačana je magnetska privlačnost, sposobnost taktiziranja i uticaja na okolinu. Sve to podstiče naklonost uticajnih ljudi i pruža šanse za društveno napredovanje. Dobar je period za finansijske transakcije i unapređenje materijalnog položaja. Većina je naklonjena stvaralaštvu, umetnosti, programima vezanim za zabavu i sport. Sklapaćete romantična poznanstva, prijateljstva, uživati u muzici, plesu i zavođenju. Mlađi teško odolevaju iskušenjima. Emotivne brige.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Biće u svom sedištu do sredine septembra, što je idealno ako planirate sređivanje intimnog života. Takođe za porodični biznis, sve što je povezano sa nekretninama, trgovinom, renoviranjem stana, kuće, lokala ili iznajmljivanjem privatnih prostorija. Neki će možda menjati adresu ili će interakcije sa rodbinom biti naglašenije nego obično. Bićete okruženi decom, prijateljima, poslovnim saradnicima. Dakle, živa atmosfera u kući, razmena informacija i važni dogovori sa bračnim partnerom. Psihička stabilnost.

RAK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku a u petak je mlad. Može ukazati na pojačanu osetljivost, umor, sklonost propustima, greškama, pa imajte to u vidu. Bitno je da ne preterujete u obavljanju poslova, da se bolje organizujete i da pratite uobičajeni raspored. Naglasak je na komunikaciji, kretanju, susretima, kraćim putovanjima i razmeni ideja, informacija. Uglavnom sa bližom okolinom, rođacima, prijateljima. Dobar je period za administrativne poslove i sve što se odnosi na marketing, trgovinu. Izbegavajte rasprave sa emotivnim partnerom. Osetljiv digestivni trakt.

LAV

U četvrtak Merkur napušta vaš znak i pridružuje se stelijumu planeta u polju prihoda. To obezbeđuje napredovanje i uspeh u finansijskoj ili ekonomskoj oblasti. Zainteresovani ste za veću produktivnost, sve što je praktično i dopunske poslove. Mnogi će biti raspoloženi za kupovinu, sticanje novih stvari, sve što je za ličnu upotrebu. U fokusu su stvaralački nastrojeni podanici znaka, kao i zanatlije. Društveno ste orijentisani i uvek okruženi mnoštvom obožavalaca, naročito suprotnog pola. Ugađaćete partneru a i on vama. Sportski ste nastrojeni.

DEVICA

Vaš znak je u centru pažnje ove nedelje. Pod uplivom ste nekoliko brzih planeta, što podrazumeva veliku prednost koju ne treba propustiti. Merkur od četvrtka doprinosi psihičkoj stabilnosti, naglašenoj praktičnosti, logičnosti i metodičnosti. U petak je mlad Mesec u vašem znaku koji inicira novi početak. Ono o čemu ste do sada pregovarali sada možete ostvariti ili dobiti saglasnost za projekat od kojeg puno očekujete. Zadovoljni ste svojim emotivnim i porodičnim životom jer vas podržavaju oni do kojih vam je najviše stalo. U odličnoj ste kondiciji.

VAGA

Javni poslovni odnosi mogu biti naglašeniji u prvoj polovini nedelje. Ono što budete radili privlačiće pažnju okoline, ili ćete svojim ugledom sticati privilegije. Žene mogu biti od pomoći, kada je reč o karijeri, ili doprineti sticanju popularnosti. Ipak, ovo je period kada bi radije sve  uobičajene aktivnosti ostavili po strani. Privlači vas rad u tišini, istraživanje, sve što je neuobičajeno, ili podrazumeva veći stepen koncentracije, posvećenosti. Sklonost eksperimentisanju najviše će se ispoljiti na ljubavnom planu. Tajni susreti i udvaranja. Neophodna vam je relaksacija.

ŠKORPIJA

Sada ste u fazi kada ispoljavate pojačanu druželjubivost. Sticanje prijatelja može biti presudno za rešavanje mnogih životnih problema ili ostvarenje planova. Dobar aspekt Marsa sa Uranom pojačava intuiciju a podrazumeva savršenu priliku za plasiranje novih ideja i iniciranje projekata. Moguće je prijatno iznenađenje u vidu pokroviteljstva važne organizacije, asocijacije ili dobijanja finansijske podrške. Strah od gubitka kontrole može biti glavna prepreka u osvajanju nečijeg srca. Fleksibilnost je ključ za ostvarenje ljubavnih snova. Vodite računa o ishrani.

STRELAC

Usmereni ste na status i karijeru. Mlad Mesec, u petak, može doneti šansu za pokretanje novih projekata ili preokret u načinu poslovanja. Vaše sposobnosti i talenti neće proći nezapaženo kod onih od kojih zavisite. Na neki način ste svesni da je ovo godina kada možete postići svoj maksimum ako se samo malo više pokrenete. Vikend je idealan za poslovna putovanja, posebno ako se bavite trgovinom ili poslujete sa inostranstvom. Plenite svojim šarmom i lako osvajate. Ljubav i karijera se prepliću ili ste zainteresovani za nekog na visokom položaju. Vitalni ste.

JARAC

Mlad Mesec u opozitnom znaku, u petak, može biti zanimljiv ako se bavite javnim poslovima. Čini vas popularnim ali povedite računa o onome što izjavljujete. Možete se osloniti na žene ili poslovne partnere u svim projektima od javnog interesa. Većina planeta deluje na vaše polje inostranstva pa će kod nekih fokus biti na izvozno-uvoznim aktivnostima, transportu, trgovini i slično. Takođe, na povezivanju sa visokoobrazovnim institucijama. Na dobrom ste putu da osvojite srce osobe oko koje prilično dugo oblećete. Izdržljivi ste i dobro izbalansirani.

VODOLIJA

Bilo bi idealno da ovih dana negde otputujete i predahnete, ako ste u prilici. Ako ste od onih koji su još uvek na radnom mestu, budite spremni na iznenađenja ili nešto novo. Period je izuzetno povoljan za privatan biznis, sklapanje novih poslovnih ugovora i finansijske operacije. Većina planeta aktivira polje novca a to znači uspeh, dobitke od partnerstva ili dobijanje podrške, kako verbalne, tako i materijalne. Ovo je period prilagođavanja kada je reč o emocijama, ljubavi. Kod mlađih su naglašenije strasti kao i potreba za avanturama. Više se odmarajte.

RIBE

Društveni život i javni odnosi biće u prvom planu. Okupiraće vas  susreti, javne prezentacije, slavlja, muzički događaji, igre, kulturni i zabavni, sportski programi. Biće interakcija sa novinarima, piscima, kulturnim radnicima, profesorima, intelektualcima, mladim ljudima. Mlad Mesec u polju partnerstva, u petak, može inicirati neki novi projekat ili dugoročnu saradnju. Nije isključeno ni iznenađenje koje će imati pozitivan efekat na vaše planove. Prilično uzbudljiv ljubavni period ako ste do sada bili usamljeni. Život u ružičastom za vas ima smisla. Uživajte!

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh