I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 26. aprila do 3. maja

OVAN

Bićete prilično motivisani da se dokažete tokom prve polovine nedelje. Mars u povoljnom aspektu sa Mesecom ukazuje na poslovnu saradnju sa ženama koja vodi ka uspehu. Finansijska situacija je sve bolja, pod uslovom da se bavite privatnim biznisom, pružanjem usluga, zanatstvom. Takođe, raznim popravkama, obezbeđenjem, proizvodnjom prehrambenih namirnica… Moguća prolazna uznemirenost ili stres na poslu u petak, pa se čuvajte preterivanja ili ishitrenih odluka. Sa partnerom ste uspostavili rutinski odnos ali to ne znači da nema strasti. Izbegavajte začinjenu hranu.

BIK

Prilično zanimljiv period jer Venera prima dobar uticaj od Merkura, planete komunikacije. Uživaćete u kontaktima, razmeni mišljenja, zabavi, igri, susretima. Kod mnogih se budi kreativnost, potreba za pisanjem, umetnošću, uređenjem doma, kupovini lepih stvari, od odeće, pa sve do nameštaja. Još uvek je aktuelan izazovan aspekt sa Saturnom, što se ispoljava kroz neki vid nezadovoljstva ili nepoverenja. Balansiraćete između prošlosti i potrebe da se oslobodite svega što vas opterećuje u odnosu sa emotivnim partnerom. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Do kraja nedelje i tokom praznika nema naročitih promena, bar kada je reč o poslovnoj situaciji. Prija vam rad u tišini, izolaciji, udaljavanje od svakodnevnice. Lep aspekt Merkura sa Venerom možete iskoristiti za ispoljavanje kreativnosti, za pisanje ili učenje stvari koje volite. Biće prijatnih susreta, intimnih poveravanja ili ćete uživati u tajnim razgovorima, konsultacijama, istraživanju i analizama. Sve što zaradite, uglavnom, brzo potrošite, pa se savetuje štednja. Na ljubavnom planu ima neobičnih dešavanja, romantičnih susreta ako ste slobodni. Relaksirajte se.

RAK

U utorak je pun Mesec u vašem polju kreativnosti, ljubavi, dece… Na profesionalnom planu donosi uspeh u obrazovanju, sportskim aktivnostima ali i u umetnosti, pozorištu i slično. Ovo polje je zaduženo i za finansijske špekulacije, pa nije isključena neka transakcija ili bankarska operacija koju ste ranije planirali. Društveni život je u punom zamahu, tako da ćete tokom praznika uživati u susretima sa najrazličitijim ljudima. Posvetićete pažnju osobi koju možete upoznati preko prijatelja, pod uslovom da nemate slatnog partnera. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Fokusirani ste na karijeru, poslovne obaveze a tu će biti prilično turbulentno ovih dana. Budite spremni na iznenađenja, preokrete,na sve što je neuobičajeno. Na neki način vas sve to privlači, odnosno izazovi i sve što je nepoznato. Povremeno možete imati osećaj da ste sputani ili da vam neko radi iza leđa. To nije bez osnova ako pucate na visoko ili ste već na rukovodećoj poziciji. Možda ćete i sami biti u potrazi za tajnom podrškom. Sve što radite utiče na bračni ili emotivni status. Donekle uživate u nezavisnosti a skloni ste i rizičnim avanturama. Obratite pažnju na pritisak i cirkulaciju.

DEVICA

Ovu nedelju iskoristite za bavljenje stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo i koje su prilično kreativne. Takođe za pripremu nove poslovne strategije koja će biti aktuelna posle praznika. Mogući su susreti i dogovori sa osobama iz udaljenih krajeva, susednih gradova, strancima. Obavićete mnoštvo konstruktivnih razgovora, što telefonom, pismeno ili lično. Nova otkrića su sasvim izvesna, kao i potreba da se ide u nešto nepoznato. Lako dolazite do kompromisa u odnosu sa emotivnim partnerom. Tajna simpatija ako ste mlađi. Sklonost hedonizmu.

VAGA

Venera je donekle u kritičnom polju i upozorava na posledice od neumerenosti. Dakle, oprez u raspolaganju finansijama, imovinom, velikim poslovima. Ne dozvolite da traćite energiju na nešto što nije od vitalnog značaja za vas, vašu karijeru i stabilnost. Poželjno je da se oslobodite suvišnog prtljaga, prošlosti ili poslova koji ne donose rezultate kakve ste očekivali. Razmislite o prioritetima i fokusirajte se na njih posle praznika. Polako izlazite iz ograničavajućeg emotivnog perioda ako ste slobodni. Uskoro prijatan susret. Osetljivo grlo i respiratorni organi.

ŠKORPIJA

U utorak je pun Mesec u vašem znaku. Istovremeno, Pluton, vladar, kreće retrogardno. Od svih planeta on je najduže retro, pa je to njegovo prirodno stanje, dakle povoljno. Možda će doći do završetka nekog procesa, bilo javnog, bilo privatnog, rešavanja unutrašnjih problema, tenzija… Krajem nedelje je Merkur u povoljnom aspektu, što je indikator otkrivanja tajni. Nešto će se rasvetliti, saznati, što će uticati na vaš rejting u pozitivnom smislu. Okrenuti ste drugima, raspoloženi za druženja, nova poznanstva, udvaranje. Harmonija u bračnim odnosima. Osetljiv stomak.

STRELAC

Tačno za mesec dana je totalno lunarno pomračenje u vašem znaku. Oseća se, naravno, ranije a podrazumeva oprez u narednom periodu. Osetljivost je pojačana a moguće su i specifične reakcije, ponašanje, donošenja odluka. Trenutno ste zaokupljeni svakodnevnim obavezama, poslovima, i sve odrađujete korektno. Krajem nedelje je Jupiter u izazovnom aspektu sa Merkurom, pa budite taktičniji u odnosima i ništa ne prepuštajte slučaju. Kao da ste emotivni odnos gurnuli u drugi plan ili mislite da je posao važniji. Simpatija na radnom mestu za mlađe. Hedonizam.

JARAC

Prilično ste otvoreni za uspostavljanje saradnje. Na neki način uživate u timskom radu ali volite da ste na čelu, da vas drugi prate. Uspevate u tome i to se vidi na mnogim poljima. Prvenstveno gde se očekuje kreativnost, sportski duh, preduzimljivost i praktičnost. Pluton, koji je već godinama u vašem znaku, kreće retrogardno, od utorka, što može pokrenuti nešto što se već dugo kuva u vama. Nije isključeno otkrivanje tajni ili rešavanje problema iz prošlosti. Ako je bilo tenzije između vas i drage osobe dolazi do popuštanja i stabilizacije odnosa. Verujte u sebe.

VODOLIJA

U utorak je pun Mesec koji utiče na vaše polje karijere i statusa. Neke stavlja u prvi plan, donosi popularnost ako je karijera vezana za javnost, medije, politiku i slično. Uvek su moguća iznenađenja, nešto neočekivano, pre svega u poslovnom odnosu sa ženama. Većina je fokusirana na uobičajene obaveze a to prvenstveno osećaju privatnici, zanatlije i svi koji se bave pružanjem usluga. Kuća je za vas prava oaza  mira ali i zanimljivih dešavanja, druženja sa prijateljima, rodbinom, decom. Ostali preferiraju nezavisnost. Više se odmarajte.

RIBE

Naklonjeni ste promenama, raznolikosti i lako se prilagođavate novinama. Komunikacija je u prvom planu, učenje, studiranje, razmena ideja. Kod mnogih dolazi do izražaja poslovni talenat, naročito za komercijalne poslove, marketing, trgovinu, obrazovanje, sve što ima veze sa novim tehnologijama. Izvesna su kraća putovanja ili ćete konstantno biti u pokretu, u interakciji sa rodbinom, prijateljima. Trudite se da u sve uključite emotivnog partnera što vam i polazi za rukom. Na neki način vas to oslobađa od tenzije i nepotrebnih briga. Izbalansirajte obaveze i vežbanje.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh