I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. septembra do 2. oktobra

OVAN

U ovom periodu su najvažnija dva aspekta koje gradi vaš vladar Mars. Aktuelna je konjukcija sa Merkurom, pa se lako uzbuđujete i uvek ste spremni na akciju. Zbog toga, budite  na oprezu u kontaktu sa podređenima, saradnicima, ali i vašim zastupnicima. Pažljivo birajte one sa kojima radite ili se udružujete. Opozicija sa Neptunom je neka vrsta provere, odnosno uči vas da razlikujete instinkte, da odolevate iskušenjima. Krajem nedelje, Venera podstiče strastvenost, tako da se neki mogu zaljubiti na prvi pogled. Osetljivost urogenitalnog trakta.

BIK

Usmereni ste na realizaciju planova i prilično dalekovidi. Venera naglašava kreativnost tako da možete biti uspešni u aktvnostima koje radite iz ljubavi. Prednost imaju intelektualci, pedagozi, pisci,organizatori i svi koji se bave privatnim biznisom. Odlično se snalazite u finansijskim špekulacijama. Od petka, Merkur menja znak i podstiče na timski rad, poslovnu saradnju. Izvesna su kraća putovanja i susreti sa važnim ljudima. Venera doprinosi vašoj privlačnosti, dobrom raspoloženju ali i sklonosti ka zljubljivanju. Podložni ste infekcijama i upali jajnika.

BLIZANCI

Možete imati osećaj sputanosti i težine zbog izazovnog aspekta između Merkura i Saturna. Ukazuje na restrikcije ili da vam je teško da donosite odluke. U svakom slučaju, nije još vreme za rešavanje ozbiljnih problema, niti za donošenje važnih odluka. Izbegavajte potpisivanje ugovora, sklapanje sporazuma i klonite se neopreznih izjava i kritika. Od subote ulazite u sasvim drugačiju fazu, kada vas čeka puno lepih događaja. Više zabave, kraćih putovanja, zanimljivih susreta, naročito sa mladima ili decom. Uživanje u ljubavi. Mogući bolovi u rukama.

RAK

Vladar karijere je u polju komunikacije, u izazovnim aspektima, što nagoveštava česte promene. Mogući su iznenadni putevi zbog posla, vožnja kolima, stresne situacije na koje niste navikli. Turbulentan period za trgovce, novinare, vozače, takstiste i sve koji rade na određeno.Vodite računa o dokumentima, računima, o tome šta potpisujete, šta javno izjavljujete. Možda ćete rešavati važna porodična pitanja, ako poslovno sarađujete sa  rodbinom. Krajem nedelje Merkur donosi promene u kući. Oslonite se na savete bračnog partnera ili nekog  vama bliskog. Pažljivo u saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Okupiraju vas finansijski problemi i sve što se odnosi na materijalnu sigurnost. Izazovni aspekti sa Neptunom podrazumevaju veći stepen opreznosti u svim finansijskim transakcijama. Dakle, ako se bavite privatnim biznisom, vodite računa s kim sarađujete, kome poklanjate poverenje. Krajem nedelje Sunce će biti u dobrom aspektu sa Merkurom, što je mnogo bolji period za poslove i ostvarenje planova. Odličan je za intelektualnu aktivnost i putovanja. Na neki način ste kolebljivi, kada je reč o ljubavi i emocijama, ako ste bez stalnog partnera. Rekreirajte se.

DEVICA

Iako je Mars u vašem znaku, ne možete se pohvaliti naročitim poslovnim učinkom. Izazovan aspekt sa Neptunom ima pomalo čudan upliv, tako da se većina planova i želja odvija na mentalnom planu. Neophodno je konstruktivnije korišćenje energije, ali za sada ste bez inicijative. U subotu Merkur, vaš vladar, menja znak, tako da će doneti promene na finansijskom planu. Izvesni su prihodi, dobici, što će vas, itekako, oraspoložiti. Na ljubavnom planu mnogo bolje funkcionišete jer ste i dalje pod uplivom Venere. Pažljivo sa medikamentima.

VAGA

Sunce je u vašem znaku a Merkur mu se pridružuje krajem nedelje. Aspekt je povoljan za organizaciju poslova i donošenje važnih odluka. Kontakti sa autoritetima i važnim ličnostima imaju pozitivan upliv na karijeru i status. Ipak, Mars i Venera ukazuju na sklonost udaljavanju od svakodnevnice, tako da pažnju posvećujete samo stvarima od prioritetnog značaja. Ukoliko ste u dilemi oko novih aranžmana, sačekajte još neko vreme sa donošenjem odluke. U ljubavi ste skloni sanjarenju, platonskim vezama, a možda otkrijete i neku tajnu vezanu za partnera. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Mars je u aspektu sa Neptunom tokom prve polovine nedelje. Može vas dezorjentisati, učiniti slabijim na prvi pogled, ali odličan aspekt sa Plutonom, u drugoj polovini nedelje, učiniće vas nepobedivim. Čini vas dominantnim tako da lako namećete svoje ideje drugima. Odličan aspekt za sve koji su na rukovodećoj poziciji ili se bave militantnim zanimanjem. Vikend je rezervisan za tajne razgovore ili konsultacije iza zatvorenih vrata. Zavodljivi ste i prijemčivi za razna ljubavna iskušenja. Jedno prijateljstvo polako prerasta u nešto više. Sklonost infekcijama.

STRELAC

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku. Podstiče maštanja, plemenitost ali i kontradiktornost. Delovaćete stimulativno na okolinu. Posebno kada je reč o poslovima i aktivnostima gde ste u ulozi posrednika. Obratite pažnju na finansije i kako raspolažete imovinom jer ste skloni ekstravaganciji. Mogući su iznenadni troškovi ili će neko od prijatelja zatražiti pozajmicu. Ipak, za vikend će Merkur imati pozitivan uticaj na prihode i dobitke. Društveno ste orijentisani i uvek spremni za dobar provod. U ljubavi ne pristajete na kompromise jer težite perfekciji. Krećite se.

JARAC

Sunce ima odličan upliv na sve što se tiče karijere i vašeg statusa. Još uvek ste orijentisani ka inostranstvu i poslovima od šireg društvenog značaja. U drugoj polovini nedelje Merkur donosi povoljnosti kada je reč o putovanjima, pisanju, obrazovanju, izdavačkoj delatnosti. Ukazuje na period kada ste izuzetno aktivni, sklapate brojne kontakte i razmenjujete informacije. Saradnja sa mladim ljudima biće prioritet.S obzirom na poslovnu orijentaciju, emotivni susreti su izvesni na putu a nisu isključena ni nova poznanstva. Sklonost išijasu i reumatskim tegobama.

VODOLIJA

Ova nedelja je slična prethodnoj jer vas i dalje okupiraju ozbiljnije teme. Tek za vikend možete očekivati značajnije promene i manje rasterećenje. Pažljivo raspolažite finansijama a poželjno je i da izbegavate krupnije investicije. Ulazite u period koji je povoljan za studiranje, učenje, putovanja i kontakte sa inostranstvom. Merkur podstiče mentalne aktivnosti a ima i dobar uticaj na komunikaciju sa istomišljenicima. Prijaće vam razgovori sa prijateljima, susreti sa dragim osobama i bliskim rođacima. Skloni ste platonskim, uzvišenim ljubavima. Opustite se.

RIBE

Početkom nedelje Mesec ima zanimljiv uticaj na vaš status i karijeru. U kombinaciji sa Saturnom pojačava odgovornost prema društvu, zajednici, što je povoljno za bavljenje socijalnim i humanitarnim temama. Privlačite javnost i lako stičete popularnost ako je ono što radite vezano za medije. Biće puno kontakata sa novinarima, kulturnim radnicima, umetnicima. Krajem nedelje Merkur donosi promene na finansijskom planu. Možete se osloniti na podršku emotivnog ili bračnog partnera. Ostali će uživati u zabavi i udvaranjima. Alergije.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh