I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. novembra do 2. decembra

OVAN

Od utorka očekujte pozitivne promene u karijeri. Pre svega, bićete opušteniji, više ćete uživati u onome što radite, a uspostavićete i zanimljive kontakte. Žene mogu imati presudnu ulogu u ispunjenju ciljeva, ili će podsticati popularnost. Posebno ako se bavite diplomatijom, umetnošću, nekim kreativnim zanimanjem. Neki će se pozabaviti rešavanjem  finansijskih problema i svega što je povezano sa novcem partnera. Lep aspekt Marsa sa Venerom podstiče strastvenost, pa nisu isključeni uzbudljivi susreti i ljubavi na prvi pogled. Imate moć regeneracije.

BIK

Venera, vaš vladar, od utorka menja znak. Inteziviraće se kontakti sa inostranstvom, sve što se odnosi na transport, izvnozno-uvozne poslove, spoljnu trgovinu, špediciju…Neki će lakše realizovati poslovna putovanja, pod uslovom da se bave reklamom, obrazovanjem, naukom. Dobar je period za konferencije, razna takmičenja, izložbe, stvaralačke poduhvate. Prilično dominirate u javnim diskusijama a biće prilike i za potpisivanje važnih ugovora. Ako ste bez stalnog partnera, tragaćete za nekim ko uliva sigurnost. Moguće vraćanje u prošlost ili obnavljanje sentimentalnih odnosa. Osetljiva koža.

BLIZANCI

Ovo je period kada ste maksimalno posvećeni radu i svakodnevnim obavezama. Odnosi sa kolegama su korektni, kao i sa klijentima, ako se bavite uslužnim delatnostima, lečenjem, medicinom, administracijom i zanatskim poslovima. U utorak je mlad Mesec u opozitnom znaku što je povoljno za započinjanje novih projekata, potpisivanje ugovora ili sklapanje ortakluka sa strancima. Obradovaće vas dobitak. Ukoliko se odlučite na poslovno putovanje čeka vas susret sa osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Prilično ste vitalni.

RAK

Početkom nedelje je mlad Mesec koji ima povoljan uticaj na poslovnu saradnju sa inostranstvom. Možda ćete biti u prilici da započnete nešto novo ako se bavite diplomatijom,javnim ili pravnim poslovima. Društvene aktivnosti će biti naglašenije nago obično, od poziva na slavlja, zabave, pa sve do kulturnih, pozorišnih, muzičkih događaja. Uglavnom, bićete razapeti na više strana ali i zadovoljni postignutim rezultatima. Uživaćete u pažnji suprotnog pola, udvaranju, ako ste do sada bili usamljeni. U odličnoj ste kondiciji i raspoloženi za sport.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Prilično ste aktivni kod kuće a naročito ako se bavite privatnim biznisom. Ovo je period kada ste zaokupljeni nekretninama, iznajmljivanjem, renoviranjem, investicijama. Povremeno vas hvata panika ili nervoza zbog nagomilanih obaveza. Usredsredite se na prioritete jer je to jedini način da uspostavite ravnotežu u svakodnevnom životu. Od utorka možete da računate na podršku neke ženske osobe. Prijaće vam simpatija na radnom mestu ili udvaranje osobe koju ste nedavno upoznali. Ako ste u braku, oslabiće tenzija u porodici. Više se relaksirajte.

DEVICA

Ova nedelja je po mnogo čemu ključna za vas. Mlad Mesec ima upliv na privatnost i ukazuje na promene kada je reč o biznisu i nekretninama. Uskoro će Jupiter napustiti polje doma i porodice što je još jedan signal za rešavanje krupnijih problema. Pomalo gubite strpljenje kada je reč o dogovorima, pravnim, administrativnim poslovima, ali bez razloga. Fokusiraćete se na vedrije teme, a biće prilike i za finansijske špekulacije. Mladi će više izlaziti,zabavljati se a neki zaljubiti. Veze koje započnete u ovom periodu biće stabilne i dugotrajne. Proveravajte ispravnost vozila.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak od utorka. Imate šansu da menjate uslove života i da se pozabavite porodičnim temama. Finansijski ste ojačali ali i dalje ima nepredviđenih troškova. Ipak, od onih ste što se lako snalaze u vanrednim situacijama i brzo dolaze do prihoda. Ako planirate kupovinu stana, zemljišta, da renovirate kuću, kupite akcije, sada je pravi trenutak za to. Izvesno je sklapanje dugoročnih poslovnih dogovora. Poboljšaće se domaće prilike, odnosi sa ukućanima, bračnim partnerom. Susret sa nekim ko vam je značio u prošlosti. Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

Pomalo ste nestrpljivi, ako ste rođeni u drugoj dekadi, jer se odugovlači sa realizacijom poslova. Nije do vas, pa nema razloga da gubite živce, jer će sve biti kako ste zamislili. Od utorka se otvaraju vrata uspeha. Pokrenuće se saradnja sa inostranstvom od koje mnogo očekujete. Studenti su u povoljnom periodu, kao i predavači, trgovački putnici, posrednici, agenti, menadžeri, svi koji se bave komarcijalnim poslovima. Mars je u dobrom aspektu sa Venerom što obećava uzbudljiv ljubavni život. Moguć fatalan susret na kraćem putu, ako ste slobodni. Nervoza.

STRELAC

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku. Povoljan je za pokretanje nečeg novog, rešavanje pitanja koja se tiču nasledstva, osiguranja, bankarskih operacija. Ovo je poslednja nedelja u kojoj ste još uvek pod uplivom Jupitera. Čekaju vas krupne promene, posebno kada je reč o finansijama, zaradama i materijalnoj sigurnosti. Za sada, ne otkrivate tajne planove ili dogovore koje ste ostvarili sa potencijalnim saradnicima. Većina je naklonjena hedonizmu, što ima čaroban upliv na emotivni život. Ugađaćete partneru, kao i on vama. U odličnoj ste formi.

JARAC

Od utorka Venera tranzitira vašim znakom. Ukazuje na društvenost, uživanje u raznolikosti, zadovoljstvu, susretima sa umetnicima, diplomatama, pravnicima. Pre svega sa lepim i prijatnim ljudima. Možete se osloniti na šarm kada je reč o poslovima, interakciji sa medijima, javnošću. Neki će dobiti poslovnu ponudu kakvu već odavno priželjkuju. Shvatićete šta vas je sputavalo u prošlosti a to će značiti kraj ograničenjima. Ljubav kuca na vaša vrata ako ste do sada bezuspešno tragali za srodnom dušom. Bićete u centru pažnje. Opustite se.

VODOLIJA

Još uvek ste u fazi kada ne dižete glavu od posla.Srećom, izazovan aspekt Urana sa Marsom slabi, a samim tim i vaš nemir.Iritira vas svaki propust, kašnjenje,nametanje volje, ali i iznenadni kvarovi mašina.Budite i dalje pažljivi kada je reč o rukovanju tehnikom,električnim aparatima, ako se bavite manuelnim poslovima, ručnom izradom predmeta jer su moguća iznenađenja.Sreća vas prati na finansijskom planu.Imate potrebu za povlačenjem, uživanjem i opuštanjem kraj emotivnog partnera. Tajni susreti ako ste slobodni.Čuvajte se oštrih predmeta.

RIBE

Mlad Mesec u utorak ima snažan uticaj na karijeru i vaš status. Može biti okidač za promene, pokretanje nečeg novog, skretanje pažnje javnosti. Svakako, osećate da se nešto bitno dešava što će iz korena promeniti poslovni kurs. Vaš vladar uskoro menja znak tako da je sada prilika da podvučete crtu, razmislite o budućim koracima. Venera ukazuje na poboljšanje  u finansijskom smislu. Biće dobitaka sa više strana. Društveni život kreće uzlaznom putanjom, pa ćete se okrenuti prijateljima, izlascima, provodu. Ljubav kroz prijateljstvo. Pažljivo sa medikamentima.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh