I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. marta do 1. aprila

OVAN 

U nedelju Mars, vaš vladar, menja znak. S obzirom na to da je na poslednjim stepenima izbegavajte sve što je rizično, novo. Do tada ste u prilici da sumirate utiske iz prethodnog perioda, bar kada je reč o finansijama i materijalnoj sigurnosti. A onda se sledi preokret, puno kretanja, kontakata, kraćih putovanja, dogovora, pregovora, informacionih razgovora. Plodan period za trgovce, komercijaliste ali i sve koji se bave novinarstvom, menadžmentom, transportom. Preokret na emotivnom planu ako ste bez stalnog partnera. Tajni susreti i ljubavi. Pažljivo vozite.

BIK

Venera u sredu prelazi u znak svoje egzaltacije i najavljuje veći društveni angažman. Otvaraju se mogućnosti za ostvarenje neobičnih projekata ili planova koji podrazumevaju neki vid udruživanja. Moguće pokroviteljstvo i zaštita stranaka, klubova, humanitarnih organizacija. Najzad stiže dobitak ili finansijska podrška koju željno očekujete. Ipak, čuvajte se iznenadnih troškova jer od nedelje Mars prelazi u polje novca. Pojačana senzibilnost i potreba za romantikom navodi na zaljubljivanje i moguće avanture. Ljubav kroz prijateljstvo. Sklonost infekcijama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

Direktno kretanje Merkura ,od četvrtka, donosi određene promene u komunikaciji. Ipak, do sredine aprila je još uvek u znaku svog pada, pa emocije utiču na zaključivanje, logiku i ugrožavaju smisao za praktično delovanje. Za kreativne i stvaralački nastrojene podanike znaka, ovo je plodan poslovni period koji donosi uspeh u pregovorima. Takođe, isticanje u specifičnim humanitarnim projektima, svemu što je od javnog značaja. Druželjubivi ste i prijemčivi za tuđe potrebe, a naročito za emotivnog partnera. Boravite više na svežem vazduhu.

RAK

Dok je Mesec u fazi opadanja pažljivo donosite odluke. Sredinom nedelje obratite pažnju na informacije koje dobijate od saradnika i na susrete sa konkurencijom. Iako će biti izazova, pod uslovom da se bavite javnim poslovima, uspećete da drugima nametnete svoj tempo. Sada ste u prilici da realizujete poslovni dogovor sa strancima ili otputujete na seminar, usavršavanje u specifičnoj oblasti. Prema bračnom partneru ste suzdržani već neko vreme. Biće prilike za romantično poznanstvo na putu ako ste slobodni. Slabija psihička otpornost.

LAV

Polako privodite kraju poslove koji su bili prilično zahtevni. U nedelju Mars prelazi u novi znak i aktivira vašu oblast ciljeva i planova. To će biti prilika za sporovođenje reformi, novina koje se odnose na timski rad ili udruživanje sa istomišljenicima. Promene ćete osetiti i u finansijskoj oblasti. Ako je bilo kašnjenja oko isplata, vraćanja dugova,  dobijanja kredita, možete odahnuti. Dobijate kako verbalnu, tako i finansijsku podršku ili pokroviteljstvo. Ulazite u fazu romantike, prepuštanja i blagog hedonizma. Srećom, partner je spreman da vam ugađa. Rekreirajte se.

DEVICA

Ako je bilo neizvesnosti oko dogovora, usaglašavanja oko novih projekata ili potpisivanja ugovora, od četvrtka se situacija menja. Merkur kreće direktno i ubrzava realizaciju planova. Ipak, do sredine aprila se savetuje oprez u komunikaciji. Donekle ste osetljiviji nego obično, a odluke donosite na intuitivan način, što može biti prednost u delikatnim slučajevima. Od nedelje budite spremni na pojačane napore kada je reč o karijeri. Venera ima čaroban upliv na bračne i emotivne odnose. Ako još niste, zaljubićete se! Izbegavajte premor.

VAGA

Tranzit Venere kroz znak egzaltacije, od srede, utiče na oblast svakodnevnih poslova i obaveza. Okupiraće vas poslovni susreti, dogovori ali i konsultacije sa klijentima. Aspekt je povoljan za ženska zanimanja, kozmetologiju, farmaciju, medicinu, sve privatne poslove vezane za lepotu i estetiku. Možda ćete se posvetiti deokaraciji, uređenju poslovnog prostora, aktivnostima koje doprinose boljim i humanijim uslovima rada. U prilici ste da kroz poslovnu saradnju upoznate nekog ko će vas prilično uzdrmati ili podstaći na romantična maštanja. Regulišite ishranu.

ŠKORPIJA

Javni i partnerski odnosi su bili u fokusu ali u nedelju Mars menja znak i prelazi u vaše polje finansija. Do tada stišajte strasti i pažljivo razmatrajte svaku poslovnu ponudu ili sugestiju. Čekaju vas promenljive životne okolnosti ili aktivnosti koje će uticati na porast  adrenalina. Ipak, s obzirom da volite rizike, to može biti prilično zanimljiv period ako se bavite politikom ili privatnim biznisom, ekonomijom, bankarstvom. Na ljubavnom planu vas čekaju uzbuđenja, novi susreti, zabave, udvaranja. Lep period za mlađe i sve koji su slobodni. Čuvajte pluća.

STRELAC

U ovom periodu uživate u onome što radite. Aspekti su povoljni za sve koji su kreativni,  bave se umetnošću, ali pre svega, sportom i privatnim biznisom. Dakle, vlasnici teretana, fitnes centara, kafića, diskoteka, mesta za zabavu. Tu spada i šou-biznis, slikanje, pevanje, komponovanje, gluma, pozorište, svaka aktivnost koja ističe u prvi plan vaše talente. Krajem nedelje se fokusirate na javne i partnerske odnose. Okrećete se porodici, ili ćete više vremena provoditi sa onima koje volite. Biće prilike za upoznavanja i nove simpatije ako ste mlađi. Opustite se.

JARAC

Trenutno ste u pregovorima oko novih poslova ili projekata. Krajem nedelje ulazite u fazu pojačanih napora, uglavnom intelektualnih. Dakle, sređivanje administracije, dokumenata, računa, knjigovodstva ili udubljivanje u tehniku, kompjutere. Obavićete mnoštvo razgovora, susreta, a biće i razmene informacija, kraćih putovanja. Možete se osloniti na žene, mlađe osobe, kao i na blisku rodbinu. Nema razloga za brigu kada je reč o emotivnom odnosu. Uskoro stižu lepe vesti ili ćete sa dragom osobom izgladiti sve nesuglasice. Bavite se sportom.

VODOLIJA

U utorak Venera napušta vaš znak. U narednom periodu deluje na oblast zarada, pa se nadajte većim prihodima, dobicima ili poklonima. Novac koji kasni vraća se ili neki dug koji ste već otpisali. Biće prilike da proširite poslovnu saradnju ili obnovite ugovore do kojih vam je naročito stalo. Popušta tenzija između vas i opozicije ili ćete pronaći način za prevazilaženje nesuglasica sa konkurencijom. To se odnosi i na porodične odnose, emotivne. Shvatili ste da je krajnje vreme da promenite ljubavnu taktiku. Bićete iznenađeni pozitivnim rezultatima. Vežbajte.

RIBE

Venera tranzitira vašim znakom od utorka. To je njeno mesto egzaltacije pa će i vaše raspoloženje biti u skladu s tim. Puno toga može pokrenuti planeta ljubavi, lepote, ako ste stvaralački nastrojeni, kreativni, talentovani. Susreti sa posebno talentovanim i predusretljivim ljudima, kovanje zanimljivih planova, zajednička putovanja ali i usavršavanje u nekoj umetničkoj oblasti. Možete uspostaviti harmoniju između duhovnih i praktičnih aktivnosti. Ništa vam ne stoji na putu ostvarenja romantičnih snova. Mislićete samo na ljubav i uživati. Meditirajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh