I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. maja do 1. juna

OVAN

Ova nedelja je specifična po mnogim dešavanjima. Prva polovina je prilično dinamična, puna iznenađenja, neočekivanih obrta. Lakše ćete rešavati izazovne situacije, sve što podrazumeva odvažnost, hrabrost, brzinu, energičnost. U drugoj polovini izbegavajte rizike, posebno ako se bavite militantnim poslovima, radite u vojsci, policiji ili ste sportista. Mars u kvadratu sa Suncem ukazuje na prenaprezanje. Pokušajte da uskladite emotivni i profesionalni život i ne dozvolite da bilo šta utče na harmoniju između vas i partnera. Opustite se.

BIK

Dok je Venera, vaš vladar, u izazovnom aspektu sa Neptunom, čuvajte se prevara, iluzija, iskušenja koja se odnose na finansije. Dakle, oprez u rizičnim poslovnim pitanjima, transakcijama,novčanim ulaganjima. Možda ćete razotkriti malverzacije koje su učinjene u prošlosti i koje sada dolaze za naplatu. Budite diskretni ako se nekome obraćate za pomoć, savet, ali i kod obavezivanja, bilo lično ili profesionalno. U ljubavnim odnosima ispoljavate strastvenost a kod nekih se može javiti ljubomora, suparništvo. Problemi sa reproduktivnim organima.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak od petka. U narednom periodu će uticati na zarade, materijalnu situaciju. U prilici ste da obnovite poslovnu saradnju ili veze koje su bile prekinute. Aspekt je povoljan za poslove koji podrazumevaju neki vid komunikacije, za komercijaliste, izdavače, pisce, predavače, ekonomiste, trgovce, planere… Očekujte prihode sa više strana ako se bavite javnim poslovima. Često se vraćate u prošlost, kada je reč o emotivnim odnosima i ljubavi. Možda se dvoumite oko obnavljanja veze sa bivšim partnerom. Emotivnost.

RAK

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje a u petak i Merkur otpočinje tranzit. Biće u vašem znaku nešto više od dva meseca. Često je indikator vraćanja u prošlost. Bićete pokretljiviji nego obično, elokventni, pričljivi, komunikativni i radoznali. U fokusu će biti intelektualci, pisci, bibliotekari, naučnici, lekari ali oni koji se bave privatnim biznisom, nekretninama. U toku su pregovori o poslovima sa inostranstvom. Podrška porodice neće izostati. Nezavisni uživaju u tajnim susretima i ljubavi koja se sve više rasplamsava. Vitalnost postepeno raste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Izazovan aspekt Sunca sa Marsom može uticati na sve što ima veze sa finansijama, upravljanjem novcem drugih ljudi. Mogu vas uznemiriti neke vesti, dogovori sa poslovnim saradnicima ili odugovlačenje projekata od kojih mnogo očekujete. Uzdržite se od rizičnih poteza, konflikata sa neistomišljenicima i autoritetima. Ipak, uspećete da realizujete planove uz pomoć bliskih prijatelja ili osobe koja vam je privržena. Društveni život je u usponu. Biće izalazaka, zabave, flerta i ljubavi kroz prijateljske kontakte. Naučite da se relaksirate.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak u petak. Doneće promene na poslovnom planu. Razmiljaćete o nekom vidu udruživanja, ortakluka, saradnje, o timskom radu. Neki planovi se realizuju uz pomoć prijatelja ili ćete sa njima deliti zajedničke ciljeve. Iako ste omiljeni na radnom mestu, popularni, budite obazrivi u javnim kontaktima ali i svemu što se odnosi na pravo, sudstvo. Takođe, kada je reč o potpisivanju važnih ugovora. Strastveno reagujete na svaki potez bračnog ili emotivnog partnera. Pokušajte da izgladite nesuglasice. Ne dozvolite da nervoza preraste u stomačne tegobe.

VAGA

S obzirom da Merkur, od petka, utiče na vašu karijeru, očekujte nove poslovne prilike. Sve do avgusta imate šanse da nešto radikalno promenite u pogledu svog statusa. Bićete izuzetno aktivni ako se bavite intelektualnim radom, edukacijom, kulturom, jezicima, književnošću, studiranjem. Dobra organizacija će biti od ključnog značaja ako budete radili nekoliko poslova koji se međusobno dopunjuju. Očekujete previše na ljubavnom planu ili ste skloni zaljubljivanju ako ste mlađi. Tajni susreti i maštanja. Sklonost alergijama.

ŠKORPIJA

Prionućete na rešavanje problema i situacija koje podrazumevaju brzinu i veliku inventivnost. Od petka možete da planirate putovanja ili poslove koji su povezani sa inostranstvom. Stižu ohrabrujuće vesti sa raznih strana a to će uticati na podizanje elana. Donekle vas usporava finansijska situacija, koja nije idealna, pod uslovom da se oslanjate na sponzore, saradnike, ortake ili neko udruženje. Iako vam prija nezavisnost, sloboda, žudite za nekim ko će vas prihvatiti punim srcem. Strastveni susret ako ste mlađi. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC

Sve do petka možete biti nemotivisani za većinu obaveza. Srećom, neko od kolega priskočiće u pomoć i obaviti najneophodnije, što ćete prihvatiti sa velikom zahvalnošću. Možda niste u top formi ili se borite sa poslovima koji su se nagomilali u poslednje vreme. Vikend iskoristite za dogovore, konsultacije, susrete koji mogu biti ključni za napredovanje u karijeri. Neki će biti aktivniji kod kuće ili oko privatnog biznisa. Uspostavićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom. Slobodni su u potrazi za srodnom dušom. Neophodan vam je odmor i dobar san.

JARAC

Idu vam od ruke dugoročni poslovi. Takođe, sve što podrazumeva samostalnost, privatan biznis. Druga polovina nedelje je povoljna za javne poslove, kontakte sa saradnicima, ljudima iz kulturnog života, piscima, novinarima, profesorima i mladim ljudima. Dolazi do izražaja vaša inventivnost, kreativnost ali i hrabrost da se uhvatite u koštac sa naizgled nerešivim problemima. Budite obazrivi ako često putujete zbog posla, vezani ste za saobraćaj. Proveravajte ispravnost vozila. Posvetite više pažnje željama emotivnog partnera. Slabija cirkulacija.

VODOLIJA

Poslovna situacija se menja na bolje. Biće dinamičnije nego do sada, pa budite spremni na iznenađenja. Bavićete se organizacijom i planiranjem poslovanja, a nije isključeno ni putovanje. Možete se posvetiti administrativnim obavezama, knjigovodstvom, zaostalim računima ili tehnici. Kreativci, umetnici, stvaraoci, nikako da isplivaju iz finansijske krize koja ih, na neki način, usporava. Većina je usmerena na ljubav, odnos sa emotivnim partnerom. Maštate i lebdite na krilima ljubavi. Stabilni ste, uravnoteženi i smireni.

RIBE

Dok je Mars u vašem znaku, preuzimate inicijativu i sve završavate prilično brzo i efikasno. Aspekt daje podsticaj i spretnost u vođenju drugih ka cilju. Raspoloženi ste za timsko delavanje što je idealno za sportiste, sve koji su na rukovodećoj poziciji. Druga polovina nedelje je povoljna za kreativce, umetnike, sve koji se bave obrazovanjem dece ili poslovima koji podrazumevaju neki vid zabave, zadovoljstva. Biće prilike za izlaske, upoznavanje zanimljivih osoba a neko može privući vašu pažnju ako ste slobodni. Obratite pažnju na donji deo leđa.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh