I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. juna do 2. jula

OVAN

Ulazite u delikatan period jer Mars, vaš vladar, kreće retrogardno sredinom nedelje. Aspekt će biti na snazi dva meseca a to znači da treba da izbegavate nove projekte i sve što je rizično. Krajem nedelje obratite pažnju na komunikaciju, odnose sa saradnicima, prijateljima, posebno ako ste u ortakluku, udruženju, stranci, sportskom klubu, deo tima. Izazovan aspekt sa Merkurom podrazumeva neslaganje u mišljenju, ali i odlaganje putovanja. Osvajački ste raspoloženi kada je reč o ljubavi, i možete biti u dilemi između dve podjednako atraktivne osobe. Nervoza.

BIK

Možda imate utisak da ste razapeti na više strana ili da nije lako držati konce u svojim rukama. Većina fiksnih znakova u koje i vi spadate, oseća pritisak koji podrazumeva korenite promene. Retro Mars utiče na vaš status i donosi iznenađenja kada ih najmanje očekujete. Volite ustaljenost, mir, tišinu, obavljanje rutinskih aktivnosti, ali sada će okolina diktirati tempo. Izazovan aspekt Venere i Jupitera može poremetiti finansijsku stabilnost. Budite obazriviji u troškovima, investiranju. Najbolje se osećate u krugu porodice i onih koje volite. Izbegavajte masnu hranu.

BLIZANCI

Sve do petka Merkur ima uticaja na finansije i obavljanje poslovnih aktivnosti. Potom menja znak i donosi promene u komunikaciji, odnosu sa okolinom. Menjaćete odluke, planove, posebno kada je reč o kraćim putovanjima. Izazovan aspekt sa Uranom utiče na ostvarenje ciljeva kao i sa Marsom. Drugima mogu biti nejasne vaše ideje, zahtevi, ili ćete biti u situaciji da drugima dokazujete stavove. Kao da će uticaj okoline biti dominantniji nego što očekujete. Ipak, uživaćete u brojnim susretima, flertu, novoj simpatiji ili ljubavi. Nervoza srca i bol u donjem delu leđa.

RAK

U četvrtak je pun Mesec u opozitnom znaku. Predstavlja kulminaciju ili završetak nečega. Možete biti osetljivi na utisak koji ostavljate u  javnosti, u partnerskim odnosima. Oprez je neophodan u finansijskim transakcijama, oko raspolaganja imovinom, investicijama, kreditiranju i plaćanju poreza. Krajem nedelje Merkur  menja znak i donosi prihode sa više strana. Žene će biti sklone troškarenju na zadovoljstva, garderobu, kozmetiku ali i putovanja. Ako ste slobodni može vas privući novi poslovni saradnik. Ljubavna afera na radnom mestu. Problemi sa zglobovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Sredinom nedelje ulazite u fazu promena. Prvo iznenađenje donosi retro Mars u opozitnom znaku. Utiče na javne i partnerske odnose a to znači da sada niste u poziciji da sve kontrolišete. Mogu vas iznenaditi ortaci u poslu, udruženjima, ili će na površinu isplivati nerešeni problemi vezani za prošlost. Pun Mesec utiče na svakodnevne poslove i ukazuje na promene zanimanja ili saradnika. Potom, Merkur tranzitira vaš znak i stavlja akcenat na komunikaciju. Bićete u centru pažnje, naročito suprotnog pola, uživati u ljubavi i osvajanju. Obratite pažnju na kičmu.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak u petak i prelazi u polje tajni, povlačenja. Do tada ste u prilici da obavite sve važnije dogovore, eventualno, potpišete neki važan ugovor. Retro Mars prilično otežava aktivnosti, gotovo svim znacima, ali to ne znači da ćete sedeti skrštenih ruku. Bitno je da ne zapostavljate rutinske obaveze iako vam neće biti lako. Ukoliko ste u podređenom položaju, izbegavajte nesuglasice, rasprave, ne samo sa šefovima, već i sa kolegama na radnom mestu. Lep period za opuštanje, tajne ljubavne susrete ako ste mlađi. Prijaće vam masaža.

VAGA

Prilično ste aktivni na poslu a imate i brojne prilike za usavršavanje, edukaciju i proširenje saradnje. Naklonjeni su vam autoriteti iz obrazovanja, književnosti, retorike, jezika, a od vas zavisi čemu ćete dati prioritet. Obratite pažnju na finansije, troškove jer je Venera u izazovnom aspektu sa Jupiterom. Aranžmane i dogovore vezane za sport, umetnost, ugovarajte u prvoj polovini nedelje a onda se okrenite prijateljima. Privlačiće vas nova poznanstva, susreti, udvaranja, izlasci, zabave. Bićete pod pritiskom raznih želja ali vodite računa o emocijama partnera. Kontrolišite ishranu.

ŠKORPIJA

S obzirom da Mars, vaš vladar, kreće retrogradno sredinom nedelje, budite obazrivi u narednom periodu. To će potrajati narednih dva meseca. Kako aspekt deluje na privatnost, pažljivo raspolažite nekretninama, a izbegavajte rizike i pionirske poduhvate ako se bavite biznisom. Nisu isključene nesuglasice sa bliskom rodbinom ako ste sa nekim od njih u ortakluku. Od petka Merkur ima pozitivan učinak na karijeru. Biće zanimljvih susreta, ponuda a i udvaranja. Posao i ljubav se prepliću, ali vam to trenutno odgovara. Moguća napetost i iscrpljenost.

STRELAC

Mnogi vaši planovi podrazumevaju kontakte sa inostranstvom, studiranje, dobijanje vize ili usavršavanje u nekoj stranoj zemlji. Krajem nedelje stižu vesti iz daljine ili ćete sa prijateljima praviti planove za odlazak. Trenutno je Jupiter u izazovnom aspektu sa Venerom što ukazuje na troškove ili ekstravaganciju u kupovini. Retro Mars utiče na kretanje, saobraćaj, pa budite oprezni ako kupujete nova kola. Proveravajte ispravnost vozila, ali i dokumenta, trajnost dozvole i slično. Ljubav na daljinu ili putovanje sa emotivnim partnerom. Budite umereni u jelu i piću.

JARAC

U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku.Stavlja u prvi porodične događaje, poslove sa nekretninama, jak uticaj žena na rejting u karijeri. Donosi lično napredovanje ali i uspeh u državnim poslovima. Većina planeta ima snažan upliv na finansije, posebno Mars. U narednom periodu se savetuje oprez u raspolaganju novcem, imovinom, investicijama. Izvesni su neplanirani troškovi ili će vam novac kliziti iz džepova brzinom na koju niste navikli. Odnos sa bračnim partnerom je sve bolji. Mlađi su skloni avanturama i eksperimentisanju. Reumatski bolovi.

VODOLIJA

Mars u vašem znaku menja smer kretanja ove nedelje i najavljuje zanimljive događaje. Ova godina je po mnogo čemu specifična za vas a pamtićete je po neobičnim dešavanjima. Bićete inicijator promena, energični i za većinu nepredvidivi. Merkur i Venera imaju lep upliv na javne odnose, a mogu doprineti popularnosti ako se bavite medijima, umetnošću, muzikom, glumom i srodnim oblastima. Bitno je da ne preterate u ekstravagantnim pokušajima da privučete nečiju pažnju, naročito emotivnog partnera. Obratite pažnju na rad hormona.

RIBE

Naglašeno polje rada ukazuje na konstruktivne odnose sa saradnicima, šefovima a naročito mladim osobama. Lep period za privatan biznis, zanatstvo, pružanje usluga, organizaciju poslova. Krajem nedelje je izvesno poslovno putovanje i planiranje novih aranžmana. Retrogardni Mars deluje na oblast tajni i podrazumeva veću opreznost ako se bavite  militantnim poslovima, politikom. Obično je znak skrivenih neprijatelja, konkurencije, pa imajte to u vidu. Lep period za ekskurzije, zabavu, sportove. Ženama početak ljubavne veze. Relaksirajte se.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh