I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. januara do 1. februara

OVAN

Sve što preduzimate ili planirate u ovom periodu podložno je riziku. Smenjivaće se toplo-hladno, čas optimizam, čas pad raspoloženja jer okolnosti ne podržavaju ono što ste zamislili. To ne znači da neće biti uspeha, dobrih pregovora, već da do cilja ima još dosta posla. Ne menjajte odluke u poslednji čas i držite se svog kursa jer je to jedini način da ostvarite svoje snove. Iznenadni troškovi ili prekoračenje budžeta su izvesni ako ste sa nekim u ortakluku ili se oslanjate na emotivnog partnera. Emotivni život i karijera se prepliću. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

S obzirom da će se poslovi sve više gomilati, kako nedelja bude odmicala, naoružajte se strpljenjem. Imaćete utisak da nema kraja obavezama ali i iznenađenjima, kada je reč o zahtevima pretpostavljenih. Venera u aspektu sa Plutonom ukazuje na sklonost dramatizaciji, pa budite umereniji u donošenju zaključaka. Svakako, izbegavajte konfrontacije sa oponentima, onima koji drugačije razmišljaju. To se odnosi i na emotivnog partnera. Dosta uzbuđenja i strastvenih susreta za mlađe i sve koji su bez stalnog partnera. Mogući problemi sa urogenitalnim traktom.

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur u subotu kreće retrogradno. To znači da je neophodno završiti sve važnije poslove do petka, odnosno aktivnosti koje ne trpe odlaganja. Posle toga se možete usmeriti na nešto što se ponavlja, radite po drugi, treći put, ili ste ostavili po strani jer podrazumeva veći stepen koncentracije, analitičnosti. Aspekt pojačava osetljivost, pa se odluke ne donose lako, često ste u iskušenju da se predomislite, povučete. Za rešavanje porodičnih problema kao da niste dovoljno spremni, pre svega ako se vraćate na nešto staro, vezano za prošlost. Relaksirajte se.

RAK

U četvrtak je pun Mesec koji utiče na vaše polje novca, zarada i materijalne sigurnosti. Ukazuje na privođenje kraju nekog projekta, posla, dogovora sa potencijalnim saradnicima. Nekima donosi iznenađenja u vezi karijere, statusa, ili će se dosadašnje okolnosti drastično izmeniti. Potrudite se da ispoštujete rokove jer se već krajem nedelje situacija menja i teže ćete ispunjavati ono što je isplanirano. Na ljubavnom planu je prilično burno ako ste od nedavno u vezi. Iako vas razdiru strasti, svesni ste da je to ono što ste priželjkivali. Krećite se što više.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Pun Mesec je u vašem znaku, u četvrtak. Deluje na polje odnosa, partnerstva, pa je neophodan oprez u javnosti i komunikaciji, uopšte. Lako se odlučujete za raskide, ili donosite radikalne poteze u oblastima koje ne donose brze rezultate, nešto što je opipljivo, vidljivo. Neki pregovori se odlažu ili dobijaju sasvim drugačiju dimenziju ali to ne treba da vas obeshrabri u daljem napredovanju. Promene su vidljive i u bračnom, porodičnom životu. Sačekajte kraj februara i sve će biti jasnije u odnosu sa dragom osobom. Sporija cirkulacija. Vežbajte.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja smer kretanja, odnosno kreće retrogardno u subotu. Do tada završite sve važnije poslove, aktivnosti vezane za rokove. Posle toga može biti iznenađenja, odlaganja, predomišljanja, problema sa tehnikom, u saobraćaju i slično. Usmerite se na sve što se odnosi na administraciju, papirologiju, knjigovodstvo, račune. Neki će raditi prekovremeno ili honorarne poslove. Ova nedelja je odlučujuća po pitanju emotivnih odnosa. Čekaju vas neverovatne promene ako ste do sada bili usamljeni. Neophodan vam je odmor.

VAGA

Ovaj period je izuzetno dinamičan za zanatlije, biznismene, privatnike, sve koji se bave uslužnim i kreativnim poslovima. Venera će još ove nedelje tranzitirati polje privatnosti, porodice, pa je to prilika da završite sve što je povezano sa  nekretninama, zemljištem, finansijama, računima. Ako ste vlasnik ili rukovodilac u nekoj agenciji, salonu lepote, fitnes ili sportskom centru, pred vama su značajne promene i dodatne obaveze. Uživate u porodičnom okruženju na sebi svojstven način. Slobodne Vage mogu očekivati burnija dešavanja krajem nedelje. Više spavajte.

ŠKORPIJA

U četvrtak je pun Mesec koji utiče na vaš status i karijeru. Trenutno nije preporučljivo da pravite rezove, radikalne poteze iako ste na ivici da to učinite. Teškoće na koje nailazite u komunikaciji sa javnošću, konkurencijom ili oponentima su prolazne. Niste od onih koji se plaše borbe, ali razmislite da li je to vredno gubljenja energije ili pozicije na kojoj ste. Uvek postoji alternativa a za vas je to postizanje kompromisa. Ako ste frustrirani zbog posla ne prenosite to u svoj porodični i privatan život. Partner je, za sada, tolerantan. Proverite rad štitne žlezde.

STRELAC

S obzirom da, u subotu, Merkur kreće retrogardno, a radi se o vašem vladaru karijere, završite poslove koji ne trpe odlaganja. Pomalo ste dezorijentisani ili ste angažovani na previše strana, pa sve započinjete, ostavite za kasnije i tako sve u krug. Možda su se obaveze nagomilale, administracija, računi, i zato ne oklevajte. Nisu isključeni kvarovi tehnike, telefona, kola, što će dodatno usporiti komunikaciju krajem nedelje. Nikako da se uskladite sa emotivnim partnerom ali uskoro dolazi do pozitivnih promena. Pažljivo u saobraćaju.

JARAC

Na profesionalnom planu ste prilično rasterećeni jer se sve odvija kako ste isplanirali. Venera ostaje u vašem znaku do kraja nedelje što je idealno za obavljanje diplomatskih i pravnih poslova. Naglasak je na društvenom životu, stvaranju poznanstava. Obratite pažnju na finansije i moguće neplanirane troškove. Možda ćete biti u situaciji da novac preusmerite na putovanje ili nešto u čemu uživate. Produbićete odnos sa emotivnim partnerom ako ste od nedavno u vezi. Obratite pažnju na sportske aktivnosti a proveravajte i ispravnost rekvizita kojima rukujete.

VODOLIJA

U vašem znaku je stelijum planeta što vas čini izuzetno zanimljivim za okolinu. U subotu Merkur, planeta komunikacije, kreće retrogardno u vašem prvom polju, što dodatno komplikuje situaciju. Tako će biti gotovo tri nedelje, pa budite spremni na određene prepreke. Sve će ići sporije ili će se dogovori odložiti, susreti, putovanja, potpisivanje ugovora, sve u vezi papirologije, administracije… Svoj ljubavni život ljubomorno čuvate od okoline i ne dozvoljavate da vam bilo šta poljulja sigurnost. Tajni susreti. Nemir.

RIBE

Kao da vas hvata panika od nagomilanih obaveza i promena na koje ne možete da utičete. Najviše vas nerviraju takse, porezi, računi, administracija,papirologija… Radije bi se posvetili nečem plemenitom, kreativnom, stvaralaštvu, muzici, poeziji, čitanju knjiga i slično. Uglavnom, to i radite ali vas okolina uvlači u projekte koji podrazumevaju timski rad, društveni angažman i dugoročno sprovođenje planova. Pred vama su ozbiljne emotivne dileme ili ste se zaljubili do ušiju a samo je pitanje dana kada ćete stati na ludi kamen. Priuštite sebi odmor.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh