I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 25. februara do 3. marta

OVAN

Ovo je poslednja nedelja u kojoj ste, još uvek, pod uplivom Urana. Posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka. Promene su na pragu, kao i pravljenje planova, utvrđivanje strategije. Sada ste u sjajnom periodu za studiranje, istraživanje, poslove koji podrazumevaju udaljavanje od svakodnevnice. Krajem nedelje budite oprezni kada je reč o novcu, trošenju, investicijama. Uskladite prihode i rashode i ne ulazite u rizične poslovne aktivnosti. I na emotivnom planu može biti iznenađenja, burnih reakcija, suparništva, ljubomornih scena. Problemi sa reproduktivnim organima.

BIK

Većina je u delikatnom periodu jer se mnogo toga dešava, a vi nemate kontrolu. Upliv Marsa je dominantan i na prvi pogled čini vas snažnim, punim inicjative i ambicioznim. Odličan aspekt za sportiste, zanatlije, sve koji se bave militatnim zanimanjem. Ipak, osećate nemir ili ste skloni izolaciji, osamljivanju, poslovima koji podrazumevaju veći stepen koncentracije. Venera menja znak u petak i donosi pozitivne promene u  karijeri. U mnogima će probuditi strasti, želju za osvajanjem ili raskidom, ako smatrate da je došlo vreme za promene. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Izuzetno povoljan period za ispoljavanje kreativnosti i estetskih sklonosti. Biće poslovnih dogovora, posebno vezanih za putovanja, umetnost, organizaciju izložbi, književnih susreta ili psiholoških radionica. S obzirom na to da Merkur uskoro kreće retrogardno, poželjno je da tokom ove nedelje završite sve važnije poslove vezane za rokove. Ako je neophodno, potražite podršku nekog u koga imate poverenje. Pazite na reči, prepisku, SMS ljubavne poruke ako ste od nedavno u emotivnoj vezi. Zanimljiv susret na putu. Psihosomatske smetnje.

RAK

Dok je Mesec u opadanju javlja se neodlučnost ili koncetracija polako slabi. Možda ćete osetiti prevelik intelektualni napor, a to podrazumeva podložnost greškama. Budite pažljivi u komunikaciji sa autoritetima, naročito ženama. Krajem nedelje stižu lepe poslovne vesti, a neće izostati ni finansijski uspeh. Odličan period za studente i sve koji se bave obrazovanjem ili posluju sa inostranstvom. Ako ste u braku ili dužoj emotivnoj vezi nema značajnijih promena. Turbulencije na ljubavnom planu osetiće mlađi ili oni koji čeznu za novim iskustvima. Više se odmarajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Uglavnom, istrajavate u onome što ste sebi davno zacrtali. Ovo je prilično zahtevan period koji podrazumeva hrabrost i borbenost. Mars je i dalje u kući statusa i karijere, pa možete biti na udaru konkurencije ili ćete osetiti rivalstvo. Aspekt je povoljan za rukovodioce, sportiste, zanatlije, sve koji se bave manuelnim poslovima. Druga polovina nedelje je idealna za dogovore, usklađivanje sa saradnicima ili rešavanje pravnih problema. Venera ima zanimljiv uticaj na bračne i partnerske odnose. Čini vas popularnim a biće prilike i za nova poznanstva. Podložnost prehladama.

DEVICA

Iskoristite ovu nedelju da završite sve važnije poslove i aktivnosti jer će Merkur uskoro krenuti retrogardno. Za vas je od prevashodne važnosti dobra intuicija i taktičnost u rešavanju pravnih i sudskih problema. Pažljivo osluškujte saradnike, ortake, javno mnjenje jer od uspostavljanja kompromisa zavise budući koraci. Proveravajte dokumenta, zapisnike, izjave, pažljivo birajte reči, naročito u odnosu sa konkurencijom. Značajne promene čekaju vas i na emotivnom planu, ako ste do sada bili bez stalnog partnera. Ljubav kroz poslovne kontakte. U dobroj ste formi.

VAGA

Dosta ste rasplinuti kada je reč o poslovima. Za sada se odlično snalazite oko organizacije, zahteva okoline i pretpostavljenih, ali i konstantnih oscilacija na radnom mestu. Venera od petka menja znak i usmerava na kreativnost, aktivnosti koje volite ili ih radite iz zadovoljstva. Možda ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu ako se bavite umetnošću, dizajnom, modom, slikanjem, glumom ili nečim što je moderno, u trendu. Aspekt donosi promene u emotivnom životu, dosta zabave, izlazaka, udvaranja. Nova ljubav za mlađe. Mogući problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Čini vas emotivnijim, prijemčivijim za potrebe drugih, naročito porodice. Ipak, Mars u polju javnosti i partnerstva ukazuje na dominaciju nad drugima ili da ste izuzetno motivisani za timski rad, udruživanje. Uskoro se vaši snovi mogu ostvariti ako ste naklonjeni reformama od javnog interesa. Prilično se dobro snalazite u finansijskim transakcijama. Vikend je idealan za porodična okupljanja, uživanje u društvu onih koje volite. Više ćete boraviti u kući jer se tu najbolje osećate. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC

Prati vas dobro raspoloženje ali i nedostatak predostrožnosti. U ovom periodu izbegavajte lakomislenost, ako sklapate ugovore sa strancima ili se bavite privatnim biznisom. Čuvajte svaki dokument, prepisku, u slučaju zakonskih provera. Venera donosi lepe vesti od petka, a imaće i pozitivan uticaj na komunikaciju sa okolinom. Biće kraćih putovanja, susreta sa bliskom rodbinom ili slanja sms poruka. Ako ste do sada izbegavali suočavanje sa emotivnim partnerom, sada je pravi trenutak da otvorite dušu. Fizička aktivnost je za vas imperativ.

JARAC

Poslovne okolnosti su prilično dobre za vas. Sklopili ste vredne aranžmane, obavili izuzetno važne razgovore i sada možete da se opustite. Venera od petka tranzitira polje novca i donosi uspeh kojem ste se nadali. Već duže vreme tapkate u mestu, bar kada je reč o prihodima, ali sada možete da odahnete. Ipak, budite oprezni kada je reč o novim pregovorima, a posebno ako nešto potpisujete, izjavljujete. Proveravajte svaki dokument, račun, jer su izvesne omaške, nesporazumi ili olako data obećanja. Spremite se za izazove na ljubavnom planu. Sklonost alergijama.

VODOLIJA

Usmereni ste na ekonomska i materijalna pitanja. Početkom nedelje možete obaviti zanimljive razgovore sa strancima ili sklopiti dugoročne poslovne aranžmane. Uglavnom ste naklonjeni timskom radu, društvenim aktivnostima, oslanjanju na prijatelje, stranke. Venera od petka tranzitira vaš znak i to je signal za pozitivne promene. Popravlja raspoloženje, donosi popularnost, naklonost okoline i susrete sa posebno zanimljivim i talentovanim osobama. Ljubav je u prvom planu, zaljubljivanje i uživanje. Imunitet raste.

RIBE

Dok su Sunce i Merkur u vašem znaku dolazi do izražaja kreativno i stvaralačko razmišljanje. Odličan period za intelektualce, trgovce, analitičare, agente, posrednike, pisce, diplomate. Izuzetno ste pokretljivi, sklapate zanimljive dogovore, nova poznanstva, putujete. Bitno je da u ovom periodu razdvojite bitno od nebitnog i da ne pridajete važnost svakom obećanju. Venera od petka deluje na vaše polje tajni i usmerava vas na komfor, umetnost, lepotu, uživanje u ljubavi. Moguć romantičan susret daleko od očiju javnosti. Posvetite više pažnje relaksaciji.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh