I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. septembra do 1. oktobra

OVAN

U utorak je pun Mesec u vašem znaku. Nešto privodite kraju, zaokružujete, ili će se ispuniti planovi koje ste sebi zacrtali. Istovremeno je aktuelan lep aspekt Marsa i Sunca koji jača volju i energičnost. Komplikovane poslovne ili privatne situacije se uspešno rešavaju ili ćete dobro proceniti opasnost. Naravno, ukoliko se bavite politikom, sportom, militantnim zanimanjem, radite u policiji, vojsci, ili ste na rukovodećoj poziciji. Ako ste u braku, uživaćete u društvu partnera, razmeni mišljenja i informacija. Mlađi su avanturistički raspoloženi i skloni zaljubljivanju. Puni ste energije.

BIK

Sve zavisi od vas. Venera je u strastvenom znaku, u izazovnim aspektima, tako da ste skloni impulsivnim reakcijama. Vodite računa o javnim nastupima, šta izjavljujete, potpisujete, posebno ako ste pravnik, ili ste u interakciji sa državnim službama. Ponašajte se diskretno, obazrivo u rizičnim situacijama, poslovima koji su novi ili podrazumevaju suparništvo, konkurenciju. Mars utiče na karijeru i često podrazumeva prekide ili borbu da se održi položaj. Iako ste privlačni za okolinu, neophodno je uspostavljanje ravnoteže u ljubavi. Hormonski disbalans.

BLIZANCI

U ovom periodu dominira dobar aspekt Merkura i Sunca. Podstiče kreativnost, potrebu za intelektualnim radom i odličan je za pregovore, kratka poslovna putovanja. Takođe, za reklamu, organizaciju poslova , finansijske špekulacije sa devizama. Lako privlačite pažnju publike što je zanimljivo ako se bavite javnim nastupima, predavanjima, umetnošću ali i obučavanjem, obrazovanjem dece. Raspoloženi ste za izlaske, druženja, nova poznanstva i uživanje u kulturnim dešavanjima. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Vitalni ste.

RAK

Pun Mesec, u utorak, deluje na oblast karijere. Donosi visok rejting, popularnost u društvu, priznanja za dosadašnje zalaganje. Uspeh u svemu što je povezano sa javnošću, ženama, masama, državnim organima, vladom, politikom. Neki će pokrenuti sopstveni biznis ili se udružiti sa bliskim rođakom. Ipak, neće proći bez prolaznih finansijskih poteškoća i briga. Prvenstveno ako poslujete sa starijim osobama ili se njima obraćate za pomoć. Venera u kući ljubavi donosi uzbudljive susrete i ljubavi na prvi pogled. Čuvajte se afera ako ste u braku. Prolazne stomačne tegobe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce je u kontradiktornim aspektima, pa obratite pažnju na odluke. Utiče na komunikaciju, kako pismenu, tako i verbalnu. Fokusirajte se na dokumenta, papirologiju, šta potpisujete, kakve poruke šaljete. Aspekt sa Marsom donosi uspeh, ispunjenje ambicija ako ste hrabri i spremni na rizik. Pre toga je neophodno da se suočite sa prošlošću ili manjim propustima. Možda će vas ometati neko na položaju ili će biti organizacionih teškoća. Dominirate u bračnim i emotivnim odnosima. Vodite računa da vašu nasrtljivost ne protumače na pogrešan način. Umor.

DEVICA

Merkur ima upliv na zarade, materijalnu sigurnost. Trenutno ste u fazi kada ne dižete glavu od posla, posebno kada je reč o rutinskim obavezama ili bavljenju uslužnim delatnostima. Biće promena na radnom mestu u vidu poboljšanja uslova, dobijanja pomoći ili rešavanja tekućih problema. Mogući su novi saradnici, klijenti ili širenje poslovnog uticaja. U prvoj polovini nedelje izbegavajte finansijske transakcije i pozajmice. Prati vas sreća u ljubavi i intimnim odnosima. Moguć očaravajući susret na kraćem putu, ako ste mlađi. Više spavajte i odmarajte.

VAGA

Pun Mesec u opozitnom znaku stavlja u prvi plan odnose sa javnošću ili ortacima u poslu. Može doneti uspeh u projektu od javnog značaja ili nečemu što je kreativno. Kako Sunce u vašem znaku prima kontradiktorne aspekte, bićete u situaciji da rešavate brojne probleme. Određene restrikcije, protivljenja autoriteta ili konzervativnije okoline, možete prevazići strpljenjem i mudrom organizacijom. Taktičnost će biti od pomoći i ako rešavate nagomilane porodične nesuglasice. Maštate o nekom ko je daleko od vas. Prilično ste vitalni.

ŠKORPIJA

Većina je okupirana privatnim biznisom ili porodičnim poslovima. Pun Mesec pruža šansu da uspešno privedete kraju projekat u koji ste uložili sve svoje resurse. U prilici ste da preuzmete upravljanje nekretninama, zemljištem, ili da obavite uspešnu kupovinu, iznajmite stan, poslovni prostor. Biće tajnih dogovora, konsultacija ili  diskretne razmene informacija. Ukoliko imate dugogodišnje imovinske probleme sa članom porodice, potražite savet stručnjaka. Ljubavnim uzbuđenjima nema kraja, a to vas najviše stimuliše. U odličnoj ste formi i puni energije.

STRELAC

Društveno ste aktivni i u fazi kada stičete brojne saveznike, prijatelje. Raspoloženi ste za timski rad, udruživanje, konsultacije sa političkim organizacijama, socijalnim, sportskim klubovima, kulturnim i stvaralačkim savezima, akcionarskim društvima. Moguće je zaključivanje ugovora, dogovora, posebno kada je reč o finansijskoj podršci, pokroviteljstvu u određenim projektima, sponzorisanju. Iako ste razapeti na sve strane, uspevate da se posvetite emotivnom partneru i uživate u zajedničkim interesovanjima. Pažljivo vozite.

JARAC

Izazovan aspekt Saturna i Sunca početkom nedelje, može se ispoljiti kao nemotivisanost, pad ambicija. Neki će biti podrvrgnuti strožijim proverama, vrednovanju od strane autoriteta ili prijatelja, konkurencije. Ne brinite, položićete sve testove a to će biti i šansa da se upustite u nove projekte ili realizaciju poslova sa strancima. Priliv novca je izuzetno dobar, mada ste više fokusirani na izdatke kojih će biti kada ih najmanje očekujete. Popularni ste u društvu i rado viđen gost na mnogim slavljima i kulturnim dešavanjima. Simpatija kroz prijateljstvo. Reuma.

VODOLIJA

Mars u vašem znaku je izuzetno povoljan za timski rad, podsticanje drugih ili upravljanje. Borbeni duh ispoljavate na svakom koraku a većina je spremna da se povinuje vašim zahtevima. Idealno za sportiste, ali i sve koji su stvaralački nastrojeni. Početkom nedelje izbegavajte rasprave sa neistomišljenicima jer ste i ovako u prednosti. Poseban oprez u odnosu sa profesorima, ako ste student ili ste zaposleni u visokoobrazovnoj ustanovi. Ne dozvolite da vas okupiranost karijerom, obavezama, udalji od porodice ili emotivnog partnera. Konstruktivno usmeravajte energiju.

RIBE

Naglašeno polje inostranstva i visokog obrazovanja podrazumeva uspeh u spoljnoj trgovini, nauci, sportu.Odličan aspekt za bavljenje krupnijim biznisom, trgovinom, izdavaštvom ili učešće na takmičenjima, međunarodnim konkursima, konferencijama, simpozijumima. Možete se istaći u nauci, sportu, stvaralaštvu, učenju stranih jezika. Finansijska potpora od osiguranja, klubova, asocijacija ili društvenih organizacija, može biti manja nego što očekujete. Fascinira vas osoba koja je, možda, daleko od vas, ako ste slobodni. Krećite se što više.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh