I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. juna do 1. jula

OVAN

Tokom ove nedelje budite prilično obazrivi zbog pozicije Marsa na poslednjim stepenima znaka svog pada. Klonite se rizika, delikatnih situacija koje podrazumevaju dokazivanje na iracionalan i opasan način. Poželjno je fleksibilno ponašanje posebno u odnosu sa starijim osobama, autoritetima, strankama, političarima. Od četvrtka ste u mnogo boljoj situaciji ako se bavite pedagoškim radom, kulturom i obrazovanjem. Biće prilike za zanimljive susrete, izlaske, zabavu, uživanje u flertu ili novoj ljubavi. Ostali su posvećeni porodici. Sklonost stomačnim tegobama.

BIK

Ako se bavite ekonomijom, finansijama, bankarskim operacijama,obratite pažnju na pravne komplikacije. Izbegavajte potpisivanje važnih dokumenata, bar do četvrtka, i proveravajte svaki račun. Izazovni aspekti Venere sa Jupiterom i Neptunom nisu naročito naklonjeni kupovini, transakcijama. Ukazuju na povećane troškove ili da ste u iskušenju da  prekoračite granicu budžeta. Ukoliko ulažete u nekretnine, sačekajte još mesec dana. Vikend je povoljan za okupljanje sa ostalim članovima porodice, naročito sa decom. Tajni susreti za mlađe. Alergije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

U četvrtak Merkur, vaš vladar, menja znak. Do tada, izbegavajte potpisivanje važnih  dokumenata, donošenje konačnih odluka jer poslednji stepeni znaka podrazumevaju određenu vrstu rizika. Druga polovina nedelje je izuzetno povoljna za studiranje, učenje, kraća putovanja, sve što se odnosi na komunikaciju i komercijalne poslove. Mogući su novi projekti ili pregovori sa stranim kompanijama. Svesni ste da emotivni partner teško odoleva vašem šarmu ali to ne znači da će vam svaki put progledati kroz prste. Obratite pažnju na donji deo leđa.

RAK

Kako je sledeće nedelje pomračenje u vašem znaku, a ono se oseća mnogo ranije, obratite pažnju na svoje reakcije. Emotivniji ste nego obično a to utiče  na javne i partnerske odnose. Promene na poslovnom planu su izvesne od četvrtka, i to kada se najmanje nadate. Možda će biti rasprava oko finansija, isplata, razmimoilaženja sa posrednicima, saradnicima. Ako ste od onih koji teže reformama budite spremni na otpor i različita gledišta. Turbulencije se dešavaju i na privatnom planu, u ljubavi, posebno ako ste od nedavno u emotivnoj vezi. Posvetite pažnju relaksaciji i odmoru.

LAV

Od četvrtka Merkur tranzitira vašim znakom. Odličan period  za komunikaciju, obnavljanje odnosa,nova upoznavanja, za učenje, studiranje, primanje i davanje informacija. Bićete dobro raspoloženi, pokretljivi, spremni za promene i kraća putovanja. Ipak, nećete biti toliko spokojni jer vas još uvek muče mnoga nerešena pitanja oko inostranstva ili poslova sa strancima. Sunce u aspektu sa Uranom ukazuje na zanimljiva prijateljstva i širenje uticajnosti. Bezbrižni ste kada je reč o emotivnom odnosu, a znate i kako da ugodite sebi. Proverite rad srca i krvni pritisak.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, menja znak od četvrtka. U narednom periodu deluje na podsvest i sve što je skriveno, tajno. Možda će se javiti potreba za udaljavanjem od svakodnevnice i uobičajenih aktivnosti. Možete se posvetiti istraživačkom radu, studiranju, analizama, projektovanju, poslovima koji podrazumevaju koncentraciju, izolaciju ili veći stepen diskrecije. Nisu isključeni poverljivi razgovori, konsultacije i kovanje specifičnih planova. Ako niste u braku, imate velika očekivanja u ljubavi. Moguća idealizacija partnera ili vas privlači glamurozna osoba. Izbegavajte stres.

VAGA

Ova nedelja je ključna kada je reč o poslovima i karijeri. Privodite kraju projekat koji je bio prilično zahtevan ali se pokazalo da ste dorasli zadatku. Od četvrtka su izvesne promene, iznenađenja od strane prijatelja. Možda ćete dobiti ponudu za saradnju ili učešće u programu od društvenog značaja. Obratite pažnju na troškove, investicije, jer može biti nekontrolisanog odliva novca ili će neko zatražiti vašu pomoć. Idealan je period za putovanja u inostranstvo, naravno sa dragom osobom. Romantično poznanstvo na putu ako ste sami. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA

Ulazite u zanimljiv poslovni period u drugoj polovini nedelje. Postigli ste važne dogovore sa  saradnicima u inostranstvu i sada razrađujete detalje. U fokusu su administrativni, trgovački i intelektualni poslovi. S obzirom na to da je vaš vladar Mars na stepenima rizika poželjno je da još neko vreme taktizirate ili da se uzdržite od konačnih odluka. Nikako ne ispuštajte iz vida konkurenciju ili oponente, ako se bavite politikom. Možda će vas bavljenje poslovnom problematikom udaljiti od emotivnog partnera. Pokušajte da nađete kompromis. Nemir.

STRELAC

Kao da ste se prepustili životnoj struji koja vas nosi čas tamo, čas ovamo. Nikako da se fokusirate na ono što želite ili ni sami niste sigurni šta je to što bi vas pokrenulo. Ipak, od četvrtka se nadajte određenim promenama. Iznenadan poziv iz daleka probudiće u vama svu uspavanu energiju a to će biti šansa da započnete nešto novo. Ako ste sa nekim u ortakluku, bilo bi poželjno da razrešite sve pravne nedoumice. Prati vas sreća na ljubavnom planu i može se reći da uživate u naklonosti više osoba. Harmonija u braku. Obratite pažnju na ishranu.

JARAC

Prilično zavisite od drugih ili ste u fazi kada je akcenat na partnerstvu, ortaklucima, udruživanju. Svakodnevne obaveze vam ne zadaju nikakve probleme jer imate saradnike na koje se potpuno možete osloniti. Od četvrtka je povoljan period za finansije, dobitke i bankarske operacije. Takođe, za sve što ima veze sa nasledstvom, nekretninama, osiguranjem, alimentacijom. Mars ima prilično zanimljiv upliv na bračne i emotivne odnose. Čini vas dominantnim ali bi bilo poželjno da budete fleksibilniji i popustljiviji prema onima koje volite. Čuvajte kolena, zglobove.

VODOLIJA

Dobar aspekt između Urana i Sunca deluje podsticajno na stvaralački nastrojene podanike znaka. Uz to, širite krug uticajnih ljudi, talentovanih, onih koji vam mogu pomoći u karijeri i napredovanju. Naravno, vi ste od onih koji se oslanjaju na prijatelje a u ovom periodu će vas nečija podrška prijatno iznenaditi. Ukoliko ste pod pritiskom, dobrom organizacijom možete sve završiti u predviđenom roku. Od četvrtka je akcenat na javnim i partnerskim odnosima. Bićete na istoj talasnoj dužini sa emotivnim partnerom. Za vas je najvažnije da se dobro naspavate.

RIBE

Ukoliko ste na visokom položaju ili se bavite privatnim poslovima, obratite pažnju na zakonske procedure. Na neki način se borite da održite položaj ili da poboljšate svoj imidž u javnosti. Druga polovina nedelje je povoljnija za administrativne poslove, dogovore sa klijentima i saradnicima. Biće prilike i za kraće putovanje i dobitke ako se bavite sportom ili aktivnostima koje podrazumevaju neki vid zabave. Na ljubavnom nebu je prilično burno ako ste mlađi i bez stalne veze. Delujete izazovno i magnetski privlačno za suprotni pol. Konstruktivno usmeravajte energiju.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh