I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. februara do 2. marta

OVAN

Sada ste u izuzetno povoljnom periodu za ispoljavanje inicijative, ambicija. Očekuje vas mnoštvo najrazličitijih aktivnosti, promena, putovanja, avantura. Sklapaćete nova prijateljstva sa ljudima iz oblasti sporta, politike, prava i onih koji se bave rukovođenjem. Mars je u dobrom aspektu sa Suncem i Merkurom što omogućava realizaciju ideja i uspeh ako se bavite javnim poslovima. Bez premca ste u osvajanju suprotnog pola. Ako ste u dužoj vezi ili braku obratite pažnju na signale koje vam šalje draga osoba. Izuzetno ste snažni i vitalni.

BIK

Venera, vaš vladar, je u izazovnim aspektima sa Jupiterom i Plutonom. Ukazuje na prolazne finansijske probleme i upozorava na oprez kada je reč o transakcijama, investicijama. Ako ste u iskušenju da se upustite u neki rizični poduhvat, najbolje bi bilo da sačekate još neko vreme. Tokom vikenda je Mesec u vašem znaku što može imati pozitivan uticaj na pregovore sa autoritetima, inostranstvom. Doprinosi izvesnoj popularnosti u javnosti. Većina se prepušta uživanjima, lenčarenju, u čemu možete i preterati. Sklonost tajnim ljubavnim vezama. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Merkur je još uvek retrogardan i u znaku koji naglašava intuiciju. Iako je komunikacija izuzetno naglašena, prilično ste tajanstveni ili skrivate ono što zaista mislite. Aspekt je povoljan za pisanje, obrazovanje, izdavačke poduhvate, reklamu i putovanja. Izbegavajte veće kupovine, iniciranje novih projekata, sve do sredine marta. Možete se posvetiti honorarnim poslovima i svemu što je ostalo po strani, nezavršeno. Društveni život je sve zanimljiviji a na pomolu su i romantična druženja, nova poznanstva. Posvetite se relaksaciji.

RAK

Mesec polako raste a tako i vaša inicijativa. Ukazuju se prilike za širenje ličnog uticaja i poslova. Uglavnom, privlačite pažnju javnosti ,pa je neophodno da budete pažljivi kada je reč o izjavama i uspostavljanju saradnje. Na proveri su odnosi sa starijima, autoritetima, rivalima. Možda će otpočeti pregovori sa inostranstvom, što će vas obradovati, ali ne dozvolite da vas nejasnoće u stavovima, ili polemike, udalje od cilja. Važno vam je mišljenje emotivnog partnera ali to ne znači da ste spremni na ustupke. Ako ste slobodni, razmišljate o braku.Mogući problemi sa zglobovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Ovo je period pun događaja ,kada napredujete na profesionalnom planu. Dobro se snalazite u svim finansijskim poduhvatima, transakcijama, bankarskim operacijama, upravljanju tuđom imovinom. Sve što preduzimate donosi moć, autoritet, položaj, pod uslovom da ste uskladili želje i mogućnosti. Sunce je u odličnom aspektu sa Marsom a to znači da ćete brzo završiti posao koji ste sebi zacrtali. Okupiranost karijerom ima specifičan uticaj na emotivni status. Moguć romantičan susret na putu ako tragate za nečim novim. U odličnoj ste formi.

DEVICA

Prilično ste aktivni, društveni, a dobro se snalazite u svemu što podrazumeva reklamu. Sreća vas prati u finansijskim špekulacijama a biće prilike i za nova ulaganja. Ipak, retro Merkur podrazumeva veći oprez kada je reč o kupovinama, potpisivanju važnih sporazuma, dokumenata. Uvek se konsultujte sa nekim u koga imate poverenje pre nego što donesete konačnu odluku. Možda vas privlači mlađa osoba, ako ste još uvek bez stalnog partnera. Nije isključeno da uletite u tajnu aferu jer ste ovih dana naglašeno senzualni i radoznali. U odličnoj ste kondiciji.

VAGA

Možda ćete dobiti ponudu za novi posao ili učešće u zanimljivom poduhvatu. Kako je Venera u izazovnom aspektu sa Jupiterom, nije isključeno da propustite šansu. Dakle, ako bude nesvakidašnjih ponuda reagujte na adekvatan način. Uspeh je izvestan u poslovima koji se odvijaju pred očima javnosti, sredstvima javnog informisanja, politici, konsaltingu, u rešavanju pravnih problema. Posvećeni ste porodici, deci, bračnom partneru. Ako ste bez stalnog partnera, oko vas će obletati brojni udvarači. Posvetite više pažnje zdravoj ishrani.

ŠKORPIJA

U ovom periodu dolazi do izražaja vaša inventivnost. Nemirni ste, radoznali, u potrazi za novima, znanjem, informacijama. Mars je u polju komunikacije i čini vas direktnim, ponekad nestrpljivim ali uvek efikasnim. Biće dosta kretanja, kraćih putovanja, jer vas ne drži mesto. U prvom planu su poslovni pregovori, ili usaglašavanje sa članom porodice. Izbegavajte finansijske transakcije do sredine marta. Ako vas privlači osoba sa kojom poslovno sarađujete, najverovatnije da je privlačnost obostrana. Posedujete zavidnu moć regeneracije.

STRELAC

Naglašeno polje zarada vas čini praktičnim i preduzimljivim. Ukazuje na mnoštvo obaveza i da su na pomolu novi poduhvati ili projekti od opštedruštvenog značaja. Biće prihoda sa više strana, ali nisu isključeni ni  rashodi na koje niste računali. Ipak, vi ste od onih koji se odlično snalaze u bilo kojoj situaciji i uvek gledaju sa optimizmom u budućnost. Neki dosta vremena provode u kući ili će se više posvetiti privatnom biznisu. Uživate u ćaskanju sa emotivnim partnerom, decom i ostalim članovima porodice. Čuvajte se infekcija.

JARAC

Trenutno ste u fazi ekspanzije. Osećate da je ovo vaših pet minuta i znalački to koristite. Neki će se posvetiti pregovorima, drugi otpočeti nove projekte koji imaju veze sa inostranstvom. Moguća poslovna saradnja sa više osoba. Obratite pažnju na dokumente, papirologiju jer tu može biti iznenađenja ili ćete odugovlačiti sa potpisivanjem ugovora. Proveravajte ispravnost vozila, tehnike… Odnos sa emotivnim partnerom je sve bolji. Provodićete sve više vremena zajedno i nadoknaditi sve što ste propustili. U odličnoj ste formi i stalno u pokretu.

VODOLIJA

Na prvi pogled delujete povučeno, nezainteresovano. Određeni aspekti ograničavaju delovanje ili ste u fazi kada se borite za pravdu. Možda se bavite poslovima vezanim za zakon, istražujete nešto delikatno. U svakom slučaju, u dodiru ste sa tajnama ili preispitujete određene činjenice, podsvest, što je zanimljivo ako ste psiholog, psihijatar, psihoterapeut… Kasne isplate ili se bavite finansijskim dugovima ali će i to biti rešeno uskoro. Uživaćete na kraćem putovanju sa emotivnim partnerom ili osobom koju ste nedavno upoznali. Opustite se.

RIBE

Realizacija planova zavisi od kontakata koje ostvarujete ovih dana. Trenutno ste u pregovorima sa više osoba i prilično zbunjeni jer dobijate kontradiktorne informacije. Uskoro će sve biti mnogo jasnije, ali je neophodno da ne žurite sa odlukom. Iako ste prilično uspešni na finansijskom planu, ovih dana trošite više nego obično. Nije isključeno da prijatelj zatraži novčanu pomoć ili ćete se uključiti u neki humanitarni projekat. Emotivnim uzbuđenjima nikad kraja ali to je istovremeno izvor inspiracije. Strastveni susret ako ste mlađi. Sklonost hedonizmu.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh