I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. do 31. maj

OVAN

Ova sedmica je prilično neobična za većinu znakova zbog pomračenja Meseca u sredu, ali i retrogardnog Merkura, od subote. Pomračenje deluje na vaše polje studiranja, inostranstva, putovanja, pa su promene moguće u tim oblastima. Ako ste vezani za rokove, najbolje bi bilo da sve završite pre vikenda. To se odnosi na poslovne aranžmane, potpisivanje ugovora, planiranje i dogovore oko putovanja. Uglavnom ste raspoloženi za izlaske, upoznavanja, flert, pod uslovom da ste slobodni. Zauzeti uživaju u pažnji partnera. Konstruktivno usmeravajte energiju.

BIK

Fokusirani ste na vrednosti, finansijska pitanja a ova nedelja donosi određene promene. Pomračenje Meseca deluje na polje bogatstva i nagoveštava ozbiljnija ulaganja, investicije ako se bavite privatnim biznisom. Poželjno je da izbegavate nove projekte u drugoj polovini nedelje, kada su izvesna odlaganja, iznenađenja ili vesti koje mogu promeniti tok dosadašnjeg poslovanja. Osim toga, Venera, vaš vladar će biti u izazovnom aspektu sa Neptunom, što ukazuje na osetljivost, konfuziju na emotivnom i ljubavnom planu. Tajni susreti i veze. Sklonost alergijama.

BLIZANCI

U subotu Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno. Kako se radi o planeti komunikacije budite spremni na odlaganja, kašnjenja, promenu planova. Aspekt je povoljan za aktivnosti koje se ponavljaju, recimo ako više puta polažete neki ispit, ili ste nešto ostavili po strani, kasnije da završite… Za istraživanje, analiziranje, sve što podrazumeva veći stepen analize, provere ili je tajno, skriveno… Izbegavajte veće kupovine, potpisivanje novih ugovora i proveravajte papirologiju, račune. Pomračenje u opozitnom znaku ima upliv na bračne i javne odnose. Prilika da razrešite sve što se tiče prošlosti i nekog odnosa. Relaksirajte se.

RAK

Totalno pomračenje Meseca, vašeg vladara, je u sredu a deluje na polje zdravlja i svakodnevnih aktivnosti. Budite obazrivi ako se bavite uslužnim delatnostima, zanatstvom, medicinom jer ste skloni omaškama, povredama. Ako poslujete sa inostranstvom situacija je mnogo bolja. Otvaraju se šanse za napredovanje, ili obnavljanje ugovora. Pažljivo razmatrajte informacije koje dopiru do vas, jer nisu sve dobronamerne, ako se odnose na emotivnog partnera. Mlađi su skloni tajnim vezama. Osetljiviji ste nego obično ali sve će brzo proći i bez posledica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Pomračenje Meseca je u sredu a aktivira vaše polje kreativnosti, sporta, zabave. Bitno je da se uzdržite od finansijskih špekulacija, bilo kakvog hazarda, poslova koji podrazumevaju veći stepen rizika. Osim toga, od subote može biti promena koje će usporiti realizaciju planova. To se odnosi i na brzinu isplata, honorara, dobitaka na koje ste računali. Zato ne prekoračujte budžet, ne zadužujte se do kraja juna. Ljubavni i društveni život su u punom zamahu. Tu može biti turbulencija, tajnih udvaranja, susreta ali budite obazrivi ako ste već u vezi. Kontrolišite apetit.

DEVICA

S obzirom da Merkur, vaš vladar, menja smer kretanja u subotu, odnosno kreće retrogardno, spremite se za promene. Izazovan aspekt sa Neptunom dodatno unosi konfuziju i pometnju na poslovnom planu.Savet je da ne donosite ishitrene odluke, da ne započinjete ništa novo do kraja juna. Pozabavite se prošlošću, analizom aktivnosti i poslovanja, zaostalim računima. Nije preporučljivo kupovati nove stvari ili nekretnine, investirati u bilo šta što je rizično. Oprez i u emotivim odnosima. Nerazumevanje, ili će na površinu isplivati neke tajne, nešto vezano za prošlost. Umor i rasejanost.

VAGA

Radite punom parom i ne dižete glavu od posla. Biće i ponuda za poslovnu saradnju, možda sa inostranstvom ili nekom stranom firmom. Za sada je najbolje da o svemu dobro razmislite i sačekate povoljan trenutak za konačno donošenje odluke, potpisivanje ugovora. Sve što je vezano za daljine, putovanja, obavijeno je tajnom ili informacije nikako da stignu do vas. Slično je i na emotivnom planu. Neki će se vratiti staroj ljubavi ili će poželeti da raščiste nesporazum u komunikaciji. Moguće alergije i problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

Pomračenje Meseca, u sredu, utiče na vaše polje novca. Ako ste u iskušenju da u nešto investirate, bolje bi bilo da se uzdržite još neko vreme. Nije preporučljivo ni uzimanje kredita, pozajmica, a ni kupovina nekretnina, većih stvari. Dakle, izbegavajte rizike u pogledu finansija do kraja juna. Biće dobitaka, doduše sitnijih, i zato čuvajte zalihe do daljnjeg. Poslovi sa inostranstvom mogu biti izvor stresa. Kao da ste se učaurili ili ljubomorno čuvate svoju nezavisnost. To ne znači da neće biti strastvenih avantura, ali tajnih. Pažljivo u saobraćaju.

STRELAC

U sredu je totalno lunarno pomračenje u vašem znaku. Deluje više na podsvest, psihu, pa unosi konfuziju, rastrzanost, neodlučnost. Neophodna je opreznost oko ponašanja, pisanja, javnih izjava, jer su koncentracija i pažnja oslabljeni. Dakle u saobraćaju, vožnji, ali i aktivnostima vezanim za prosvetu, kulturu, ekonomiju, finansije. Naglašeno polje javnosti i partnerstva ukazuje na promene ali budite obazrivi oko potpisivanja novih ugovora. Neki će obnoviti emotivnu vezu, ili se vratiti u prošlost. Sada je pravi trenutak da o svemu otvoreno razgovarate sa bračnim partnerom. Prolazna nervoza.

JARAC

Prilično ste aktivni na radnom mestu ali i u poslovima od javnog značaja. Shvatićete da ste na izmaku snage, kako sedmica bude odmicala, i kad Merkur krene retro. Mogu vas zateći administrativni problemi,razni propusti, omaške, prekovremeni rad. Ništa ne prepuštajte slučaju a posebno ne prebacujte poslove na saradnike. Tenzija je izvesna i u javnim poslovima, pa vodite računa šta izjavljujete ako se bavite politikom. Mars utiče na odnos sa bračnim partnerom, koji  je u dominantnijoj poziciji, što vas, donekle, iritira. Vežbanjem poboljšajte cirkulaciju.

VODOLIJA

Sada ste u fazi kada se maksimalno angažujete na radnom mestu. Pre svega, ako se bavite privatnim poslom, pružanjem usluga, nekim vidom zabave, sporta. Poželjno je da sve najvažnije administrativne obaveze završite do petka jer može biti odlaganja, kašnjenja, promena, zbog retro Merkura. Imaćete utisak da sve stoji u mestu i da ništa ne možete da uradite kako ste isplanirali. Ipak, sreća vas prati na finansijskom planu. Okrenite se zabavi, izlascima, provodu, sportu. Omiljeni ste kod prijatelja a naročito kod suprotnog pola. Opustite se.

RIBE

Pomračenje Meseca, u sredu, deluje na vaše polje karijere, statusa. Od značaja je za javne ličnosti i sve koji zavise od medija, većeg broja ljudi. Bitno je kakve odluke donosite, šta izjavljujete, kako se ophodite prema ženama jer od njih zavisi vaš rejting. Jupiter u vašem znaku je izuzetno povoljan za poslove sa inostranstvom, za putovanja, turizam, izvozno-uvozne aranžmane. Porodična situacija je stabilna i tu ste na svom terenu. Uglavnom, najviše vremena provodite u kući i sa onima koje volite. Uživajte u sportu.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh