I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. do 31. decembra

OVAN

Mars, vaš vladar, je u dobrom aspektu sa Plutonom što je idealno za preduzetnike i sve koji su na nekoj važnoj društvenoj funkciji. Ostvarićete lepe rezultate u poslovima vezanim za industriju, metalurgiju, proizvodnju mikrotalasnih peći. S druge strane, možete skrenuti pažnju svojim inovacijama na području nauke, hirurgije. Neće izostati ni finansijski učinak, posebno ako ste sa nekim u ortakluku. Prilično ste uravnoteženi kada je reč o emotivnom i bračnom životu. Ovo je period uživanja i opuštanja kraj onih koje volite. Imate moć regeneracije.

BIK

Okrenuti ste društvenom i javnom životu, a povoljni aspekti Venere sa Neptunom i Marsom ističu estetske sklonosti. Odličan period za umetnike i sve koji se bave muzikom, plesom, baletom, gimnatiskom. Prihodi su izvesni i od bavljenja kozmetikom, masažom, fitnesom, poslovima koji su namenjeni ulepšavanju ili uređenju enterijera. Zainteresovani ste za sve što pruža neku vrstu komfora, odmora i relaksacije. Možda će vam emotivni partner predložiti putovanje ili boravak u nekom spa-centru. Imunitet raste.

BLIZANCI

U prvoj polovini nedelje dominiraće izazovan aspekt Merkura i Neptuna. Možda ćete osetiti mentalni pritisak ili će biti razmimoilaženja u stavovima sa pojedinim saradnicima. No, brzo ćete uspostaviti balans i ostvariti sve što ste zamislili. Većina uživa u onome što radi a Venera u kući rada obezbeđuje podršku okoline kada je najmanje očekujete. Imaćete uspeha u finansijskim transakcijama. Potrudite se da emotivnom partneru jasno date do znanja šta mislite i želite. Udvaranje kolege sa posla ako ste slobodni. Boravite više na svežem vazduhu.

RAK

Okrenuti ste društvenom i javnom životu. Na neki način zavisite od drugih, od kontakata i veza koje ostvarujete. Dosta se oslanjate na starije, autoritete ili prednost imaju dugoročna prijateljstva. Ako ste još uvek u neodumici kada je reč o poslovnoj saradnji sa strancima, sačekajte drugu polovinu nedelje. Moguće poslovno putovanje ili dogovor oko novog aranžmana. Biće prilike i za zabavu, odlazak u pozorište, bioskop ili na neki koncert. Venera u polju ljubavi čini vas zanimljivim za suprotni pol, sklonim zaljubljivanju, udvaranju. U dobroj ste formi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

LAV

Ako se bavite privatnim biznisom, onda je ovo period kada se dosta oslanjate na porodicu, roditelje. Pitanje nepokretnosti, nasledstva, ili registracije vlasništva može biti prioritet. Takođe, poboljšanje uslova življenja kao i uređenje poslovnog prostora. Sunce u aspektu sa Saturnom ukazuje na ograničenja ili borbu sa dugoročnim problemima. Ali pod uslovom da zavisite od drugih, ili da ste u podređenom položaju. Iskoristite Venerin aspekt da uživate u čarima ljubavi i pažnji suprotnog pola. Harmonija u braku. Moguće reumatske tegobe.

DEVICA

Izazovan aspekt Merkura i Neptuna čini vas sumnjičavim i nepoverljivim. Kako se radi o vladaru karijere, nije isključeno dvoumljenje ako planirate nešto novo. Fokusirani ste na status, privatan biznis ali i nekretnine. Sačekajte drugu polovinu nedelje ako potpisujete ugovore, važna dokumenta. Mars deluje na javne i partnerske odnose i čini vas dominantnim u diskusijama. Ipak, povedite računa o izjavama i ne otkrivajte činjenice koje nisu za javnost. To se odnosi i na komunikaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Neophodan vam je odmor.

VAGA

Sa Venerom u kući prihoda, prilično lako ostvarujete materijalno i ekonomsko blagostanje. Naravno, to se odnosi na sve koji su stvaralački nastrojeni, bave se nekim zanatom, umetnošću ili uživaju u onome što rade. Moguće dobijanje poklona, pozajmica, ali i davanje drugima, posebno ako se bavite humanitarnim radom. Merkur podstiče komunikaciju sa bližom okolinom, kraća putovanja, primanje i davanje informacija. Ako ste u braku, dosta pažnje posvećujete porodici, deci. Mlađi su skloni novim poznanstvima a biće i strastvenih susreta. Obratite pažnju na ishranu.

ŠKORPIJA

Sada ste u svom elementu jer se sve odvija kako se samo poželeti može. Mnogi su raspoloženi za saradnju sa vama, posebno ako ste kreativni, stvaralački nastrojeni. Mars je u lepim aspektima sa Venerom i Plutonom tako da plenite energijom, strašću. Odličan aspekt za privatan  ili šou biznis, finansijske špekulacije i poslove vezane za zabavu, sport. Konsultacije sa nekom starijom osobom mogu otkloniti pravne dileme ako ih imate. Imate sreće u ljubavi i lako osvajate. Ako ste u dužoj vezi iskoristite ovaj period za uživanje i produbljivanje odnosa. U top formi ste.

STRELAC

Odlično se snalazite u dugoročnim poslovima. Ovo je period kada stičete poverenje starijih, iskusnijih ili se dokazujete u projektima od naročitog značaja. Finansijski ste ojačali ali problem mogu biti nove investicije. Sačekajte drugu polovinu nedelje, ili sredinu januara, pa onda donesite  odluku. Merkur u vašem znaku je povoljan za poslovna putovanja, dogovore sa strancima i susrete sa autoritetima. Za sada, nemate jasnu viziju kada je reč o rešavanju porodičnih problema. Skloni ste ljubavnim aferama ili tajnim vezama. Više se relaksirajte.

JARAC

Okupirani ste ozbiljnim temama, finansijskom situacijom, raspolaganjem nekretninama. Možete rešavati sve što se tiče osiguranja, dobijanja kredita, pozajmica, ili se odnosi na raspolaganje imovinom bračnog partnera. Pomalo ste tajanstveni, ali i dezorjentisani kada je reč o planovima. Nikako da se usaglasite sa  onima od kojih zavisite, posebno ako ste poslovno vezani za rodbinu. Obratite pažnju na komunikaciju ali i sve što se tiče transporta. Biće prilike za slavlja, okupljanje sa prijateljima, zabavu i  izlaske sa emotivnim partnerom. Pažljivo vozite.

VODOLIJA

Početkom nedelje Mesec je u opozitnom znaku. Ima odličan upliv na javne odnose i može doneti popularnost u društvu. Lep aspekt za poslove vezane za žene, umetnost, lepotu. Odlično se snalazite kada je reč o diplomatiji, pravnim poslovima. Finansijski ste ojačali ali ne onoliko koliko ste se nadali. Ipak, nemate razloga za brigu jer uskoro stižu lepe vesti od poslovnih saradnika a biće i novih projekata. Ne podnosite rutinu u emotivnim odnosima, pa koristite svaku priliku da partneru priredite neko iznenađenje. Skloni ste bezrazložnim strahovima.

RIBE

Mars je do kraja godine u vašem znaku pa je to prilika da sve aktivnosti zaokružite. Svakako, aktivniji ste od svih, razapeti na više strana ali i zadovoljni postignutim rezultatima. Poželjno je da pažljivije raspolažete novcem jer će uskoro biti iznenađenja na tom planu. Dakle, razmišljajte o štednji. Sada ste u brojnim pregovorima sa strancima i u nedoumici čemu da date prioritet. Sačekajte drugu polovinu januara. Euforično raspoloženje vas ne napušta, posebno ako ste slobodni ili ste na početku ljubavne romanse. Zaljubljivi ste. Odličan period za bavljenje sportom.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh