I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. do 31. avgusta

OVAN

U ovom periodu dominira izazovan aspekt Marsa sa Saturnom. Na neki način predstavlja proveru snage, kako fizičke tako i psihičke. Poželjno je da sopstvenu volju sublimišite sa drugima, da ne insistirate na sopstvenim načinima delovanja i da ne namećete principe koji samo vama odgovaraju. Većina se odlično snalazi u svakodnevnim poslovima, posebno kada je reč o uslužnim delatnostima, trgovini, medicini, inženjerskoj struci. Uživaćete u krugu porodice, a dom će biti utočište za odmor i rekreaciju. Obratite pažnju na zdravlje, naročito kosti i zglobove.

BIK

Venera u polju komunikacije stavlja akcenat na preliminarne dogovore, pregovore, razmatranja, telefonske pozive, prepisku, bavljenje papirologijom, transportom, menadžmentom, posredništvom, trgovinom… Izazovan aspekt sa Jupiterom upozorava na finansijske gubitke ili da ćete rešavati zaostala dugovanja. Trigon sa Neptunom donosi rešenje u pravi čas. Ide na ruku kreativcima, svima koji uživaju u raznim oblicima umetnosti, estetike, muzike ili komforu. Na ljubavnom planu dolazi do preokreta ako ste slobodni. Čeka vas romantičan i buran susret. Pozabavite se zdravom ishranom.

BLIZANCI

Trenutno ste usmereni na domaća i porodična pitanja. Pre svega, na poboljšanje uslova življenja, renoviranje stana, možda kupovinu nekretnine, zemljišta, lokala i slično. Lep aspekt Merkura sa Uranom ukazuje na potrebu za promenom, novim iskustvima, ispoljavanjem inventivnosti. Uglavnom, ostvarujete prijatne i konstruktivne odnose sa ljudima a neki od njih vam mogu pomoći u javnoj afirmaciji. Dosta očekujete od porodice, bračnog partnera, dece. O svemu se dogovarate i, za sada, odlično funkcionišete. Uravnoteženi ste.

RAK

Mesec je u fazi rasta što će povoljno uticati na ispoljavanje ambicija, inicijative i volje za uspehom. S druge strane, Mars u polju karijere u izazovnom aspektu sa Saturnom, može otežati postizanje kompromisa sa autoritetima, starijima… Suočavanje sa višegodišnjim problemima ili situacijama iz prošlosti neće biti lako, ali ako svemu pristupite mudro i staloženo uspećete da na sve stavite tačku u rekordnom roku. Zanimljivi ste za suprotni pol, tako da se oko vas uvek vrti bar nekoliko udvarača. Od vas sve zavisi. Relaksacija je lek za stresne situacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Svesni ste da je krajnje vreme da zasučete rukave i krenete u nove radne pobede. Sunce je u dobrom aspektu sa Uranom što ističe stvaralački potencijal i organizatorske sposobnosti. Moguć iznenadni preokret u životu,promena mesta boravka, poboljšanje materijalnih uslova ili sklapanje zanimljivog poslovnog ugovora. Uz sve to, neće izostati finansijski učinak, veći dobitak ili podrška kroz neki vid sponzorstva. Na neki način ste se razmazili i uživate u komforu, pažnji i ljubavi emotivnog partnera. Ugađate jedno drugom. Vitalni ste i puni energije.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, je u dobrim aspektima sa Uranom i Venerom. Ukazuje na dobru saradnju sa drugima i da se najbolje snalazite kao timski igrač. Ipak, zadržaćete dozu nezavisnosti, slobode odlučivanja u delikatnim situacijama. Pre svega, ako ste na rukovodećoj poziciji, bavite se privatnim biznisom, pisanjem, stvaralaštvom, edukacijom, lepim umetnostima. Priliv novca je sve bolji što će vas rasteretiti i dati vetar u leđa. Dosta uzbuđenja na emotivnom planu ako se budete više kretali. Možda će vas neko očarati i obrnuto. Više spavajte.

VAGA

Možda ćete u ovoj nedelji biti razapeti na više strana. Balansiraćete između aktivnosti u kojima uživate i poslova koje nameću drugi. Odnosno, imaćete utisak da vas okolina usporava, da bi sve moglo brže, efikasnije… Naoružajte se strpljenjem, posebno ako se bavite privatnim biznisom, javnim poslovima, pravom, zakonom, dplomatijom. Venera u polju karijere donosi izvesnu popularnost i dobru saradnju sa ženama, umetnicima, kreativcima. Ako je bračni partner pod pritiskom pokušajte da mu pomognete dobrim savetom. Slobodni maštaju o idealnoj ljubavi. Treba vam odmor.

ŠKORPIJA

Vaš vladar Mars je izuzetno snažan ali u izazovnom aspektu sa Saturnom. Možda ćete biti pred svojevrsnim iskušenjima pa je neophodno da donosite ispravne zaključke. To neće biti lako ali nije nemoguće. Ispunjavajte obaveze na vreme, tačno, precizno i ne dozvolite da vas drugi uvlače u spletkarenja. Svakako, očekujte naporniji poslovni period, dosta problema, prepreka i suprostavljanja sa raznih strana. Biće prilike za putovanja sa prijateljima ali i dragom osobom. Ako ste sami, eto prilike da doživite nešto uzbudljivo i uspostavite nove kontakte. Vodite računa o zdravlju.

STRELAC

Ovo je izuzetno povoljan poslovni period za razmenu ideja i produbljivanje odnosa. Mnogima ste uzor, delujete inspirativno i zato su spremni na saradnju. Budite precizni u svojim zahtevima ako započinjete novi projekat i ništa ne prepuštajte slučaju. Posebno kada je reč o finansijama ili transakcijama. Druga polovina nedelje je mnogo bolja za potpisivanje ugovora, konsultacije i ostvarenje planova. Društveni ste, strastveni, skloni  zadovoljstvima, avanturama. Slobodni ne žele ništa da propuste. Sportski ste nastrojeni.

JARAC

Saturn, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Marsom što nagoveštava naporniji period. U zavisnosti od natalnog horoskopa, moguća su izvesna ograničenja nametnuta spolja ili od strane osoba sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Ne znači da nećete postići uspeh, ali će to biti uz dosta napora, prevazilaženje prepreka, opasnosti. Prvenstveno ako se bavite privatnim biznisom, državnim poslovima, politikom, nekom militantnom profesijom. Mogući problemi sa nekretninama ili starijim članom porodice. Mlađi će uživati u izlascima i udvaranju. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Uran, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Merkurom što obično donosi nova, neobična iskustva, susrete… Lako se prilagođavate promenama, zahtevima okoline. Početkom nedelje je izvesno iznenađenje na poslu ili ćete biti u situaciji da brzo donosite odluke. Budite oprezni u komunikaciji sa starijim osobama, oponentima, posebno ako ste u ulozi posrednika, branioca ili zastupate tuđe interese. Pronađite kompromis sa ostalim članovima porodice. Neko na radnom mestu privlači vašu pažnju ako ste bez partnera. Uživajte u rekreaciji.

RIBE

Društveno ste orijentisani, uvek okruženi mnoštvom ljudi i popularni u javnosti. Dobro komunicirate sa mladima ali i autoritetima. Biće interakcija sa novinarima, piscima, profesorima ili ljudima koji se bave obrazovanjem. Ulazite  u prilično naporan finansijski period, pa je neophodno da se pozabavite strategijom poslovanja. Može se desiti da vam rashodi budu veći od prihoda. U svakom slučaju, više štedite. Krajem nedelje, čaroban aspekt između Neptuna i Venere donosi nesvakidašnji ljubavni susret. Maštate o moru, odmoru, plivanju.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh