I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 24. aprila do 1. maja

OVAN

Mesec je u vašem znaku do srede što vas čini maštovitim, budnim, kreativnim i egzaltiranim. Skloni ste avanturističkim planovima i hrabrim potezima. Izvesni su manji poslovni uspesi, naročito krajem nedelje. Kako je od petka i Venera u vašem znaku, partnerski odnosi i ortakluci su nešto čemu dajete prioritet. Sada ste u prilici da pokrenete nove poslove i projekte koji donose veći finansijski priliv. U ljubavi ste skloni promenama, uplitanju u ljubavne avanture, posebno ako ste mlađi i slobodni. Budite obazrivi u saobraćaju a višak strasti usmerite ka sportskim aktivnostima.

BIK

U sredu je mlad Mesec u vašem znaku. Ukazuje na potrebu za mirom, sređenošću, naročito posle perioda  koji je bio pun strasti i žurbe. Sada možete da konkretizujete planove, da privedete kraju poslove koje iziskuju veći napor. Imaćete  uspeha u finansijskim transakcijama ali izbegavajte krupnije investicije i sve što ima veze sa nekretninama. Venera, kao vaš vladar, menja znak u petak. Javlja se žudnja za ljubavlju, zadovoljstvima, komforom i umetničkim aktivnostima. Mlađima, tajne veze i ljubav na prvi pogled. U dobroj ste formi ali se više krećite.

BLIZANCI

Dok je Mars u vašem znaku puni ste energije, ambiciozni i skloni nezavisnosti. Uživate u radu i prilično ste neumorni kada je reč o društveno važnim projektima. Uglavnom, bez premca ste u verbalnim duelima, intelektualnim, naučnim i tehničkim poslovima. Zanimljiv aspekt Merkura i Urana, ispoljava se kroz inventivnost i originalnost u radu. Idealan za putovanja ali i promene u poslu. Mnoge podstiče na izlaz iz teškoća ili ograničavanja, ako ih je bilo. Vikend je rezervisan za uživanje u prijateljskim susretima ali i novim ljubavima. Boravite više na otvorenom.

RAK

Mlad Mesec je u sredu a deluje na planove, ciljeve i saradnju sa drugima. Sada ste spremni na realizaciju određenih projekata sa  prijateljima ili ortacima u poslu. Aspekt je odličan za humanitarne ili socijalne programe, sve što podrazumeva timski rad i pomaganje drugima. Budite spremni na iznenađenja, promene ili neočekivane ponude ako se bavite tehnikom, kompjuterima ili nekim modernim zanimanjem. Donekle, žrtvujete emotivni život zbog karijere, što ne ispunjava ni vas a ni partnera. Prepustite se emocijama i više uživajte.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Za vas je mlad Mesec u polju karijere odličan ako planirate nešto novo. Usmerava vas na postizanje ciljeva, renomea ali i stalne promene koje vode ka uspehu. Na neki način privlačite pažnju javnosti i nikoga ne ostavljate ravnodušnim. Idealno, ako zavisite od medija ili ste na rukovodećoj poziciji. Neki će otputovati u inostranstvo, za vikend, a tamo ih čekaju lepa iznenađenja. Venera ima dobar upliv na ljubavni i emotivni život ali, pod uslovom, da se radi o odnosu na daljinu. Ako vam bračni partner predloži zajedničko putovanje – prihvatite! Više se relaksirajte.

DEVICA

Mars pozitivno utiče na karijeru jer naglašava osećaj za realnost. Izuzetno ste ambiciozni, revnosni u poslu i samim tim postižete uspeh za uspehom. Ovo je period kada inicirate nove projekte, kada velikom brzinom obavljate većinu obaveza i sklapate zanimljive kontakte. Uglavnom, poslovno sarađujete sa muškarcima ili su kontakti sa njima nešto dominantniji. S druge strane, odlično se snalazite u svemu što podrazumeva borbenost,hrabrost i savladavanje konkurencije. Venera od petka utiče na erotski život i čini vas  magnetski privlačnim. Pažljivo rukujte tehnikom.

VAGA

Sve do vikenda rutinski obavljate većinu poslova. Sreda je zanimljiva za finansije ali pod uslovom da ste u poslovnom ortakluku. Možda će biti aktivnosti vezanih za nasleđe, osiguranje, kredite ili plaćanje poreza. Ako ste skloni ulaganju, određenim investicijama, poželjno je da sačekate još neko vreme. Venera menja znak od petka i deluje na sedmo polje partnerstva i javnosti. Uvlači vas u društveni život, tako da će biti više izlazaka, proslava ili javnog delovanja. Ulazite u period harmoničnih ljubavnih i bračnih odnosa. Vitalnost se popravlja.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u opozitnom znaku stavlja akcenat na odnose. Čini vas preosetljivim na utisak koji ostavljate u javnosti. S druge strane, aspekt je pogodan za sklapanje novih ortakluka, poslova ili udruživanje. Uživaćete u onome što radite, naročito u drugoj polovini nedelje. Neko će biti predusretljiv prema vama, preuzeti deo poslova, odgovornosti i učiniti da zaboravite na teškoće. Svakako, budite spremni na iznenađenja i kraća poslovna putovanja. Ljubavni život je sve zanimljiviji ako ste se od nedavno zaljubili. Osetljivost disajnih organa.

STRELAC

Usmereni ste na svakodnevne obaveze i, na neki način, preterujete kada je reč o odgovornosti prema drugima. Mars u polju partnerstva ima dobar upliv na sve koji su skloni udruživanju, timskom radu. Ipak, vodite računa o granicama kada je reč o nametanju volje drugima ili načinu na koji se obraćate podređenima. Aspekt često inicira sudske procese ili interakcije sa pravnim licima. Možete sređivati  administraciju, važne dokumente. Venera od petka deluje na polje ljubavi. Biće zabave, izlazaka, zaljubljivanja. Prijaće vam sportske aktivnosti.

JARAC

Kada je Mars u polju rada, istrajavate u aktivnostima i koristite svaku situaciju da iskažete svoj potencijal. Privlače vas poslovi koji su intelektualnog i naučnog tipa. Idealno za tehničare, mehaničare, sve koji nešto popravljaju, za inovatore, inženjere. Većina planeta ima uticaja na intimno polje, tako da pažnju usmeravate na privatan biznis. Biće dosta konsultacija sa ukućanima, članovima porodice a nisu isključena ni iznenađenja. Venera od petka ima lep upliv na porodične odnose, tako da ćete se u kući najbolje osećati. Naučite da se opustite.

VODOLIJA

Naglašeno polje komunikacije i kraćih putovanja ukazuje na dosta kretanja i česte promene. Kao da vas ne drži mesto a i pažnja luta na različite teme. Sve vas zanima, sve vam je interesantno, okolina, ljudi,  nauka, knjige, novi predeli…S druge strane, aspekti su zanimljivi za trgovce, intelektualce ali i sve  koji se bave transportom, saobraćajem. Imate uspeha u pisanju, podučavanju, novinarstvu, vaspitavanju dece. Od petka će biti više susreta sa bliskom rodbinom i prijateljima. Moguća je ljubav na kraćem putu ili na daljinu. Pažljivo u saobraćaju.

RIBE

Kod vas se većina poslova vezuje za privatan biznis ili ste u periodu kada se dosta angažujete kod kuće. Venera napušta vaš znak od petka i deluje na polje zarada i novca. Donosi poklone, možda kupovinu vrednih stvari za kuću ali i veći priliv finansija. Na neki način dosta rizikujete ili hrabro ulazite u nove projekte ali na kraju izlazite kao pobednik. Imate uspeha u investiranju i svemu što je novo i avangardno. Mars utiče na porodične odnose i bilo bi poželjno da smirenije reagujete  na, eventualne, provokacije. Mlađi uživaju u naklonosti partnera. Ostavite brige po strani.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh