I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. septembra

OVAN

Dok je Mars u polju rada imate mogućnost za osvajanje velikih poslovnih ciljeva. Sve što ostvarujete u ovom periodu imaće dugoročne posledice. Naravno, pozitivne. Pored toga što ste vredni, ništa ne prepuštate slučaju, vodite računa o svakoj sitnici a to donosi uspeh. Biće prilike za društveni angažman, isticanje u javnosti i potpisivanje značajnih ugovora ako ste u ulozi taktičkog posrednika. Pozivaće vas na slavlja,programe zabavnog karaktera a sve će to uticati na dobro raspoloženje. Lep period za bračne i emotivne odnose. Regulišite ishranu.

BIK

Ova nedelja je u znaku privatnog biznisa, organizacije poslova, pružanja usluga i svih aktivnosti povezanih sa kućom. Možete se pozabaviti nepokretnom imovinom, renoviranjem, zakupom, farmerskim poslovima. Izvesne su interakcije sa remontnim službama ali i birokratijom. Povedite računa o administraciji, ispunjavanju obaveza i finansijama. Izbegavajte rasprave i sučeljavanja sa starijim osobama u sredu. Vikend iskoristite za putovanje ili uživanje u zabavi. Venera u lepom aspektu sa Jupiterom donosi ljubav i sreću. Imunitet je sve bolji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

BLIZANCI

U prvom planu su oni koji se bave pedagogijom, umetnošću ili stvaralaštvom. Merkur je u aspektu sa Venerom i ima dobar upliv na učenje, studiranje, obrazovanje uopšte. Lako postižete uspeh kada je reč o javnim nastupima, prezentacijama, animaciji omladine ili sportu. Što se tiče finansija, transakcija, budite obazrivi dok je aktuelan aspekt sa Saturnom. Kraj nedelje je izuzetno povoljan za kraća putovanja i sklapanje prijateljstva. Većina uživa u naklonosti suprotnog pola. Više se zabavljajte.

RAK

U subotu je mlad Mesec koji favorizuje privatnost i porodične odnose. Možda će se pokrenuti pitanja vezana za nekretnine, ili ćete otpočeti biznis sa bliskim rođakom. Neki će se pozabaviti novim investicijama, projektima. Biće razgovora sa starijima, autoritetima i poseta državnim institucijama, dobijanja informacija, dokumenata. Poslovna putovanja se podrazumevaju, kao i sve što je povezano sa transportom. Uživaćete u društvu drage osobe, dece, prijatelja. Mlađi su skloni romantičnim maštanjima a nije isključena ni ljubav na prvi pogled. Pažljivo vozite.

LAV

Sunce je promenilo znak, tako da će u  narednom periodu uticati na komunikaciju i odnose. Više ćete misliti na druge nego na sebe, ili ćete biti u situaciji da balansirate između međusobno suprostavljenih strana. U odnosu na okolinu, stičete prednost kroz taktičko posredovanje ali i magnetsku privlačnost. Povoljan je trenutak za finansijske transakcije. Sklapaćete prijateljstva, uživati u zabavi, prepuštanju igri, lagodnom životu. Uplitanje u paralelne ljubavne veze je gotovo neminovno ako ste mlađi, bez stalnog emotivnog partnera. Hedonizam.

DEVICA

Naglasak je na finansijama, zaradama i materijalnoj sigurnosti. Sunce je napustilo vaš znak tako da ste u situaciji da nešto pokrenete ili proširite poslovni uticaj. Bitno je da prepoznate povoljne prilike a njih će biti u ovom periodu. Naročito od četvrtka. Do tada izbegavajte preterivanja, nestrpljivost, ali i kritičnost ako se bavite javnim poslovima. Dobici su izvesni sa više strana a biće i poklona. Nemate razloga za brigu kada je reč o ljubavi jer se između vas i partnera sve odvija kako se samo poželeti može. Kondicija je na zavidnom nivou.

VAGA

Pored Venere i Merkura, sada  i Sunce tranzitira vašim znakom. Od vas zavisi kako ćete upravljati ovim energijama koje, svakako, predstavljaju određenu prednost. U subotu je mlad Mesec, u vašem znaku, koji može biti pokretač nečeg novog. Aspekt je povoljan za umetničke manifestacije, za potpisivanje poslovnih ugovora, posebno kada je reč o luksuznoj trgovini. Stimulativno deluje na intelekt ali i spiritualne aktivnosti. Ovo je faza u kojoj dobijate odgovore na mnoga pitanja iz prošlosti a to doprinosi stabilizaciji u ljubavnom životu. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Ova nedelja je ključna po mnogim pitanjima. S obzirom da će Mars, vaš vladar, uskoro promeniti znak, poželjno je da završite sve što ste planirali. Iako se dosta oslanjate na saradnike, prijatelje, organizacija posla je nešto u čemu ste neprikosnoveni. Većina planeta stavlja naglasak na tajnost, podsvest, pa će biti prilike za poverljive razgovore, konsultacije. Nove planove, uglavnom, ne otkrivate javnosti. To se odnosi i na emotivni život. Mlađi su skloni tajnim ljubavima, možda i paralelnim vezama. Iako ste puni energije, posvetite više pažnje relaksaciji.

STRELAC

Privodite kraju većinu poslova i to vas raduje. Rođeni u trećoj dekadi su još uvek u fazi kada ne dižu glavu od obaveza, ali su svesni svog cilja. Uživaćete u društvenoj angažovanosti,zanimljivim susretima, pregovorima sa posebno talentovanim i mladim osobama. Bićete u prilici da pomažete drugima svojim iskustvom, znanjem, ali i kroz finansijsku podršku. Interakcije sa različitim udruženjima, klubovima i asocijacijama biće izuzetno plodonosne. Izlazićete, provoditi se ali i flertovati ako ste slobodni. Rekreirajte se.

JARAC

U subotu je mlad Mesec koji deluje na vaše polje karijere. Ukazuje na pokretanje novog posla ili da ulazite u fazu  koja podrazumeva preokret, potpuno različite metode rada. U svakom slučaju, uživaćete u aktivnostima više nego obično. Okruženi mladim saradnicima i talentovanim ljudima, shvatićete da sve zbog čega ste bili zabrinuti u poslednje vreme, pada u vodu. Odličan period za diplomate i pravnike. Poslovne obaveze vas udaljavaju od porodice i partnera ali, srećom, to ne remeti sklad. Ljubav kroz poslovne kontakte ako ste mlađi. Naspavajte se.

VODOLIJA

U ovom periodu rešavate ozbiljnije finansijske probleme.Dolaze do izražaja vaše  administrativne i organizatorske sposobnosti.Neki će se baviti osguranjem, transportnim poslovima, banakarskim, nasledstvom, putovanjima koja su povezana sa tuđim novcem i imovinom.Sreća vas prati u svemu što ima veze sa obrazovanjem, studiranjem, prenošenjem znanja i poslovima sa inostranstvom.Neodoljivo vas privlače daljine, istraživanje novih prostora, pa ne čudi da često krećete na put zajedno sa emotivnim partnerom.Kanališite energiju.

RIBE

Ovo je izuzetno povoljan finansijski period za većinu. Sa svih strana samo dobijate, posebno ako se bavite krupnijim biznisom. Ako ste rođeni u trećoj dekadi, možda trpite kritike javnosti. Mars u polju partnerstva vas čini dominantnim u diskusijama, javnom obraćanju, polemikama. S druge strane, raspoloženi ste za timsko delovanje, udruživanje i otvoreni za sve što je novo, progresivno. Izuzetno ste strastveni, spremni za sve moguće ludosti kada je reč o ljubavi. Magnetski privlačite suprotni pol i lako osvajate. Stomačne tegobe.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh