I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. novembra

OVAN

Ova nedelja je u znaku velikih akcija. Delovaćete podsticajno na okolinu ali potrudite se da ne preterate u svojim nastojanjima. Dani kada ćete biti posebno emotivni, impulsivni, na neki način ubrzani, zbog Marsa u aspektu sa Mesecom, su sreda i četvrtak. Moguća sklonost ka udruživanju, nekoj vrsti pobune, rešavanju problema na agresivniji način. U pozitivnom smislu, ovaj aspekt ide na ruku preduzetnicima i donosi manji uspeh. Osetljivi ste na sve što se dešava u porodičnom okruženju. Slobodni Ovnovi uživaju u eksperimentisanju i avanturama. Moguća visoka temperatura ili prolazna glavobolja.

BIK

Trenutno ste okrenuti javnosti, obavljate konsultacije sa različitim interesnim grupama, medijima, udruženjima. Na red dolaze i pravni poslovi, administrativni i sve što ima veze sa advokatima, sudovima… Proučavajte sva dokumenta pre nego što ih potpišete kako se kasnije ne bi nervirali zbog propusta ili pogrešnog tumačenja. Sredinom nedelje obratite pažnju na nečije kritike, izjave, opaske, jer od vaše reakcije i brzine zavisi ishod. Venera u izazovnom aspektu sa Uranom ukazuje na sklonost nepromišljenim postupcima u ljubavi. Kontrolišite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Izuzetno zanimljiv i važan period pred lunarno pomračenje u vašem znaku 30.novembra. Nedelju iskoristite za odmaranje, preispitivanje, obavljanje intelektualnih aktivnosti. Možete biti konfuzni, jer se pomračenja osećaju obično ranije, a to podrazumeva veću opreznost u donošenju odluka. Čuvajte dokumenta, vodite računa šta izjavljujete ili o čemu pišete, ako se bavite novinarstvom ili radite u sredstvima javnog informisanja. Okruženi ste udvaračima, obožavaocima, pre svega na radnom mestu. Ako ste u braku, partner preuzima inicijativu. Oslonite se na intuiciju.

RAK

Uskoro će pomračenje Meseca, vašeg vladara, tačnije početkom neredne nedelje. To, donekle, menja raspoloženje. Kako se dešava u vašem polju tajni, podsvesti, obratite pažnju na svoje misli, postupke… Bitno je da ne donosite ishitrene odluke u ovom periodu, da se ne prepuštate rizicima, novim projektima, poslovima. Ipak, imaćete uspeha u svemu što podrazumeva kreativnost, ili što je vezano za privatan biznis, transakcije. Iako se na neki način povlačite, poželjno je da se više okrenete zabavi, emotivnom partneru, deci. Takođe, ne zanemarujte sportske aktivnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Pomalo gubite strpljenje kada je reč o karijeri i poslovima. Kao da drugi upravljaju vašom sudbinom ili su vam ruke vezane, kada je reč o realizaciji planova. Znate šta tačno želite ali okolnosti su takve da na njih ne možete da utičete. Ovaj period iskoristite za pregovore, konsultacije sa autoritetima ali i sa potencijalnim saradnicima. Ne donosite ishitrene zaključke, odluke, jer će se do kraja godine sve rešiti u vašu korist. Opustite se kraj onih koje volite i koji vole vas,uživajte u svom domu. Ako ste slobodni biće prilike za nova poznanstva i romantične susrete. Rekreirajte se.

DEVICA

Pažljivo osluškujte i pratite sve što se dešava u vašem okruženju. Merkur u izazovnom aspektu sa Uranom zahteva određen stepen kontrole, odnosno discipline, ako želite da prevaziđete trenutne probleme. A oni se odnose na papirologiju, administraciju, račune, ugovore, dokumentaciju. Dakle, pismena i verbalna komunikacija je u fokusu i zahteva priličan stepen koncentracije, usredsređenosti. Budite odmereni u razgovoru sa bliskim rođacima, susedima. Harmoniju pronalazite u svom domu okruženi porodicom. Proveravajte ispravnost vozila.

VAGA

S jedne strane dobici a sa druge izdaci. Finansijska situacija je promenljiva ali ste svesni da će i tome doći kraj. Ako ste u iskušenju da investirate u neki novi projekat, bilo bi bolje da sačekate. Ne preporučuju se dodatni troškovi, rizične transakcije, prekoračenje budžeta. Druga polovina nedelje je povoljna za pregovore, kraća putovanja, studiranje, učenje, obavljanje administrativnih poslova. Uživaćete u novim susretima i kontaktima, naročito sa suprotnim polom. Biće zanimljivih poziva, ponuda, udvaranja ako ste slobodni. Posvetite više pažnje zdravoj ishrani.

ŠKORPIJA

Pod uticajem ste dve lepe planete, odnosno Venere i Merkura. To znači da imate pozitivan stav prema okolini, da stremite zbližavanju sa drugima, razmeni ideja, informacija. Društveni život je u punom zamahu a neće izostati ni kraća putovanja. Kontakti sa mladim ljudima, intelektualcima, umetnicima, stvaraocima… I na finansijskom planu ste prilično uspešni, a nisu isključeni ni novi projekti ili poslovni aranžmani. Prepliću se zadovoljstvo, srećne okolnosti, iznenađenja i neobični romantični susreti. Buran ljubavni period za mlađe. Kanališite energiju.

STRELAC

Sunce je u vašem znaku a to donosi određene prednosti. Ipak, ovo je period kada se očekuju dva pomračenja, jedno u suprotnom znaku ,već početkom naredne nedelje. Sredinom decembra je baš u Strelcu a to već sada možete osetiti. To podrazumeva veći stepen osetljivosti ali i prijemčivosti za sve što se dešava oko vas. Na neki način ste tajanstveni, možda povučeniji nego obično ili skloni dubljim preispitivanjima. Od poslovnih ciljeva pa sve do privatnog, emotivnog i porodičnog života. Skrivene ljubavi ako ste bez stalnog partnera. Posvetite pažnju relaksaciji.

JARAC

Imate utisak da su se otvorila nova vrata, bar kada je reč o poslovnoj saradnji. Kao da ste se preorijentisali na grupe, timove, udruženja, stranke ali i klubove sportskog i rekreativnog tipa. Uživate u komunikaciji sa mladim osobama, svima koji su otvoreni za saradnju, nešto novo i kreativno. Uspeh je zagarantovan i na finansijskom planu, u pridobijanju sponzora i onih koji su spremni da vas podrže, kako na verbalnom, tako i na materijalnom planu. Zahvaljujući entuzijazmu privlačite druge a naročito suprotni pol. Moguća simpatija kroz prijateljske kontakte. Vitalnost raste.

VODOLIJA

Iako može biti sporadičnih poslovnih nesporazuma, ovo je nedelja kada ćete sve raditi sa velikim zadovoljstvom i entuzijazmom. Radovaće vas brojni susreti sa zanimljivim mladim ljudima,a neki od njih će delovati prilično inspirativno. Pre svega ako se bavite javnim poslovima, medijima, umetnošću, obrazovanjem, modom, estetikom. Većinu poslovnih aranžmana unovčićete brže nego što ste se nadali. Neki će biti u raskoraku između poslovnih i porodičnih obaveza. Ne dozvolite da oni koje volite trpe zbog vas. Šetnjom i vežbanjem smirite nervozu.

RIBE

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku u aspektu sa Neptunom. Proširuje svesnost a ukazuje i na razvoj umetničkih, kreativnih, estetskih i duhovnih sklonosti. Blagotovoran je i na materijalnom planu, pa lako možete ostvariti finansijsku dobit ili uspeh u nekom specifičnom području. Sunce u polju karijere donosi napredovanje rukovodiocima i svima koji zavise od javnog mnjenja. U prvom planu su kontakti sa autoritetima. Raspoloženi ste za promene na emotivnom planu, za putovanja, a to se može ostvariti krajem nedelje. Krećite se što više.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh