I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. marta

OVAN

U utorak je mlad Mesec u vašem znaku. Istovremeno je Mars,vaš vladar, u aspektu sa Plutonom. To znači da ste u stanju da izađete na kraj sa svakom situacijom. Možete sprovesti u delo planove koji se odnose na javni interes. Ukazaće vam poverenje ako se bavite militantnim poslovima, radite u vojsci, policiji ili ste na rukovodećoj poziciji. Bitno je da dobro razmislite o svakoj promeni i da ne žurite sa radikalnim potezima. Srdačni ste, saosećajni, puni ljubavi za druge, ali pre svega za svoje voljene. Vitalnost i moć regeneracije su na zavidnom nivou.

BIK

Neophodno je da se prilagodite novonastalim promenama u pogledu karijere. Saturn će sve do jula diktirati tempo a kako ćete se snaći, u novonastaloj situaciji, zavisi samo od vas. Neki će se povući, raditi od kuće, posebno ako se bave administracijom, tehnikom, ali i obrazovanjem. Delikatan period za političare i sve koji se bave javnim poslovima, zavise od medija. Bićete u situaciji da sprovodite hitne mere. Venera u aspektu sa Neptunom budi čežnju i potrebu za romantikom, pažnjom. Možete uživati u dobroj knjizi ili filmu. Vitalni ste.

BLIZANCI

Akcenat je na komunikaciji, razmeni informacija, pisanju, istraživanju i proučavanju novih područja. Možete proširiti opseg mentalnog interesovanja ili se pozabaviti inovacijama. To podrazumeva i delovanje preko društvenih mreža, kroz edukaciju, konsultacije, neki vid savetovanja. U svakom slučaju, sada dolazi do izražaja intelektualna fleksibilnost i želja za korenitim promenama u radu. Imate potrebu za povlačenjem, opuštanjem od svakodnevnih obaveza. Uživate u pažnji emotivnog partnera a to vam je najvažnije. Samokontrola se postiže vežbama disanja.

RAK

U utorak je mlad Mesec koji deluje na vaš status. Možete biti u centru pažnje ili ćete pokrenuti nešto novo što će imati odjeka u javnosti. Pod uslovom da se bavite državnim poslovima, politikom, radite u vojsci, policiji i srodnim oblastima. Izvesne su promene u pogledu finansija, pa budite spremni na restrikcije, neki vid štednje. To će uticati na bankarske poslove, sve što se odnosi na poresku politiku, osiguranje… Aktivni ste na društvenim mrežama ili sa prijateljima razmenjujete sms poruke. Harmonija u braku. Postepeno se vraćate u formu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Od nedelje je Saturn u opoziciji sa vašim znakom. Tako će biti sve do jula, što će znatno uticati na partnerske i javne odnose. Donosi ograničenja, odricanja, sputanost u svemu što podrazumeva udruživanje, ortakluk, saradnju. U pozitivnom smislu, imate priliku da se oslobodite svega suvišnog, odnosno tereta posla, društvenog položaja, imovine. Dakle, svega što predstavlja ulaganje suvišnog napora. Komplikuje odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete se udaljiti jedno od drugog, dok će druge spojiti osećaj dužnosti, odgovornosti. Dobro podnosite stres.

DEVICA

S obzirom da je Saturn u vašem polju svakodnevnih obaveza, neophodno je prilagođavanje. Aspekt će delovati sve do jula a ima upliv na sve koji se bave uslužnim delatnostima, na privatnike, medicinare, zanatlije. Deluje kontradiktorno, odnosno s jedne strane ukazuje na puno posla, odgovornost, efikasnost, ozbiljnost, dok nekima donosi udaljavanje sa radnog mesta. Većina se oslanja na bračnog partnera. Dobar aspekt Merkura sa Uranom ukazuje na mentalni sklad i da delujete podsticajno jedno na drugo. Izbegavajte premaranje i više se odmarajte.

VAGA

U utorak je mlad Mesec u opozitnom znaku. Indikator je promena u partnerskim odnosima a kod nekih budi inicijativu za društveno i javno delovanje. Donekle ste rasterećeni kada je reč o privatnom biznisu, mada to ne znači da sedite skrštenih ruku. Možda ćete se aktivirati oko poslova u nekoj humanitarnoj organizaciji, oko pružanja usluga. Pomoć starijima je još jedna od mogućnosti gde možete izraziti svoju empatiju. Saturn deluje na polje ljubavi i može ukazati na vezu sa znatno starijim ili mlađim partnerom, ako ste slobodni. Relaksirajte se uz muziku.

ŠKORPIJA

Mars je u aspektu sa Plutonom a to ukazuje na obilje energije, spremnost na akciju. Svesni ste cilja, svrhe kojoj stremite i da vas ništa u tome ne može zaustaviti. Kod većine dolazi do izražaja organizatorska sposobnost. Biće prekovremenog rada ako se bavite specifičnim poslovima, hirurgijom, medicinom. Saturn prelazi u vaše polje intime, što često ima restriktivan karakter. Eventualno, briga za starijeg člana porodice. Mlađi se prilično dobro snalaze i koriste svaki trenutak da se povežu sa prijateljima preko društvenih mreža. Ljubav kroz prijateljstvo. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Za većinu je ovo prilično nestvaran period, pa tako i za vas. Saturn napušta polje finansija, što je prilično dobro jer je bio indikator odricanja i štednje. Sve do jula delovaće na oblast komunikacije. Ograničava kretanje, putovanja, trgovačke poduhvate, učenje, studiranje, sve što se odnosi na saobraćaj, vožnju, administraciju. Imaćete utisak izolacije i kada je reč o rodbini, braći, sestrama, prijateljima. Ako ste u braku, možete se opustiti kraj svojih ukućana, dece i emotivnog partnera. Negujte pozitivne  misli i verujte u sebe.

JARAC

Saturn, vaš vladar, je promenio znak i sada deluje na polje zarada, materijalne sigurnosti. Aspekt je aktuelan sve do jula. Ukazuje na troškove, da se teško dolazi do prihoda, uglavnom, finansijska kriza. Štednja i odricanje su na prvom mestu. Privatni biznis može biti stopiran, izuzev ako se ne bavite politikom, državnim, militantnim i vojnim poslovima. Takođe, ako ste zaposleni u teškoj industriji. Ipak, upliv Jupitera u vašem znaku pruža zaštitu i čini da zdravorazumski razmišljate. Okruženi ste porodicom i to vas u potpunosti ispunjava. Imate moć regeneracije.

VODOLIJA

Saturn tranzitira vašim znakom i tako će biti sve do jula. Podrazumeva oslanjanje na  sopstvene snage, eventualno, upliv starijih osoba. Izazovan aspekt sa Uranom ukazuje na prevazilaženje zastarelih stavova, uslova življenja, problema koji su vas godinama sputavali. Činiće  se da ste se ukrcali u novi brod sa minimalnim prtljagom kako vas ništa ne bi ometalo u plovidbi. Izvesni su manji  dobici. Naklonjeni ste hedonizmu i uživate da sa ukućanima provodite vreme. Razmazili ste partnera, decu a i oni vas. Radite čučnjeve da poboljšate cirkulaciju.

RIBE

Vašoj inventivnosti nema kraja. Fasciniraćete mnoge svojim entuzijazmom, empatijom ali i spremnošću na izazove. Neptun je u lepom aspektu sa Venerom što je zanimljivo za umetnike, stvaraoce, vizionare. Imate visoke ideale od kojih ne odstupate, pa ovaj period ide na ruku rešavanju težih problema. Svoj doprinos možete usmeriti ka negovanju drugih, u bavljenju socijalnim radom, pružanju usluga. Kao da volite ceo svet i drugi vam uzvraćaju. Mlađi su skloni platonskim ljubavima. Bračni partner je uvek uz vas. Ne propuštajte meditaciju i opuštanje.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh