I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. jula

OVAN

Delikatan period za većinu znakova, pa tako i za vas. Rutinske obaveze, i sve što se odnosi na pružanje usluga, možete završiti do sredine nedelje. Potom, budite spremni na iznenađenja, odlaganja, omaške u vezi rasporeda, dogovora i poslovnih sastanaka. U petak je pomračenje Meseca koje aspektuje vašeg vladara Marsa. Verovatno ste već osetili nemir, nervozu u komunikaciji sa drugima. Bitno je da ne dozvolite da drugi remete vaše planove. Obuzdajte strasti u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom i ne raspirujte kritičnost. Kontrolišite rad srca.

BIK

Dok je Venera u izazovnom aspektu sa Neptunom pažljivo donosite poslovne odluke. Aspekt utiče na materijalnu i finansijsku situaciju, a kako ste senzitivniji nego obično, uzdržite se od nepotrebnih troškova. Pomračenje Meseca deluje na karijeru i odnos sa autoritetima, a može bitnije uticati na promenu statusa. U svakom slučaju, nije momenat za radikalne promene i pravljenje rezova, ali za gubitak iluzija jeste. Imate mnogo želja, očekivanja u ljubavi ali ste i nesigurni u partnera ako ste od nedavno u vezi. Ostali su posvećeni porodici. Tromiji rad creva.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, postaje retrogardan od četvrtka. Prividno kretanje unazad može biti signal da se uzdržite od nekih aktivnosti, donošenja odluka, većih kupovina. S druge strane, odličan aspekt za poslove koje ste ostavili po strani, za produbljivanje znanja, analiziranje, prikupljanje informacija, vraćanje dugova, plaćanje računa i slično. Budite pažljiviji u komunikaciji i svemu što ima veze sa saobraćajem, putovanjima, brzinom. Razmazili ste ukućane ili oni vas, pa najviše vremena provodite sa emotivnim partnerom, decom. Bol u donjem delu kičme.

RAK

Iako pomračenje Meseca nije u vašem znaku, podložni ste njegovom uticaju zbog vladarstva. U ovom periodu deluje na finansijsku i materijalnu situaciju, pa je od suštinske važnosti da sve odluke donosite hladne glave. Posebno kada je reč o nasledstvu, raspolaganju nekretninama, osiguranjem, kreditima, investicijama. Izbegavajte rizične transakcije i uplitanje u rešavanje komplikovanih pravnih problema. U iskušenju ste da uđete u tajnu ljubavnu romansu, ako ste slobodni. Najverovatnije na kraćem putu. Relaksacija je idealna za rešavanje napetosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce vas greje i čini da dominirate u okolini. Ipak, pomračenje Meseca, u opozitnom znaku, krajem nedelje, upozorava na oprez. Konfrontacije sa oponentima, neistomišljenicima, autoritetima i javnošću mogu vas izbaciti iz ravnoteže. Takođe, ako ste u situaciji da branite nečije stavove, izuzev ako ste u ulozi advokata, sudije ili zastupate prava građana. Poslovni planovi se odlažu, kao i dogovori sa potencijalnim saradnicima. Ne iskušavajte strpljenje i toleranciju emotivnog partnera jer, u protivnom, slede ljubomorne scene. Proveravajte krvni pritisak.

DEVICA

Merkur kreće retrogardno, od četvrtka, pa budite spremni na određene promene i prilagođavanja. Na neki način se udaljavate od svakodnevnice, javnosti ili obaveza koje su bile prilično iscrpljujuće. Aspekt deluje na polje tajni, što može značiti poslovnu diskreciju, konsultacije iza zatvorenih vrata, kovanje planova sa ljudima u koje imate poverenja. Izbegavajte rizične poslove ali se možete posvetiti istraživačkom radu i učenju. Venera u vašem znaku doprinosi privlačnosti, tako da ste u fazi osvajanja i uživanja u naklonosti partnera. Krećite se.

VAGA

U prvoj polovini nedelje završite sve najvažnije poslove koji ne trpe odlaganja. Zaključite ugovore sa strancima a posebno obratite pažnju na finansijski deo. Retrogardni Merkur, od četvrtka, doprinosi prolongiranju rokova, kašnjenju isplata, pa imajte to u vidu. Uspeh je moguć u sportu, poslovima koji podrazumevaju kreativnost, nekid vid zabave ili ako ste zanatlija. Dosta ste posvećeni timskom radu ili saradnji sa prijateljima. Delujete nedokučivo i tajanstveno kada je reč o ljubavi. Venera ukazuje na tajne sastanke, neobične ponude. Vodite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Samo vi znate kako izlazite na kraj sa pritiscima sa raznih strana. Ukoliko ste u podređenom položaju, radite za nekoga, poželjno je da ne talasate previše. Ne volite autoritete,svesni ste tuđih propusta a sve to može da deluje iritantno. Druga polovina nedelje je posebno stresna za sve koji su kao bure baruta. Odložiće se neki rokovi, dogovori, ili će druga strana promeniti stav, ali to je nešto što se dešava kada je Merkur retro. Obratite pažnju na porodična dešavanja jer tu može biti neočekivanih situacija. Mlađima predstoje zanimljivi i strastveni susreti. Kanališite energiju.

STRELAC

Većina uživa u onome što radi. Saradnja sa poslovnim partnerima je na zavidnom nivou i mnogi su spremni da vas podrže u projektima koje ste zamislili. Neki su se možda ulenjili, oslanjaju se na okolinu, očekuju da drugi podmetnu leđa za njih. Ono što vas može pokrenuti su dogovori sa inostranstvom, ali retro Merkur najavljuje odlaganje ili neočkivane probleme. Sve što je povezano sa transportom, saobraćajem proveravajte na vreme. Ljubav i poslovne obaveze se prepliću. Neko od kolega na poslu je tajno zaljubljen u vas. Pažljivo vozite.

JARAC

Sve što se dešava  u okolini nije direktno povezano sa vama, ali ste u iskušenju da upetljate u nešto iz čega nećete tako lako izaći. Dakle, držite se po strani i lakše ćete prebroditi finansijske i druge teškoće. Izbegavajte brze poslove, finansijske transakcije, kupovinu ili prodaju  nekretnina. Sačekajte kraj leta ako ste planirali veća ulaganja jer će situacija biti mnogo povoljnija. Vesti koje očekujete iz inostranstva još, uvek, ne stižu ali to nije razlog za frustracije. Porodični nesporazumi se vrte oko novca ili izbora destinacije za letovanje. Ljubav na putu. Vitalni ste.

VODOLIJA

U petak je pomračenje Meseca u vašem znaku. Deluje više na podsvesnom nivou, pa može biti kritično za posebno osetljive osobe. Međutim, ako obratite pažnju na svoje reakcije, ništa specijalno se neće dešavati, sem što ćete biti svesniji svoje potrebe za slobodom, nezavisnošću. Kako je naglasak na vernosti, odanosti bliskih osoba, možete biti u iskušenju da naglo prekinete neki odnos. Negujte strpljenje i nećete zažaliti. Sumnjičavost između vas i emotivnog partnera može kulminirati ali to se lako rešava otvorenim razgovorom. Izbegavajte stres.

RIBE

Prva polovina nedelje podrazumeva obavljanje uobičajenih aktivnosti. Poželjno je da privedete kraju sve što je vezano za rokove ili ne trpi odlaganja. Retrogardni Merkur utiče na svakodnevne poslove, radni prostor i pružanje usluga od četvrtka. Može usporiti određene planove, ili će se odložiti poslovna putovanja, potpisivanje novih aranžmana, susreti sa važnim ljudima. Kao da će organizacija poslova biti haotičnija nego obično, ali to neće zavisiti samo od vas. Venera ima lep upliv na bračne i ljubavne odnose. Čini vas harizmatičnim. Alergije.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh