I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. februara do 1. marta

OVAN

Ove nedelje ste u izuzetnoj formi, raspoloženi za rešavanje najtežih zadataka i poslova. Dominira snažan aspekt između Marsa i Plutona koji favorizuje vođe, rukovodioce, biznismene. Uspeh postižete u oblastima koje podrazumevaju hrabrost, darovitost, samopouzdanje. Dakle, sport, medicina, hirurgija, teška industrija, metalurgija, tehnologija ili pružanje podrške i pomoći drugima. Neće izostati ni finansijski učinak. Smenjivaće se strasti i romantika, naročito za vikend. Tajni susreti i ljubavi ako ste slobodni. Imate odličnu moć regeneracije.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u četvrtak. Podrazumeva rasterećenje i veći priliv novca, prihoda, ili neku iznenadnu dobit. Pod uslovom da ste kreativni, ili se bavite humanitarnim, socijalnim aktivnostima. Timski rad je nešto što će vas okupirati u narednom periodu, kao i brojni susreti, posete organizacijama, klubovima, udruženjima, strankama i slično. Naklonjeni su vam umetnici, žene, i uz njihovu pomoć možete realizovati većinu svojih planova. Biće prilike za lepa, nova poznanstva, preko prijatelja, i ljubavi ako ste usamljeni. Vitalnost raste.

BLIZANCI

Dobili ste ubrzanje i sada vas ništa ne može zaustaviti na putu ka cilju. Od četvrtka ste u svom poslovnom elementu jer Venera i Sunce imaju povoljan uticaj na karijeru i društveni život. Donose popularnost, naklonost javnosti, medija, autoriteta. Mnogo postižete zahvaljujući diplomatskim potezima ali i podršci prijatelja. Dobar je period za bavljenje obrazovanjem, učenje stranih jezika, sve što je na daljinu ili vezano za inostranstvo, marketing, putovanja, transport i saobraćaj. Preokret i na emotivnom planu. Simpatija kroz poslovne kontakte. Prilično ste stabilni.

RAK

Interesantan period za mnoge Rakove zbog punog Meseca u subotu a početkom nedelje zbog tranzita vašim znakom. Prijemčivi ste za sve što se dešava oko vas ali, pre svega, za porodične odnose. Ipak, ovaj aspekt ide na ruku javnim ličnostima i svima koji zavise od medija, ili očekuju podršku većeg broja ljudi. Izvesni su dogovori oko putovanja ili poslovne saradnje na daljinu. Budite konstruktivni i ništa ne prepuštajte slučaju. Dosta se oslanjate na rođake, prijatelje ili je njihov uticaj nešto snažniji u poslednje vreme. O ljubavi maštate, sanjate ili čekate pravu osobu. Neophodan vam je odmor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Nešto se pokreće na poslovnom planu što će vas dodatno motivisati da se prikažete u najboljem svetlu. Druga polovina sedmice donosi  uspeh na finansijskom planu, nekima dobitke preko partnerstva ili poklone. Sunce u dobrom aspektu sa Uranom ukazuje na iznenadne promene, vesti, nove planove. Shvatićete da se vaš dosadašnji trud isplatio i da neko, itekako, zna da ceni kvalitete koje posedujete. U odnosu između vas i emotivnog partnera dolazi do blagog rasterećenja. Moguća strastvena avantura za mlađe. Poboljšajte navike u ishrani.

DEVICA

U subotu je pun Mesec u vašem znaku. Izuzetno povoljan za poslove, pružanje usluga, planiranje obaveza, poboljšanje radnih uslova, komunikaciju sa ženama. Ako je bilo zastoja u radu, sada se sve ubrzava a neke aktivnosti privešćete kraju. Moguće potpisivanje ugovora, novih projekata ili ćete konačno uspeti da se dogovorite sa potencijalnim saradnicima oko važnih profesionalnih pitanja. Venera je od četvrtka u polju braka i partnerstva što će uticati na poboljšanje odnosa između vas i drage osobe. Slobodnima se ukazuju prilike za nova poznanstva. Moguća nesanica.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak od četvrtka. U narednom periodu deluje na polje rada i svakodnevnih obaveza. Donosi opušteniju atmosferu na radnom mestu, više uživanja i uspeha u kontaktu sa saradnicima, klijentima, pre svega, ako se bavite pružanjem usluga. Naglašena je saradnja sa ženama, umetnicima, svima koji se bave lepotom, modom, estetikom, kozmetikom, medicinom, ishranom… Društveno ste orijentisani i sa lakoćom kombinujete zabavu, igru, uživanje, prijateljstvo i ljubav. Neko na poslu gaji simpatije prema vama. Ograničite unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Rešili ste da izgurate do kraja ono što ste sebi zacrtali i uspećete u tome. Mars u povoljnom aspektu sa Plutonom pojačava ambicije a kod nekih se ispoljava kroz rad bez predaha. Ova sedmica je u znaku konsultacija, pregovora, dobijanja saglasnosti, pravnih informacija, obavljanja administrativnih poslova. Od četvrtka je nešto opuštenija atmosfera jer se finansijska situacija naglo poboljšava. Emotivni život kreće uzlaznom putanjom jer će u vaš život uploviti neko baš po vašoj meri. Puni ste energije samo je neophodno da je kanališete na pravi način.

STRELAC

Većinu poslova i obaveza uspešno privodite kraju. Samim tim se povećao elan, kao i zadovoljstvo. Uskoro slede značajne promene, praktično već naredne nedelje. Do tada  ne zaboravite na manje administrativne obaveze, poslovnu prepisku, proveru računa, knjigovodstva, prvenstveno ako sarađujete sa stranim firmama ili se bavite marketingom. Otvaraju se mogućnosti za kraća putovanja i uspostavljanje saradnje na daljinu. U drugoj polovini nedelje se okrećete porodici i više vremena provodite u kući sa onima koje volite. Sklonost hedonizmu.

JARAC

Početkom nedelje je Mesec u opozitnom znaku pa porodična pitanja imaju prioritet. Osim toga, aktuelan je izazovan aspekt Saturna sa Uranom, a to sve ukazuje na rešavanje problema vezanih za prošlost. Možda ste do sada uspevali da se provučete sa nekim rešenjima, zaobilaženjem prepreka, ali sada to više ne prolazi. Ipak, imate dovoljno snage da se izborite sa svim mogućim situacijama, samo se bolje organizujte i koncentrišite na suštinu. Ulazite u fazu romantičnih dešavanja, zaljubljivanja i uživanja ako ste do sada bili slobodni. Prolazna napetost.

VODOLIJA

U četvrtak Venera napušta vaš znak i prelazi u polje zarada, materijalne sigurnosti. Povećava šanse za profit, sklapanje novih poslovnih aranžmana, pre svega ako ste kreativni, sarađujete sa ženama, bavite se estetikom, muzikom, modom, bilo kojom umetnošću. Javni poslovi su, takođe, nešto gde imate šansi za uspeh i širenje uticaja. Komunikacija sa okolinom je sve bolja a biće prilike i za putovanja. Sa emotivnim partnerom ste na istim talasnim dužinama ili je druga strana spremna na kompromis. Krećite se što više kako bi ubrzali cirkulaciju.

RIBE

Uticaj Sunca u vašem znaku, a od četvrtka i Venere, doprineće da zasijate u punom sjaju. Naglasak je na društvenom životu, okupljanju, ali sa istomišljenicima, onima koji su kreativni, inspirativni, talentovani, posebni. Nećete traćiti vreme na trivijalne stvari, niti isprazne razgovore. Još uvek ste tajanstveni kada je reč o planovima, ciljevima, poslovima, novim projektima. Uglavnom, otkrivate svoje misli samo onima u koje imate beskrajno poverenje. Magnetski ćete privlačiti sve oko sebe, šarmirati, osvajati a verovatno se i zaljubiti ako do sada niste. Maštajte.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh