I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. oktobra

OVAN

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Podstiče kreativnost, maštovitost i utiče na privatne planove. Mnogo toga će biti usmereno na porodične poslove, obaveze, rešavanje tekućih problema. Dobri odnosi sa ženama ili ćete dobiti podršku u značajnijem poduhvatu. Aspekt donosi sreću na mnogim poljima, naročito na putovanjima i u poslu. Druga polovina nedelje je povoljna za finansije i dobitke kroz partnerstvo. Bićete strastveniji nego obično, ili će vas privlačiti uzbuđenja, avanture, neko novo poznanstvo. Prilično ste vitalni.

BIK

U sredu je pun Mesec u vašem znaku. To je mesto njegove egzaltacije, pa je samim tim važniji. U prvom planu su ženski interesi, ekstravagancija, emotivna nestabilnost. Možda će se kulminacija osetiti u određenim partnerstvima, ili ćete osetiti potrebu da nešto menjate iz korena, da stavite tačku na neki projekat i završite ono što ste započeli. Aspekt Venere i Sunca je važan za umetnike, ali i muško-ženske odnose čemu pridajete izuzetan značaj. Tajnoviti ste u ljubavi i skloni kombinatorici, vraćanju u prošlost. Obratite pažnju na hormonalni balans.

BLIZANCI

U prvoj polovini nedelje dominira lep aspekt Merkura i Plutona. Ukazuje na jasne ideje i ispoljavanje stvaralačkog talenta. Biće prilike za finansijske transakcije, ulaganja, bankarske poslove, sve operacije koje podrazumevaju izuzetnu hrabrost i posvećenost. Od četvrtka možete osetiti veći pritisak, pa je preporučljivo da se ne opterećujete aktivnostima više nego što je neophodno. Svakako, bićete uspešni na mnogim poljima, a naročito u poslovima sa strancima. Ako je ikako moguće, odvojite ljubav i posao, ali podelite rutinske obaveze sa bračnim partnerom. Odmarajte se.

RAK

U sredu je pun Mesec koji ima uticaja na oblast planova i ciljeva. Možete realizovati određene dogovore, projekte od šireg društvenog značaja ili nešto što je humanitarnog karaktera. Ukazaće se prilika za dobijanje materijalnih sredstava preko udruženja, organizacija ili kroz timsko delovanje. Bitno je da prepoznate priliku koja se pruža i prave saradnike koji su spremni da vas podrže u svakom trenutku. Naglašeno je polje uživanja, zabave i ljubavi. Očigledno ste spremni da ugađate sebi ali i osobi do koje vam je naročito stalo. Vitalni ste.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

LAV

Pun Mesec, u sredu, ima upliv na vaš status i karijeru. Utiče na popularnost a ukazuje i na moguća iznenađenja, promene kada ih najmanje očekujete. Skrenućete pažnju originalnošću, inovacijama, posebno ako se bavite modernim tehnologijama, računarima. Odličan aspekt za studente ali i sve koji su u potrazi za novim poslovima. Sunce od utorka menja znak, tako da će delovati na oblast privatnosti. Pažnju usmeravate na porodične odnose, emotivnog partnera. Više ćete boraviti kod kuće, uživati u opuštanju, malim zadovoljstvima i pažnji drage osobe. Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, je u kontradiktornim aspektima pa je i vaše raspoloženje u skladu s tim. Sa Plutonom ste izuzetno prodorni, svesni svojih ciljeva, neustrašivi i sugestivni. Odličan aspekt za stvaralački nastrojene podanike znaka, za kreativce, psihologe, psihijatre, pisce, kritičare, govornike…Bitno je da ne preterate u komunikaciji, naročito kada je reč o kriticizmu. Odnosi se na interakciju sa podređenima ali i šefovima, bližom rodbinom i okolinom. Iznenadan romantičan susret na kraćem putu ako ste slobodni. Prolazna razdražljivost.

VAGA

Sunce napušta vaš znak od utorka, tako da će u narednom periodu fokus biti na finansijama. Dosta planeta deluje na oblast zarada tako da ste u prilici da napredujete u karijeri, uvećate ekonomsko blagostanje. Biće novih projekata, dogovora sa moćnim ljudima, ponuda sa raznih strana, a i prilike za rad u inostranstvu. Kada je reč o ortaklucima, sačekajte drugu polovinu nedelje, pa onda donesite pravu odluku. Većina naginje hedonizmu, zabavi, uživanju u lepim stvarima, ali i ugađanju sebi i emotivnom partneru. Obratite pažnju na unos svežih namirnica.

ŠKORPIJA

Od utorka Sunce tranzitira vašim znakom. Dakle, pored drugih lepih aspekata možete da uživate u ostvarenju ambicija i naklonosti uticajnih ljudi. Okruženi ste osobama koje vas podržavaju, sa kojima ste na istoj talasnoj dužini i koje imaju neverovatan energetski upliv. Pun Mesec u opozitnom znaku može označiti ispunjenje nekog cilja ili da ste u završnoj fazi važnog projekta. Idealno ako sarađujete sa strancima. Prati vas sreća u ljubavi, a biće prilike i da produbite odnos sa osobom koja već duže vreme obleće oko vas. U odličnoj ste formi i puni energije.

STRELAC

Još uvek ste u fazi povučenog života. Tako će biti još neko vreme dok vaš vladar ne promeni znak. Kao da ste se pritajili i čekate svojih pet minuta. Stelijum planeta je u kući tajni, podsvesti, izolacije, pa je to prilika za preispitivanje, osmišljavanje buduće strategije i konsultacije sa bliskim osobama ili specijalistima iz raznih oblasti. Ako ste od onih koji se još uvek bore sa prošlošću, nerešenim problemima, uskoro stižu lepe vesti. Ljubavna situacija je dosta složena ako ste bez stalnog partnera. Moguć tajni susret ili veza na daljinu. Proverite rad jetre i žuči.

JARAC

Trenutno dolazi do izražaja vaše umeće planiranja i organizacionih sposobnosti.Odlično slaganje sa starijim osobama, autoritetima.Na neki način ubirete plodove svog ranijeg delovanja, a to podrazumeva visok rejting, uvažavanje medija, popularnost u društvu. Takođe, uspeh u stranačkom radu, politici, udruženjima različitog profila. Sunce od utorka ima odličan upliv na dobitke, prihode od karijere ali i honorarnih poslova. Raspoloženi ste za druženja, izlaske, nova poznanstva. Moguć susret sa osobom koja vam je značila u prošlosti. Više spavajte.

VODOLIJA

Fokusirani ste na karijeru, status i uvećanje prihoda. Od utorka Sunce deluje na poslovnu klimu na pozitivan način. Imate priliku da promenite svoj položaj na bolje ili da uz pomoć nekog autoriteta realizujete važan projekat. Iako ste popularni, uživate poštovanje kolega i okoline, kao da ste se umorili od obaveza. Usredsredite se na listu prioriteta i ne odustajte od zadatog plana. Izbegavajte kritičnost u drugoj polovini nedelje. To se odnosi i na emotivnog ili bračnog partnera. Međusobna optuživanja mogu vas samo udaljiti jedno od drugog. Relaksirajte se.

RIBE

Prilično ste smeli i odvažni u svojim nastojanjima.To podrazumeva ekspanziju na mnogim poljima, posebno kada je reč o krupnijem biznisu, spoljnoj trgovini, inostranim kontaktima. Akcenat je na učenju, obrazovanju, nauci, sportu, turizmu. Ne zanima vas ništa sitno, malo, prosečno, već ste usredsređeni samo na krupne i dugoročne ciljeve. I to daje rezultate. Od utorka je povoljan period za putovanja i nove aranžmane sa strancima. Ako ste u braku uživate u skladnim odnosima. Mlađi su skloni eksperimentisanju i platonskim ljubavima. Vežbajte.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh