I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. marta

OVAN

Sunce i Venera u vašem znaku su lepo društvo i čine zanimljivim svakodnevni život. Ukazuju na nova poznanstva, skupove, okupljanja, javni život. Iako će Mars biti u izazovnom aspektu sa Merkurom, što donekle otežava komunikaciju i postizanje kompromisa, uspećete da veštom strategijom svaku situaciju okrenete u svoju korist. Dobar je period za investicije, kupovinu ili prodaju nekretnina. Kod većine se bude strasti, osvajačke sklonosti, avanturistički duh. Nova ljubav za slobodne. Sportski ste nastrojeni ali budite pažljivi u saobraćaju.

BIK

Venera, vaš vladar, je promenila znak i sada deluje na polje tajni, podsvesti. Ulazite u mirniji period ili osećate potrebu za povlačenjem, sumiranjem utisaka posle burnijih dešavanja i promena. Možete se posvetiti kreativnim aktivnostima, stvaralaštvu, umetnosti ili humanitarnim aktivnostima. Poslovima koje radite iz ljubavi, zadovoljstva, nečemu što podrazumeva izolaciju, mir, tišinu. Obratite pažnju na finansije, nepredviđene troškove i ne zalećite se kada je reč o ulaganjima. Uživajte u porodičnom okruženju. Tajne ljubavi za mlađe. Opustite se.

BLIZANCI

Sve do četvrtka je turbulentan period zbog izazovnog aspekta između Merkura i Marsa. Utiče na komunikaciju, odnose sa okolinom, naročito na  poslovnom planu. Pre svega, ako je posao vezan za putovanja, saobraćaj, tehniku… Oprez se savetuje u prepisci, oko potpisivanja dokumenata, oko papirologije ili sporovođenja korenitih promena. Moguće su manipulacije ali ako ih prepoznate na vreme sve će se završiti u predviđenom roku. Društveni život je u usponu a na pomolu su i nova poznanstva, udvaranja. Neko će vas emotivno uzdrmati. Prolazna nervoza.

RAK

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku a kako je za vikend pun, sve će biti zaokruženo. Pre svega, ako se bavite privatnim biznisom ili politikom. Moguće su značajne promene ako ste na rukovodećoj poziciji. Uživate poverenje svojih kolega, pretpostavljenih, pa je podrška do koje lako dolazite ključ za napredovanje u karijeri. Obratite pažnju na vesti koje stižu iz daleka, pod uslovom da ste poslovno vezani za inostranstvo. Emotivno ste ispunjeni a porodica je uvek uz vas. Slobodni su u iskušenju da se zaljube u saradnika na poslu. Energija je na zavidnom nivou.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Egzaltirano Sunce u polju putovanja, inostranstva, stavlja akcenat na poslovne odnose sa strancima. Takođe na putovanja, kontakte sa udaljenim krajevima, transport, saobraćaj, razmenu ideja, znanja, učenje, obrazovanje… U ovoj fazi može biti manjih briga oko finansija, nepredviđenih troškova, ali je sve to prolazno. Sve ćete brzo zaboraviti kada shvatite koliko ste napredovali a da sve što ste rizikovali daje pozitivne rezultate. Sreća vas prati i u ljubavi. Uživaćete u komforu, pažnji emotivnog partnera. Ako ste usamljeni, neko će privući vašu pažnju. Vitalni ste.

DEVICA

Sada ste u top formi jer se sve odvija kako se samo poželeti može. Merkur, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Marsom, ali u odličnom sa Saturnom. Tako, svako iznenađenje, nepredviđeni tok stvari, rešavate uspešno i u rekordnom roku. Na neki način će sve biti zabavno, odnos sa drugima, saradnicima, oponentima, onima koji pokušavaju da nešto zabašure ili vas ometaju u poslovanju. Obradovaće vas finansijska situacija i dobici na koje niste računali. Iako će komunikacija sa emotivnim partnerom povremeno izmicati kontroli, nekako ćete se uskladiti. Oprez u saobraćaju.

VAGA

U nedelju je pun Mesec u vašem znaku. Pogodan je za uspostavljanje ravnoteže, kako na profesionalnom planu, tako i na privatnom. Pod uslovom da se bavite javnim poslovima, diplomatijom, društveno ste aktivni. Najverovatnije će biti plodonosnih sastanaka, konsultacija , pregovora u cilju poboljšanja ili otklanjanja konflikata, raznih poteškoća. Odlično za pravnike, potpisivanje dokumenata ili novih zakona. Prava je prilika za osveženje emotivnih odnosa, razgovor sa bračnim partnerom, zajedničku relaksaciju. Opustite se.

ŠKORPIJA

Svakodnevni poslovi se odvijaju prilično dobro i bez većih tenzija. Dosta obaveza ste prepustili saradnicima a vi ste se usmerili na nešto kreativnije stvari. Mars je u izazovnom aspektu sa Merkurom što je često indikator nervoze, brige zbog sitnica ili manjih propusta, ometanja. Ipak, sve je prolazno a aspekti nagoveštavaju uspešnu nedelju. Svakako, izbegavajte finansijske špekulacije a proveravajte i nove saradnike. Na ljubavnom nebu može biti prijatnih iznenađenja, udvaranja ako ste usamaljeni. Ništa ne propuštajte! Oprez u sportskim aktivnostima.

STRELAC

Najradnije bi pobegli od svega i posvetili se aktivnostima u kojima uživate, naročito sportu. Biće uslova za to ali povremeno se usredsredite na praktičnije stvari. Javna komunikacija i poslovi trpe zbog izazovnog aspekata Marsa sa Merkurom. To podrazumeva veći oprez u javnom obraćanju, kod potpisivanja ugovora, sklapanja sporazuma, konsultacija, primanja i slanja informacija. Nisu isključeni nesporazumi oko porodičnih stvari, nekretnina,privatnog biznisa. Posvetite posebnu pažnju odnosu sa emotivnim partnerom i ukućanima. Neophodan vam je odmor.

JARAC

Krajem nedelje je pun Mesec koji utiče na vašu karijeru. Ukazuje na promenu, da ste u fazi kada nešto zaokružujete, završavate ili je reč o kulminaciji. Idealno za sve koji su na rukovodećoj poziciji, bave se javnim poslovima ili zavise od  popularnosti, podrške većeg broja ljudi. Još uvek ste u prilično napornom, zahtevnom, poslovnom periodu, što se kod nekih manifestuje kroz neki vid nestrpljenja, nervoze. Ipak, znate da je porodica vaše utočiste i tu se najbolje osećate, relaksirate. Proveravajte ispravnost vozila i pažljivo vozite.

VODOLIJA

Ova nedelja stavlja u prvi plan rešavanje finansijskih problema. Kao da ćete se boriti sa nepredviđenim troškovima, rizičnim transakcijama, mutnim radnjama, administrativnim greškama i slično. Shvatite da je prolazno i da će sve biti rešeno do sredine nedelje. A onda možete da se potpuno posvetite onome što volite, što je kreativno, i gde ste u prilici da ispoljite svoje talente. Biće prilike za kraća poslovna putovanja. Naravno, u društvu drage osobe ili nekoga ko vas posebno inspiriše, sa kim razmenjujete misli, ideje, vizije. Krećite se što više i vežbajte.

RIBE

Kao da ste rastrzani na više strana, pomalo rasejani, zbunjeni novonastalom situacijom. Vrzmaju vam se različite ideje po glavi ali ste svesni da nisu svi u stanju da vas prate ili podrže u onome čemu stremite. Finansijaka situacija je prilično dobra a uskoro ćete dobiti i zeleno svetlo za novi projekat. Poželjno je da se ozbiljnije pozabavite rešavanjem privatnih problema, ako je reč o nekretninama, renoviranju, investicijama. Bračni partner je u tom smislu nezaobilazni savetnik. Slobodni će uživati u udvaranju i pažnji suprotnog pola. Radite na uspostavljanju balansa.

Piše astrolog Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh