I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. maja

 U četvrtak je mlad Mesec u Blizancima

 OVAN

Ova nedelja započinje Mesecom u vašem znaku koji je u poslednjoj fazi. Na neki način vas čini inventivnim ali i nestrpljivim. Radite na usklađivanju svojih zamisli sa idejama drugih ljudi i neće biti problema. Do kraja nedelje će vladar Mars ući u opoziciju sa Saturnom, što se manifestuje na različite načine. Neki su skloni iracionalnim postupcima. U svakom slučaju, konstruktivnije usmeravajte energiju i lakše ćete prebroditi tih par dana, tokom vikenda. Kako ste prilično srećni u ljubavi, okrenite se partneru i uživajte! Pažljivo u saobraćaju.

BIK

Merkur u vašem znaku stavlja akcenat na komunikaciju, pokretljivost, intelektualnu radoznalost i živost. Imate potrebu za razmenom informacija, učenjem, pisanjem, analizama. Lep aspekt za kraća putovanja, trgovačke poduhvate i nove kontakte. Dosta ste okupirani finansijama, ulaganjima i materijalnom stabilnošću. Biće dobitaka ali i izdataka. Venera ulazi u kvadrat sa Plutonom što pojačava strastvenost, želje i čini vas izuzetno privlačnim za suprotni pol. Neki mogu osetiti veći pritisak u odnosu sa partnerom. Osetljivost reproduktivnih organa.

BLIZANCI

U četvrtak je mlad Mesec u vašem znaku. To je simbol početka, inicijative, nove faze i težnje za promenom. Idealan trenutak za organizovanje važnih susreta, intelektualnih i profesionalnih, za studijska putovanja, istraživanja. Odlično se snalazite u obrazovanju omladine, kao inicijator zabavnih programa i razonode na otvorenom. Želite da ste u toku sa svim zbivanjima oko vas i stalno ste u potrazi za novim idejama. Naglašena je potreba za izlascima, flertom, prijateljskim kontaktima. Ljubav je izvesna kroz prijateljstvo. Više se odmarajte.

I-Taxi

RAK

Sredinom nedelje je mlad Mesec u vašem polju tajni. Aspekt je povoljan za konsultacije, psihoterapiju, meditaciju, kontemplaciju. Uopšte, skloni ste pretresanju podsvesti ili proveravanju svega što ste u prethodnom periodu uradili. Uspeh vas čeka u umetnosti, društvenom angažmanu, humanitarnim aktivnostima. Kao da ste u fazi kada vam prija tišina ili radna atmosfera koja podrazumeva izolaciju. Ako imate utisak da ste neshvaćeni, to neće potrajati dugo. Moguća simpatija kroz poslovne kontakte, ako ste bez stalnog partnera. Napunite baterije šetnjom u prirodi.

LAV

Dok je Merkur u polju karijere pridajete važnost kontaktima, vezama i saradnji. Pokretljivi ste i odlično se snalazite u intelektualnim, administrativnim i trgovačkim poduhvatima. Ovo je dobar period za zarade ako se bavite privatnim biznisom. Naročito ako ima veze sa  novinarstvom, agencijskim poslovima, putovanjima. Mlad Mesec može imati dobar upliv na realizaciju planova ako ste u ortakluku ili naklonjeni  timskom radu. Porodični život je u drugom planu. Skloni ste neformalnim emotivnim odnosima i druženju, ako ste mlađi. Iskoristite moć regeneracije.

DEVICA

Razapeti ste na više strana ali se odlično snalazite u većini poslova. Merkur u devetoj kući donosi uspeh u inostranstvu ili dobre odnose sa strancima, raznim kompanijama. Neki će otputovati zbog novih aranžmana ili studiranja u inostranstvu. Naporniji period vas čeka karajem nedelje, posebno ako poslujete sa starijim osobama. Takođe, ako ste vezani za zemlju, rude, građevinu i slične projekte. Oslonite se na razum i kontrolišite ambicije. Kod vas dominira potreba za intimom, tako da ste prilično vezani za emotivnog partnera ali i on za vas. Vitalni ste.

VAGA

Odlično se snalazite u javnim poslovima, ortaklucima i društvenom životu. Venera u sedmoj kući je povoljna za rešavanje pravnih i sudskih problema, konsultacije. Dolazi do izražaja sposobnost za opisivanje, uopšte, svi kreativni i umetnički talenti. Početkom nedelje su izvesni susreti sa ženama ili će njihovi uticaji biti presudni u većini pregovora. Ukoliko očekujete podršku ili pomoć, dobićete je na nesvakidašnji način. Većina aspekata naglašava strastvenost, snažna ljubavna osećanja i fatalnu privlačnost. Zaljubljivost. Osetljivost jajnika.

ŠKORPIJA

Merkur u sedmoj kući ukazuje na mnoštvo poslovnih aktivnosti. Dolazite u dodir sa najrazličitijim ljudima, intelektulacima, piscima, novinarima, pedagozima, trgovcima. Sredinom nedelje su mogući kontakti sa ljudima iz inostranstva ili će biti poslovne saradnje na daljinu. Dominiraće bavljenje ekonomijom, bankarstvom, osiguranjem i nasleđem. Pažnja je na finansijama i dobijanju podrške, mada ste skloni i ulaganjima. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini i često razmenjujete misli, ideje. Ljubav na radnom mestu ako ste slobodni. Rekreirajte se.

STRELAC

Mlad Mesec u opozitnom znaku, sredinom nedelje, može biti signal za novi početak. Povoljan je za ortakluke, udruživanje i kontakte sa autoritetima, ljudima na položaju. Daje podršku javnosti a može ukazati i na porast popularnosti, posebno ako zavisite od medija. Ipak, krajem nedelje obratite pažnju na to šta javno izjavljujete i uzdržite se od kritika. Neki će možda rešavati probleme vezane za prošlost. Za zabavu ste uvek raspoloženi, kao i za izlaske, udvaranje i uživanje u lepim stvarima. Nova simpatija za mlađe. Čuvajte ramena, ruke.

JARAC

Od prezentacije vaših sposobnosti zavisi kako ćete napredovati. Sredinom nedelje očekujte novine. Biće zaokreta u dosadašnjem radu, možda promene posla, radnog mesta.Većini sledi uspeh, priznanje i dobijanje podrške. Još uvek ste u fazi kada izgarate od posla, ali ako izdržite ovaj tempo, shvatićete da je vredelo truda. Oprezno krajem nedelje zbog izazovnih aspekata. Izbegavajte provokacije i kritičnost. Opustite se kraj onih koji su vam dragi i u krugu porodice. Većina uživa naklonost emotivnog partnera i zna to da ceni. Odmarajte se.

VODOLIJA

Dok je Merkur u polju privatnosti možete biti zaokupljeni poslovima koji se obavljaju kod kuće. To mogu biti aktivnosti vezane za iznajmljivanje, investiranje, raspolaganje nekretninama. Ponekad, preuzimanje brige oko roditeljske svojine i slično. Dosta posla oko građevine, renoviranja, rentiranja ili samo oko porodičnih problema. Nekima je pažnja usmerena na obrazovanje, sportske aktivnosti i sve što je kreativno. Mars je obično indikator novih ljubavi, udvaranja i brzog uspostavljanja kontakta. Prijaju vam sportske aktivnosti.

RIBE

Sada ste u fazi kada započinjete nešto novo i na prvi pogled neizvesno. Većina je već osvojila visoke pozicije ili uživa ugled. Sredinom nedelje imate šansu da napravite iskorak ili da se oprobate u poslovima koji su mnogo zahtevniji. Nisu isključene prolazne teškoće, izazovi, borba ili ometanje konkurencije. Merkur u polju komunikacije je odličan za kraća putovanja, konsultacije, učenje i razmenu informacija. Pozitivna atmosfera u porodičnom krugu je nešto što blagotvorno deluje na raspoloženje. Uživajte u ljubavi. Vera u sebe jača imunitet.

Vesna Lalić

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh