I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. juna

OVAN

Mars u nedelju započinje tranzit kroz svoje sedište, odnosno vaš znak. Bićete pod njegovim uticajem do kraja godine. Kako je to planeta energije, akcije, učiniće vas dinamičnim, odvažnim, hrabrim, dominantnim u svakoj situaciji. Preuzimaćete inicijativu mnogo lakše i sa više entuzijazma, što je idealno za nove projekte i poslove koji nisu rutinski. Ako težite liderstvu, vođstvu, sada imate priliku da iskažete sav svoj potencijal. Kada je reč o ljubavi, stižu lepe vesti sa kraćeg puta. Bude se strasti a neki se mogu zaljubiti na prvi pogled. U odličnoj ste formi i sportski nastrojeni.

BIK

Venera, vaš vladar, kreće direktno u četvrtak. Kako u ovom periodu deluje na polje finansija, možete očekivati poboljšanje. Stiže dugo očekivani dobitak, poklon, ili ćete sebe obradovati novim stvarima. Bolje ćete funkcionisati u mnogim situacijama koje su povezane sa umetnošću, modom, lepotom, ženama. Takođe, u svemu što podrazumeva javno delovanje, društveni život i komunikaciju sa medijima. Neće izostati ni inicijativa na emotivnom planu. Uživaćete u pažnji suprotnog pola, udvaranju a neki će izgladiti odnos sa partnerom. Entuzijazam.

BLIZANCI

Dok je Merkur retro i u polju novca, materijalnih dobara, ispoljavate praktičnost, preduzimljivost i stvaralačke sposobnosti. Polako se oslabađate pritiska na poslu, tako da ste u prilici da se usmerite na ciljeve koje ste zapostavili. Sklapaćete zanimljiva prijateljstva, baviti se propagandnom, marketingom, animiranjem javnosti. Druga polovina nedelje je zanimljiva za sklapanje ortakluka, neki vid udruživanja ili dobijanje podrške, neki vid sponzorstva. U tome vam pomaže šarm ali i osoba koja već duže vreme obleće oko vas. Pozitivne promene na emotivnom planu ako ste do sada bili usamljeni. Obratite pažnju na ishranu.

RAK

Pripremite se za pojačan napor kada je reč o karijeri i statusu jer će , počev od nedelje pa do kraja godine, Mars diktirati tempo. Aspekt ukazuje na pionirske poduhvate, nešto novo, projekte koji podrazumevaju hrabrost, odvažnost i fizičku spremnost. Odličan je za lidere, rukovodioce, sportiste, za bavljenje tehnikom, za vojnu karijeru, uopšte militantne profesije. Trenutno su aktuelni tajni razgovori, pregovori i konsultacije sa autoritetima. Ako ste imali potrebu za povlačenjem, rezimiranjem prošlosti i emotivnog života, sada se situacija menja. Ljubavno iskušenje ako ste mlađi. Uživajte u prirodi jer će vas to ispuniti energijom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Pomalo ste tajanstveni, povučeni ili nezainteresovani za svakodnevne, rutinske stvari. Možda se preispitujete više nego obično, pravite planove ili uživate da radite daleko od očiju javnosti. S druge strane, može vas zainteresovati rad u nekom istraživačkom centru, instituciji, dobrotvornom društvu… Krajem nedelje stižu vesti iz daleka ili ćete razmatrati ponudu za rad na fakultetu, u inostranstvu ili za saradnju sa strancima. Bićete društveniji, obnovićete neka prijateljstva a na pomolu je i nova ljubav ako ste slobodni. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

DEVICA

Poslovna klima se menja u drugoj polovini nedelje. Pre svega ako poslujete sa ženama, zavisite od javnog mnjenja, bavite se umetnošću, stvaralaštvom, lepotom, modom… Možete biti u prilici da raspolažete novcem drugih ljudi, kroz neki vid sponzorstva, nasleđa, dobijanja podrške kroz političko delovanje i slično. Ipak, budite na oprezu zbog retro Merkura, kada je reč o kupovinama, investicijama, sve do sredine jula. Tenzija između vas i bračnog partnera popušta, mada ste i dalje prilično strastveni. Privlači vas neko na radnom mestu ako ste slobodni. Relaksirajte se.

VAGA

Venera, vaš vladar, kreće direktno u četvrtak. Kako je u polju visokog obrazovanja i inostranstva, ima pozitivan upliv na studiranje, učenje, komunikaciju sa profesorima, strancima, visokoobrazovnim institucijama. Krajem nedelje Mars započinje visemesečni tranzit kroz vaše polje partnerstva  i javnih odnosa. Dobar je za timske poslove, udruživanje, rešavanje pravnih problema. Izbegavajte kritičnost i konfrontacije sa neistomišljenicima. Indikator je dominantnog emotivnog partnera, naročito u ženskom horoskopu. Kanališite energiju kroz neki vid sporta.

ŠKORPIJA

U nedelju  će Mars, vaš vladar, promeniti znak. Do kraja godine će biti u znaku koji ga podržava, što ukazuje na obilje energije, entuzijazma. Delovaće na vaše polje rada, svakodnevnih obaveza a to znači da nećete dizati glavu od posla. Odličan period za zanatlije,sve koji se bave uslužnim delatnostima, sportom, medicinom, veterinom, tehnikom… Finansijske situacija se popravlja , pa možete očekivati dobitke  kroz ortakluke ili neki vid sponzorstva. Strastveni susret ako ste do sada bili bez partnera. Bez većih oscilacija za sve koji su u braku ili dužoj vezi. Vitalnost raste.

STRELAC

Ulazite u povoljan  period za društvene aktivnosti, javno poslovanje i rešavanje pravnih problema. Moguć uspeh u sudskim sporovima ili oblastima koje su povezane sa pravosuđem. Tranzit Marsa kroz vaše polje kreativnosti i sporta započinje u nedelju a potrajaće do  kraja godine. Odličan aspekt za sportiste, sve koji vole takmičenja, rad sa decom, omladinom, ili se bave propagandom, nekim vidom zabave. Bićete strastveni, željni avantura, romantični, zaljubljivi i fatalni za suprotni pol. Neki će se vratiti u prošlost ili nastaviti vezu koja je prekinuta. Vraćate se u top formu.

JARAC

U ovom periodu se bavite partnerstvom, savezništvom, nekim vidom udruživanja. Ipak, konačnu odluku i potpis zaobiđite do sredine jula dok ne prikupite sve informacije. Odlično se snalazite u ulozi posrednika, balansiranju suprostavljenih strana, povezivanju različitih interesnih grupa. Ljubomorno čuvate tajne informacije od konkurencije jer ste svesni da uspeh zavisi od dobre strategije. Za vas će tranzit Marsa kroz polje intime, do kraja godine, značiti puno aktivnosti u kući. Renoviranje, selidbe, privatne poslove. Mada ste skloni promenama raspoloženja, dobro se slažete sa emotivnim partnerom. Vežbajte.

VODOLIJA

Polako izlazite iz finansijske krize. Do kraja nedelje završite sve poslove koji su ostali po strani kako se ne bi dodatno nervirali zbog kašnjenja. S obzirom da Mars ,od nedelje, tranzitira vašim poljem komunikacija do kraja godine, računajte na izuzetno dinamičan i aktivan period.Aspekt je povoljan za saobraćaj, vožnju, transport, za inovacije, trgovinu, distribuciju, štampanje, posredničke poslove, menadžment. Razbuktaće se strasti između vas i osobe koja vas već duže vreme intrigira. Puno izlazaka i zabave za mlađe. Pažljivo vozite.

RIBE

U nedelju Mars napušta vaš znak i prelazi u polje novca gde će delovati do  kraja godine. U pozitivnom smislu, ukazuje na lako sticanje materijalnih dobara i da se odlično snalazite u poslovima koji donose brzu dobit. Ide na ruku inženjerima, mehaničarima, svima koji se bave državnim poslovima, vojnim, militantnim ili sportskim aktivnostima. S druge strane, može biti indikator brzog trošenja, pa razmišljajte o štednji. Kao da se podiže magla između vas i emotivnog partnera. Progledaćete a to će doneti i opušteniju ljubavnu atmosferu. Senzitivnost.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh