I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. aprila

OVAN

Dok su Venera i Merkur u vašem znaku uživate u brojnim susretima, kraćim putovanjima, prijatnim kontaktima. Ako putujete početkom nedelje, proverite raspored, da li ste obezbedili svu dokumentaciju, pasoš… Ne drži vas mesto pa ste u iskušenju da se rasplinete na više aktivnosti i poslova. Biće prilike za iznenadne dobitke ili poslovni projekat koji podrazumeva brze odluke, snalažljivost i svestrani talenat. Iskoren razgovor sa emotivnim partnerom razrešiće mnoge dileme i produbiti vaš odnos. Posvetite više pažnje jačanju imuniteta.

BIK

Venera, vaš vladar, u polju tajni, naglašava potrebu za odmorom, izolacijom ili poslovima koji podrazumevaju diskreciju. Možete se posvetiti pisanju,studiranju, učenju novih stvari, konsultacijama, pregovorima. Neki će ostvariti odličnu poslovnu saradnju a žene i mlađe osobe mogu imati presudnu ulogu u postizanju ciljeva. Napredovanje zavisi od vaše spremnosti  za promene ako se bavite privatnim biznisom, tehnikom, inovacijama. Tajnoviti ste kada je reč o ljubavi, emotivnom životu. Uplitanje u paralelne ili veze gde je naglašena razlika u godinama. Izbegavajte stresne situacije.

BLIZANCI

Ovaj period je izuzetno povoljan za intelektualne lidere. Privlačni ste za druge jer zračite entuzijazmom, pozitivnim stavom i uvek svežim idejama. Prirodan talenat za komunikaciju može doći do izražaja u pregovorima sa udruženjenima, klubovima, asocijacijama,strankama ili u radu sa mlađim osobama. Finansijski ste ojačali što će imati značajnog uticaja na ostvarenje dugoročnih planova. Raspoloženi ste izlaske, društvena događanja i susrete sa prijateljima. Ljubav i prijateljstvo se prepliću. Vedrina podiže imunitet.

RAK

Mesec je u fazi opadanja pa ste naklonjeni povlačenju. Ipak, Merkur i Venera donose uspeh u karijeri, poslovnim kontaktima i pregovorima. Posebno kada je reč o intelektualcima, obrazovanim ljudima, umetnicima, intelektualcima, diplomatama. Aspekti naglašavaju protežiranje, što je od suštinskog značaja za sve što ste zacrtali sebi u ovom periodu. Sredinom nedelje obratite pažnju na signale koje vam šalje neka starija osoba ili autoritet. Možda vas privlači osoba na položaju ili neko s kim poslovno sarađujete. Prolazne tegobe sa zglobovima i kostima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce u aspektu sa Uranom, početkom nedelje, donosi nešto neočekivano.Možda ćete biti u situaciji da menjate svakodnevnu rutinu, da se prilagođavate zahtevima starije osobe, autoriteta. S druge strane, od brzine delovanje i snalaženja u vanrednim okolnostima zavisiće ishod značajnog projekta ili posla. Imaćete uspeha u obrazovanju, studiranju i poslovima sa inostranstvom. Obratite pažnju na troškove, investicije ako ste deo tima. Šanse da se približite osobi koja vas već duže vreme neodoljivo privlači su na dohvat ruke. Posvetite se sportskim aktivnostima.

DEVICA

Prilično ste ambiciozni i aktivni u ovom periodu. Mars deluje na karijeru a to znači da ste svesni svojih ciljeva i kako da ih ostvarite. Odlično se snalazite u finansijskim špekulacijama, transakcijama a možda ćete se pozabaviti nasleđem, osiguranjem i bankarskim operacijama. Krajem nedelje obratite pažnju na odluke koje donosite, posebno ako niste sigurni u sugestije koje pristižu sa različitih strana.Kod nekih su se razbuktale strasti, očekivanja ali i nestrpljenje. Želje će se ispuniti ali budite diskretniji u osvajanju. U odličnoj ste formi.

VAGA

Javni i partnerski odnosi su u zamahu.Odličan period za diplomatiju, rešavanje pravnih problema i svuda gde je od presudne važnosti taktičko posredovanje. Uživate u društvenoj angažovanosti i kontaktima koje ostvarujete sa različitim grupama, timovima, novinarima, kulturnim radnicima, umetnicima. U toku su pregovori sa inostranstvom ili će biti prilike za poslovno putovanje. Sa bračnim partnerom ste na istoj talasnoj dužini. Prilično ste zanimljivi za suprotni pol ako ste mlađi ili slobodni. Nova ljubav ili prolazni flert. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Ostvarili ste  dobru saradnju sa mnogima i to daje odlične rezultate. Posebno kada je reč o privatnom biznisu ili ako se bavite zanatstvom. Uživate simpatije svojih kolega i mnogi su spremni da vam priteknu u pomoć kada je to neophodno. Početkom nedelje imate šansu da započnete nešto novo ili se oprobate u projektu koji podrazumeva neku vrstu rizika. Neki će skrenuti pažnju javnosti svojim nekonvencionalnim nastupom. Pokušavate da emotivnog partnera uključite u sve aktivnosti koje vas privlače. Svesni ste da imate moć regeneracije.

STRELAC

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Pored naglašenog optimizma dominiraće i potreba za društvenim životom. Putovanja okupiraju vašu pažnju ali i poslovni aranžmani sa inostranstvom ,što će se i ostvariti. Neophodno je da se usaglasite sa potencijalnim partnerima ili ortacima u poslu. Izbegavajte kritičnost u javnim odnosima, polemike i lakše ćete ostvariti ciljeve. Venera i Merkur u polju ljubavi i kreativnosti usmeravaju na zabavu, izlete, uživanje u osvajanju. Usredsredite se na ono što stvarno želite i to će vas ispuniti. Rekreirajte se.

JARAC

Vredno radite i ništa ne prepuštate slučaju. U ovom periodu najveću satisfakciju imate u privatnom biznisu i poslovima gde lično povlačite konce. Krajem nedelje možete osetiti zamor ili da možda niste dorasli izazovima koje pred vas postavljaju. Ipak, shvatićete da ste na vreme predvideli ishod i sebe zaštitili od rizika. Afirmacija je izvesna kroz sportske aktivnosti, pedagoški rad, stvaralaštvo i umetnost. Najbolje se osećate u krugu svoje porodice. Slobodni će se posvetiti emotivnom partneru više nego obično i uživati daleko od očiju javnosti. Naučite da se opustite.

VODOLIJA

Vaš vladar Uran je u aspektu sa Suncem, što vam daje snagu, ali i potrebu da nešto menjate. Iznenađenja su, svakako, moguća a tu ste na svom terenu. Prijateljski ste nastrojeni, intuitivni i spremni na saradnju, timski rad. U ovom periodu uživate u brojnim kontaktima, kraćim putovanjima, učenju, razmeni informacija, ideja. Izbegavajte finansijske transakcije, hazard u bilo kakvom obliku, naročito u drugoj polovini nedelje. Ako ste mlađi, teško vas je zadržati u kući. Uglavnom, tumarate na sve strane a fokus je na osobi koja vas izuzetno intrigira.Nesanica.

RIBE

Prilično dinamičan period ako se bavite trgovinom, transportom, komercijalnim poslovima. Prihodi su izvesni od intelektualnih poslova,  novinarstva, pisanja, predavanja i slično. Moguće su iznenadne vesti ili odlazak na kraći put koji niste planirali. Uglavnom, biće dosta promena i iznenađenja, ali vi ste fleksibilni pa će vam to prijati. Možete se dosta osloniti na bračnog partnera ili njemu prepustiti realizaciju najvažnijih planova. Za vas nema neosvojivog cilja kada je reč o ljubavi. Prilično ste sigurni da ste napravili pravi izbor. Energija je na zavidnom nivou.

Vesna Lalić

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh