I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29.4.

OVAN – Dragi Ovnovi, očekuje vas aktivna nedelja na poslovnom planu. Vesti koje ste očekivali konačno stižu, i situacija se veoma brzo razvija. Otvara se saradnja sa inostranstvom, i ubrzo će vam biti jasno da morate početi da učite jezik, moguće nemački. Takođe, moraćete brzo da donosite odluke. Ovaj period ste čekali cele zime, i sada se pokrenite ukoliko ste nezaposleni. Tražite posao, konkurišite za rad u inostranim firmama, naročito onim koje dolaze sa nemačkog govornog područja. Eklipsa koja se dešava 25. aprila može doneti priliv novca koji ste duže čekali, međutim vreme punog meseca neće biti pogodno za vas. Sačekajte period posle praznika od 5.maja, tada će stvari biti mnogo jasnije. Na ljubavnom planu eklipsa od 25. mnogo bolje deluje na vas – predstoji mogućnost kontakta sa vrlo zanimljivom osobom, a jedini problem može biti činjenica da osoba koja vam se dopada nije još uvek slobodna te biste vezu morali da krijete od očiju javnosti, što se i preporučuje za ovaj period. Pazite se u saobraćaju.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je veoma dobar poslovni period, moguće je da vam se otvaraju značajne šanse ka inostranstvu, ali to nisu zemlje zapadnog sveta. Možete dobiti priliku da sarađujete sa zemljama Bliskog istoka, Izraelom, arapskim ili muslimanskim svetom. Izuzetno je dobar period za sve Bikove koji se bave nekretninama, te ukoliko nameravate da prodate nekretninu ili izvršite transformaciju imovine – pokrenite se. Poslovi vezani za namirnice, prehrambenu, mesnu industriju, poslovi vezani za marketing, reklamu, kozmetiku ili modu, mogu takođe sada da se aktiviraju. Od 25. aprila vam preti neočekivani rashod ili trošak koji će biti veći od planiranog. Kada govorimo o ljubavi, pred vama je period jakih emocija i strasti, burnih reakcija, pojačane komunikacije, i gotovo je sigurno da narednih nekoliko nedelja možete očekivati burna dešavanja. Obratite pažnju da li je sve u redu sa partnerom – imate dosta tajnih neprijatelja. Postoji mogućnost da vam se pogrešno prenese realna situacija, a stari neprijatelji mogu praviti problem u narednim nedeljama. Zubobolja se može aktivirati, te na vreme idite kod zubara.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, tokom ove nedelje počinju da se aktiviraju poslovi vezani za inostranstvo. Naročito je naglašeno nemačko govorno područje, mada postoji mogućnost i da to budu Slovenija i Italija. Moguć je i put u skorije vreme ili kontakt sa nekim ko dolazi sa puta. Od četvrtka, kada će pun mesec biti u vašem polju posla, možete očekivati vrlo važan razgovor ili informaciju kao i kontakte sa ljudima na visokom položaju. Otvaraju se nove perspektive. Cele ove nedelje nailazićete na ljude koji vas provociraju i dovode u napetu situaciju koja zahteva vaše dokazivanje – ne obraćajte pažnju. U poslovnom smislu, dosta je stvari na vašoj strani već neko vreme, dajte sve od sebe. U ljubavi ste nervozni i nestrpljivi, može vam se dogoditi da vam se udvara osoba koja nije slobodna a koja je sa druge strane vrlo privlačna i ljubazna, i uz to može biti vezana za vaš posao. Čuvajte se komplikacija, posao vam je sada previše bitan da bi ste dozvolili sebi da rizikujete. Bolovi u grlu.

horoskop-1

PerSu marketi

RAK – Dragi Rakovi, pred vama je veoma važna poslovna nedelja. Očekivano pomračenje u četvrtak 25. aprila može vam doneti priliv novca, te vredi da pokušate da igrate na sreću tog dana. Takođe,  može vam doneti vrlo važne promene na poslovnom planu za vašu korist, ali morate biti taktični s obzirom da je period vrlo napet. Pokušajte da budete smireni i sačekate svojih pet minuta koji su vrlo blizu. Kada je ljubav u pitanju, stelijum planeta u Biku vam veoma odgovara, nova poznanstva vam se smeše. Može vam se dogoditi, naročito od četvrtka, da sretnete vrlo lepu osobu koja se bavi nekim kreativnim podlom, pozorištem,umetnošću, slikarstvom ili negom, kozmetikom, zdravstvom. Uživajte u ljubavi jer je ovo vrlo blagorodan period za vas. Odlično se osećate, može vas jedino mučiti alergija i kijanje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

LAV – Dragi Lavovi, ovo će biti za vas vrlo aktivna poslovna nedelja, naročito za one Lavove koji traže novi posao. U četvrtak, u vreme punog meseca možete dobtiti vest o novom poslu, mogućnostima honorarnog rada, veći priliv novca ili vest o staroj firmi, starom poslu i nekim promenama u okviru toga. Nažalost, moram vam skrenuti pažnju da jedina nervoza i stres ove nedelje dolaze iz vaše kuće, ukućana ili voljene osobe. Mogućnost svađe i konflikta vrlo je izvesna. Vi za sada nemate rešenje za problem, naročito se ne savetuje nikakava promena adrese – morate ostati tu gde jeste i pokušati da pomirite zavađene strane. Biće vam potrebno veliko strpljenje da rešite svoje emotivne probleme u narednih par nedelja. Ako ste sami, ovo baš i nije naročit period za vas u smislu ljubavi. Premoreni ste od posla i stresa u kući – nađite način da uživate u prirodi.

horoskop-2

DEVICA – Drage Device, očekuje vas važan poslovni period – otvara vam se čak i mogućnost nekog poslovnog putovanja sa kolegama sa kojima radite ili potreba da pokrenete vlastiti posao. Od 25. aprila biće potrebno da uložite neku sumu novca da bi vam privatni posao krenuo. Savet bi bio da se okrenete poslu u ovoj nedelji jer kolege sa kojima ste nekada radili mogu sada da vam predlože neku novu saradnju što će se isplatiti u narednom periodu. Pokrenite se i razmislite na temu ulaganja u vlastiti privatni biznis. Na ljubavnom planu, situacija konačno počinje da se sređuje. Postoji mogućnost poznanstva sa novom osobom koja dolazi sa posla, kao i mogućnost da prvi razgovor sa nekim ko vam se dopada krene kroz poslovnu saradnju. Budite otvoreni za nova poznanstva koja su sada moguća, naglašena vam je komunikacija sa Bikovima i Rakovima. Dobro se osećate, počinjete konačno da verujete u sebe.

VAGA – Drage Vage, drago mi je što konačno mogu da vam najavim bolja vremena i zato nemojte sada žuriti sa odlukama. Pred velikom ste raskrsnicom i kada je posao u pitanju, mesto boravka, a smeše vam se i promene na emotivnom planu. Razmislite dobro šta ste oduvek želeli i držite se toga čak i po cenu gubitaka ljubavi, prijateljstava i posla. Vreme je za rizik. Merkur se šeta sazvežđem Ovna i u prilično je dobrom aspektu, ali to vas može učiniti pomalo nervoznim i brzopletim. Nema razloga za žurbu, loše stvari su iza vas. Pokušajte ove nedelje da obavite poslovne razgovore, čisto radi informisanja. U ljubavi je situacija malo komplikovana – vi niste ljubomorna niti posesivna osoba, ali izgleda da ćete se sada upravo tako osećati. Nesigurni i u strahu da se neke situacije iz prošlosti ne ponove,ulazite oprezno u nove odnose, za početak krijući to od javnosti. Možda to i nije loša ideja za sada. Mislim da će leto po pitanju ljubavi biti mnogo stabilnije, naročito od juna. Družite se i uživajte u izlascima, ne žurite. Dobro se osećate, ako izuzmemo blagu nervozu.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, pred vama je aktivna nedelja u kojoj teško možete da računate na sreću – više se morate osloniti na rad, vlastito iskustvo i napore. Ako i rizikujete ove nedelje, neka to bude od četvrtka, i to u igrama na sreću – možda onim koje donose robne nagrade ili putovanja. Na poslu imate osećaj nepravde ali to za sada teško da može da se menja – bolje pronađite neki dodatni honorarni posao ili ostanite tu gde jeste i sačekaje leto kada napetost popušta. U ljubavi vas očekuje nedelja u kojoj može doći do sukoba sa partnerom, nekih starih rasprava i nesuglasica. Rešavate vrlo važne stvari kada je porodica u pitanju i na prekretnici ste, osećate se nesigurno i neshvaćeno. Pitanja vezana za nekretnine, kuću, stan ili mesto boravka, zatim brak, odnose sa familijom – sada polako dolaze na dnevni red. Partner vas pritiska, morate doneti odluku i preuzeti odgovornost. Nemojte preterano brinuti, imate vremena bar još godinu i po dana a leto ipak donosi olakšanje i popuštanje napetosti. Pazite na saobraćaj i mogućnost povrede.

horoskop-3

STRELAC – Dragi Strelčevi, ovo nije povoljna poslovna nedelja za vas i ukoliko tražite posao pripazite da ne potpišete ugovor baš u četvrtak kada bude pun Mesec, jer na tom poslu nećete dugo ostati ili nećete biti zadovoljni. Kao da ste završili jednu fazu vašeg života – svesni ste da treba okrenuti list i poći ispočetka, ali vam se ne sviđa kako su stvari postavljene ove nedelje. Čuvajte živce, ova nedelja je dobra za razgovore sa ljudima koji su uticajni ili mogu da vam daju vrlo dobre savete ili predloge za posao, poslušajte ih. Uhvatila vas je potreba da trošite bez potrebe, smanjite to. Ako pričamo o ljubavi, ovo je nedelja u kojoj može doći do zanimljivih poznanstava ali nemojte ulaziti brzopleto u flert jer će veza kratko trajati. Ni vi sami kao da ne znate šta želite, sve su to samo priče, kratki susreti bez dubine. Ukoliko ste u vezi, partner je moguće vec duže vreme nezadovoljan jer mu ne poklanjate dovoljno pažnje. Pazite na prehladu i alergije na polen.

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je konačno sjajna poslovna nedelja i za početak pokušajte sa igrama na sreću 25.aprila, mogle bi se desiti interesantne stvari. Posao kreće i vi postajete potpuno sigurni da se rizik može isplatiti. Pravite planove za novi posao ili u staroj firmi možete očekivati uspeh i napredovanje. Po pitanju posla vam zaista mnogo toga ide na ruku i zato dajte sve od sebe ove nedelje. U ljubavi situacija nije baš najsjajnija – upadate u nesporazume sa partnerom i u kući može izbiti svađa. Možda ste se ipak previše okrenuli poslu. Krajem nedelje biste trebali da prihvatite poziv na kraći izlet u prirodu ili na ručak, jer možete doživeti da sretnete jednog Bika ili Raka sa kojim ćete naći puno zajedničkih tema, naročito oko posla. Glavobolja može biti posledica problema sa sinusima, alergijom ili vidom.

VODOLIJA – Drage Vodolije, ovo je nedelja u kojoj se ne isplati da ulazite u konflikt insistirajuci na svom stavu. Primirite se jer ćete doživeti da vas prijatelji i kolege jako iskritikuju. Bolje bi bilo možda potrošiti energiju za sređivanje nekih pravnih stvari i papira, a s obzirom da je Mars ušao u vašu kuću, okrenite se uređenju doma, pozovite majstora pre nego što on bude morao da dođe sam. Uređivanje vrta,rad sa biljkama i popravljanje nekih starih kvarova dobro bi vam došli kao opuštanje. Kada je ljubav u pitanju, ako ste slobodni – pada vam na pamet da se vratite staroj vezi, što uopšte nije dobra ideja – bolje je svakako malo sačekati. Osećate potrebu za osloncem i sigurnošću, i uhvatićete sebe kako ove nedelje analizirate partnera iz prošlosti razmišljajući o tome kako ste sa njim ipak bili sigurni. Nemojte to raditi. Ako ste u stabilnoj vezi, partner se oseća zapostavljeno i može vam prvi put prebaciti za vaše ponašanje, poslušajte ga, možda je u pravu. Dobro se osećate.

RIBE – Drage Ribe, za vas je ovo jako važna nedelja u kojoj ćete imati mnogo posla.Nameće se potreba da učite, verovatno strani jezik ili da se svojim stručnim znanjem dokazujete kako biste dobili šansu za posao. Rizikujte sada i nemojte gubiti vreme na gluposti ili neke trivijalne stvari – postavite sebi visoke ciljeve,kao što je put u inostranstvo ili posao u stranoj državi. Sve što je vezano za vodu i simboliku vodenih znakova, vama sada može doneti posao – brod, more, farmacija, hemija, nafta…U ljubavi, slobodne mlade Ribe sada mogu da podignu kriterijume jer ste na pragu velikih dešavanja na emotivnom planu, posebno od juna meseca. Ljubav može doći preko posla, Moguća je ljubav sa strancem ili osobom drugačije veroispovesti ili nacionalnosti. Vaše vreme je došlo, i ako ste u dužoj vezi kojom niste zadovoljni možda treba da razmislite o svemu tome i da dalje nastavite sami. Dobro se osećate.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh