I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 22. do 28. septembra

piše Vesna Lalić

OVAN

Ulazite u fazu kada su partnerstvo i savezništvo od ključnog značaja za napredovanje u  karijeri. Od utorka je Sunce u opozitnom znaku što je povoljno za rešavanje pravnih i sudskih problema. Inteziviraće se komunikacija, naročito sa javnošću a biće i novih susreta, poznanstava. Izbegavajte polemike sa autoritetima, naročito sa starijim osobama, ili onima od kojih zavisi vaš rejting, status. Porodični odnosi su na zavidnom nivou i tu nemate naročitih oscilacija. Slobodni su na putu da se zaljube do ušiju. Sklonost upalama zglobova.

BIK

Od utorka se više posvećujete poslu i svakodnevnim obavezama. Bolja organizacija biće od presudne važnosti ako se bavite uslužnum delatnostima, privatnim biznisom ili stvaralaštvom. Venera, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Marsom, a to znači da vas zanima zabava, sve što je vezano za umetnost, scenu, lepotu. Izbegavaćete sve što je mračno ili vas odlvači od uživanja, zadovoljstva, hedonizma. Najbolje se osećate u svom domu, okruženi dragim osobama ili emotivnim partnerom. Neodoljivi ste za suprotni pol, strastveni, zaljubljivi. U dobroj ste formi.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, u nedelju menja znak. Delovaće na polje svakodnevnih i rutinskih obaveza. Do tada se možete usmeriti na kreativne poslove, obrazovanje, sport, preduzetništvo. S obzirom na izazovne aspekte sa Saturnom, Marsom i Plutonom, ne donosite važne odluke u oblasti finansija, transakcija. Jednostavno, nije povoljan period za rešavanje ozbiljnijih problema. Određene restrikcije usporavaju projekte ali biće prilike da to privedete kraju. Uglavnom ste van kuće, komunicirate sa prijateljima, bliskom rodbinom ili dragom osobom. Moguća romansa na kraćem putu. Više se odmarajte.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

RAK

Finansijska i poslovna situacija je izuzetno povoljna. Usaglašavanje sa različitim interesnim grupama podrazumeva veliko strpljenje i spremnost na kompromise. Uspešno ćete prebroditi sve barijere, čak i nešto što traje godinama. Kao da se sa Mesecom u usponu bolje fokusirate, što neće proći nezapaženo u važnim krugovima. Nekima će odati priznanje za nesebično zalaganje na poslu i rezultate koji su zadivljujući. Najzad ste u prilici da se više posvetite porodici i da više vremena provodite u kući. Vitalnost postepeno raste.

LAV

Sunce, vaš vladar, u utorak menja znak. Delovaće na polje komunikacija. Iako je u znaku svog pada, daje šansu da uspostavite balans u odnosima sa okolinom. Više ćete se kretati, možda putovati, razmenjivati ideje, informacije, baviti se pisanjem, administracijom. Odličan period za studente, predavače, sve koji se bave obrazovanjem. Upliv Venere je izuzetno snažan, pa ste u prilici da napredujete kroz društveni angažman. Uglavnom ste u centru pažnje gde god da se pojavite i magnetski privlačite suprotni pol. Strastvena ljubav. Uravnoteženi ste.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, u nedelju menja znak a do tada je neophodno da se pozabavite ozbiljnijim temama. Izazovni aspekti sa Marsom, Saturnom i Plutonom su prolazni, što podrazumeva brzo rešavanje administrativnih i finansijskih problema. Naročito dugoročnih, svega što je vezano za prošlost. Povremeno sumnjate u ishod ili poslovne saradnike, ali bez brige, ono što ste zacrtali ostvaruje se, u šta ćete se uskoro uveriti. Većina je sklona uživanju i zadovoljstvima u društvu emotivnog partnera, daleko od očiju javnosti. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

VAGA

U utorak Sunce započinje tranzit vašim znakom i najavljuje početak jeseni. Čini vas ekstravertnim, druželjubivim i donekle dominantnim. Nekima se ostvaruju planovi, ciljevi, nade, uz pomoć prijatelja, sponzora, pokrovitelja. Možete se pozabaviti nasleđem, nekretninama i poslovima u vezi s tim. Dosta aktivnosti biće povezano sa društvenim organizacijama, klubovima, asocijacijama, udruženjima, različitim timovima. Nećete mirovati, u ovom periodu, ni kada je reč o ljubavi. Biće izazova, poziva, udvaranja ali uspećete da sve izbalansirate. Odmarajte se više.

ŠKORPIJA

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Kako je vladar vašeg polja inostranstva, putovanja, obrazovanja, možda ćete biti zaokupljeni nekom od tih tema. Žene ili porodica mogu uticati na svakodnevni život i odluke. Svesni ste da se poslovne obaveze gomilaju, da saradnici i podređeni teško izlaze na kraj sa problemima, ali ne želite da sav teret padne na vaša pleća. Od dogovora sve zavisi, pa se potrudite da pronađete prave argumente. Odlično kombinujete posao u zabavu, odnosno karijeru i ljubav. Možda vas privlači neko na položaju. Kanališite višak energije.

STRELAC

Poslovna klima se menja od utorka. Rezultati dosadašnjih napora izlaze na videlo, posebno kada je reč o finansijama. Biće dobitaka sa više strana, sponzorisanja, ili ćete uživati u promocijama. Dobro se suočavate sa izazovima, a mogu vas pohvaliti i za odličnu organizaciju, inspiraciju drugih, za inovacije. Prijatelji mogu odigrati značajnu ulogu u ostvarenju ciljeva, kao i udruženja, stranke, sportski klubovi. Raspoloženi ste za zabavu, izlaske, susrete i udvaranja ako ste bez stalnog partnera. Strastveni susret za mlađe. Prilično ste aktivni i sportski nastrojeni.

JARAC

S obzirom da, od utorka, Sunce tranzitira poljem karijere možete očekivati napredovanje. Aspekt je zanimljiv za sve koji se bave javnim poslovima, zavise od popularnosti i medija. U prilici ste da se dokažete, napredujete u poslu ili dobijete zasluženo priznanje. Nećete ostati neprimećeni ako se bavite umetnošću, muzikom, stvaralaštvom, glumom, ali i diplomatijom. U fokusu je rešavanje dugoročnih problema. Ako ste u nedoumici kako da osvojite nečije srce, znajte da je iskrenost pravi put. Prolazne tegobe sa sinusima i zglobovima.

VODOLIJA

Društveni život je izuzetno zanimljiv i bogat. Iskoristite upliv Venere da ojačate javni uticaj, steknete popularnost ili sklopite povoljne ortakluke. Nekima su interesi usmereni ka putovanjima, kontaktima sa inostranstvom i daljinama. Aspekti favorizuju sve koji studiraju, rade na fakultetu ili su na neki drugi način povezani sa visokoobrazovnim ustanovama. To podrazumeva i usavršavanje u određenoj oblasti. Ljubav kao da se sve više rasplamsava ako ste od nedavno u vezi. Kada ste zaljubljeni, srećni, sve ostalo je u drugom planu. Oprez u saobraćaju.

RIBE

Od utorka se možete fokusirati na ozbiljnije teme, dobijanje podrške u važnim projektima. Takođe, za učvršćivanje položaja ako se bavite politikom ili nekim javnim poslom. Finansije su još jedna od važnih oblasti gde možete postići uspeh, kao i rešavanje bankarskih problema, osiguranja, poreza, nasleđa i slično. Ako ste sa nekim u ortakluku sada je pravi trenutak da definišete svoju poziciju. Kao da ste se povukli, kada je reč o ljubavi ili čekate da se desi neko čudo. Možda pravite rezime, inventar prošlosti. Izađite i zabavite se. Jačajte imunitet svežim namirnicama.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh