I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. oktobra

OVAN

S obzirom da ove nedelje Mars, vaš vladar, formira izazovan aspekt sa Saturnom, možda ćete biti izloženi različitim iskušenjima. Izbegavajte rizične poteze u karijeri, donošenje prenagljenih zaključaka, sudova o poslovnim saradnicima. Posebno ako ste na rukovodećoj poziciji, bavite se politikom ili ste na neki način izloženi medijima. Druga polovina nedelje je povoljna za finansijske transakcije i dobitke. Zanimljiva ljubavna situacija ako ste bez stalnog partnera. Razdiru vas strasti a na pomolu je i uzbudljiv susret. Kontrolišite impulsivnost.

BIK

Trenutno je na nebu aktuelan lep aspekt Venere sa Neptunom. Donosi dobitke i uspeh van svakog očekivanja ili uloženog truda. Ukazuje na učešće u umetničkim događanjima, stvaralaštvu, ispunjenje mnogih želja. Idealno za putovanja a biće i prilike za troškarenje na skupe stvari ili uživanje u gledanju filmova, čitanju knjiga i slično. Društveno ste nastrojeni i rado viđen gost na slavljima, prezentacijama i javnim tribinama. Iskoristite ovaj period za uživanje u ljubavi, osvajanju suprotnog pola ili u harmoniji porodičnog života. Entuzijazam.

BLIZANCI

Poželjno je da se usredsredite na sve poslove koji ne trpe odlaganja ili su vezani za rokove. Naredne nedelje Merkur, vaš vladar, kreće retrogardno, a to podrazumeva kašnjenja ili nepredviđene situacije u komunikaciji. Dobar aspekt sa Plutonom vas čini fokusiranim, temeljnim i donosi uspeh u specijaliziranim područjima. Naročito u oblasti umetnosti ili propagandnoj delatnosti vezanoj za srodne oblasti. Neko na radnom mestu gaji simpatije prema vama i to će vam jasno staviti do znanja. Ljubavna romansa na putu. U dobroj ste formi.

RAK

Mesec je u poslednjoj fazi pa možete imati utisak da su intelektualni napori izuzetno veliki. Vladar karijere nagoveštava izazove ili situacije  na koje niste računali. Ako se bavite privatnim biznisom, pažljivo donosite odluke u vezi sa nekretninama, prodajom zemljišta, zakupom, a izbegavajte hipoteku na imovinu. Sreća vas prati u svemu što je kreativno, u sportu ili aktivnostima povezanim sa obrazovanjem, decom. Većina je naklonjena zabavi, izlascima, provodu sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Izvesne su paralelne veze ako ste mlađi. Relaksirajte se kako bi izbegli stres.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U četvrtak Sunce, vaš vladar, menja znak. Stavlja naglasak na privatnost i porodične odnose, sve što je povezano sa autoritetima. Možda će upliv roditelja ili porodice biti od izuzetnog značaja u donošenju poslovnih odluka. Ako se bavite porodičnim biznisom, oprezno postupajte u svemu što podrazumeva rizik. Izazovan aspekt sa Uranom se često ispoljava kroz nagle poteze, sprovođenje reformi, odbacivanje svega što je suvišno. Iako teže kontrolišete emocije, ipak ste svesni šta želite i kako da ostvarite svoje ciljeve. Uživaćete u pažnji i ljubavi partnera. Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA

Krajem meseca Markur, vaš vladar, kreće retrogardno. Dakle, ovu nedelju iskoristite za svođenje računa, da završite sve što ne trpi odlaganja. To se odnosi na dogovore, potpisivanje važnih ugovora, dokumenata, sastanke od kojih mnogo očekujete. Takođe za kraća poslovna putovanja ili korespodenciju sa inostranstvom. Pažljivije raspolažite novcem jer ste skloni prekoračenju budžeta. Nisu isključeni troškovi na koje niste rasčunali. Vaša elokvencija dolazi do izražaja u šarmiranju okoline i zavođenju. Mlađi su zaljubljeni do ušiju. Vitalni ste.

VAGA

U četvrtak Sunce napušta vaš znak. U narednom periodu deluje na oblast finansija i materijalne sigurnosti. To je prilika da poboljšate svoj status ili započnete novi projekat. Moguća  neobična poslovna ponuda ili ćete se preorjentisati na privatan biznis. Razmišljaćete o predlogu prijatelja da se osamostalite ili započnete saradnju koja će iz korena promeniti vaš život. Venera je u odličnim aspektima i donosi zanimljive susrete, romantična maštanja ali i ljubav od koje zastaje dah. Naravno, ako ste slobodni. Obratite pažnju na ishranu.

ŠKORPIJA

Sunce tranzitira vašim znakom od četvrtka. Podrazumeva jačanje ličnosti, lakše nametanje volje i upravljanje okolinom. Dobar aspekt za odnose sa javnošću, skretanje pažnje na sebe i postizanje ciljeva. Ipak,  izvesna doza opreznosti je neophodna zbog izazovnog aspekta Marsa sa Saturnom, krajem nedelje. Odnosi se na konkurenciju, konflikte ili netrpeljivost onih sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Skloni ste ekstravaganciji u emotivnim odnosima. Više tolerancije u komunikaciji sa bračnim partnerom neće škoditi. Čuvajte se povreda.

STRELAC

Ovo je period kada ste prilično nezainteresovani za sitne, trivijalne stvari i svakodnevne obaveze. Druga polovina nedelje je u znaku aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo ili nešto što obavljate daleko od očiju javnosti. Biće konsultacija ili tajnih pregovora, susreta koji podrazumevaju neku vrstu diskrecije. Idealno za učenje, istraživanje, bavljenje stvaralačkim radom, duhovnošću. Neki će se posvetiti emotivnom partneru, zajedničkom hobiju, uživanju u muzici, filmu. Možda će vas draga osoba inspirisati za nove poduhvate. Hedonizam.

JARAC

Još uvek ste u fazi kada se profesionalno dokazujete. Prilično ste aktivni a od četvrtka se fokusirate na timsko delovanje. Biće mnoštvo sastanaka, susreta, interakcija sa udruženjima, stranakama, klubovima, asocijacijama ali i prijateljima. Obratite pažnju na oponente, konkurenciju ili one koji se tvrdoglavo drže zastarelih gledišta. Saturn u izazovnom aspektu sa Marsom podstiče konflikte ali samo pod uslovom da niste raščistili sa svojom prošlošću. Društveni život je u usponu. Uživaćete u prijateljskim susretima, zabavi ali i pažnji osobe koja vas privlači. Osetljiv zglobno-koštani sistem.

VODOLIJA

Sunce deluje na karijeru od četvrtka. Idealno za autoritete u određenoj oblasti, predvodnike i sve koji se bave javnim zanimanjima. Kako je u izazovnom aspektu sa Uranom možete biti skloni promenama, iznenadnim rezovima ili ekstravaganciji. Možda ćete biti primorani da se prilagođavate novim okolnostima, odlukama na koje ne možete da utičete. Ipak, imate prijatelje koji vas podržavaju i na koje se možete osloniti. Ako vas fascinira osoba na položaju ili u vašem radnom okruženju, pravi je trenutak da otvorite svoje srce. Problemi sa cirkulacijom.

RIBE

Najzad ste u prilici da realizujete poslovno putovanje od kojeg mnogo očekujete. Ojačaćete poslovne veze sa strancima ili sklopiti nove aranžmane. Moguće su interakcije sa obrazovnim ustanovama, fakultetima, učešće na konferencijama, takmičenjima, simpozijumima, naučnim skupovima. Obratite pažnju na finansije ako ste sa nekim u ortakluku. Nikako se ne preporucuju rizične transakcije i ulaganja. Lep period za ljubav ako ste mlađi i bez stalnog partnera. Ako maštate o nekom ko je daleko ili na putu, budite spremni na iznenađenje. Imunitet je sve bolji.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh