I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja

OVAN

Mars u lepom aspektu sa Suncem podstiče ambicije i čini vas izuzetno aktivnim. Donosi uspeh u poslovima gde je važna dobra procena opasnosti, odvažnost, volja, energija. To su poslovi vezani za vojsku, policiju, hirurgiju, politiku, sve što podrazumeva upravljanje, gde ste na čelu. Spremni ste na preduzimanje odgovornosti, novih poduhvata i puni inicijative. Očekujte promene i iznenadna putovanja. Venera deluje na porodične odnose i privatan život. Možda ste skloni povlačenju i vraćanju u prošlost ako ste slobodni. Sada ste u top formi.

BIK

Ovo je period kada dajete svoj maksimum na poslu. Mars deluje na karijeru što ukazuje na energiju, moć, ekspanziju ako ste na rukovodećoj poziciji. Odličan aspekt za sportiste, hirurge, militantne profesije. Dakle, sve što podrazumeva fizičku spremnost. Napredovanje podrazumeva izlaganje rizicima, opasnostima ili  sučeljavanje sa konkurencijom. Bitno je da budete precizni i konstruktivni u realizaciji planova. Moguć dobitak. Venera ima pozitivan uticaj na komunikaciju sa okolinom. Kao da ste se udaljili od partnera ili sumnjate u iskrenost. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Sunce je u vašem znaku a to uliva samopouzdanje, podstiče ambicije i donosi naklonost uticajnih ljudi. Javni odnosi su u prvom planu ili ćete biti u centru pažnje, dobijati pohvale, priznanja. S druge strane, Merkur u polju tajni ukazuje na rad u tišini, kreativnost, neobične i plodne ideje. Moguće su konsultacije, dogovori i susreti iza zatvorenih vrata. Budite obazrivi oko izdataka, pravnih razmirica ako još imate nerešen bračni status. Uživaćete u dobroj knjizi, inspirativnom filmu i razgovoru sa emotivnim partnerom. Relaksirajte se.

RAK

Naklonjeni ste društvenom životu, kontaktima i širenju uticaja. Venera u vašem znaku doprinosi privlačnosti, tako da plenite šarmom, manirima, što je idealno ako se bavite javnim poslovima. Mars ima upliv na rešavanje ozbiljnijih finansijskih problema. Možda ćete se baviti nasleđem, porezima, osiguranjem, alimentacijom, kreditima. Ako ste u  ortačkom odnosu, nekom udruženju, pažljivije raspolažite imovinom i ne upuštajte se u rizične transakcije. Tenzija između vas i bračnog partnera popušta. Možda mislite na staru ljubav ako ste slobodni. Postepeno se vraćate u formu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Ovo je period promena, iznenađenja na mnogim poljima. Mars u opozitnom znaku deluje na javne i partnerske odnose. Dominatni ste, drugima namećete svoj tempo ali ste spremni na saradnju. Pod uslovom da se drugi povinuju vašim zahtevima. Uran ima značajan upliv na karijeru i odgovara privatnicima, onima koji teže samostalnosti, nezavisnosti. Sve što je originalno, moderno, u trendu – donosi uspeh. Ne pristajete na kompromise a to se ispoljava i u emotivnim i bračnim odnosima. Tajne ljubavi i susreti ako ste mlađi. Sportski ste nastrojeni i puni energije.

DEVICA

Sunce deluje na karijeru i ukazuje na brojne prednosti, napredovanje i svest o ciljevima. Naglašene su oblasti rada i posla, a to znači da ste rešili da zasučete rukave i ostvarite ambicije. Šanse za uspeh su na vašoj strani ako se bavite trgovinom, izvozno-uvoznim poslovima, sarađujete sa strancima, putujete ili se bavite obrazovanjem. Merkur je u brojnim aspektima koji ističu kreativnost, stvaralački talenat. Eventualne nesuglasice možete brzo rešiti ako izbegavate neistomišljenike. Lep period za druženje, zabavu i ljubav kroz prijateljstvo. Odmarajte se.

VAGA

Iako sa lakoćom obavljate rutinske obaveze, kao da maštate o nečem novom. Venera ima pozitivan upliv na karijeru ako se bavite javnim poslovima, pravnim, umetnošću, ili ste u interakciji sa ženama, medijima, muzičarima i slično. Ipak, dominiraće izazovan aspekt sa Saturnom koji uslovljava nesuglasice sa autoritetima, starijim osobama. Drugi vam se mogu suprotstavljati, osporavati autoritet, pa su neophodni dodatni napori da se to izbegne. I u finansijskom smislu je neophodan oprez. Uživajte i sitnicama i pažnji drage osobe. Pravi je momenat za detoksikaciju.

ŠKORPIJA

Mars deluje na oblast privatnosti tako da će većina raditi kod kuće. Možda će biti neplaniranih aktivnosti, renoviranja, posebno ako se bavite zanatstvom, posedujete sopstvenu firmu, radionicu i slično. Dobar aspekt sa Suncem ukazuje na profit od brzih poslova a neki će biti u prilici da na efikasan način reše komplikovan imovinski slučaj. Nesuglasice su izvesne oko dužih putovanja, izdataka, ako ste u braku. Pronađite kompromis sa ukućanima a naročito emotivnim partnerom. Ljubav je moguća na putu ako ste slobodni. Izbegavajte stresne situacije.

STRELAC

Početkom nedelje dominira izazovan aspekt Jupitera i Merkura. To znači da izbegavate preuranjene odluke i da ograničite troškove.Aspekt provocira pravne probleme, prepirke, neslaganje sa službenicima, potčinjenima.No,  ne traje dugo ,pa ne morate da brinete ,jer su dobri uplivi planeta mnogo snažniji.Na neki način dobro procenjujete rizike, opasnosti, pa  će svaki problem biti rešen u kratkom roku.Sunce ima zanimljiv uticaj na ljubavni život ako ste žena.Može vas privući neko na položaju ili sportista.Obratite pažnju na ishranu i rutinske navike.

JARAC

Ulazite u lep poslovni period. Sunce u kući rada ukazuje na ostvarenje ambicija i iznenadan profit ako se bavite privatnim biznisom ili ste na rukovodećoj poziciji. Ukazaće se šansa za nove projekte ili poslove koje ćete ugrabiti na vreme. Budite obazrivi kada je reč o finansijskim špekulacijama i rizičnim transakcijama, bar još ovu nedelju. Takođe u odnosima sa ljudima iz kulturnog života ili ako se bavite obrazovanjem. Venera u kući braka  doprinosi boljoj atmosferi u porodici. Većina je sklona nostalgiji, vraćanju u prošlost. Vitalni ste.

VODOLIJA

Mars u vašem znaku ukazuje na nemir, pokretljivost, ambicije i potrebu za dokazivanjem. Izuzetan aspekt za sportiste ali i sve koji se bave militantnim poslovima. Podstiče upravljačke sposobnosti, pa ste u prilici da napredujete u karijeri. Afirmacija je moguća kroz zabavu, pedagoške aktivnosti, naročito u sportu i sa decom, ali i bavljenje umetnošću. Uživate simpatije saradnika i mnogi su spremni da vas podrže  kada to zatražite. Ljubav je moguća kroz poslovne kontakte ako ste do sad bili usamljeni. Ostali su zaokupljeni porodicom. Kondicija je na zavidnom nivou.

RIBE

Ovo je period kada proširujete saradnju, radite na prikupljanju informacija ili učite nove stvari. Možda će biti dogovora oko putovanja, saradnje sa strancima. Neki će rešavati pravne probleme ili biti u situaciji da zatraže savet advokata. U svakom slučaju, brzo ćete rešiti sve što se odnosi na zakone, administraciju i finansije. Mars je odličan za poslove koji podrazumevaju preciznost i koncentraciju, posebno ako se bavite inženjerstvom, računarima, programiranjem. Porodični odnosi su skladni. Venera u kući ljubavi naglašava sentimentalnost, vraćanje u prošlost. Rekreirajte se.

Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh