I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. juna

OVAN

Sredinom nedelje dolazi do realizacije poslovnih dogovora, zamisli od kojih mnogo očekujete. U četvrtak je pun Mesec koji ima uticaja na vašu karijeru a često je indikator ispunjenja, završetka nekih aktivnosti sa velikim uspehom. Ubrzaće se komunikacija, a biće i šansi za kraća putovanja. Sada je pravi trenutak da se pozabavite papirologijom, dokumentima, proverite pasoš, osiguranje i sve što je neophodno ako planirate putovanje u inostranstvo. Sve više ćete se zabavljati, izlaziti a neće izostati ni strastvenih avantura. U odličnoj ste formi.

BIK

Do kraja nedelje može biti povuci – potegni, bar kada je reč o karijeri. Naoružajte se strpljenjem, pre svega, ako ste vezani za državnu službu, radite na određeno. Venera, vaš vladar, je u lepom aspektu sa Neptunom ali u izazovnom sa Plutonom. U nedelju menja znak, što će doneti promene na privatnom planu. Idealno za kreativne, umetnički nastrojene podanike znaka, muzičare, sve koji se bave modom, dizajnom, filmom i srodnim oblastima. Intezivne ljubavi i strasti ako ste mlađi. Duge i bračne veze  bez većih kolebanja. Osetljiv digestivni trakt.

BLIZANCI

Sunce napušta vaš znak početkom nedelje. U narednih mesec dana će imati upliv na zarade, finansije, materijalnu sigurnost. Podrazumeva napredovanje u ekonomskom smislu, poslovnom, korištenje povoljnih okolnosti. Sem toga, Merkur, vaš vladar, kreće direktno a to ukazuje na poboljšanje u komunikaciji, kako verbalnoj, tako i pismenoj. Lakše ostvarujete dogovore, susrete, planove, a i putovanja. Porodična situacija se polako smiruje, mnoge nedoumice ostaju iza vas. Krajem nedelje je moguć romantičan susret na putu. Raste vitalnost.

RAK

Početkom nedelje Sunce započinje tranzit vašim znakom a to doprinosi većoj sigurnosti i vitalnosti. U četvrtak je pun Mesec u opozitnom znaku pa ste u prilici da zablistate u javnosti ili zaokružite važan poslovni dogovor, ortakluk ili partnerstvo. Realizovaćete finansijski uspeh uz pomoć nekog autoriteta ili saradnju sa strancima. Nema razloga za brigu kada je reč o novcu jer ulazite u odličan period po tom pitanju. Uzbudljivo je i na emotivnom planu. Privlačite pažnju suprotnog pola a ljubavna romansa je sasvim izvesna. Energija je na zavidnom nivou.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Dosta promena na nebu obeležiće ovu sedmicu. Sunce, vaš vladar, prelazi u vodeni znak i polje tajni. Možda će pažnja biti na stvarima koje nisu rutinske, svakodnevne, trivijalne. Lep aspekt sa Jupiterom je blagoslov, podrška autoriteta, plemenite osobe koja će vam značiti kada je reč o karijeri, poslovima. Kao da ćete dobiti vetar u leđa, krenuti u akciju ili shvatiti da ništa nije izgubljeno, ako ste već posumnjali u sebe. Na emotivnom planu će mnogima, svanuti, jer u nedelju Venera započinje tranzit vašim znakom. Ljubav i zvezdice u očima. Sijate.

DEVICA

Merkur, vaš vladar, kreće direktnim hodom od srede. Ubrzaće poslovne aktivnosti, komunikaciju sa saradnicima, javnošću. Ono što predstavlja izvesnu kočnicu u napredovanju su vaše brige za finansije. Ipak, sreća je na vašoj strani a u to ćete se vrlo brzo uveriti. Dobićete podršku o kakvoj niste ni sanjali ili ćete uspeti da svoje planove realizujete na maestralan način. Krajem nedelje bićete opušteniji, društveniji, raspoloženi za okupljanja sa prijateljima ili porodicom. Sa bračnim partnerom se odlično dopunjujete. Posvetite pažnju relaksaciji i opuštanju.

VAGA

Sunce u vašem polju karijere i statusa najavljuje zanimljiv i uspešan poslovan period u narednih mesec dana. Ide na ruku autoritetima, privatnim biznismenima, javnim ličnostima. Iskoristite upliv Venere do kraja nedelje ako se bavite diplomatijom, pravnim poslovima. Dosta možete postići šarmom, lepim manirima, kompromisnim stavovima. Dobar aspekt sa Neptunom i izazovan sa Plutonom ukazuje na kompleksan emotivni status. Uskoro se situacija menja iz korena, naravno na bolje. Ljubav kroz prijateljstvo. Kontrolišite unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Mesec je u vašem znaku početkom nedelje. Može biti okidač za kontakte sa inostranstvom ili komunikaciju na daljinu. Ženski uticaji su od prevashodnog značaja ako ste u potrazi za podrškom. Izuzetno ste posvećeni poslu, aktivni, ambiciozni i za vas nema te prepreke koju nećete prevazići. A prepreka ima i to sve više, ali za sada se držite dobro. Krajem nedelje stižu lepe vesti kada je reč o novim projektima. Ljubavno nebo je gotovo idealno ako ste od nedavno u vezi, putujete, delite ista interesovanja sa partnerom. Konstruktivno usmeravajte energiju.

STRELAC

Najzad se nešto pokreće na profesionalnom planu. Kao da su svi dogovori, susreti, bili zamrznuti a od srede stižu pozivi sa svih strana. Fokusirajte se na ono što ja najbitnije i organizujte aktivnosti na najbolji način. Jupiter je u odličnom aspektu sa Suncem što možete iskoristiti u pregovorima sa strancima, autoritetima. Donosi uspeh u transakcijama, investicijama, finansijskim špekulacijama. Neophodno je da prepoznate šansu koja vam je na dohvat ruke. Pozitivne promene su izvesne i na emotivnom planu. Više ćete se posvetiti dragoj osobi. Neophodan vam je odmor.

JARAC

U četvrtak je pun Mesec u vašem znaku. Stavlja u prvi plan javne i partnerske odnose. Obratite pažnju na postizanje kompromisa, ravnoteže, naročito u pregovorima ili javnom obraćanju. Donekle ste frustrirani finansijskom situacijom, pod uslovom da imate zaostala dugovanja ili nešto neraščišćeno u prošlosti. Uskoro se oslobađate pritiska, ali je neophodno da pažljivo planirate rashode. Posvetite se više emotivnom partneru, deci, porodici ili prijateljima jer će vas to rasteretiti. Slobodni su na putu da se zaljube. Pažljivo u saobraćaju.

VODOLIJA

Imate potrebu da sve menjate iz korena. Već početkom nedelje ćete osetiti promenu u radnom okruženju. Naravno, pozitivnu, ako se bavite privatnim biznisom, uslužnim delatnostima, nekretninama, hranom, higijenom. Saradnici će vas podržati u svemu što ste isplanirali ali i ako ste u podređenom položaju. Samo se oslonite na svoju intuiciju i nećete pogrešiti u izboru. Iznenađenja će biti i na emotivnom planu. Oko vas će mnogi obletati, ako ste slobodni, a na vama je da izaberete. Izbegavajte dominaciju u odnosu sa bračnim partnerom. Jedite više povrća i voća.

RIBE

Ako ste od onih koji se upetljavaju u mnoštvo obaveza, krajnje je vreme da se rasteretite. Neptun, vaš vladar, kreće retrogardno, što je njegovo prirodno stanje. Predstavlja tajnu nad tajnama, dakle, idealno za istraživače, agente, one koji kopaju po dubinama, za psihologe, psihijatre, naučnike,duhovnike. Pojačava intuiciju što može biti od koristi u poslu koji obavljate. Tempo na radnom mestu se pojačava ali ćete biti zadovoljni. Nije isključeno da emotivni partner predloži poslovnu saradnju ili će svojom sugestijom uticati na karijeru. Okrenite se zdravim životnim navikama.

Piše: Vesna Lalić, astrolog

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh