I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. januara

OVAN – Dragi Ovnovi, pred vama je važna poslovna nedelja u kojoj ćete imati mogućnost da birate između nekoliko opcija. Ako biste malo smanjili napetost, potrebu da ulazite u konflikt sa ljudima sa kojima radite, povećali biste šanse da uradite nešto dobro na poslovnom planu. Nije vreme sada za nervozu, tvrdoglavost i inat – uradite sve što je potrebno da i vi i oni sa kojima radite, budu zadovoljni. Razmišljate o pozajmljivanju novca ili od banke ili preko partnera, prijatelja – nije loša ideja, uradite to dok još možete, jer vas čeka burno proleće prepuno nepredviđenih iznenađenja. Zato je sada potrebno da brze donosite odluke i postižete kompromise sa ljudima. Pred vama je lepa nedelja na svakom planu, zato zavrnite rukave, spustite ton i krenite u akciju. Ovnovi koji ne rade mogu od srede dobiti vest o poslu. Na emotivnom planu, slobodni Ovnovi mogu započeti vezu sa osobom sa kojom su do juče bili u prijateljskoj komunikaciji, neformalnom i neobaveznom odnosu. Kraći put ili poseta nekoj udaljenoj osobi može da preraste u ozbiljnu vezu. Slobodni Ovnovi ipak treba da provere nove partnere, moguce je da nisu raščistili sa prošlošću. Zauzete Ovnove i one koji su u braku čeka lepa nedelja. Dobro se osećate i pored izvesnih problema sa nogama.

BIK – Dragi Bikovi, pred vama je dobra nedelja na čijem početku možete potpisati vrlo povoljan ugovor, dobiti novac koji kasni i započeti vrlo lepu saradnju sa svojim kolegama. Takođe, četvrtak je vrlo važan za priliv nekog dela novca kao i kontakte sa ženskim članovima vaše porodice čije probleme ćete morati da rešavate. Okrenite se poslu i novcu. Bikovima koji rade privatno ili traže posao moglo bi se ove nedelje rešiti nešto što su propustili u predhodnom periodu ili nešto što je ranije obećano. Kada su porodica,brak i ljubav u pitanju, iako je nedelja veoma dobra I postoje dobri uslovi da od četvrtka problemi počnu da se rešavaju – ipak budite oprezni, pazite na partnera, porodicu, decu. Neke njihove odluke upravo sada donete mogle bi se pokazati kobne po vas u naredne dve godine. Budite realni I sebični. Moglo bi se pokazati kao korisno za kasnije. Reuma vas muči.

BLIZANCI – Dragi Blizanci, pred vama je nedelja u kojoj bi vam koristilo malo više samokontrole i revizije nekih planova. Spustite loptu – preterani optimizam i previše obaveza u ovom periodu mogli bi se na proleće pokazati loše po vas jer nećete moći sve da postignete. Prioritet jeste obrazovanje, i zato dragi Blizanci studenti, iskoristite Merkur koji je dobro postavljen u Vodoliji, učite i izađite na ispite sada, to je najvažnije. Početak nedelje donosi novac, manji priliv. U izgledu mogu biti poslovi sa nekim firmama koje se bave kozmetikom, kozmetičkim uslugama ili preparatima kao i ženskom garderobom ili nakitom i stvarima za kuću. Ako niste zaposleni, tražite posao u toj delatnosti ili preko žena. Kada je ljubav u pitanju, ove nedelje očekujete podršku partnera, pomoć i oslonac. Tačno je da će ova godina kod vas biti u znaku dvostrukih veza, starih i novih, međutim, baš ova nedelja mogla bi da vam pomogne da se odlučite ipak za stabilnost sa novim partnerom koji vas podržava i nudi vam oslonac. Muči vas Jupiter jer vas tera da jedete i kada niste gladni. Kilogrami idu gore.

RAK – Dragi Rakovi, dobra nedelja je pred vama kada je posao u pitanju.Vraćate se na neke stare kontakte i odnose koji su bili uzdrmani tokom prošle godine zbog svađe, nesporazuma ili gubitka zajedničkih interesovanja. Iskoristite ovu nedelju da se izvinite i pomirite sa kolegom sa kojim ste u konfliktu ili prihvatite pruženu ruku – možete saznati važne informacije. Pomračenje Sunca u Lavu krajem nedelje nagoveštava uspešan period kada je novac u pitanju, što će se preneti na ceo mesec pred vama. Zato se sada okrenite poslu i zaboravite ranije nesporazume. Kada je ljubav u pitanju, slobodni Rakovi imaće problem jer im se sviđa osoba koja nije naročito atraktivna ali je prilično stabilna i spremna za ozbiljnu varijantu odnosa. Takođe, može vam se sviđati osoba sa stavom ili neko ko ima izgrađenu ličnost na koju nije lako uticati. Savetuje vam se da ne maštate puno, već da razmislite o prošlosti i prihvatite stabilnu vezu sa osobom koju već poznajete. Odlično se osećate.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV – Dragi Lavovi, čudna je nedelja pred vama. Nervozni ste i ulazite u konflikt, okruženje vas tera da pravite kompromise gde im mesto nije, kako na poslu tako i u ljubavi, a vi niste znak koji lako savija kičmu. Na žalost, u ovoj nedelji biće bolje da odćutite, prihvatite stvari takve kakve su trenutno i napravite izvestan ustupak u celoj situaciji. Činjenica je da će u petak i subotu pomračenje Sunca u vašem znaku doneti najavu novog posla ili potpisivanje nekog novog ugovora. Međutim, emotivno će vam veoma teško pasti taj period ili bar nekoliko dana pred eklipsu, već od srede. Primetićete da ste osetljivi, skloni plakanju, niste sigurni šta želite, što nije vama svojstveno. Povucite se sada i nemojte donositiemotivno važne odluke. Zbog emotivnog stresa više ćete jesti, kilogrami neće tako lako moći da se skinu, ali ne brinite – proleće će doneti krupne događaje na koje vi  ionako ne možete da utičete. Povucite se ove nedelje i okrenite poslu.

DEVICA – Drage Device, od ove nedelje za vas počinje veoma važan poslovni period. Merkur u sazvežđu Vodolije veoma je dobar za započinjanje važnih poslovnih dogovora, potpisivanje ugovora, sređivanje dokumenata, i povoljan za organizaciju posla koja vam je izmakla kontroli u zadnjih godinu dana. Okrenućete se novom načinu zarađivanja, možda baš preko interneta koji može da vam pomogne da ostvarite kontakt ili lakše prodate neke stvari. Kada su emocije u pitanju, vraćaju vam se sklad, raspoloženje i snaga jer se Venera kreće kroz vaše polje ljubavi. Ona vam vraća neke stare ljubavi ili osobe koje poznajete odavno, a prema kojima još uvek gajite emocije. Vreme je za ozbiljne, iskrene, emotivne razgovore i dugoročne planove na polju ljubavi. Dobra nedelja za vas. Uživajte.

horoskop

Astro savetnik portala I love Zrenjanin – 063/171.46.55

VAGA – Drage Vage, pred vama je jedna pomalo nestabilna nedelja u poslovnom smislu. Svesni ste da treba da donesete neku odluku a kao da ni sami niste još sigurni šta bi to trebalo da bude. Možda je bolje da sačekate ove nedelje, smirite se i pustite da vreme uradi svoje jer će se od proleća pokazati da je za sada bolje da budete tu gde jeste i da će se tek tada pojaviti nova okolnost za donošenje odluka. Dakle, strpite se malo. Kada je novac u pitanju, uhvatila vas je potreba da malo više trošite, a novac možete dobiti od nekih članova porodice, oca, supruga ili rođaka. Takođe, može vam biti ponudjeno da radite nešto honorarno ili dodatno, prihvatite to. Kada je ljubav u pitanju, prilaze vam zauzete osobe ali uspešne i veoma šarmantne, kojima niste u stanju da odolite. Nervozni ste jer ste svesni da tu nema neke perspektive, a niste u stanju da odete. Možda bi bilo dobro da izlazite na mesta na kojima izlaze sportisti ili da počnete da trenirate nešto rekreativno jer biste baš na takvom mestu mogli započeti zanimljivo poznanstvo. Subota je ključni dan kada je ljubav u pitanju, za one Vage u dužoj komplikovanoj vezi možda i preloman dan.

ŠKORPIJA – Drage Škorpije, ova nedelja nije loša za vas iako znate da je Saturn u vašem znaku. Ove nedelje možete dobiti novac, sklopiti poslovni ugovor ili dobiti pohvale na poslu. Veoma uspešna nedelja u kojoj je moguća satisfakcija kroz pretpostavljene. Po pitanju ljubavi niste baš sjajno aspektovani ili vas muče neke dileme u vezi već postojećeg partnera, sumnje, ljubomora ili dilema “da li uopšte nastavljati vezu”. Ako ste slobodni, razmišljate o nekome iz prošlosti. Nažalost, nije dobra nedelja da biste pokretali neke emotivne rasprave i razgovore jer niste u pravu, i moguće je da ne vidite jasno stvari. Ljudi i porodica će vas pogrešno razumeti i možete ući u konflikt. Smirite se i pazite da se ne povredite nekim padom.

STRELAC – Dragi Strelčevi, pred vama je dobra poslovna nedelja. Studenti Strelčevi – učite i izlađite na ispit.Vi koji tražite posao, upravo sada bi moglo doći do toga da vam se ponudi posao vezan za komunikaciju, rad na terenu, honorarni posao, mnoštvo kraćih putovanja. Prihvatite ponudu za posao koji u početku može biti povremen, jer bi se kasnije mogao pretvoriti u značajan izvor prihoda. Kada je ljubav u pitanju, ovo nije vaša nedelja, više ste okrenuti poslu i obavezama. Slobodni Strelčevi kao da su rešili da budu sami dok ne nađu pravog partnera ili nekoga ko je stabilan i ozbiljan. Zato nisu zaintetesovani za flert i površne veze. Takođe, osobe koje vam prilaze izgledaju vam previše komplikovano i sa nerešenim statusom, te vam se to u ovom momentu čini kao “nepotrebno ulaganje”. Zauzeti Strelčevi mogu ozbiljno pričati o budućnosti i braku.Uživajte.

JARAC – Dragi Jarčevi, pred vama je veoma povoljna nedelja za posao kao i čitav naredni period. Sada nemojte slušati tuđe savete i šta se oko vas dešava jer vam to može doneti nervozu i nesigurnost. Okrenite se sebi i ako ste rešili da započnete neki nov posao, prihvatite premeštaj, uradite tako, osećaj vas dobro služi bez obzira što možete naići na prepreke. Novac stiže ali ne onako kako ste očekivali. Ovo je i nedelja nepredviđenih rashoda, mada moram da kažem da je čitav naredni mesec dana takav. Trošićete novac za druge, a mogući su i kvarovi, preseljenje, ulaganje u pokućstvo, prijatelje. Kada je ljubav u pitanju, može vam se svideti neka nova osoba koja nije iz vašeg mesta, već iz susedstva. Niste baš iskreni sa partnerom i to bi vas sada moglo skupo koštati jer ćete biti otkriveni. Ulaz u neko novo društvo od četvrtka ili subote može veoma pozitivno da deluje na vas zato što baš tu možete pronaći svoju srodnu dušu i veoma interesantnu osobu. Pokrenite se.

VODOLIJA – Drage Vodolije, startujete veoma aktivnu poslovnu nedelju u kojoj će Sunce i Merkur u vašem znaku doneti niz novih kontakata, vesti i situacija, mnogo obaveza tokom cele nedelje. Kada je novac u pitanju, tu već možete biti u manjem problemu, ili ga možete gubiti, trošiti na nekog drugog ili vam može stići račun uvećan više nego što ste očekivali. Ceo januar će proteći u tom znaku – veliki rashodi i vraćanje starih dugova. Kada je ljubav u pitanju, vrlo lepa nedelja je pred vama. Zauzete Vodolije uživaće u svojim vezama, dok one slobodne mogu da imaju vrlo zanimljive susrete sa veoma inteligentnim osobama koje će ih zadiviti svojim znanjem i stručnošću. Mnogo ćete naučiti od partnera ovih dana. Kada je zdravlje u pitanju, moguća je gripa, kao i sklonost ka dobijanju kilograma.

RIBE – Drage Ribe, pred vama je veoma interesantna nedelja jer ćete još na početku nedelje da spoznate neke stvari koje su od vas bile skrivane kako na poslu tako i u porodici. Nemojte se iznenaditi, već ozbiljno to shvatite. Sa druge strane, ako ste i vi nešto skrivali – sada je trenutak kada se možete odati. Pazite na novac. Ako ste dužni ili ako ste ga više trošili, možda bi trebalo da ga vratite na vreme da niko ne primeti jer možete ostati bez posla. Kada je ljubav u pitanju, slobodnim Ribama je vrlo lep sam početak nedelje kao i četvrtak. Možete upoznati osobu preko rođaka, ili u komšiluku. Zauzete Ribe – možete doći u sukob sa partnerom samo oko novca koji je potrošen a da vi to niste znali. Glava vas već duže vreme boli.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh