I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. decembra

OVAN

Ove nedelje dominira snažan aspekt između Marsa i Plutona koji se manifestuje kroz prekomeran rad, čak do potpunog kolapsa. Svakako, potrudite se da do toga ne dođe a izbegavajte i uplitanje u rizične situacije, svuda gde se koristi fizička sila. Fokusirani ste na karijeru, pre svega, ako ste na rukovodećoj poziciji ili obavljate poslove koji podrazumevaju veliku odgovornost. Podrška mlađih saradnika neće izostati ukoliko je zatražite. Na emotivnom planu ste potpuno rasterećeni. Sve se odvija kako se samo poželeti može. Čuvajte se povreda.

BIK

Nikako da uskladite želje sa realnošću a najnoviji aspekti ukazuju na korenite promene kada je reč o profesiji. Venera, vaš vladar, ima dobar upliv na finansije, materijalnu situaciju, ali to ne znači da u nekom trenutku ne treba da povučete ručnu. Budite realniji u planiranju rashoda, ne prekoračujte svoj budžet jer su iznenađenja uvek moguća. Druga polovina nedelje je povoljnija za realizaciju planova, susrete i dogovore sa poslovnim saradnicima. Skloni ste hedonizmu i uživanju u ljubavi, ugađanju partneru. Tajni susreti i flert ako ste mlađi. Sklonost alergijama.

BLIZANCI

Iako je ovo nešto zahtevniji poslovni period sve ćete uspešno obaviti i u predviđenom roku. Pred vama su ozbiljnije teme koje se odnose na finansije, dobijanje podrške ili ćete se najzad, uhvatiti u koštac sa porezima, dugovanjima, materijalnom sigurnošću. Nije isključeno i da ste u fazi kada nekoga zamenjujete, pomažete, radite honorarno ili se zalažete oko humanitarnih ciljeva. Uživaćete u dugim razgovorima, razmeni nežnosti i ljubavi sa bračnim partnerom ili osobom koja vam puno znači. Prolazne tegobe sa kostima i zglobovima.

RAK

Potezi koje budete povlačili u ovom periodu mogu biti od presudne važnosti u karijeri. Ostvarićete odličnu saradnju sa autoritetima, starijim osobama, obaviti poslovne pregovore, kraća putovanja. Neki će proširiti delovanje i poslovanje u oblastima koje imaju dugu tradiciju. Oprez je preporučljiv u javnim diskusijama, u komunikaciji sa militantnim ustanovama, vojnim i u rešavanju pravnih problema. Raspoloženi ste za izlaske, društvena okupljanja, ali i nova poznanstva pod uslovom da ste slobodni. Uživajte u harmoniji ako ste u braku. Vitalni ste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Na radnom mestu je sve zanimljivije, dosta se toga menja ili ste vi raspoloženi za promene. Lako ostvarujete svakodnevne ambicije  a ovih dana su u toku pregovori sa raznim firmama, kompanijama ili saradnicima od kojih mnogo očekujete. Neki poslovi podrazumevaju kraća putovanja ili promenu sredine, pa ćete ovih dana razmišljati i o tome, kako da se prilagodite. To može imati uticaja na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Venera u kući ljubavi donosi nesvakidašnje doživljaje, zabavu i prijatne susrete ako ste slobodni. Odmarajte se više.

DEVICA

Početkom nedelje budite oprezni u javnoj komunikaciji i obraćanju. Takođe, u svemu što se odnosi na administraciju, papirologiju, dokumenta, račune ili pregovore koji podrazumevaju stavljanje potpisa. Moguće su frustracije oko zaostalih dugovanja, izmirenja poreza, ili nerešenih imovinskih problema. Sada je pravi trenutak da  to privedete kraju i stavite tačku na sve što se tiče prošlosti. Usmereni ste na porodicu, okupljanje sa prijateljima. Mlađi su raspoloženi za kraća putovanja a nije isključena ni ljubavna romansa na putu. Vreme je za opuštanje i relaksaciju.

VAGA

Balansirate između javnog i privatnog života. Dok je Mars u polju javnosti možete rešavati pravne i administrativne probleme. Odlično se snalazite u timskom radu, svuda gde se očekuje inicijativa, hrabrost, borbenost ali i spremnost za preuzimanje rizika. Ovaj tempo se zadržava do kraja godine kada možete očekivati ozbiljnije promene. Privatni poslovi zahtevaju veću posvećenost ali vas to nimalo ne brine. Venera ima dobar upliv na komunikaciju a donosi i nova poznanstva, udvaranja ili flert ako ste slobodni. Neophodan vam dobar san.

ŠKORPIJA

Za vas nema predaha do kraja godine. Kako je Mars u izazovnom aspektu sa Plutonom, postoji sklonost ka preterivanju, rizicima, opasnostima. Dakle, konstruktivno usmeravajte energiju, posebno ako se bavite militantnim poslovima, hirurgijom, sportom. Takođe, manuelnim poslovima. Izbegavajte rasprave sa neistomišljenicima ili violentnim tipovima bez potrebe. Od vas zavisi kako će se odvijati komunikacija sa emotivnim partnerom ili porodicom. Skloni ste platonskim vezama, maštanju i vraćanju u prošlost. Naučite da se opustite.

STRELAC

Povezivanje sa drugima je od presudnog značaja za sve što radite i čemu težite. Finansijska situacija je sve bolja a ovih dana se možete pozabaviti investicijama, transakcijama. Biće zanimljivih poslovnih pregovora, susreta sa značajnim ljudima, autoritetima. Venera u vašem znaku  ima odličan upliv na javne odnose, tako da uz pomoć šarma dosta postižete. Društveni život je izuzetno bogat, zanimljiv a sreća vas prati i u ljubavi. Slobodni su više naklonjeni maštanju, velikim očekivanjima ili tajnim susretima. U odličnoj  ste formi a uživaćete i u sportskim aktivnostima.

JARAC

Sunce je u vašem znaku od ponedeljka i najavljuje početak zime. Kako je u aspektu sa Merkurom, planetom komunikacije, spremni za pregovore, razmenu misli i ideja. Pre svega, sa mladim ljudima, intelektualcima i poslovnim ljudima. Dolaze do izražaja organizatorske sposobnosti, što je značajno ako se bavite privatnim biznisom ili nekretninama. Vodite računa da ne preterate u nekim svojim nastojanjima, posebno kada je reč o porodici. Pokušajte da na opušteniji način rešavate tekuće probleme. Prepustite se čarima ljubavi ako ste mlađi. U sve boljoj ste formi.

VODOLIJA

Na neki način ste tajanstveni za okolinu ili ste u fazi kada ni sami niste sigurni šta se sa vama dešava. Sunce u polju tajni doprinosi uzdržavnosti ili nezainteresovanosti za svakodnevne, uobičajene aktivnosti. Bavite se isključivo grandioznim, nesvakidašnjim idejama, planovima i ciljevima. Svesni ste da ih možete ostvariti ali ne žurite ili radite na osmišljavanju svake sitnice. Biće tajnih susreta, konsultacija ili poverljivih razgovora sa važnim osobama. Lep period za druženja, nove ljubavi ili putovanje sa dragom osobom. Posvetite se vežbanju.

RIBE

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Ukazuje na neobične ideje, izražen senzibilitet, kreativnost, maštovitost. Idealno za umetnike, muzičare, glumce, slikare, pisce, sve koji se bave humanitarnim aktivnostima. Neki će skrenuti pažnju javnosti ili će biti okruženivećim brojem ljudi. Aspekt je povoljan i za finansije, iznenadne dobitke ako se bavite neuobičajenim poslovima. Ovaj period možete iskoristiti i za sastanke, pregovore sa različitim interesnim grupama, klubovima, strankama. O ljubavi više maštate,  sanjate ili priželjkujete. Čuvajte se infekcija.

Piše Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh